Ручки-Крючки• 15 декабря 2019
Бограч
поделитесь рецептом! Ела толко в ресторанах, хочу дома приготовить, но рецепты из инета пугают сложностью
Штора с кисточкой• 15 декабря 2019
Вам потрібні певні приправи, без яких він не такий смачний. Паприки мало.
Штора с кисточкой• 15 декабря 2019
Хотіла фото знайти і додати. Гугл першою видає картинку, що веде в нашу продавалку) Тут продаються необхідні приправи.
Пенять на зеркало• 15 декабря 2019
Ответ дляШтора с кисточкой
Хотіла фото знайти і додати. Гугл першою видає картинку, що веде в нашу продавалку) Тут продаються необхідні приправи.
И вы их продаете да?
Вся в кредитах• 15 декабря 2019
Ответ дляШтора с кисточкой
Вам потрібні певні приправи, без яких він не такий смачний. Паприки мало.
Вот нашла специи для бограча с таким составом, нормально или не то?
морква, перець болгарський пластівці, паприка, цибуля, часник, томати, кмин, пастернак, селера, цибуля зелена, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, перець чілі, зелень петрушки, зелень кропу, лавровий лист.
морква, перець болгарський пластівці, паприка, цибуля, часник, томати, кмин, пастернак, селера, цибуля зелена, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, перець чілі, зелень петрушки, зелень кропу, лавровий лист.
Пенять на зеркало• 15 декабря 2019
Ответ дляДасаАта
Спеціально для вас зняла галочку анонімності. Лиш би гавкнути аби що.
Ну гавкайте дальше)))
Вся в кредитах• 15 декабря 2019
Ответ дляПенять на зеркало
У меня да, а у вас?
Пришли, гавна накидали. Зачем? Культуры нет общения? Даже в теме о рецептах смогли накидать на вентилятор. Не стыдно быть такой некультурной?
Ответ дляВся в кредитах
Вот нашла специи для бограча с таким составом, нормально или не то?
морква, перець болгарський пластівці, паприка, цибуля, часник, томати, кмин, пастернак, селера, цибуля зелена, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, перець чілі, зелень петрушки, зелень кропу, лавровий лист.
морква, перець болгарський пластівці, паприка, цибуля, часник, томати, кмин, пастернак, селера, цибуля зелена, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, перець чілі, зелень петрушки, зелень кропу, лавровий лист.
Я купую на ринку приправи пастоподібні. Gulyáskrém csemege та Piros Arany csemege. Ще Eros Pista гострий, але то вже кожен додає в тарілку, хто любить гостре.
Готує батько влітку в казанку великими порціями. Не так вже й довго, м’ясо більшість часу тушкується, а інше - швидко.
Готує батько влітку в казанку великими порціями. Не так вже й довго, м’ясо більшість часу тушкується, а інше - швидко.
Пенять на зеркало• 15 декабря 2019
Ответ дляВся в кредитах
Пришли, гавна накидали. Зачем? Культуры нет общения? Даже в теме о рецептах смогли накидать на вентилятор. Не стыдно быть такой некультурной?
Кто накидал, кого и куда? Учитесь читать,
культурная наша .)))
культурная наша .)))
Пенять на зеркало• 15 декабря 2019
Ответ дляРучки-Крючки
Девочки, не ругайтесь
Автор, никто и не ругается)))
Пенять на зеркало• 15 декабря 2019
Мне каждого вот прям простого простого рецепта нет.
Я готовлю порционно в горшочках.
1) обжарить мясо, положить на дно горшочка.
2) обжарить картофель, тоже в горшочек
3) сделать зажарку - лук морковь перец специи.
Ещё добавляю фасоль.
Выложить сверху, закрыть крышечками и запекать до готовности.
Я готовлю порционно в горшочках.
1) обжарить мясо, положить на дно горшочка.
2) обжарить картофель, тоже в горшочек
3) сделать зажарку - лук морковь перец специи.
Ещё добавляю фасоль.
Выложить сверху, закрыть крышечками и запекать до готовности.
ptichka_korolyok• 15 декабря 2019
мне коллега-венгр посоветовал готовить по этому рецепту, он более всегоо подходит .
Антонина матушка• 15 декабря 2019
Не знаю как правильно, но я лентяйка и делаю так:
1. Обжарила мясо на масле, при обжарке в конце добавила паприку.
2. Мясо в воду довариваю.
3. Обжарила лук, морковь, сельдерей.
4. Когда мясо почти готово, кладу картофель, потом поджарку и заранее сваренную мелкую фасоль.
1. Обжарила мясо на масле, при обжарке в конце добавила паприку.
2. Мясо в воду довариваю.
3. Обжарила лук, морковь, сельдерей.
4. Когда мясо почти готово, кладу картофель, потом поджарку и заранее сваренную мелкую фасоль.
Жирафовое варьенье• 15 декабря 2019
В Ашане продавали сладкую и острую паприку в тюбиках как зуб паста.Она отлично подходит для бограча
Наш рецепт:
мілко порізана цибуля і порізане на кубики сало (небагато), трошки піджарити;
додаємо м’ясо порізане (багато), трошки піджарюємо з цибулею і салом;
додаємо обидві приправи з тюбиків (щедро), води, щоб покрила м’ясо і тушкуємо;
м’ясо тушкуємо довго, щоб було дуже м’яким, води постійно підливаємо по мірі википання;
коли м’ясо готове, додаємо порізану на кубики моркву, через пару хвилин болгарський перець і помідори (без шкіри);
все це ще декілька хв томиться, далі додаємо води практично до повного казана і порізану на шмарки картоплю;
коли картопля майже готова, додаємо галушки (я роблю сама, це дуже просто, хоч можна і купити);
галушки варяться майже миттєво, тому додаємо вже на фініші;
ми кладемо квасолю, хоч в оригінальний рецепт вона невключається, вже готову з баночки, але натуральну, без додавання томату;
в кінці ще приправу, по типу 10 овочів, але я беру іншу, теж угоську, чіль, перець, часник, лавровий лист, зелень.
мілко порізана цибуля і порізане на кубики сало (небагато), трошки піджарити;
додаємо м’ясо порізане (багато), трошки піджарюємо з цибулею і салом;
додаємо обидві приправи з тюбиків (щедро), води, щоб покрила м’ясо і тушкуємо;
м’ясо тушкуємо довго, щоб було дуже м’яким, води постійно підливаємо по мірі википання;
коли м’ясо готове, додаємо порізану на кубики моркву, через пару хвилин болгарський перець і помідори (без шкіри);
все це ще декілька хв томиться, далі додаємо води практично до повного казана і порізану на шмарки картоплю;
коли картопля майже готова, додаємо галушки (я роблю сама, це дуже просто, хоч можна і купити);
галушки варяться майже миттєво, тому додаємо вже на фініші;
ми кладемо квасолю, хоч в оригінальний рецепт вона невключається, вже готову з баночки, але натуральну, без додавання томату;
в кінці ще приправу, по типу 10 овочів, але я беру іншу, теж угоську, чіль, перець, часник, лавровий лист, зелень.
Альфред Шнитке• 16 декабря 2019
Настоящий правильный бограч только на костре в казане, в каких там горшочках?!.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу