вентиляторная• 15 сентября в 18:36
Жлобский стол - перечислите блюда, которые признак жлобства?
И давайте не забывать ,что маленькая зарплата не повод отказывать себе в праздниках живота с коллегами и подругами .
показать весь текст
10
31
Некомильфо• 15 сентября в 19:46
Как лихо тут обгаживают кумовей и всяких родственников за глаза! Зато в глаза улыбаются и жрут за обе щеки майонезные салаты и бутеры со шпротами. И будут приходить снова и снова. Ай, молодца!
3
12
Надежда-8877• 15 сентября в 19:47
Жловство - замість м.яса - супродукти, серце,печінка.Ще жарене на смальці.
Холодець не з мяса, а з сувпродуктів, голови, шкіри.
Якась не зрозуміла сувстанція, якою щось фаршрують.
Котлети з салом.
Не жлоське, щось з гриbами
bутерисо шпротами, якщо це на осмаженій гріночці, з часничком, лімоном та огірком - досить смачно.
Холодець не з мяса, а з сувпродуктів, голови, шкіри.
Якась не зрозуміла сувстанція, якою щось фаршрують.
Котлети з салом.
Не жлоське, щось з гриbами
bутерисо шпротами, якщо це на осмаженій гріночці, з часничком, лімоном та огірком - досить смачно.
7
2
Крапипопка• 15 сентября в 19:51
Ответ дляНадежда-8877
Жловство - замість м.яса - супродукти, серце,печінка.Ще жарене на смальці.
Холодець не з мяса, а з сувпродуктів, голови, шкіри.
Якась не зрозуміла сувстанція, якою щось фаршрують.
Котлети з салом.
Не жлоське, щось з гриbами
bутерисо шпротами, якщо це на осмаженій гріночці, з часничком, лімоном та огірком - досить смачно.
Холодець не з мяса, а з сувпродуктів, голови, шкіри.
Якась не зрозуміла сувстанція, якою щось фаршрують.
Котлети з салом.
Не жлоське, щось з гриbами
bутерисо шпротами, якщо це на осмаженій гріночці, з часничком, лімоном та огірком - досить смачно.
Холодец из головы это вообще-то классика. А ножки и голяшки в холодном вас не смущают?
10
Ноунэйм• 15 сентября в 19:52
Ответ дляМайструю крила
Пораховпні бутери/куточки м´яса, риби, торту/цукерки/фрукти на кількість гостей. Іноді на дітей рахується окремо. Що буде якщо один з´їсть половину того м´яса чи цукерок😅
У вас саме вірне визначення жлобського столу.
5
Грамотний хвіст• 15 сентября в 19:54
Вообще такого не понимаю. Если на столе хотя б хлеб есть - я голодной не останусь. Вообще не люблю в гостях есть.
О, поняла, жлобский стол это когда кто-то постоянно говорит ´накладывай, почему тарелка пустая?´ или настаивают пить алкоголь когда мне не хочется.
О, поняла, жлобский стол это когда кто-то постоянно говорит ´накладывай, почему тарелка пустая?´ или настаивают пить алкоголь когда мне не хочется.
2
Ноунэйм• 15 сентября в 19:55
Ответ дляНевісточка ж
Форшмак,баклажанная икра,тюлька,сельдь,соленые огурцы,гомилки куриные.
В мене ДН в серпні і мої гості завжди замовляють баклажанну ікру ( їм дуже смакує, бо я з Одеси і вмію її смачно готувати), печені перці і малосольні огірки. Ну, звичайно , є й інші страви, але це вже як традиція.
2
9
Надежда-8877• 15 сентября в 19:57
Ответ дляКрапипопка
Холодец из головы это вообще-то классика. А ножки и голяшки в холодном вас не смущают?
В нас такий холодець приносили, пригощали на ровоті, Потім зустрічалися свинячі зуви.Копитця варяться, але подавати таке як їжу, для гостей,то таке..
1
Крапипопка• 15 сентября в 19:59
Ответ дляНадежда-8877
В нас такий холодець приносили, пригощали на ровоті, Потім зустрічалися свинячі зуви.Копитця варяться, але подавати таке як їжу, для гостей,то таке..
В вашем понимании холодное это чистое вареное мясо залитое бульоном с желатином?
2
Весела бджілка• 15 сентября в 20:01
Не сортую столи, можу і зі своїм прийти додатково. Був такий рік, коли я найкращим друзям накрила стіл з вінегретом, пюре, гомілками і квашеною капустою, більше нічого не було.
7
Весела бджілка• 15 сентября в 20:02
Ответ дляНевісточка ж
Форшмак,баклажанная икра,тюлька,сельдь,соленые огурцы,гомилки куриные.
Та форшмак це страва богів, яке жлобське))
12
Комиссия50%• 15 сентября в 20:03
Курка та риба з кістками, особливо порізаний цілком оселедець з кишками, і гості сидять потім колупаються руками, бє. Або навіть ложку в салат не кладуть і всі своїми накладають. Сирний продукт нарізаний, бутерброди з імітацією ікри, консервовані салати тіпа дуже смачні і їх обов’язково треба спробувати.
1
2
Пописанная парта• 15 сентября в 20:04
Ответ дляНадежда-8877
В нас такий холодець приносили, пригощали на ровоті, Потім зустрічалися свинячі зуви.Копитця варяться, але подавати таке як їжу, для гостей,то таке..
А квашеные помидоры как? Вкусно и нормально для гостей?
https://sovet.kidstaff.com.ua/question-3762034
А лечо с олиею?
https://sovet.kidstaff.com.ua/question-3762020
https://sovet.kidstaff.com.ua/question-3762034
А лечо с олиею?
https://sovet.kidstaff.com.ua/question-3762020
3
Весела бджілка• 15 сентября в 20:05
Ответ дляБадабум
Кабачки в будь якому вигляді і страви із маночкою
Теж не погоджуюся)) Часто як збираємося з друзями на мангал меню, то грилимо перці, гриби і кабачки, дуже смачно.
3
Непонятно• 15 сентября в 20:06
Ответ дляasjaua
А самогон за що? Мій дядько такий жене з груш та абрикос на меду що якщо буде вибір між хенесі та його грушівкою- я краще з ним по 100 грушівки.
Аж тяпнути захотілось
3
Весела бджілка• 15 сентября в 20:06
Ответ дляКомиссия50%
Курка та риба з кістками, особливо порізаний цілком оселедець з кишками, і гості сидять потім колупаються руками, бє. Або навіть ложку в салат не кладуть і всі своїми накладають. Сирний продукт нарізаний, бутерброди з імітацією ікри, консервовані салати тіпа дуже смачні і їх обов’язково треба спробувати.
У мене в смт так всі різали оселедця) Начальниця на роботі навчила філеїти, як мені було трохи за 20.
2
Всміхайлик• 15 сентября в 20:11
Ответ дляБабка-ежика
- рулет з лаваша
- холодець
- шпроти на бутерах
- хліб білий в целофані для бутерів
- тарталетки
- риба в клярі
- торти за три копійки
- горілка, самогон
- холодець
- шпроти на бутерах
- хліб білий в целофані для бутерів
- тарталетки
- риба в клярі
- торти за три копійки
- горілка, самогон
Ням
2
Всміхайлик• 15 сентября в 20:12
Ответ дляБлондинка в Законе
Согласна разве что с этим
- шпроти на бутерах
- торти за три копійки
- шпроти на бутерах
- торти за три копійки
У нас шпроты улетают первыми, быстрее чем с красной икрой
2
5
Надежда-8877• 15 сентября в 20:12
Ответ дляПописанная парта
А квашеные помидоры как? Вкусно и нормально для гостей?
https://sovet.kidstaff.com.ua/question-3762034
А лечо с олиею?
https://sovet.kidstaff.com.ua/question-3762020
https://sovet.kidstaff.com.ua/question-3762034
А лечо с олиею?
https://sovet.kidstaff.com.ua/question-3762020
Не шановна. Дуже приємно що слідкуєте за моїми темами, але де там написано, що то для гостей? Читати та аналізувати не намагалися?
Їжте та подавайте холодець з копитами та хрящами ,якщо мяса та домашнього півника нема
Їжте та подавайте холодець з копитами та хрящами ,якщо мяса та домашнього півника нема
2
2
Бесконечность-не предел• 15 сентября в 20:13
Ответ дляМайструю крила
Пораховпні бутери/куточки м´яса, риби, торту/цукерки/фрукти на кількість гостей. Іноді на дітей рахується окремо. Що буде якщо один з´їсть половину того м´яса чи цукерок😅
Нас раз так на свадьбу пригласили: гостей за столом 8, а кусочков мяса 5 ))
5
Значит надо• 15 сентября в 20:22
Ответ дляНевісточка ж
Форшмак,баклажанная икра,тюлька,сельдь,соленые огурцы,гомилки куриные.
Список моїх улюблених страв. 😁
1
Все будет, но потом• 15 сентября в 20:23
Вот откуда у нас столько пафоса ? Такое впечатление как минимум в ОАЭ живем, а не в поссовке со всеми его прелестями. Если взять праздничный стол в Европе то там любой по меркам советчиц - жлобский. Есть страны где куриный суп на свадьбу подают. А хлеб с паштетами так вообще каждый день едят.
.
.
7
Шотуткоїться?• 15 сентября в 20:24
Ответ дляВсе будет, но потом
Вот откуда у нас столько пафоса ? Такое впечатление как минимум в ОАЭ живем, а не в поссовке со всеми его прелестями. Если взять праздничный стол в Европе то там любой по меркам советчиц - жлобский. Есть страны где куриный суп на свадьбу подают. А хлеб с паштетами так вообще каждый день едят.
.
.
Пафос и имидж, для большинства украинцев, превыше всего
Пишущаяся• 15 сентября в 20:25
Ответ длявентиляторная
Перечислите )
Чипсы, плохие полуфабрикаты , печенье дешевое и т , плохо обработанные , несвежее , не чистое
1
Все будет, но потом• 15 сентября в 20:26
Ответ дляШотуткоїться?
Блин, начиталась тут, теперь хочу бутерброды со шпротами 😋
Я как-то у одной дамы за границей спросила как они шпроты едят. Ответ - мы делаем из них помазанку , намазку на хлеб .
Крапипопка• 15 сентября в 20:27
Ответ дляВсе будет, но потом
Вот откуда у нас столько пафоса ? Такое впечатление как минимум в ОАЭ живем, а не в поссовке со всеми его прелестями. Если взять праздничный стол в Европе то там любой по меркам советчиц - жлобский. Есть страны где куриный суп на свадьбу подают. А хлеб с паштетами так вообще каждый день едят.
.
.
Мне интереснее как у совковых родителей выросло это новое поколение любителей авокадо и суши и фукающее на традиционную украинскую кухню. Хотя , чем вкуснее есть рис с водорослями, чем голубец, для меня загадка.
14
3
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу