sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Салаты и закуски
noavatar
Yuko4a• 30 октября в 13:25

Допоможіть спасти пересолену квашену капусту

Чи можна якось "обезсолити" пересолену квашену капусту?
Буду вдячна за поради.
20 0
Все фото темыКомментарии автораМои благодарочкиМои ответы
noavatar
Авокада• 30 октября в 13:26
1
промыть.
like 4
noavatar
molnia• 30 октября в 13:26
2
добавить свіжої капусти
like 4
noavatar
автор Yuko4a • 30 октября в 13:26
3
Ответ дляАвокада
промыть.
одразу всю, чи тільки порціями перед подачею?
noavatar
автор Yuko4a • 30 октября в 13:27
4
Ответ дляmolnia
добавить свіжої капусти
хм... і дати цій новій також прокваситься чи кілька годин потримати і можна їсти?
noavatar
Авокада• 30 октября в 13:27
5
Ответ дляYuko4a
одразу всю, чи тільки порціями перед подачею?
считаю, что лучше перед подачей.
там ферменты и остальная быстро испортится.
heart 2
noavatar
Авокада• 30 октября в 13:28
6
мой вариант это стушить со свежей, не солить. вкуснота!
like 7
noavatar
автор Yuko4a • 30 октября в 13:29
7
Ответ дляАвокада
мой вариант это стушить со свежей, не солить. вкуснота!
Це буде останній варіант. Хочу саме квашену капусту, Минулого разу уже стушила, тому що якийсь слиз з’явився, хоча і хрумтіла.
noavatar
Авокада• 30 октября в 13:30
8
Ответ дляYuko4a
Це буде останній варіант. Хочу саме квашену капусту, Минулого разу уже стушила, тому що якийсь слиз з’явився, хоча і хрумтіла.
так бывает. квасьте в женские дни.
woman_facepalming 2
noavatar
автор Yuko4a • 30 октября в 13:30
9
Ответ дляАвокада
так бывает. квасьте в женские дни.
нічого собі, спробую ще й так))
heart 1
noavatar
Missis Виктория• 30 октября в 13:37
10
Я тоже в этот раз пересолила.
Промываю перед тем, как что-то делать с ней.
noavatar
Moon shine• 30 октября в 13:45
11
ніяк. на майбутнє - соліть так,як на салат зі свіжої капусти. і не треба ніяких грамів. крупна сіль і все.
р.с. можна додати половину свіжої і стушити.буде бомбезно- не треба буде ні яблук.ні томату.я так тушу.
потрохи додавайте просто до свіжої в салат, до вінегрету замість огірків.
heart 3
noavatar
Thatsme• 30 октября в 13:53
12
А скільки ви поклали солі?
noavatar
автор Yuko4a • 30 октября в 14:04
13
Ответ дляThatsme
А скільки ви поклали солі?
Та наче 2 ст.л. на 2 літрову банку капусти +морква
noavatar
автор Yuko4a • 30 октября в 14:06
14
Ответ дляMoon shine
ніяк. на майбутнє - соліть так,як на салат зі свіжої капусти. і не треба ніяких грамів. крупна сіль і все.
р.с. можна додати половину свіжої і стушити.буде бомбезно- не треба буде ні яблук.ні томату.я так тушу.
потрохи додавайте просто до свіжої в салат, до вінегрету замість огірків.
о, мені подобається варіант з вінегретом. Тим більш він у мене у меню на пт /сб. Дякую.
like 1
noavatar
Thatsme• 30 октября в 14:10
15
Ответ дляYuko4a
Та наче 2 ст.л. на 2 літрову банку капусти +морква
Може, з гіркою поклали чи сіль якась ненаша, солоніша А вона вкисла у вас уже? Може, просто ще неготова, недостатньо кислоти ще є.. Можна взяти долити води пів склянки, вона і забере сіль, і соковитіша буде. Можна брати порцію і трохи промивати перед подачею, можна натерти перед подачею ще сирої моркви, цибулинку туди і заправити пахучою олією - маса овочів збільшиться і збалансує солоність
heart 1
noavatar
Moon shine• 30 октября в 14:21
16
Ответ дляYuko4a
о, мені подобається варіант з вінегретом. Тим більш він у мене у меню на пт /сб. Дякую.
Якщо їсте варений тертий буряк,то з кислою теж супер
heart 1
noavatar
Lily-2020• 30 октября в 15:02
17
А какая соль лучше всего подходит? Покажите упаковку кто-нибудь
noavatar
автор Yuko4a • 30 октября в 15:45
18
Ответ дляLily-2020
А какая соль лучше всего подходит? Покажите упаковку кто-нибудь
Я вже не вперше чую про крупну сіль, але у мене мілка.
noavatar
tushka123• 26 ноября в 11:38
19
Ответ дляАвокада
так бывает. квасьте в женские дни.
Сегодня где-то читала, что квасить нужно в мужские дни
noavatar
tushka123• 26 ноября в 11:40
20
Ответ дляThatsme
Може, з гіркою поклали чи сіль якась ненаша, солоніша А вона вкисла у вас уже? Може, просто ще неготова, недостатньо кислоти ще є.. Можна взяти долити води пів склянки, вона і забере сіль, і соковитіша буде. Можна брати порцію і трохи промивати перед подачею, можна натерти перед подачею ще сирої моркви, цибулинку туди і заправити пахучою олією - маса овочів збільшиться і збалансує солоність
А где сейчас есть,, наша,, соль? Что не глянь, Турция, Египет и прочие, ни разу Украина не попадалась....
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff