Ms. Iphone• 06 марта в 09:11
Сварила спагетти, потом мы ушли и не ели их сутки
Спагетти слиплись, понятное дело. Вы выбросите и новые сварите?
Или как их реанимировать?)
Или как их реанимировать?)
автор
Ms. Iphone
• 06 марта в 09:12
Ответ дляВсіх підсаджую
Подогреть со слив маслом
На сковороде или в мультиварке лучше?
2
Коржик• 06 марта в 09:13
А где стояли? Если не в холодильнике, выбросьте. Если нет, сделайте соус и их там прогрейте. Типа с тунцом, карбонара и тд
3
1
автор
Ms. Iphone
• 06 марта в 09:13
Ответ дляКоржик
А где стояли? Если не в холодильнике, выбросьте. Если нет, сделайте соус и их там прогрейте. Типа с тунцом, карбонара и тд
В холодильнике ❤️ спасибо ☺️
2
Всіх підсаджую• 06 марта в 09:13
Ответ дляMs. Iphone
На сковороде или в мультиварке лучше?
В микроволновке можно
1
Я тертий жук• 06 марта в 09:18
Ответ дляTammy21
Я б викинула, але якщо вони норм, то додайте трошки гарячої води та перемішайте. Зайву воду злийте.
Чого викидати, вони ж зберігалися в холодильнику?
11
Горлаю зрання• 06 марта в 09:25
взагалі макаронні вироби не радять підігрівати:). але, наприклад, я частенько готую лазанью чи каннелоні і їх рідко з´їдаємо повністю. звісно, розігріваємо. тому і з пастою я не заморочуюся дуже. діти люблять, завжди доїдають із задоволенням все, що залишилося з минулого дня. можу, насправді, змішати з сиром домашнім, зеленню і яйцем і зробити запіканку. але здебільшого все вже змішане із соусом - тому просто підігріваємо, посипаємо сиром типу пармезану і нормально доїдаємо.
комусь не підходить і суп вчорашній. хтось не доїдає стейкове м´ясо чи шашлик, бо вони несмачні. хтось - салати одразу викидає. а хтось доїдає без проблем - ми приблизно такі:)))
комусь не підходить і суп вчорашній. хтось не доїдає стейкове м´ясо чи шашлик, бо вони несмачні. хтось - салати одразу викидає. а хтось доїдає без проблем - ми приблизно такі:)))
3
Жерица ночи• 06 марта в 09:27
Ответ дляГорлаю зрання
взагалі макаронні вироби не радять підігрівати:). але, наприклад, я частенько готую лазанью чи каннелоні і їх рідко з´їдаємо повністю. звісно, розігріваємо. тому і з пастою я не заморочуюся дуже. діти люблять, завжди доїдають із задоволенням все, що залишилося з минулого дня. можу, насправді, змішати з сиром домашнім, зеленню і яйцем і зробити запіканку. але здебільшого все вже змішане із соусом - тому просто підігріваємо, посипаємо сиром типу пармезану і нормально доїдаємо.
комусь не підходить і суп вчорашній. хтось не доїдає стейкове м´ясо чи шашлик, бо вони несмачні. хтось - салати одразу викидає. а хтось доїдає без проблем - ми приблизно такі:)))
комусь не підходить і суп вчорашній. хтось не доїдає стейкове м´ясо чи шашлик, бо вони несмачні. хтось - салати одразу викидає. а хтось доїдає без проблем - ми приблизно такі:)))
щось за останні два роки кількість фукаючих на вчорашні борщі зменшилась, а то такі всі принцеси були диванні)))
1
2
Organic• 06 марта в 09:28
Ответ дляTammy21
Тому що я відчуваю різницю між тими які тільки зварили, і тими, що постояли. Це мій загін, так звісно можна їсти)
Я теж відчуваю. Але обставини такі, що готую зранку, а їмо на протязі дня. То ж нічого страшного в тому, що спагеті розігріти, немає.
2
Цікавий писочок• 06 марта в 09:32
Ответ дляЖерица ночи
щось за останні два роки кількість фукаючих на вчорашні борщі зменшилась, а то такі всі принцеси були диванні)))
Я тоже люблю все свежее, но понимаю , что у людей нет возможности, времени , желания готовить каждый раз , поэтому не фукаю
1
Ответ дляOrganic
Я теж відчуваю. Але обставини такі, що готую зранку, а їмо на протязі дня. То ж нічого страшного в тому, що спагеті розігріти, немає.
Звісно не має) Я просто вже дуже давно працюю вдома та й готує не часто, тому можу собі дозволити отак перебирати. Якщо б була у стандартному режимі робота-дім, та ще і діти малі, то теж б гріла.
Ласкове телятко• 06 марта в 09:38
Я бы выбросила 🤢 удивляюсь, неужели реально есть люди которые загоняются из за такого?
1
Горлаю зрання• 06 марта в 09:39
Ответ дляЖерица ночи
щось за останні два роки кількість фукаючих на вчорашні борщі зменшилась, а то такі всі принцеси були диванні)))
це питання навіть не фінансове. я досить дбайливо ставлюся і до того, що купую, і до того, що їм. готую з нормальних продуктів, викидати не бачу сенсу. та й часу не так багато витрачається, краще вже чомусь іншому його присвятити.
julia-678c• 06 марта в 09:44
Ответ дляЛаскове телятко
Я бы выбросила 🤢 удивляюсь, неужели реально есть люди которые загоняются из за такого?
А что с ними не так? Они же в холодильнике стояли. Вы никогда в жизни не ели разогретые макароны?
2
1
Тримбулька• 06 марта в 09:44
Ответ дляAmazingLady
А что там реанимировать... выкинуть да и все
Мои спагетти стоят 60 грн /500 грамм, а ваши?
Тримбулька• 06 марта в 09:45
Ответ дляЖерица ночи
щось за останні два роки кількість фукаючих на вчорашні борщі зменшилась, а то такі всі принцеси були диванні)))
Кстати, я знаю секрет, чтобы макароны не слипались
Тримбулька• 06 марта в 09:46
Ответ дляГорлаю зрання
це питання навіть не фінансове. я досить дбайливо ставлюся і до того, що купую, і до того, що їм. готую з нормальних продуктів, викидати не бачу сенсу. та й часу не так багато витрачається, краще вже чомусь іншому його присвятити.
А я ещё и уважаю свой труд!
2
Горлаю зрання• 06 марта в 09:48
Ответ дляТримбулька
А я ещё и уважаю свой труд!
власне і це теж. в мене вдома це якось взагалі за замовчнням:)))
Я тертий жук• 06 марта в 09:53
Ответ дляTammy21
Тому що я відчуваю різницю між тими які тільки зварили, і тими, що постояли. Це мій загін, так звісно можна їсти)
Що ж сказати : красіво жити не заборонити.
На жаль, основна частина дописувачок продживажє не в ситій Німеччині, а в воюючій Україні, тому бережне ставлення до продуктів харчування тут стає нормальним явищем
На жаль, основна частина дописувачок продживажє не в ситій Німеччині, а в воюючій Україні, тому бережне ставлення до продуктів харчування тут стає нормальним явищем
2
Я тертий жук• 06 марта в 09:57
Ответ дляГорлаю зрання
це питання навіть не фінансове. я досить дбайливо ставлюся і до того, що купую, і до того, що їм. готую з нормальних продуктів, викидати не бачу сенсу. та й часу не так багато витрачається, краще вже чомусь іншому його присвятити.
я можу завідомо більше зварити картопляного пюре, потім приготую зрази, чи кнедлики, або гречки(будуть гречаники), горохового пюре, макаронних виробів теж . щоб не готувати заново через брак, часу меі не складно зварити більше базових продуктів
2
AmazingLady• 06 марта в 10:06
Ответ дляТримбулька
Мои спагетти стоят 60 грн /500 грамм, а ваши?
49 за 500. И что?
парИла я парИла• 06 марта в 10:08
Ответ дляЛаскове телятко
Я бы выбросила 🤢 удивляюсь, неужели реально есть люди которые загоняются из за такого?
і я з вас також поражаюсь, навіщо викидати, що йому є? Піджарити з творогом та яйцем на сковорідці це ж така смакота. Вчора якраз ввечері готувала таку страву з макарону, що залишися у холодильнику з позавчора, для чоловіка, а сину зварила гречану кашу, і в результаті кашу ніхто не їв, всі їли саме макарон, бо він реально смачніше:)
Назад Комментарии к ответу