Рятівник Малібу• 18 сентября в 17:17
Де купити смачну копчену скумбрію?
Порадьте магазини
3
Стрекоза любви• 18 сентября в 17:20
Поїдете у Вінницю? Знайшла дуже круту точку на базарі. Рибний магазин. Просто нереально смачна скумбрія. Завжди свіжа, малосольна, декілька варіантів копчення.
4
Цідило правди• 18 сентября в 17:28
На ринку.
Сільпо.
Скарби моря.
Я хочу спробувати сама. Купити копальню за 2000. І експерементувати
Сільпо.
Скарби моря.
Я хочу спробувати сама. Купити копальню за 2000. І експерементувати
Байрактара• 18 сентября в 17:28
Ответ дляСтрекоза любви
Поїдете у Вінницю? Знайшла дуже круту точку на базарі. Рибний магазин. Просто нереально смачна скумбрія. Завжди свіжа, малосольна, декілька варіантів копчення.
У нас в КР тоже на базаре точка с офигенной рыбой скумбрия, ставрида и селёдка ’голубой бриллиант’, как масло
1
Щас ухожу• 18 сентября в 17:28
Ответ дляБарбітта
У зеленської...по 8 грн
Какая ерунда. У неё заморозка, а человеку надо копчёная
2
А у нас макарошки• 18 сентября в 17:29
Сильпо. Ещё в Полтаве есть сеть магазинов Фиш Маркет, там вкусная
АБВГДейка• 18 сентября в 17:30
Сільпо. Учора їла. Така шикарна, просто супер.копчена.малосольна м´якенька.
АБВГДейка• 18 сентября в 17:32
Ответ дляЦідило правди
На ринку.
Сільпо.
Скарби моря.
Я хочу спробувати сама. Купити копальню за 2000. І експерементувати
Сільпо.
Скарби моря.
Я хочу спробувати сама. Купити копальню за 2000. І експерементувати
І отруїтися. Моя кума вже наексперементувала)) що вся сім´я в лікарні опинилася. З рибою не експерементують. Треба знати технологію. Заховала ту коптильню і на тому все
Цідило правди• 18 сентября в 17:33
Ответ дляАБВГДейка
І отруїтися. Моя кума вже наексперементувала)) що вся сім´я в лікарні опинилася. З рибою не експерементують. Треба знати технологію. Заховала ту коптильню і на тому все
А чому я маю отруїлися?.
Риба вся має бути перед цим заморожена.
Я навіть морожу карасики перед смаженням
Риба вся має бути перед цим заморожена.
Я навіть морожу карасики перед смаженням
1
АБВГДейка• 18 сентября в 17:36
Ответ дляЦідило правди
А чому я маю отруїлися?.
Риба вся має бути перед цим заморожена.
Я навіть морожу карасики перед смаженням
Риба вся має бути перед цим заморожена.
Я навіть морожу карасики перед смаженням
А до чого мороження?)))) Отруїлася бо зіпсувала рибу. Не знає технології. Як то правильно робити. А з рибою це одномоментно.
Р.с. глисти гинуть тільки декілька видів. При мороженні. Бичачий цепінь ні. Якщо ви про глисти)))
Р.с. глисти гинуть тільки декілька видів. При мороженні. Бичачий цепінь ні. Якщо ви про глисти)))
2
сама себе прекрасная• 18 сентября в 17:37
Ответ дляАБВГДейка
А до чого мороження?)))) Отруїлася бо зіпсувала рибу. Не знає технології. Як то правильно робити. А з рибою це одномоментно.
Р.с. глисти гинуть тільки декілька видів. При мороженні. Бичачий цепінь ні. Якщо ви про глисти)))
Р.с. глисти гинуть тільки декілька видів. При мороженні. Бичачий цепінь ні. Якщо ви про глисти)))
А нащо вона коптила, якщо навіть не дізналася як правильно коптити? Ми багато років коптили і скумбрію, і курку, і сомів, ніхто ніколи не труївся.
4
Цідило правди• 18 сентября в 17:40
Ответ дляАБВГДейка
А до чого мороження?)))) Отруїлася бо зіпсувала рибу. Не знає технології. Як то правильно робити. А з рибою це одномоментно.
Р.с. глисти гинуть тільки декілька видів. При мороженні. Бичачий цепінь ні. Якщо ви про глисти)))
Р.с. глисти гинуть тільки декілька видів. При мороженні. Бичачий цепінь ні. Якщо ви про глисти)))
Не думаю, що причина в рибі. Я останні пару років навчилася їсти сиру рибу. А колись вивертало від ’ старик і море’, де герой їв сиру рибу.
Намагаюся ше спробувати тартар. Де сира яловичина, яйце... поки не готова
Намагаюся ше спробувати тартар. Де сира яловичина, яйце... поки не готова
1
1
Цідило правди• 18 сентября в 17:42
Ответ дляАБВГДейка
А до чого мороження?)))) Отруїлася бо зіпсувала рибу. Не знає технології. Як то правильно робити. А з рибою це одномоментно.
Р.с. глисти гинуть тільки декілька видів. При мороженні. Бичачий цепінь ні. Якщо ви про глисти)))
Р.с. глисти гинуть тільки декілька видів. При мороженні. Бичачий цепінь ні. Якщо ви про глисти)))
Глисти були у мене в дитинстві. Я з часів СРСР. Коли руки мили після кожного апчхи. І все кипятили. І все відварювання по 10 разів. Навіть сардельки
Карамелька• 18 сентября в 17:53
Ви хоча б місто написали)
Мені найбільше подобається копчена риба в Флагмані на Глибочицькій.
Мені найбільше подобається копчена риба в Флагмані на Глибочицькій.
АБВГДейка• 18 сентября в 19:20
Ответ дляЦідило правди
Не думаю, що причина в рибі. Я останні пару років навчилася їсти сиру рибу. А колись вивертало від ’ старик і море’, де герой їв сиру рибу.
Намагаюся ше спробувати тартар. Де сира яловичина, яйце... поки не готова
Намагаюся ше спробувати тартар. Де сира яловичина, яйце... поки не готова
Як лаборант скажу, нема чим хвалитися. В рибі стільки паразитів..які селяться навіть в очі і під шкіру . Я стілтки всього бачила в рибі ічв м´ясі. )) 10 років відпрацювпла на м´ясокомбінаті))) от вам точно нема чим хвалитися
Борщик• 18 сентября в 19:42
Ответ дляЦідило правди
На ринку.
Сільпо.
Скарби моря.
Я хочу спробувати сама. Купити копальню за 2000. І експерементувати
Сільпо.
Скарби моря.
Я хочу спробувати сама. Купити копальню за 2000. І експерементувати
Скарби моря - це де? На Львівщині?
І де плануєте копальню купити? Це щоб рідкоземельні копалини разом з трампом видобувати?)
І де плануєте копальню купити? Це щоб рідкоземельні копалини разом з трампом видобувати?)
2
Сіточка• 18 сентября в 19:58
Ну от копчена скумбрія завжди була смачна де б не купувала. Це оселедець не всюди смачний, навіть там де вже брала хороший, іншим разом може бути вже не те.
Valentina shop2020• 18 сентября в 20:04
Ответ дляЩас ухожу
Какая ерунда. У неё заморозка, а человеку надо копчёная
Может она уже коптит, деньги нужны,открыла бизнес
1
Цідило правди• 18 сентября в 20:23
Ответ дляБорщик
Скарби моря - це де? На Львівщині?
І де плануєте копальню купити? Це щоб рідкоземельні копалини разом з трампом видобувати?)
І де плануєте копальню купити? Це щоб рідкоземельні копалини разом з трампом видобувати?)
Коптильню.
Скарби моря- вінничинна
1
Цідило правди• 18 сентября в 20:26
Ответ дляАБВГДейка
Як лаборант скажу, нема чим хвалитися. В рибі стільки паразитів..які селяться навіть в очі і під шкіру . Я стілтки всього бачила в рибі ічв м´ясі. )) 10 років відпрацювпла на м´ясокомбінаті))) от вам точно нема чим хвалитися
Тю. Я ьачила метрового глиста в свині. І щось безкінечно дрібне в мясі корови.
Цідило правди• 18 сентября в 20:28
Ответ дляАБВГДейка
Як лаборант скажу, нема чим хвалитися. В рибі стільки паразитів..які селяться навіть в очі і під шкіру . Я стілтки всього бачила в рибі ічв м´ясі. )) 10 років відпрацювпла на м´ясокомбінаті))) от вам точно нема чим хвалитися
А ше червяки обожнюють бройлерів. Кури живуть. А по них вони повзають. Навіть з дупи виповзають.
Не придумала. Власний досвід.
Особливо, коли падають на ноги. Живе ніби. А червяки повзуть вже
Не придумала. Власний досвід.
Особливо, коли падають на ноги. Живе ніби. А червяки повзуть вже
Цідило правди• 18 сентября в 20:49
Ответ дляАБВГДейка
Як лаборант скажу, нема чим хвалитися. В рибі стільки паразитів..які селяться навіть в очі і під шкіру . Я стілтки всього бачила в рибі ічв м´ясі. )) 10 років відпрацювпла на м´ясокомбінаті))) от вам точно нема чим хвалитися
А ге скажіть за печінку. Яка покрита болячками. І тупо приносять на аналіз іншу
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу