Кудесница_с_пургеном• 12 ноября в 19:54
Як ви готуєте печеню в горщиках? При відключенні світла виручає
Бо духовка навіть після відключення ще довго тримає тепло і горщик теж
Які ваші улюблені рецепти?! Бо я знаю що всі готують по різному, може щось нове та цікаве для себе знайду..
Які ваші улюблені рецепти?! Бо я знаю що всі готують по різному, може щось нове та цікаве для себе знайду..
Умничка-помощничка• 12 ноября в 19:57
тут рецепт и взяла. сливочное масло и порезанный лук на дно горшочка, дальше слой мяса, сметана, соль-перец, слой картошки, сметана, соль-перец, и заливаю все молоком/водой 1к1, сверху лист лаврушки, накрыть крышкой и в духовку на час-полтора
3
Меряю от 0• 12 ноября в 19:57
Картопля, м´ясо, морква, цибуля. Залити вода+сметана, десь до половини горщика.
Бабуся мороз• 12 ноября в 20:02
Ответ дляУмничка-помощничка
тут рецепт и взяла. сливочное масло и порезанный лук на дно горшочка, дальше слой мяса, сметана, соль-перец, слой картошки, сметана, соль-перец, и заливаю все молоком/водой 1к1, сверху лист лаврушки, накрыть крышкой и в духовку на час-полтора
В мене інгредієнти ті самі + часник, тільки я все окрім часника змішую в мисці, його кришу на низ горщика, потім розкладаю, зверху заливка.
1
Коханозадовільна• 12 ноября в 20:05
Ответ дляУмничка-помощничка
тут рецепт и взяла. сливочное масло и порезанный лук на дно горшочка, дальше слой мяса, сметана, соль-перец, слой картошки, сметана, соль-перец, и заливаю все молоком/водой 1к1, сверху лист лаврушки, накрыть крышкой и в духовку на час-полтора
Взбейте яйцо с молоком для заливки
1
1
автор
Кудесница_с_пургеном
• 12 ноября в 20:07
Я якщо є додаю бульйон замість води, сметану не додаю не люблю, зверху тру сир потім кришку знімаю щоб скоринка була. Додаю лавр листок перець горошком. Морква цибуля часник. Вершкове масло
автор
Кудесница_с_пургеном
• 12 ноября в 20:09
Знаю що роблять не тільки з м´ясом, а й з куркою і навіть з рибою ( з рибою ніколи не пробувала).
Чула що додають гарбуз,цвітна капусту. Зручно що порційно готувати можна додавати хто що любить окремо.
Чула що додають гарбуз,цвітна капусту. Зручно що порційно готувати можна додавати хто що любить окремо.
Глубоководная селедка• 12 ноября в 20:20
Мясо, картошка, лук, грибы, фасоль, соль, перец. Заливаю водой. Когда готова, достаю и сверху натираю чеснок немного для аромата
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу