Не їм після шостої• 08 октября в 15:32
Електрична плита на 2 конфорки скло кераміка чи звичайна? Прошу поради
Скло кераміка або звичайні "бліни" ?
Ніколи не стикалася, а зараз потрібно купувати. Що скажете?
Чи весь посуд можна використовувати на склокерамічній плиті? Читала що небажано алюміній та емальований посуд тільки з товстим дном. В мене є і нерж, і емальований, і алюмінієва кастрюлька суто для молочних каш. Але чому небажано ці види не зрозуміла ... Підкажіть що обрати, будь ласка.
Ніколи не стикалася, а зараз потрібно купувати. Що скажете?
Чи весь посуд можна використовувати на склокерамічній плиті? Читала що небажано алюміній та емальований посуд тільки з товстим дном. В мене є і нерж, і емальований, і алюмінієва кастрюлька суто для молочних каш. Але чому небажано ці види не зрозуміла ... Підкажіть що обрати, будь ласка.
автор
Не їм після шостої
• 08 октября в 15:37
Ответ дляНе танцую- но пою
А чому не індукція, а електро?
Ой ні, там точно весь мій посуд не підійде))
1
Не танцую- но пою• 08 октября в 15:37
Ответ дляНе їм після шостої
Ой ні, там точно весь мій посуд не підійде))
Емальовані підходять
1
Багиня• 08 октября в 15:37
Стеклокерамика капризная - чугун ее царапает, стукнуть и трещины, от сахарного сиропа появились щербинки небольшие, со временем появляются круги, которые не отмыть (это не грязь). У нас 20 лет стеклокерамика, следующая будет обычная, скорее всего
2
2
Will_Be...• 08 октября в 15:44
Вам типа походной, вот такого плана? Не рассматривали на спиралях открытых? На блинах если спираль внутри сгорит менять весь блин нужно - дороговато, а открытые спирали копейки стоят.
Горня капучіно• 08 октября в 15:46
Ответ дляНе їм після шостої
Ой ні, там точно весь мій посуд не підійде))
Звичайна електро споживає в кілька разів більше.
Склокераміка електрична - для мазохистів, котрі знущаються над технікою і собою. Догляд за нею - це ж....
Індукція - саме те, але вона не для вас )))))
Склокераміка електрична - для мазохистів, котрі знущаються над технікою і собою. Догляд за нею - це ж....
Індукція - саме те, але вона не для вас )))))
4
Мона_Лиса• 08 октября в 15:53
У меня стеклокерамика, отличная плита. Алюминий не прям категорически нельзя, а нежелательно. Там что то потемнеет, толи плита, толи алюминий. Обычные блины то мучение, а не готовка. В стеклокерамике можно режимы выставлять
автор
Не їм після шостої
• 08 октября в 16:03
Ответ дляГорня капучіно
Звичайна електро споживає в кілька разів більше.
Склокераміка електрична - для мазохистів, котрі знущаються над технікою і собою. Догляд за нею - це ж....
Індукція - саме те, але вона не для вас )))))
Склокераміка електрична - для мазохистів, котрі знущаються над технікою і собою. Догляд за нею - це ж....
Індукція - саме те, але вона не для вас )))))
Я написала з чого вибираю. Вас наче дратує, що я вибираю не те, що ви
1
автор
Не їм після шостої
• 08 октября в 16:04
Ответ дляМона_Лиса
У меня стеклокерамика, отличная плита. Алюминий не прям категорически нельзя, а нежелательно. Там что то потемнеет, толи плита, толи алюминий. Обычные блины то мучение, а не готовка. В стеклокерамике можно режимы выставлять
На 2 комфорках не вижу режимов, самая простая, такая как с блинами, только со стеклом сверху
1
автор
Не їм після шостої
• 08 октября в 16:05
Ответ дляWill_Be...
Вам типа походной, вот такого плана? Не рассматривали на спиралях открытых? На блинах если спираль внутри сгорит менять весь блин нужно - дороговато, а открытые спирали копейки стоят.
Спирали открытые не смотрела, спасибо, сейчас гляну. один полезный комментарий)
1
Виннипуховна• 08 октября в 18:18
Ответ дляБагиня
Стеклокерамика капризная - чугун ее царапает, стукнуть и трещины, от сахарного сиропа появились щербинки небольшие, со временем появляются круги, которые не отмыть (это не грязь). У нас 20 лет стеклокерамика, следующая будет обычная, скорее всего
В 21 сторіччі ставити собі плиту з ’млинцями’...
Індукція не має таких проблем, як склокераміка звичайна, тому що вона сама не розжарюється. До неї не пригорає нічого, ніяких ’приколів’ з цукром чи збіглим молоком. Ніяких кругів не утворюється (звичайно, якщо її регулярно мити, але це зовсім не важко в порівнянні зі склокерамікою).
Так, потрібно підібрати якісний посуд для неї, але він же не на один рік. В мене каструлям 25(!) в грудні буде, і ще міняти не планую, бо як нові, зарази.
Те, що можна розбити - може і так, але ж ви за 20 років не розбили. Ну мені важко уявити, як треба по ній бахнуть, щоб аж розбити. В мене не бились ні звичайна, ні індукційна.
Індукція не має таких проблем, як склокераміка звичайна, тому що вона сама не розжарюється. До неї не пригорає нічого, ніяких ’приколів’ з цукром чи збіглим молоком. Ніяких кругів не утворюється (звичайно, якщо її регулярно мити, але це зовсім не важко в порівнянні зі склокерамікою).
Так, потрібно підібрати якісний посуд для неї, але він же не на один рік. В мене каструлям 25(!) в грудні буде, і ще міняти не планую, бо як нові, зарази.
Те, що можна розбити - може і так, але ж ви за 20 років не розбили. Ну мені важко уявити, як треба по ній бахнуть, щоб аж розбити. В мене не бились ні звичайна, ні індукційна.
2
2
автор
Не їм після шостої
• 08 октября в 20:16
Ответ дляВиннипуховна
В 21 сторіччі ставити собі плиту з ’млинцями’...
Індукція не має таких проблем, як склокераміка звичайна, тому що вона сама не розжарюється. До неї не пригорає нічого, ніяких ’приколів’ з цукром чи збіглим молоком. Ніяких кругів не утворюється (звичайно, якщо її регулярно мити, але це зовсім не важко в порівнянні зі склокерамікою).
Так, потрібно підібрати якісний посуд для неї, але він же не на один рік. В мене каструлям 25(!) в грудні буде, і ще міняти не планую, бо як нові, зарази.
Те, що можна розбити - може і так, але ж ви за 20 років не розбили. Ну мені важко уявити, як треба по ній бахнуть, щоб аж розбити. В мене не бились ні звичайна, ні індукційна.
Індукція не має таких проблем, як склокераміка звичайна, тому що вона сама не розжарюється. До неї не пригорає нічого, ніяких ’приколів’ з цукром чи збіглим молоком. Ніяких кругів не утворюється (звичайно, якщо її регулярно мити, але це зовсім не важко в порівнянні зі склокерамікою).
Так, потрібно підібрати якісний посуд для неї, але він же не на один рік. В мене каструлям 25(!) в грудні буде, і ще міняти не планую, бо як нові, зарази.
Те, що можна розбити - може і так, але ж ви за 20 років не розбили. Ну мені важко уявити, як треба по ній бахнуть, щоб аж розбити. В мене не бились ні звичайна, ні індукційна.
Дякую, рука-лице якщо шо не я поставила)))
1
Горня капучіно• 08 октября в 20:51
Ответ дляНе їм після шостої
Я написала з чого вибираю. Вас наче дратує, що я вибираю не те, що ви
Мені пофіг, що вам здається, що і кого дратує.
Ви вибираєте з двох купок гівна кращу..... чи більшу . Це ваш вибір)))))
Ви вибираєте з двох купок гівна кращу..... чи більшу . Це ваш вибір)))))
1
автор
Не їм після шостої
• 08 октября в 22:31
Ответ дляГорня капучіно
Мені пофіг, що вам здається, що і кого дратує.
Ви вибираєте з двох купок гівна кращу..... чи більшу . Це ваш вибір)))))
Ви вибираєте з двох купок гівна кращу..... чи більшу . Це ваш вибір)))))
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу