Дона Ко Ко• 24 октября в 21:22
Печенье орешки в сильпо
Обнаружила, что там есть их два варианта от "власна кондитерська", 290 г с маргарином, и 180 г прямо на сливочном масле (неужели правда?) Как думаете? и те и те стоят почти одинаково
показать весь текст
3
Знаю бакси• 24 октября в 21:45
Ответ дляДона Ко Ко
нет, 12 и 8 штук
Середня ціна горішка в кондитерських приблизно 20 гривень. Я теж свого часу пекла і продавала. То ж в Сільпо вони маргаринові.
1
Психологічка• 24 октября в 21:45
Ответ дляГалябалована
Традиційно печу їх на Новий рік
Дайте, будь ласка, рецепт тіста і скажіть як ви їх печете, в якій формі?
Дрібка щастя• 24 октября в 21:46
Ответ дляПсихологічка
Ви шуткуєте? Тисяча грн за кг печива? В бідній Україні, де зпл працівника, що пече те печиво, тисяч 20 брудними ?
Люди, звідки у вас такі ціни? Ви настільки багаті чи дурні платити такі гроші?
Люди, звідки у вас такі ціни? Ви настільки багаті чи дурні платити такі гроші?
Упаковка такого печива 100.
Іноді купую, бо воно дійсно смачне.
Іноді купую, бо воно дійсно смачне.
Знаю бакси• 24 октября в 21:47
Ответ дляДрібка щастя
Про горішки.
Хто підкаже, будь ласка, як випікати їх, якщо плита електрична?
Хто підкаже, будь ласка, як випікати їх, якщо плита електрична?
Купити електрогорішницю.
Галябалована• 24 октября в 21:48
Ответ дляПсихологічка
Смак випічки на маслі дуже відрізняється від маргарину. Ви їх ніколи не сплутаєте.
Мабуть. Але там така солодка згущенка, що вона, мабуть, все переб´є все одно
Я роблю крем згущенка+масло+смажений волоський горіх, то це набагато виграшніше звучить, звісно, за смаком, але ж якби купувала, то, мабуть, і не запарювалась так сильно складом, бо інше покупне печиво/круасани і тд все рівно на маргарині
Я роблю крем згущенка+масло+смажений волоський горіх, то це набагато виграшніше звучить, звісно, за смаком, але ж якби купувала, то, мабуть, і не запарювалась так сильно складом, бо інше покупне печиво/круасани і тд все рівно на маргарині
культУра• 24 октября в 21:48
Ответ дляДона Ко Ко
Да
тут маргарин
тут внизу в составе масло
тут маргарин
тут внизу в составе масло
там не написано какое масло?
отверженное гидрогенизированное масло - єто маргарин
отверженное гидрогенизированное масло - єто маргарин
Дрібка щастя• 24 октября в 21:48
Ответ дляЗнаю бакси
Середня ціна горішка в кондитерських приблизно 20 гривень. Я теж свого часу пекла і продавала. То ж в Сільпо вони маргаринові.
Дуже незвичні, які я їла, з молоком і синім сиром.
1
Дрібка щастя• 24 октября в 21:49
Ответ дляЗнаю бакси
Купити електрогорішницю.
Дякую, вже обираю і жую шматок м´яса.
Ще хочу таку банку, як у автора і прямо зараз таку кількість шишок, як у неї
Ще хочу таку банку, як у автора і прямо зараз таку кількість шишок, як у неї
3
культУра• 24 октября в 21:50
Ответ дляЗнаю бакси
Середня ціна горішка в кондитерських приблизно 20 гривень. Я теж свого часу пекла і продавала. То ж в Сільпо вони маргаринові.
автор не знает что масло бывает растительным и пальмовым и прочим...
2
1
Моторошні троянди• 24 октября в 21:51
Ответ дляПсихологічка
Смак випічки на маслі дуже відрізняється від маргарину. Ви їх ніколи не сплутаєте.
У нас масло по вкусу не отличается от маргарина, только что надписи 73, 82))) а то орешки)))
Блин девчата, ну и тема, наивные чукотские дамы
Блин девчата, ну и тема, наивные чукотские дамы
1
Знаю бакси• 24 октября в 21:52
Ответ дляДрібка щастя
Дуже незвичні, які я їла, з молоком і синім сиром.
О, тих начинок зараз дуже багато
Знаю бакси• 24 октября в 21:53
Ответ дляДрібка щастя
Дякую, вже обираю і жую шматок м´яса.
Ще хочу таку банку, як у автора і прямо зараз таку кількість шишок, як у неї
Ще хочу таку банку, як у автора і прямо зараз таку кількість шишок, як у неї
Завтра ,иабуть, буду пекти
Дрібка щастя• 24 октября в 21:53
Ответ длякультУра
автор не знает что масло бывает растительным и пальмовым и прочим...
То у вас растітєльне і пальмо масло.
А у нас то називається ОЛІЄЮ.
А у нас то називається ОЛІЄЮ.
3
1
1
Галябалована• 24 октября в 21:53
Ответ дляПсихологічка
Дайте, будь ласка, рецепт тіста і скажіть як ви їх печете, в якій формі?
В мене форма для газової плити. Там шишка, грибок, сердечко і мушля - вони доволі великі, туди іде багато начинки. Є ще електро (дешевий мультипекар примітивний на 4 насадки) - ті овальні просто і зовсім манюні, довго пекти, але багато виходить і зручно, що можна сидіти і не треба плиту потім мити від жиру. Але так як я роблю на подарунки, то роблю частіше великі
2
Психологічка• 24 октября в 21:54
Ответ дляМоторошні троянди
У нас масло по вкусу не отличается от маргарина, только что надписи 73, 82))) а то орешки)))
Блин девчата, ну и тема, наивные чукотские дамы
Блин девчата, ну и тема, наивные чукотские дамы
Ви спробуйте хоч раз, тоді поговоримо. І смак і запах тіста на маслі дуже відрізняється. У мене мама багато пекла пісочного тіста. Я легко відрізняю тісто на маслі, маргарині і смальці. Вони геть різні.
ША! я прийшла!• 24 октября в 21:56
Ответ дляГалябалована
В мене форма для газової плити. Там шишка, грибок, сердечко і мушля - вони доволі великі, туди іде багато начинки. Є ще електро (дешевий мультипекар примітивний на 4 насадки) - ті овальні просто і зовсім манюні, довго пекти, але багато виходить і зручно, що можна сидіти і не треба плиту потім мити від жиру. Але так як я роблю на подарунки, то роблю частіше великі
А як готуєте крем, поділіться будь-ласка
Дрібка щастя• 24 октября в 21:56
Ответ дляГалябалована
В мене форма для газової плити. Там шишка, грибок, сердечко і мушля - вони доволі великі, туди іде багато начинки. Є ще електро (дешевий мультипекар примітивний на 4 насадки) - ті овальні просто і зовсім манюні, довго пекти, але багато виходить і зручно, що можна сидіти і не треба плиту потім мити від жиру. Але так як я роблю на подарунки, то роблю частіше великі
Яйця сирі, чи варені жовтки, скажіть будь ласка.
Моторошні троянди• 24 октября в 21:57
Ответ дляПсихологічка
Ви спробуйте хоч раз, тоді поговоримо. І смак і запах тіста на маслі дуже відрізняється. У мене мама багато пекла пісочного тіста. Я легко відрізняю тісто на маслі, маргарині і смальці. Вони геть різні.
Я даже масло отличаю по составу, а в выпечке я бог. У бабушки всегда была корова, поэтому я вас уверяю, то, что продаётся у нас в магазинах - это вообще не масло, особенно молокия, у них и молоко вода.
Психологічка• 24 октября в 21:57
Ответ дляГалябалована
В мене форма для газової плити. Там шишка, грибок, сердечко і мушля - вони доволі великі, туди іде багато начинки. Є ще електро (дешевий мультипекар примітивний на 4 насадки) - ті овальні просто і зовсім манюні, довго пекти, але багато виходить і зручно, що можна сидіти і не треба плиту потім мити від жиру. Але так як я роблю на подарунки, то роблю частіше великі
Дякую дуже! У нас колись була радянська форма під горішки на газову плиту, але вже давно втрачена. Боже, як я за ними сумую, то смак дитинства ті горішки.
Ще раз дякую за рецепт.
Ще раз дякую за рецепт.
1
Дрібка щастя• 24 октября в 21:58
Ответ дляМоторошні троянди
Я даже масло отличаю по составу, а в выпечке я бог. У бабушки всегда была корова, поэтому я вас уверяю, то, что продаётся у нас в магазинах - это вообще не масло, особенно молокия, у них и молоко вода.
Яке масло купуєте?
Дрібка щастя• 24 октября в 21:58
Ответ дляПсихологічка
Дякую дуже! У нас колись була радянська форма під горішки на газову плиту, але вже давно втрачена. Боже, як я за ними сумую, то смак дитинства ті горішки.
Ще раз дякую за рецепт.
Ще раз дякую за рецепт.
Якщо у вас газ, є такі форми, я знайшла і такі.
культУра• 24 октября в 21:59
Ответ дляДрібка щастя
То у вас растітєльне і пальмо масло.
А у нас то називається ОЛІЄЮ.
А у нас то називається ОЛІЄЮ.
то ж ти така грамотна
а тот, кто лепил наклейку вообще без состава на упаковку так не думает. а тупенькие копирайтеры на сайте пишут так
а тот, кто лепил наклейку вообще без состава на упаковку так не думает. а тупенькие копирайтеры на сайте пишут так
Галябалована• 24 октября в 22:00
Ответ дляДрібка щастя
Яйця сирі, чи варені жовтки, скажіть будь ласка.
Сирі. Тісто змішується буквально кілька хв, м´яке, жирне. Я ще й печу дві порції зазвичай, то в мене іде масла багацько, бо ще ж у крем
Недешеві вони, але зате це прекрасний подарунок моїм рідним на НР, кожен чекає коробочку під ялиночку з горішками і їм радіє більше інших подарунків
Недешеві вони, але зате це прекрасний подарунок моїм рідним на НР, кожен чекає коробочку під ялиночку з горішками і їм радіє більше інших подарунків
2
автор
Дона Ко Ко
• 24 октября в 22:00
Ответ длякультУра
автор не знает что масло бывает растительным и пальмовым и прочим...
меня не смущает если там в составе подсолнечное или негидрогенизированное пальмовое масло. Меня смущают именно трансжиры в маргарине. Но вообще когда пишут просто масло подразумевают сливочное, тем более на украинском - растительное это олія.
Галябалована• 24 октября в 22:01
Ответ дляША! я прийшла!
А як готуєте крем, поділіться будь-ласка
Згущенка, масло, смажені до пахучого подрібнені волоські горішки. Пропорції, в принципі, довільні.
Моторошні троянди• 24 октября в 22:01
Ответ дляДрібка щастя
Яке масло купуєте?
Из магазинного вообще без разницы, все г.но. самые гомняные это молокия и ферма.
культУра• 24 октября в 22:01
Ответ дляДона Ко Ко
меня не смущает если там в составе подсолнечное или негидрогенизированное пальмовое масло. Меня смущают именно трансжиры в маргарине. Но вообще когда пишут просто масло подразумевают сливочное, тем более на украинском - растительное это олія.
оой, це ж воно і є. трансжиры
автор
Дона Ко Ко
• 24 октября в 22:01
Ответ длякультУра
там не написано какое масло?
отверженное гидрогенизированное масло - єто маргарин
отверженное гидрогенизированное масло - єто маргарин
на украинском масло - это сливочное, растительное - олія.
1
Галябалована• 24 октября в 22:02
Ответ дляПсихологічка
Дякую дуже! У нас колись була радянська форма під горішки на газову плиту, але вже давно втрачена. Боже, як я за ними сумую, то смак дитинства ті горішки.
Ще раз дякую за рецепт.
Ще раз дякую за рецепт.
Та тих форм на олх повно, просто якщо вде купувати, то краще, мабуть, електро, бо ви сядете собі і під серіальчик спокійно напечете, а на плиті воно тече, чадить, хата провонюється, голова гуде
автор
Дона Ко Ко
• 24 октября в 22:03
Ответ длякультУра
оой, це ж воно і є. трансжиры
в пальмовом самом по себе нет, только в гидрогенизированном.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу