Чи можна якось "обезсолити" пересолену квашену капусту?
Буду вдячна за поради.
Буду вдячна за поради.
Missis Виктория• 30 октября в 13:37
Я тоже в этот раз пересолила.
Промываю перед тем, как что-то делать с ней.
Промываю перед тем, как что-то делать с ней.
Moon shine• 30 октября в 13:45
ніяк. на майбутнє - соліть так,як на салат зі свіжої капусти. і не треба ніяких грамів. крупна сіль і все.
р.с. можна додати половину свіжої і стушити.буде бомбезно- не треба буде ні яблук.ні томату.я так тушу.
потрохи додавайте просто до свіжої в салат, до вінегрету замість огірків.
р.с. можна додати половину свіжої і стушити.буде бомбезно- не треба буде ні яблук.ні томату.я так тушу.
потрохи додавайте просто до свіжої в салат, до вінегрету замість огірків.
3
Ответ дляMoon shine
ніяк. на майбутнє - соліть так,як на салат зі свіжої капусти. і не треба ніяких грамів. крупна сіль і все.
р.с. можна додати половину свіжої і стушити.буде бомбезно- не треба буде ні яблук.ні томату.я так тушу.
потрохи додавайте просто до свіжої в салат, до вінегрету замість огірків.
р.с. можна додати половину свіжої і стушити.буде бомбезно- не треба буде ні яблук.ні томату.я так тушу.
потрохи додавайте просто до свіжої в салат, до вінегрету замість огірків.
о, мені подобається варіант з вінегретом. Тим більш він у мене у меню на пт /сб. Дякую.
1
Ответ дляYuko4a
Та наче 2 ст.л. на 2 літрову банку капусти +морква
Може, з гіркою поклали чи сіль якась ненаша, солоніша
А вона вкисла у вас уже? Може, просто ще неготова, недостатньо кислоти ще є.. Можна взяти долити води пів склянки, вона і забере сіль, і соковитіша буде. Можна брати порцію і трохи промивати перед подачею, можна натерти перед подачею ще сирої моркви, цибулинку туди і заправити пахучою олією - маса овочів збільшиться і збалансує солоність
А вона вкисла у вас уже? Може, просто ще неготова, недостатньо кислоти ще є.. Можна взяти долити води пів склянки, вона і забере сіль, і соковитіша буде. Можна брати порцію і трохи промивати перед подачею, можна натерти перед подачею ще сирої моркви, цибулинку туди і заправити пахучою олією - маса овочів збільшиться і збалансує солоність
1
Moon shine• 30 октября в 14:21
Ответ дляYuko4a
о, мені подобається варіант з вінегретом. Тим більш він у мене у меню на пт /сб. Дякую.
Якщо їсте варений тертий буряк,то з кислою теж супер
1
Ответ дляThatsme
Може, з гіркою поклали чи сіль якась ненаша, солоніша
А вона вкисла у вас уже? Може, просто ще неготова, недостатньо кислоти ще є.. Можна взяти долити води пів склянки, вона і забере сіль, і соковитіша буде. Можна брати порцію і трохи промивати перед подачею, можна натерти перед подачею ще сирої моркви, цибулинку туди і заправити пахучою олією - маса овочів збільшиться і збалансує солоність
А вона вкисла у вас уже? Може, просто ще неготова, недостатньо кислоти ще є.. Можна взяти долити води пів склянки, вона і забере сіль, і соковитіша буде. Можна брати порцію і трохи промивати перед подачею, можна натерти перед подачею ще сирої моркви, цибулинку туди і заправити пахучою олією - маса овочів збільшиться і збалансує солоність
А где сейчас есть,, наша,, соль? Что не глянь, Турция, Египет и прочие, ни разу Украина не попадалась....
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
