sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Другое
anonim_1
Рятівник Малібу• 18 сентября в 17:17

Де купити смачну копчену скумбрію?

Порадьте магазини
face_with_tears_of_joy 3
27 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_8
СкумбріяП8• 18 сентября в 17:17
1
останній раз попалася смачна в Епіцентрі
face_with_tears_of_joy 1
noavatar
Стрекоза любви• 18 сентября в 17:20
2
Поїдете у Вінницю? Знайшла дуже круту точку на базарі. Рибний магазин. Просто нереально смачна скумбрія. Завжди свіжа, малосольна, декілька варіантів копчення.
face_with_tears_of_joy 4
anonim_20
Баба Йога• 18 сентября в 17:25
3
Дари моря на Павловской
anonim_6
Барбітта• 18 сентября в 17:26
4
У зеленської...по 8 грн
woman_facepalming 3 like 4
anonim_59
Дама с собачкой• 18 сентября в 17:28
5
Рынок Лесной. Рыбный магазин
anonim_171
Цідило правди• 18 сентября в 17:28
6
На ринку.
Сільпо.
Скарби моря.
Я хочу спробувати сама. Купити копальню за 2000. І експерементувати
anonim_140
Байрактара• 18 сентября в 17:28
7
Ответ дляСтрекоза любви
Поїдете у Вінницю? Знайшла дуже круту точку на базарі. Рибний магазин. Просто нереально смачна скумбрія. Завжди свіжа, малосольна, декілька варіантів копчення.
У нас в КР тоже на базаре точка с офигенной рыбой скумбрия, ставрида и селёдка ’голубой бриллиант’, как масло
heart 1
anonim_184
Щас ухожу• 18 сентября в 17:28
8
Ответ дляБарбітта
У зеленської...по 8 грн
Какая ерунда. У неё заморозка, а человеку надо копчёная
face_with_tears_of_joy 2
anonim_69
А у нас макарошки• 18 сентября в 17:29
9
Сильпо. Ещё в Полтаве есть сеть магазинов Фиш Маркет, там вкусная
anonim_196
АБВГДейка• 18 сентября в 17:30
10
Сільпо. Учора їла. Така шикарна, просто супер.копчена.малосольна м´якенька.
anonim_196
АБВГДейка• 18 сентября в 17:32
11
Ответ дляЦідило правди
На ринку.
Сільпо.
Скарби моря.
Я хочу спробувати сама. Купити копальню за 2000. І експерементувати
І отруїтися. Моя кума вже наексперементувала)) що вся сім´я в лікарні опинилася. З рибою не експерементують. Треба знати технологію. Заховала ту коптильню і на тому все
anonim_171
Цідило правди• 18 сентября в 17:33
12
Ответ дляАБВГДейка
І отруїтися. Моя кума вже наексперементувала)) що вся сім´я в лікарні опинилася. З рибою не експерементують. Треба знати технологію. Заховала ту коптильню і на тому все
А чому я маю отруїлися?.
Риба вся має бути перед цим заморожена.
Я навіть морожу карасики перед смаженням
like 1
anonim_196
АБВГДейка• 18 сентября в 17:36
13
Ответ дляЦідило правди
А чому я маю отруїлися?.
Риба вся має бути перед цим заморожена.
Я навіть морожу карасики перед смаженням
А до чого мороження?)))) Отруїлася бо зіпсувала рибу. Не знає технології. Як то правильно робити. А з рибою це одномоментно.
Р.с. глисти гинуть тільки декілька видів. При мороженні. Бичачий цепінь ні. Якщо ви про глисти)))
woman_facepalming 2
anonim_105
сама себе прекрасная• 18 сентября в 17:37
14
Ответ дляАБВГДейка
А до чого мороження?)))) Отруїлася бо зіпсувала рибу. Не знає технології. Як то правильно робити. А з рибою це одномоментно.
Р.с. глисти гинуть тільки декілька видів. При мороженні. Бичачий цепінь ні. Якщо ви про глисти)))
А нащо вона коптила, якщо навіть не дізналася як правильно коптити? Ми багато років коптили і скумбрію, і курку, і сомів, ніхто ніколи не труївся.
like 4
anonim_171
Цідило правди• 18 сентября в 17:40
15
Ответ дляАБВГДейка
А до чого мороження?)))) Отруїлася бо зіпсувала рибу. Не знає технології. Як то правильно робити. А з рибою це одномоментно.
Р.с. глисти гинуть тільки декілька видів. При мороженні. Бичачий цепінь ні. Якщо ви про глисти)))
Не думаю, що причина в рибі. Я останні пару років навчилася їсти сиру рибу. А колись вивертало від ’ старик і море’, де герой їв сиру рибу.
Намагаюся ше спробувати тартар. Де сира яловичина, яйце... поки не готова
heart 1 woman_facepalming 1
anonim_171
Цідило правди• 18 сентября в 17:42
16
Ответ дляАБВГДейка
А до чого мороження?)))) Отруїлася бо зіпсувала рибу. Не знає технології. Як то правильно робити. А з рибою це одномоментно.
Р.с. глисти гинуть тільки декілька видів. При мороженні. Бичачий цепінь ні. Якщо ви про глисти)))
Глисти були у мене в дитинстві. Я з часів СРСР. Коли руки мили після кожного апчхи. І все кипятили. І все відварювання по 10 разів. Навіть сардельки
anonim_130
Карамелька• 18 сентября в 17:53
17
Ви хоча б місто написали)
Мені найбільше подобається копчена риба в Флагмані на Глибочицькій.
anonim_196
АБВГДейка• 18 сентября в 19:20
18
Ответ дляЦідило правди
Не думаю, що причина в рибі. Я останні пару років навчилася їсти сиру рибу. А колись вивертало від ’ старик і море’, де герой їв сиру рибу.
Намагаюся ше спробувати тартар. Де сира яловичина, яйце... поки не готова
Як лаборант скажу, нема чим хвалитися. В рибі стільки паразитів..які селяться навіть в очі і під шкіру . Я стілтки всього бачила в рибі ічв м´ясі. )) 10 років відпрацювпла на м´ясокомбінаті))) от вам точно нема чим хвалитися
anonim_197
Борщик• 18 сентября в 19:42
19
Ответ дляЦідило правди
На ринку.
Сільпо.
Скарби моря.
Я хочу спробувати сама. Купити копальню за 2000. І експерементувати
Скарби моря - це де? На Львівщині?
І де плануєте копальню купити? Це щоб рідкоземельні копалини разом з трампом видобувати?)
face_with_tears_of_joy 2
anonim_53
Сіточка• 18 сентября в 19:58
20
Ну от копчена скумбрія завжди була смачна де б не купувала. Це оселедець не всюди смачний, навіть там де вже брала хороший, іншим разом може бути вже не те.
noavatar
Valentina shop2020• 18 сентября в 20:04
21
Ответ дляЩас ухожу
Какая ерунда. У неё заморозка, а человеку надо копчёная
Может она уже коптит, деньги нужны,открыла бизнес
woman_facepalming 1
noavatar
CuteMay• 18 сентября в 20:04
22
Фудмаркет в эпицентре. Охи вкуснючая. Завтра пойду снова за ней. Спасибо, что напомнили 🤤
anonim_171
Цідило правди• 18 сентября в 20:23
23
Ответ дляБорщик
Скарби моря - це де? На Львівщині?
І де плануєте копальню купити? Це щоб рідкоземельні копалини разом з трампом видобувати?)


Коптильню.
Скарби моря- вінничинна
heart 1
anonim_171
Цідило правди• 18 сентября в 20:26
24
Ответ дляАБВГДейка
Як лаборант скажу, нема чим хвалитися. В рибі стільки паразитів..які селяться навіть в очі і під шкіру . Я стілтки всього бачила в рибі ічв м´ясі. )) 10 років відпрацювпла на м´ясокомбінаті))) от вам точно нема чим хвалитися
Тю. Я ьачила метрового глиста в свині. І щось безкінечно дрібне в мясі корови.
anonim_171
Цідило правди• 18 сентября в 20:28
25
Ответ дляАБВГДейка
Як лаборант скажу, нема чим хвалитися. В рибі стільки паразитів..які селяться навіть в очі і під шкіру . Я стілтки всього бачила в рибі ічв м´ясі. )) 10 років відпрацювпла на м´ясокомбінаті))) от вам точно нема чим хвалитися
А ше червяки обожнюють бройлерів. Кури живуть. А по них вони повзають. Навіть з дупи виповзають.
Не придумала. Власний досвід.
Особливо, коли падають на ноги. Живе ніби. А червяки повзуть вже
anonim_171
Цідило правди• 18 сентября в 20:36
26
Авторе. Уточніть хоч область
anonim_171
Цідило правди• 18 сентября в 20:49
27
Ответ дляАБВГДейка
Як лаборант скажу, нема чим хвалитися. В рибі стільки паразитів..які селяться навіть в очі і під шкіру . Я стілтки всього бачила в рибі ічв м´ясі. )) 10 років відпрацювпла на м´ясокомбінаті))) от вам точно нема чим хвалитися
А ге скажіть за печінку. Яка покрита болячками. І тупо приносять на аналіз іншу
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff