СережкинаЯ• 05 сентября в 12:32
Що смачного консервуєте на зиму?
Я вперше в цьому році консервую солоне. До цього тільки компот і варення.
Огірки з кетчупом чилі
Салат (цибуля, помідори, морква, перець)
Аджику
І ще буду помідори консервувати і хочу ще борщову приправу.
Огірки з кетчупом чилі
Салат (цибуля, помідори, морква, перець)
Аджику
І ще буду помідори консервувати і хочу ще борщову приправу.
2
1
автор
СережкинаЯ
• 05 сентября в 12:33
Доречі в цьому році варення не вийшло законсервувати. Можливо яблучне варення шматочками на пиріжки закрию. Да і все.
автор
СережкинаЯ
• 05 сентября в 12:38
Ответ дляСтебель березы
айвар
Це схоже на аджику чи кабачкову ікру? Який смак?
ПультОт_БМВ• 05 сентября в 12:40
Перець смажений консервований.Перчинки посмажити, скласти у банку, пересипати часником+ цикор, сіль, оцет, залити кип´ятком і закрити кришкою.Без стерилізації.
2
Стебель березы• 05 сентября в 12:44
Ответ дляСережкинаЯ
Це схоже на аджику чи кабачкову ікру? Який смак?
Икра одесская, но больше перца печеного, чем синих
Доктор Варвар• 05 сентября в 12:45
Ответ дляСтебель березы
айвар
Дуже смачна штука.Купували в цьому році,в Чорногорії,здається було вказано,що приготовлено з запечених овочів.
Але не думаю,що в домашніх умовах змогда б повторити цю страву.
Але не думаю,що в домашніх умовах змогда б повторити цю страву.
Стебель березы• 05 сентября в 12:48
Ответ дляДоктор Варвар
Дуже смачна штука.Купували в цьому році,в Чорногорії,здається було вказано,що приготовлено з запечених овочів.
Але не думаю,що в домашніх умовах змогда б повторити цю страву.
Але не думаю,що в домашніх умовах змогда б повторити цю страву.
Там просто. печете перец. синие, помидор обдать кипятком. снять кожу.все на мясорубку. чеснок. соль. перец. уксус, сахар проварить, закатать. Чем плотнее, мясистее и лучше перец (ратунда отлично), тем вкуснее будет. перец приоритет в кол-ве.
Не любовница• 05 сентября в 13:02
Як позриває у вас ту аджику й салат, пропаде будь-яке бажання цією фігнею страждати
5
куркулиха• 05 сентября в 13:02
Варенье клубничное,смородину черную,малину просто перебила блендером и заморозила.Огурцы с Чили,соленые,помидоры маринованные,икра кабачковая и кабачки в соусе,сотэ с баклажанами.Все это в маленьких баночках по 2-4 штучки,кроме помидор и огурцов.Хочу ещё перец закрыть или салат,или жареный
куркулиха• 05 сентября в 13:03
Ответ дляНе любовница
Як позриває у вас ту аджику й салат, пропаде будь-яке бажання цією фігнею страждати
Чё ето?
Не любовница• 05 сентября в 13:04
Ответ длякуркулиха
Чё ето?
А перший раз зазвичай так трапляється. Салати це складна консервація
2
2
куркулиха• 05 сентября в 13:06
Ответ дляНе любовница
А перший раз зазвичай так трапляється. Салати це складна консервація
Я не первый,я спец)))С солёными огурцами только мороки долго,потому что погреба нет.У бабушки в селе закинул и забыл,а тут надо ждать чтоб просолились,слить и закипятить заново
1
Українська Мрія• 05 сентября в 13:25
Ответ дляДоктор Варвар
Дуже смачна штука.Купували в цьому році,в Чорногорії,здається було вказано,що приготовлено з запечених овочів.
Але не думаю,що в домашніх умовах змогда б повторити цю страву.
Але не думаю,що в домашніх умовах змогда б повторити цю страву.
Я пару років назад намагалась, то заріклась. Поки все запечеш, потім перечистиш, потім закриєш, а смак не такий вийшов. простіше купити готову баночку і насолоджуватись.
Кили и Манджаро• 05 сентября в 13:38
Ответ дляКопуша
Томатный сок, синие, лечо, немного варенья
Як баклажани консервували?
Допоможіть знайти• 05 сентября в 13:38
засолю зеленые помидоры, в прошлом году мега вкусно получилось. А так делала кабачки, но это было автоматически, затмение нашло
А еще попробовала баклажаны по-Римски, но гложут сомнения что получились, зимой попробую
А еще попробовала баклажаны по-Римски, но гложут сомнения что получились, зимой попробую
Кили и Манджаро• 05 сентября в 13:39
Ответ дляНе любовница
Як позриває у вас ту аджику й салат, пропаде будь-яке бажання цією фігнею страждати
Чому йому взривати?
Кили и Манджаро• 05 сентября в 13:41
Ответ дляНе любовница
А перший раз зазвичай так трапляється. Салати це складна консервація
В мене за майже 30 років тільки 1 банка помідорів зірвала - попався один порчений всередині помідор.
Галя-краля• 05 сентября в 13:43
Огірки заквасила. Сливовий джем, з аличі трішки (дуже люблю цей запах), яблучне повидло з цукерками дюшес. Ще буде трішки аджики, томат, кетчуп, лечо і багато квашених помідорів
Не любовница• 05 сентября в 13:47
Ответ дляКили и Манджаро
В мене за майже 30 років тільки 1 банка помідорів зірвала - попався один порчений всередині помідор.
Проблема в багатокомпонентній консервації. В мене огірки і помідори також ніколи не зривало
Кили и Манджаро• 05 сентября в 13:49
Ответ дляНе любовница
Проблема в багатокомпонентній консервації. В мене огірки і помідори також ніколи не зривало
Ніяка інша консервація не зривала.
За цей час яких я тільки салатів не робила.
За цей час яких я тільки салатів не робила.
1
Не любовница• 05 сентября в 13:49
Де ви все то добро законсервоване зберігаєте в умовах звичайної квартири?
Не любовница• 05 сентября в 13:49
Ответ дляКили и Манджаро
Ніяка інша консервація не зривала.
За цей час яких я тільки салатів не робила.
За цей час яких я тільки салатів не робила.
Де зберігаєте?
Кили и Манджаро• 05 сентября в 13:51
Ответ дляНе любовница
Де зберігаєте?
Останні років 20 в квартирі. До цього в кладовці.
Не любовница• 05 сентября в 13:53
Ответ дляКили и Манджаро
Останні років 20 в квартирі. До цього в кладовці.
Ви якусь шафу окрему маєте?
Кили и Манджаро• 05 сентября в 13:55
Ответ дляНе любовница
Ви якусь шафу окрему маєте?
Дома була шафа на балконі. Зараз на орендованій є кладовка.
В на минулій крихітній просто під столом і шафкою стояли.
В на минулій крихітній просто під столом і шафкою стояли.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу