sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Другое
anonim_203
Топтунша• 27 октября 2017

Гостья из Западной Украины сказала, что они не едят, то что мы едим, супы-борщи

и прочее. Девочки из ЗУ, а что вы едите/готовите?
показать весь текст
836 1
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
|« «» »|
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • …
  • 28
anonim_151
Сестрица Алёнушка• 27 октября 2017
181
Ответ дляМойНеТакой
да? а я всегда думала, что язык Сердючки с полтавским колоритом, так сказать. Данилко ведь из Полтавы. поверьте, на западе никто сердючкиным языком не разговаривает, у нас другие заморочки.
Так только необразованное мужичье разговаривает и считает нормой)
anonim_136
ПоЗиТиВнАя• 27 октября 2017
182
Я с центральной Украины и не ем майонез, консервы, чипсы и ещё много чего но это не значит ,что остальные так делаю .
anonim_99
Мамзелькин• 27 октября 2017
183
Ответ дляСестрица Алёнушка
Удалено администрацией...
у будь-якій мові є діалектизми і абсолютно нормальним є користування такими словами.
anonim_151
Сестрица Алёнушка• 27 октября 2017
184
Ответ дляНенька наша
Та не перейматесь, головне, щоб російську не притісняли
Я знаю п´ять мов, і вважаю краще мовчати чим писати аба говорити суржиком.

Говір це гарно але в тій місцевості де Вас розуміюсь такіж люди, а виставлятися в онлайні це пихатість
anonim_99
Мамзелькин• 27 октября 2017
185
Ответ дляТихомандражная
Удалено администрацией...
а кокні в Лондоні означає, що так розмовляють не англійською?
noavatar
Rawinka• 27 октября 2017
186
Ответ дляСестрица Алёнушка
Дивно дорослій людині жити з такими принципами. Хто Вам сказав що це мамський форум? Хто навіть на мамському форумі повинен розмовляти ’сюсі-пусі-лапусі’ ?????????

Є культурна мова, навіщо її вікривляти?
Давайте ще правила орфографії згадаємо - це ж теж принципово. А у Вас з цим проблеми.
anonim_151
Сестрица Алёнушка• 27 октября 2017
187
Ответ дляSolomiyka78
А сегодня в новостях услышала ’Гемінгвей’, вообще уже рехнулись с украинским языком.
а Пилипа Котляра (маркетинг Филипа Котлера книга) не слышали??

а станция Шкірянка вместо Кожанки не слышали?
anonim_199
Ненька наша• 27 октября 2017
188
Ответ дляСестрица Алёнушка
Дивно дорослій людині жити з такими принципами. Хто Вам сказав що це мамський форум? Хто навіть на мамському форумі повинен розмовляти ’сюсі-пусі-лапусі’ ?????????

Є культурна мова, навіщо її вікривляти?
Дивно так занудствувати з самого ранку, але ми вільні люди і можемо робити та казати все, що завгодно на будь якому діалекті.
П.С. мене теж піддратовують вирази дівчат , до прикладу ’ спросила ЗА ... ( а не ’ про’), в декрете ЗА первим ( вторим), але ж не чіпляюся з виправленням
anonim_99
Мамзелькин• 27 октября 2017
189
Ответ дляSolomiyka78
Это прямо в меню так написано ’зупа’? или всё-таки ’суп’?
зупа, це ресторан стилізований під Франківськ початку століття, тому і слова специфічні, відповідно.
anonim_151
Сестрица Алёнушка• 27 октября 2017
190
Ответ дляНенька наша
Це киянки в сьомому коліні так вважають?
Це досвідчені люди так вважають, я тут не одна хто зробив зауваження
anonim_136
Я Главная• 27 октября 2017
191
Ответ дляМойНеТакой
рецепт дасте?)
Всі готують по- різному.
Наш традиційний рецепт: спочатку сало і цибуля обжарюється, далі додаємо свинину, пізніше телятину. Це все тушкується півтори години в угорських приправах, постійно додається вода по-трошки. Далі порізані кубиками болгарський перець та помідори без шкірки - ще пару хвилин тушкування. Далі кубиками нарізана картопля і вода до верху казана. Коли картопля майже готова, додаю галушки (кльоцки), іх роблю сама (вода, мука, яйце, сіль), і готову фасолю (фасолю додає мало хто - але мені подобається). Перець, сіль, зелень - готово.
anonim_99
Мамзелькин• 27 октября 2017
192
Ответ дляТихомандражная

’пупорізка’???
штаэта?
фейкові слова
anonim_136
Я Главная• 27 октября 2017
193
Ответ дляРа ру ра ру ра
о, а я недавно впевше боб-гуляш спробувала - подавали в хлібі хрусткому .
Така смакота!!!
П.С. Нагадую, я перші страви не люблю
Це одночасно і перше, і друге. Смачно і ситно. Якщо замовляю цю страву в ресторані, друге вже ні, не влізе)
noavatar
Rawinka• 27 октября 2017
194
Ответ дляСестрица Алёнушка
Я знаю п´ять мов, і вважаю краще мовчати чим писати аба говорити суржиком.

Говір це гарно але в тій місцевості де Вас розуміюсь такіж люди, а виставлятися в онлайні це пихатість
“ніж писати”
anonim_199
Ненька наша• 27 октября 2017
195
Ответ дляТихомандражная
’Скорочено-ласкаве’? Ну про ’ласкаве’ сперечатись не буду - тут у кожного своє бачення. А про ’скорочено’ це Ви загнули, звичайно...
Шляхом елементарного підрахунку ’зупа’ - 4 літери, ’зупка’ - 5 літер... Де ж ’скорочення’? Покажіть і доведіть, що 5 це меньше, ніж 4...
Хоча... при зупоїдстві, мабуть, відкриваються якість незвідані чакри, які надають безмежний політ фантазії...
Удалено администрацией...
anonim_136
Я Главная• 27 октября 2017
196
Ответ дляСестрица Алёнушка
це таке?
Дуже схоже) Тільки в нас однією констукцією з мангалом, побудоване із цегли, обкладене декоравтиним каменем, але верх - такий.
anonim_113
Ра ру ра ру ра• 27 октября 2017
197
Ответ дляЯ Главная
Це одночасно і перше, і друге. Смачно і ситно. Якщо замовляю цю страву в ресторані, друге вже ні, не влізе)
ну ось, а нас не попередили)) Довелось другі страви з собою в дорогу пакувати))
anonim_99
Мамзелькин• 27 октября 2017
198
Ответ дляСестрица Алёнушка
я ЗА!!!

я возмущаюсь потому что с недавних лет язык Верки Сердючки нормально воспринимается зупоедами и они же используют его и в документации, и на телевидении, и в официальных переговорах
діалект і суржик - це різні речі, ваш КО
anonim_77
неДоЖиру• 27 октября 2017
199
Было время жила с одной. Она постоянно пельмени лепила и варила на сале, из теста какие то скрутки. Во все постоянно сыпали паприку.
anonim_27
Обращеница• 27 октября 2017
200
это троль ,причем прокацапский
anonim_151
Сестрица Алёнушка• 27 октября 2017
201
Ответ дляТихомандражная
’Скорочено-ласкаве’? Ну про ’ласкаве’ сперечатись не буду - тут у кожного своє бачення. А про ’скорочено’ це Ви загнули, звичайно...
Шляхом елементарного підрахунку ’зупа’ - 4 літери, ’зупка’ - 5 літер... Де ж ’скорочення’? Покажіть і доведіть, що 5 це меньше, ніж 4...
Хоча... при зупоїдстві, мабуть, відкриваються якість незвідані чакри, які надають безмежний політ фантазії...
Удалено администрацией...
anonim_199
Ненька наша• 27 октября 2017
202
Ответ дляRawinka
Давайте ще правила орфографії згадаємо - це ж теж принципово. А у Вас з цим проблеми.
Ну що Ви, людина п´ять мов знає, повідомила про це онлайн, а виставляння діалекту-вважає пихатістю
anonim_99
Мамзелькин• 27 октября 2017
203
Ответ дляSolomiyka78
мне на ’жопку’похоже, даже не знаю, как его можно произносить.
Ееее, нормально, оскільки слово ’жопки’ тут не використовують.
anonim_116
Чу Ча• 27 октября 2017
204
Ответ дляСестрица Алёнушка
я ЗА!!!

я возмущаюсь потому что с недавних лет язык Верки Сердючки нормально воспринимается зупоедами и они же используют его и в документации, и на телевидении, и в официальных переговорах
І яким боком сердючка до ЗУ. В нас так не говорять.
anonim_67
МойНеТакой• 27 октября 2017
205
Ответ дляЯ Главная
Всі готують по- різному.
Наш традиційний рецепт: спочатку сало і цибуля обжарюється, далі додаємо свинину, пізніше телятину. Це все тушкується півтори години в угорських приправах, постійно додається вода по-трошки. Далі порізані кубиками болгарський перець та помідори без шкірки - ще пару хвилин тушкування. Далі кубиками нарізана картопля і вода до верху казана. Коли картопля майже готова, додаю галушки (кльоцки), іх роблю сама (вода, мука, яйце, сіль), і готову фасолю (фасолю додає мало хто - але мені подобається). Перець, сіль, зелень - готово.
дякую
думаю, що приправи відіграють не останню роль, як у сестри готували, то додавали якусь траву, яку називали вегетта, так само, як приправу.
anonim_199
Ненька наша• 27 октября 2017
206
Ответ дляСестрица Алёнушка
Це досвідчені люди так вважають, я тут не одна хто зробив зауваження
Шкода, що досвідчених стає все менше та менше... Отак і помирає літературна мова...
noavatar
Снежка1• 27 октября 2017
207
Ответ дляgloriya8305
от семьи зависит, если у них польские корни и все около того, запросто -такое не едят, а мы не едим, что они
но в целом на западной вкусно готовят и борщи и прочая укр кулинария процветает, особенно в тур зонах, кто рабоатет в сфере общепита. колорит нужен. а как тут без борща
в Польше в десятки раз больше видов супов, чем в Украине. и есть их тут принято в разы больше и чаще. приехав сюда, офигела от разнообразия. супы ВЕЗДЕ!! не видела ни одного стола без супа - что в ресторанах, что в гостях.
anonim_99
Мамзелькин• 27 октября 2017
208
Ответ дляСестрица Алёнушка
Я знаю п´ять мов, і вважаю краще мовчати чим писати аба говорити суржиком.

Говір це гарно але в тій місцевості де Вас розуміюсь такіж люди, а виставлятися в онлайні це пихатість
суржик - це не діалект, навіщо навмисне підміняти ці поняття?
noavatar
romantica• 27 октября 2017
209
Ответ дляgloriya8305
от семьи зависит, если у них польские корни и все около того, запросто -такое не едят, а мы не едим, что они
но в целом на западной вкусно готовят и борщи и прочая укр кулинария процветает, особенно в тур зонах, кто рабоатет в сфере общепита. колорит нужен. а как тут без борща
Тоже слышала, что в Польше борщ не едят. Хотя... смотря где, наверное.
anonim_151
Сестрица Алёнушка• 27 октября 2017
210
Ответ дляМамзелькин
у будь-якій мові є діалектизми і абсолютно нормальним є користування такими словами.
Якщо я упруся і буду писати діалектом Жашківського району Черкаської області це буде виховано???? Ігноруючи всі норми української літературної мови бо бачте ж у мене прабабка так розмовляла, то як це буде виглядати на цьому сайті?
|« «» »|
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • …
  • 28
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff