06 марта в 09:11

Сварила спагетти, потом мы ушли и не ели их сутки

Спагетти слиплись, понятное дело. Вы выбросите и новые сварите?
Или как их реанимировать?)
Всіх підсаджую 06 марта в 09:12
1
Подогреть со слив маслом
15
flekder 06 марта в 09:12
2
запеканку с творогом сделайте
4
Кривая спроса 06 марта в 09:12
3
Ага еще и соседей позовем чего добру пропадать)))
13
автор Ms. Iphone 06 марта в 09:12
4
Ответ дляВсіх підсаджую
Подогреть со слив маслом
На сковороде или в мультиварке лучше?
2
Коржик 06 марта в 09:13
5
А где стояли? Если не в холодильнике, выбросьте. Если нет, сделайте соус и их там прогрейте. Типа с тунцом, карбонара и тд
3 1
автор Ms. Iphone 06 марта в 09:13
6
Ответ дляКоржик
А где стояли? Если не в холодильнике, выбросьте. Если нет, сделайте соус и их там прогрейте. Типа с тунцом, карбонара и тд
В холодильнике ❤️ спасибо ☺️
2
Всіх підсаджую 06 марта в 09:13
7
Ответ дляMs. Iphone
На сковороде или в мультиварке лучше?
В микроволновке можно
1
Tammy21 06 марта в 09:14
8
Я б викинула, але якщо вони норм, то додайте трошки гарячої води та перемішайте. Зайву воду злийте.
1 4
AmazingLady 06 марта в 09:16
9
А что там реанимировать... выкинуть да и все
2 13
Я тертий жук 06 марта в 09:18
10
Ответ дляTammy21
Я б викинула, але якщо вони норм, то додайте трошки гарячої води та перемішайте. Зайву воду злийте.
Чого викидати, вони ж зберігалися в холодильнику?
11
Я тертий жук 06 марта в 09:19
11
Залийте збитим яйцем, прогрійте під кришкою буде такий омлет .
1
Tammy21 06 марта в 09:21
12
Ответ дляЯ тертий жук
Чого викидати, вони ж зберігалися в холодильнику?
Тому що я відчуваю різницю між тими які тільки зварили, і тими, що постояли. Це мій загін, так звісно можна їсти)
3 7
Горлаю зрання 06 марта в 09:25
13
взагалі макаронні вироби не радять підігрівати:). але, наприклад, я частенько готую лазанью чи каннелоні і їх рідко з´їдаємо повністю. звісно, розігріваємо. тому і з пастою я не заморочуюся дуже. діти люблять, завжди доїдають із задоволенням все, що залишилося з минулого дня. можу, насправді, змішати з сиром домашнім, зеленню і яйцем і зробити запіканку. але здебільшого все вже змішане із соусом - тому просто підігріваємо, посипаємо сиром типу пармезану і нормально доїдаємо.

комусь не підходить і суп вчорашній. хтось не доїдає стейкове м´ясо чи шашлик, бо вони несмачні. хтось - салати одразу викидає. а хтось доїдає без проблем - ми приблизно такі:)))
3
Жерица ночи 06 марта в 09:27
14
Ответ дляГорлаю зрання
взагалі макаронні вироби не радять підігрівати:). але, наприклад, я частенько готую лазанью чи каннелоні і їх рідко з´їдаємо повністю. звісно, розігріваємо. тому і з пастою я не заморочуюся дуже. діти люблять, завжди доїдають із задоволенням все, що залишилося з минулого дня. можу, насправді, змішати з сиром домашнім, зеленню і яйцем і зробити запіканку. але здебільшого все вже змішане із соусом - тому просто підігріваємо, посипаємо сиром типу пармезану і нормально доїдаємо.

комусь не підходить і суп вчорашній. хтось не доїдає стейкове м´ясо чи шашлик, бо вони несмачні. хтось - салати одразу викидає. а хтось доїдає без проблем - ми приблизно такі:)))
щось за останні два роки кількість фукаючих на вчорашні борщі зменшилась, а то такі всі принцеси були диванні)))
1 2
Organic 06 марта в 09:28
15
Ответ дляTammy21
Тому що я відчуваю різницю між тими які тільки зварили, і тими, що постояли. Це мій загін, так звісно можна їсти)
Я теж відчуваю. Але обставини такі, що готую зранку, а їмо на протязі дня. То ж нічого страшного в тому, що спагеті розігріти, немає.
2
Цікавий писочок 06 марта в 09:32
16
Ответ дляЖерица ночи
щось за останні два роки кількість фукаючих на вчорашні борщі зменшилась, а то такі всі принцеси були диванні)))
Я тоже люблю все свежее, но понимаю , что у людей нет возможности, времени , желания готовить каждый раз , поэтому не фукаю
1
Жінка з перцем 06 марта в 09:32
17
Я б выкинула, вкус уже не тот.
2
Tammy21 06 марта в 09:34
18
Ответ дляOrganic
Я теж відчуваю. Але обставини такі, що готую зранку, а їмо на протязі дня. То ж нічого страшного в тому, що спагеті розігріти, немає.
Звісно не має) Я просто вже дуже давно працюю вдома та й готує не часто, тому можу собі дозволити отак перебирати. Якщо б була у стандартному режимі робота-дім, та ще і діти малі, то теж б гріла.
БолеИменее 06 марта в 09:34
19
А я бы сьела. Яйцо добавила, поджарила и сьела :)
2
Ласкове телятко 06 марта в 09:38
20
Я бы выбросила 🤢 удивляюсь, неужели реально есть люди которые загоняются из за такого?
1
Горлаю зрання 06 марта в 09:39
21
Ответ дляЖерица ночи
щось за останні два роки кількість фукаючих на вчорашні борщі зменшилась, а то такі всі принцеси були диванні)))
це питання навіть не фінансове. я досить дбайливо ставлюся і до того, що купую, і до того, що їм. готую з нормальних продуктів, викидати не бачу сенсу. та й часу не так багато витрачається, краще вже чомусь іншому його присвятити.
julia-678c 06 марта в 09:44
22
Ответ дляЛаскове телятко
Я бы выбросила 🤢 удивляюсь, неужели реально есть люди которые загоняются из за такого?
А что с ними не так? Они же в холодильнике стояли. Вы никогда в жизни не ели разогретые макароны?
2 1
Тримбулька 06 марта в 09:44
23
Ответ дляAmazingLady
А что там реанимировать... выкинуть да и все
Мои спагетти стоят 60 грн /500 грамм, а ваши?
Тримбулька 06 марта в 09:45
24
Ответ дляЖерица ночи
щось за останні два роки кількість фукаючих на вчорашні борщі зменшилась, а то такі всі принцеси були диванні)))
Кстати, я знаю секрет, чтобы макароны не слипались
Тримбулька 06 марта в 09:46
25
Ответ дляГорлаю зрання
це питання навіть не фінансове. я досить дбайливо ставлюся і до того, що купую, і до того, що їм. готую з нормальних продуктів, викидати не бачу сенсу. та й часу не так багато витрачається, краще вже чомусь іншому його присвятити.
А я ещё и уважаю свой труд!
2
Горлаю зрання 06 марта в 09:48
26
Ответ дляТримбулька
А я ещё и уважаю свой труд!
власне і це теж. в мене вдома це якось взагалі за замовчнням:)))
Я тертий жук 06 марта в 09:53
27
Ответ дляTammy21
Тому що я відчуваю різницю між тими які тільки зварили, і тими, що постояли. Це мій загін, так звісно можна їсти)
Що ж сказати : красіво жити не заборонити.
На жаль, основна частина дописувачок продживажє не в ситій Німеччині, а в воюючій Україні, тому бережне ставлення до продуктів харчування тут стає нормальним явищем
2
Я тертий жук 06 марта в 09:57
28
Ответ дляГорлаю зрання
це питання навіть не фінансове. я досить дбайливо ставлюся і до того, що купую, і до того, що їм. готую з нормальних продуктів, викидати не бачу сенсу. та й часу не так багато витрачається, краще вже чомусь іншому його присвятити.
я можу завідомо більше зварити картопляного пюре, потім приготую зрази, чи кнедлики, або гречки(будуть гречаники), горохового пюре, макаронних виробів теж . щоб не готувати заново через брак, часу меі не складно зварити більше базових продуктів
2
AmazingLady 06 марта в 10:06
29
Ответ дляТримбулька
Мои спагетти стоят 60 грн /500 грамм, а ваши?
49 за 500. И что?
парИла я парИла 06 марта в 10:08
30
Ответ дляЛаскове телятко
Я бы выбросила 🤢 удивляюсь, неужели реально есть люди которые загоняются из за такого?
і я з вас також поражаюсь, навіщо викидати, що йому є? Піджарити з творогом та яйцем на сковорідці це ж така смакота. Вчора якраз ввечері готувала таку страву з макарону, що залишися у холодильнику з позавчора, для чоловіка, а сину зварила гречану кашу, і в результаті кашу ніхто не їв, всі їли саме макарон, бо він реально смачніше:)
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Ще з цiкавого

Популярные вопросы!

ещё

Сейчас читают!