В одній темі порадниця поділилась рецептом гарбузового супу пюре. І ось я спробувала приготувати. На диво, мені дууже сподобалась ця страва. Вклала три тарілки з превеликим задоволенням.
Рецепт:
Обсмажити подрібнені цибулю, моркву, болг перець на вершковому маслі, додати кубиками порізану тикву (я ще велику картоплину додала), додати води так щоб покрила овочі і варити хвилин 30. Спеції теж туди за смаком, сіль, трохи цукру. Потім усе перебила блендером, додала 2 ст ложки мʼякого сиру Філадельфія, 50-100 мл вершків і уварила до потрібної мені консистенції. При подачі посипати зеленню. Мала би бути кінза, але через її відсутність посипала замороженим кропом. Ну і тост з багету.
(Фото, можливо, й не дуже естетично виглядає, але це остання порція була, яку я ледь встигла сфоткати до того, як в беспамятстві доїдала третю тарілку 😅 )
Рецепт:
Обсмажити подрібнені цибулю, моркву, болг перець на вершковому маслі, додати кубиками порізану тикву (я ще велику картоплину додала), додати води так щоб покрила овочі і варити хвилин 30. Спеції теж туди за смаком, сіль, трохи цукру. Потім усе перебила блендером, додала 2 ст ложки мʼякого сиру Філадельфія, 50-100 мл вершків і уварила до потрібної мені консистенції. При подачі посипати зеленню. Мала би бути кінза, але через її відсутність посипала замороженим кропом. Ну і тост з багету.
(Фото, можливо, й не дуже естетично виглядає, але це остання порція була, яку я ледь встигла сфоткати до того, як в беспамятстві доїдала третю тарілку 😅 )
19
4
1
Люблю Украину• 12 ноября в 13:47
Блін, тільки з магазину приїхала, тепер знову повертатись за філадельфією)
Дякую, буду готувати
Дякую, буду готувати
4
3
Коли мовчу- приємна жінка• 12 ноября в 13:58
Ответ дляЛюблю Украину
Блін, тільки з магазину приїхала, тепер знову повертатись за філадельфією)
Дякую, буду готувати
Дякую, буду готувати
Можна потерти плавлений сирок.
Щира українка• 12 ноября в 13:59
Ответ дляЛюблю Украину
Блін, тільки з магазину приїхала, тепер знову повертатись за філадельфією)
Дякую, буду готувати
Дякую, буду готувати
Можно сливки добавить.
4
Мрії у вирії• 12 ноября в 14:02
Серед купи тролячих тем нарешті одна жива з´явилася,як ковток повітря у минули роки на порадниці 😁
5
5
Ответ дляКоли мовчу- приємна жінка
Можна потерти плавлений сирок.
Доречі, мені декілька разів попадався той сирок якийсь дивний, він не розчинявся в супі, а так і плавав потертим. То тепер я кладу тільки Філадельфію. З нею 100% виходить те що треба. Гарно розчиняється, надає кремової консистенції та вершковий смак .
2
В гости звали?• 12 ноября в 14:05
Я в такий суп ще можу поверх креветок додати, хамон, або банальну курку варену, обо піджарену
5
3
Патріотка з дивану• 12 ноября в 14:05
Овочеві супи-пюре це величезний простір для творчості. Відварюйте улюблені овочі, додавайте улюблені прянощі, сир або вершки. Варіантів безліч. Кожна може створювати свої унікальні рецепти
2
Люблю Украину• 12 ноября в 14:07
Ответ дляЩира українка
Можно сливки добавить.
Все, пішла тикві робити харакірі
3
2
Ответ дляМрії у вирії
Серед купи тролячих тем нарешті одна жива з´явилася,як ковток повітря у минули роки на порадниці 😁
Навіть мій чоловік не встиг покуштувати. Кажу, спробуєш? Він, та я зараз ситий. Ну раз ситий, то я вимушена доїсти, аби суп не захолов. Бо якраз світло вимкнули 😅
3
3
Патріотка з дивану• 12 ноября в 14:13
Ответ дляВ гости звали?
Я в такий суп ще можу поверх креветок додати, хамон, або банальну курку варену, обо піджарену
От, і ще додавати можна інгредієнти на свій смак поверх
3
Мне без сахара• 12 ноября в 14:13
Ответ длямимозка
Реально смачний суп. Я взагалі не люблю тикву, але так гарно зайшла у вигляді супу пюре, що вирішила поділитись з вами.
Попробуйте это все запечь в духовке, добавив пряные специи как для глинтвейна (корицу, бадьян, мускатный орех, гвоздику, глейзер) А потом перебить блендером и развести бульоном или водой.
2
тяжкаялюдина• 12 ноября в 14:22
Ответ дляМне без сахара
Попробуйте это все запечь в духовке, добавив пряные специи как для глинтвейна (корицу, бадьян, мускатный орех, гвоздику, глейзер) А потом перебить блендером и развести бульоном или водой.
Плюсуюсь за запекание👌! С домашней чиабаттой и хамоном.ммммм
6
Флюорография гуся• 12 ноября в 14:29
Посипати гарбузовим насінням, або солоною бринзою. Обожнюю таке.
4
Сонячний зайчик• 12 ноября в 15:03
Ответ длямимозка
Реально смачний суп. Я взагалі не люблю тикву, але так гарно зайшла у вигляді супу пюре, що вирішила поділитись з вами.
Єдине зауваження: гарбуз, а не тиква.
Дякую за рецепт! Гарбуз ви брали солодких сортів?
Дякую за рецепт! Гарбуз ви брали солодких сортів?
Мира всем• 12 ноября в 15:12
я так делаю горохово-тыквенный, мои тыкву не едят, вообще не подозревают что она там
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу