Агент Пинкертона• вчера в 16:57
Олів´є, який для вас смачний? Які пропорції продуктів?
Просто цікаво, у всіх різні смаки, він в мене що разу різний. Тож хочу почитати ваші рецепти.
Мій це
1 морквина не велика, 2-3картоплини не великі, один свіжий огірок, солоний огірок, горошок, ковбаса варена 400-500г, цибуля одна невелика кубиком, яйця 5-6шт. Майонез+ трошки американської гірчиці.
Мій це
1 морквина не велика, 2-3картоплини не великі, один свіжий огірок, солоний огірок, горошок, ковбаса варена 400-500г, цибуля одна невелика кубиком, яйця 5-6шт. Майонез+ трошки американської гірчиці.
9
6
Крижана бурулька• вчера в 16:59
Без морковки и лука, с мясом и кислыми огурцами, по штучкам не скажу обычно делаю большую кастрюлю раз в год, на глаз, мяса больше кг точно)
9
3
1
SnowMaiden• вчера в 17:01
3 яйца, 3 картошки небольших, 3 соленых огурца, 1 свежий, горошек, мясо нескольких видов: куриное темное, говядина, индейка, можно язык, суммарно грамм 800, домашний майонез
5
1
автор
Агент Пинкертона
• вчера в 17:02
Ответ дляЗабула що?
1 соленый огурец - мало
Дивлячись який завеликий, я не дуже люблю солоні огірки.
автор
Агент Пинкертона
• вчера в 17:03
Ответ дляNatabond76
Без цибулі. Овочі запікаю в духовці
О чула що так роблять кубиком моркву і картоплю разом, ви так робите, скільки по часу і температурі приблизно
Стетоскопуло• вчера в 17:04
Ответ дляАгент Пинкертона
О чула що так роблять кубиком моркву і картоплю разом, ви так робите, скільки по часу і температурі приблизно
Я не люблю чистить запеченую морковь
автор
Агент Пинкертона
• вчера в 17:05
Ответ дляСтетоскопуло
Я не люблю чистить запеченую морковь
Так її ж можна без шкірки запікати
Я так буряк запікаю
І варю картоплю і моркву чищені на салат
Я так буряк запікаю
І варю картоплю і моркву чищені на салат
Стетоскопуло• вчера в 17:06
Ответ дляАгент Пинкертона
Так її ж можна без шкірки запікати
Я так буряк запікаю
І варю картоплю і моркву чищені на салат
Я так буряк запікаю
І варю картоплю і моркву чищені на салат
На салаты надо варить в мундире,для сохранения витаминов и цвета
7
1
СережкинаЯ• вчера в 17:07
Відварена телятина або язик замість ковбаси, заморожений горошок замість консервованого, замість картоплі- корінь селери. Селеру та моркву ріжу кубиками, і вже нарізаними готую на пару, горошок просто заливаю на трохи кип’ятком.
Моїй сім’ї так смачно, більш ніжний смак.
Додаю і цибулю, і огірок. Заправляю або сметаною з гірчицею, або майонезом.
Але тут я знаю, що «пофукають» на цей рецепт чи реакцій різних наставлять🫠
Я так готую більше 10 років, класичний рецепт вже не смачно.
Моїй сім’ї так смачно, більш ніжний смак.
Додаю і цибулю, і огірок. Заправляю або сметаною з гірчицею, або майонезом.
Але тут я знаю, що «пофукають» на цей рецепт чи реакцій різних наставлять🫠
Я так готую більше 10 років, класичний рецепт вже не смачно.
6
3
Море Щастя• вчера в 17:07
Ответ дляАгент Пинкертона
Дивлячись який завеликий, я не дуже люблю солоні огірки.
Так не кладите, раз не любите, это ж не обязаловка. Мы делаем с кукурузой вместо горошка, и с крабопалками вместо колбасы или мяса, т.к. дочка не ест. И только со свежим огурцом. Если на дочку не рассчитываем, то с маринованным огурцом и мясом либо ветчиной, вареная колбаса у нас не водится. И без лука, терпеть его не могу.
4
1
1
1
автор
Агент Пинкертона
• вчера в 17:07
Ответ дляСтетоскопуло
На салаты надо варить в мундире,для сохранения витаминов и цвета
Знаю мене бісить чистити, і мені не подобається смак картоплі в мундирі, металічний якійсь...
2
Скляна миша• вчера в 17:07
Мені смачний без цибулі (не люблю цибулю), з маринованими огірками, і замість ковбаси навпіл варена яловичина і куряча шинка підкопчена.
3
2
Анонимус Я• вчера в 17:07
Люблю с отварным телячьим языком или копченной индейкой
С маринованным луком и маринованными же огурчиками
С маринованным луком и маринованными же огурчиками
2
1
На_оба_рот• вчера в 17:08
Ответ дляКрижана бурулька
Без морковки и лука, с мясом и кислыми огурцами, по штучкам не скажу обычно делаю большую кастрюлю раз в год, на глаз, мяса больше кг точно)
Супер. Тоже не люблю морковь и лук в Оливье. Я у свекрови попробовала с отварным мясом, теперь тоже так делаю. Мама делает с языком - тоже вкусно.
2
1
Стетоскопуло• вчера в 17:08
Ответ дляАгент Пинкертона
Знаю мене бісить чистити, і мені не подобається смак картоплі в мундирі, металічний якійсь...
Мне сложнее чистить сырую свеклу чем вареную
В оливье зеленый лук
В оливье зеленый лук
1
автор
Агент Пинкертона
• вчера в 17:08
Ответ дляСкляна миша
Мені смачний без цибулі (не люблю цибулю), з маринованими огірками, і замість ковбаси навпіл варена яловичина і куряча шинка підкопчена.
В мене коли немає солоних огірків, беру мариновані
Аленький носочек• вчера в 17:09
10 картоплин, 10 яєць, 1 велика морквина (або 2 середні), 1-2 цибулини, 800-900 гр куриного філе, 1 баночка кукурудзи, зелена цибуля, 2 яблука, свіжий огірок, ну, і десь 500 гр майонезу. Звичайно, це не олів´є, але всі мої цей салат дуже полюбляють
6
2
Акуна_Матата• вчера в 17:09
Яйца, картошка, морковка и много соленых огурцов и горошка плюс соль, перец и соус тартар. Без мяса и колбасы
1
1
автор
Агент Пинкертона
• вчера в 17:10
Ответ дляСтетоскопуло
Мне сложнее чистить сырую свеклу чем вареную
В оливье зеленый лук
В оливье зеленый лук
А мені навпаки свіжий буряк чистить легко і швидко, а запечений чи варений не зручно
Столічна штучка• вчера в 17:10
Люблю с минимумом картошки, зимой с маринованными огурцами, а в сезон со свежими и всегда зелёный лук. Заправка сметана/йогурт и майонез 1:1
3
Море Щастя• вчера в 17:10
Ответ дляСережкинаЯ
Відварена телятина або язик замість ковбаси, заморожений горошок замість консервованого, замість картоплі- корінь селери. Селеру та моркву ріжу кубиками, і вже нарізаними готую на пару, горошок просто заливаю на трохи кип’ятком.
Моїй сім’ї так смачно, більш ніжний смак.
Додаю і цибулю, і огірок. Заправляю або сметаною з гірчицею, або майонезом.
Але тут я знаю, що «пофукають» на цей рецепт чи реакцій різних наставлять🫠
Я так готую більше 10 років, класичний рецепт вже не смачно.
Моїй сім’ї так смачно, більш ніжний смак.
Додаю і цибулю, і огірок. Заправляю або сметаною з гірчицею, або майонезом.
Але тут я знаю, що «пофукають» на цей рецепт чи реакцій різних наставлять🫠
Я так готую більше 10 років, класичний рецепт вже не смачно.
Интересно, у сельдерея довольно сильный свой вкус, не перебивает все остальное? На фуканья не обращайте внимания, то не от большого уме фукать на чужие рецепты.
2
Комиссия50%• вчера в 17:10
Найголовніша для мене пропорція в Олівʼє - це співвідношення кількості яєць до кількості картоплі. Я люблю цей салат, коли кількість середніх картоплин співпадає з кількістю яєць. Три на три, пʼять на пʼять і так далі.
Нормально відношусь до заміни ковбаси на мʼясо з курячих ніжок. Грудка занадто суха. Люблю цей салат з майонезом хайнс, або з вітчизняним навпіл зі сметаною, мені потрібна ця невловима кислинка. І ніяких маринованих огірків - тільки солоні.
Нормально відношусь до заміни ковбаси на мʼясо з курячих ніжок. Грудка занадто суха. Люблю цей салат з майонезом хайнс, або з вітчизняним навпіл зі сметаною, мені потрібна ця невловима кислинка. І ніяких маринованих огірків - тільки солоні.
7
1
ТебеОноНадось• вчера в 17:11
Для меня самый вкусный Оливье - Это в который добавлена рубленая Зелёная Цибуля Это бомба
2
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу