Престидижитатор• 25 ноября в 23:44
Подскажите, какая сейчас сгущёнка хорошая, вкусная?
1
Кавуся• 25 ноября в 23:46
Ответ дляПрестидижитатор
И варёная, и обычная
Мне вареную тетя делает моя. А обычная мне вкусная именно в пакете как майонез с мальчиком и ложкой .
4
Пушка заряджена• 25 ноября в 23:48
Помню, здесь девочка отписывалась по этому поводу - упоминала ТМ Ичня. Говорила, что этой ТМ самая вкусная
3
Не цілуюсь з бодуна• 25 ноября в 23:50
Ответ дляПушка заряджена
Помню, здесь девочка отписывалась по этому поводу - упоминала ТМ Ичня. Говорила, что этой ТМ самая вкусная
Я теж ічню люблю найбільше.
3
2
1
я Кукарача• 25 ноября в 23:56
самая вкусная та,которой уже нет в продаже- Рогачев. с белорашки. все остальное Ичня,Первомайск, и т.д. фигня(((
7
3
3
Україна наше все• 26 ноября в 00:02
Ответ дляя Кукарача
самая вкусная та,которой уже нет в продаже- Рогачев. с белорашки. все остальное Ичня,Первомайск, и т.д. фигня(((
Нічого особливого в Рогачеві не було. Той самий хлопчик.
9
3
1
Иванка Бур• 26 ноября в 00:06
Ответ дляя Кукарача
самая вкусная та,которой уже нет в продаже- Рогачев. с белорашки. все остальное Ичня,Первомайск, и т.д. фигня(((
Да, рогачев була смачна. Густа така, ложки не вставиш.
А зараз вода
А зараз вода
4
3
Не пью, не курю• 26 ноября в 00:13
Ответ дляИванка Бур
Мені своя лінія.
кондитер знайома теж тільки її бере в роботі
кондитер знайома теж тільки її бере в роботі
Своя лінія плюсуюсь. Але тільки сира і тільки жирна обов´язково! І самій зварити її - бомба, густюща, як в дитинстві.
Обов´язково дивіться завжди на жирність! Бо кожної фірми є два види згущенки: 8%жиру і НУЛЬ! Отой нуль ненатуральний і жахливий в роботі, смак і післясмак дуже програє
Обов´язково дивіться завжди на жирність! Бо кожної фірми є два види згущенки: 8%жиру і НУЛЬ! Отой нуль ненатуральний і жахливий в роботі, смак і післясмак дуже програє
2
автор
Престидижитатор
• 26 ноября в 00:13
Ответ дляНе пью, не курю
Своя лінія плюсуюсь. Але тільки сира і тільки жирна обов´язково! І самій зварити її - бомба, густюща, як в дитинстві.
Обов´язково дивіться завжди на жирність! Бо кожної фірми є два види згущенки: 8%жиру і НУЛЬ! Отой нуль ненатуральний і жахливий в роботі, смак і післясмак дуже програє
Обов´язково дивіться завжди на жирність! Бо кожної фірми є два види згущенки: 8%жиру і НУЛЬ! Отой нуль ненатуральний і жахливий в роботі, смак і післясмак дуже програє
Спасибо, не знала о таких нюансах
Не пью, не курю• 26 ноября в 00:18
Ответ дляПрестидижитатор
Спасибо, не знала о таких нюансах
Стільки вже обпікалася на цьому. Наприклад, сира жирна з хлопчиком теж норм, коли сам звариш, хоча своя лінія, на превелике диво і мій подив, смачніша. А купите пів літра готової тої ж з хлопчиком вареної з нулем (вона, до речі, набагато дешевше, задумайтесь, чому), тільки занурите в неї міксер і вона перетворюється на рідку воду! До речі, так само діє сметана і кисломолочний сир з рослинними домішками, я тестувала. Споавжній сир ви хоч гопки скачіть, він вам рідким не стане від блендера, а купіть ’фермерський’ дешевий і він через виделку протікає
1
1
Иванка Бур• 26 ноября в 00:37
Ответ дляНе пью, не курю
Своя лінія плюсуюсь. Але тільки сира і тільки жирна обов´язково! І самій зварити її - бомба, густюща, як в дитинстві.
Обов´язково дивіться завжди на жирність! Бо кожної фірми є два види згущенки: 8%жиру і НУЛЬ! Отой нуль ненатуральний і жахливий в роботі, смак і післясмак дуже програє
Обов´язково дивіться завжди на жирність! Бо кожної фірми є два види згущенки: 8%жиру і НУЛЬ! Отой нуль ненатуральний і жахливий в роботі, смак і післясмак дуже програє
Не бачила, щоб своя лінія мала дві жирності. Не звертала увагу може. Банки завжди однакові.
Я теж беру сиру і варю на вафельний торт, на горішки дітям.
Зразу 4 банки варю 3год і потім використовую за необхідності
Я теж беру сиру і варю на вафельний торт, на горішки дітям.
Зразу 4 банки варю 3год і потім використовую за необхідності
1
Не пью, не курю• 26 ноября в 00:41
Ответ дляИванка Бур
Не бачила, щоб своя лінія мала дві жирності. Не звертала увагу може. Банки завжди однакові.
Я теж беру сиру і варю на вафельний торт, на горішки дітям.
Зразу 4 банки варю 3год і потім використовую за необхідності
Я теж беру сиру і варю на вафельний торт, на горішки дітям.
Зразу 4 банки варю 3год і потім використовую за необхідності
Точно є, принамні, варене - 100% є
1
КучМала• 26 ноября в 03:30
Ответ дляПушка заряджена
Помню, здесь девочка отписывалась по этому поводу - упоминала ТМ Ичня. Говорила, что этой ТМ самая вкусная
она ужасна. Первомайская неплохая.
1
я Кукарача• 26 ноября в 07:58
Ответ дляУкраїна наше все
Нічого особливого в Рогачеві не було. Той самий хлопчик.
да нет.как раз Рогачев была самой вкусной,а все остальные на ее фоне просто подделки
1
Муууумие• 26 ноября в 07:58
Ответ дляКучМала
она ужасна. Первомайская неплохая.
Ичня есть дешевле, действительно, г...но редкое, а есть более дорогая, я её не пробовала, честно. Но вот её хвалят.
я Кукарача• 26 ноября в 07:58
Ответ дляИванка Бур
Да, рогачев була смачна. Густа така, ложки не вставиш.
А зараз вода
А зараз вода
да,именно мне нравилась консистенция,очень густая и очень вкусная.
Пушка заряджена• 26 ноября в 08:05
Ответ дляКучМала
она ужасна. Первомайская неплохая.
За что купила, за то и продаю
.
Я ее не ем)
. Я ее не ем)
Україна наше все• 26 ноября в 08:38
Ответ дляя Кукарача
да нет.как раз Рогачев была самой вкусной,а все остальные на ее фоне просто подделки
Це ви ще смачної не їли.
Рогачев з пальми як і всі інші наші
Рогачев з пальми як і всі інші наші
1
я Кукарача• 28 ноября в 21:12
Ответ дляУкраїна наше все
Це ви ще смачної не їли.
Рогачев з пальми як і всі інші наші
Рогачев з пальми як і всі інші наші
и какая вкусная?
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
