минулі роки я робила цукати з вишні.
тричі закип ячувала, а тоді сушила.
а цього року думаю, а якщо без кип ятіння: пересипать сахаром, щоб пустили сік. сік відцідить.
і в сушку ягодки.
хтось робив так?
пастилу теж сушила приварену минулі роки. а цього року хочу сиру спробувать.
покритикуйте.
тричі закип ячувала, а тоді сушила.
а цього року думаю, а якщо без кип ятіння: пересипать сахаром, щоб пустили сік. сік відцідить.
і в сушку ягодки.
хтось робив так?
пастилу теж сушила приварену минулі роки. а цього року хочу сиру спробувать.
покритикуйте.
Ответ дляGrga
В мене подруга взагалі без цукру в сушарці робить, хіба що банан додає
цукор я для того, щоб швидше висохли.
сік зійде.
якщо відразу в сушку - поки сік висохне - довше.
цукру зовсім небагато.
сік зійде.
якщо відразу в сушку - поки сік висохне - довше.
цукру зовсім небагато.
double-mama• 29 июня 2022
Ответ дляMy Business
цукор я для того, щоб швидше висохли.
сік зійде.
якщо відразу в сушку - поки сік висохне - довше.
цукру зовсім небагато.
сік зійде.
якщо відразу в сушку - поки сік висохне - довше.
цукру зовсім небагато.
Может просто поставить на дуршлаг или даже гнет сверху, если вам важно уменьшить время сушки
Ответ дляЛали30
Не варю,просто витримую пару годин в гарячому сиропі ягоди(черешня,вишня,абрикос ,слива) потім на сито і в сушку.
Пастилу робила з цукром,в блендері потім на пергамент і в сушкц.
Пастилу робила з цукром,в блендері потім на пергамент і в сушкц.
я хочу і без горячого сиропу спробувать.
але, мабуть, частину. щоб не напартачить.
але, мабуть, частину. щоб не напартачить.
Ответ дляvinika
Вот нафига я сюда зашла) теперь и мне надо цукаты и пастила. Пошла смотреть сколько сушилки стоят🤣
С нормальной сушилкой можно очень много всего сделать. Помидоры вяленые отлично зимой в любые блюда, мы в духовке делали, думаю в сушилке ещё лучше будет. Мясных сейчас много попадается рецептов для сушилок. Думаю оправданная покупка 😊
Ответ дляMy Business
цукор я для того, щоб швидше висохли.
сік зійде.
якщо відразу в сушку - поки сік висохне - довше.
цукру зовсім небагато.
сік зійде.
якщо відразу в сушку - поки сік висохне - довше.
цукру зовсім небагато.
Я би цукор зразу не давала, вірніше хай би протряхли, і потім для смаку притрусити. Я так робила з смородиною, агрусом минулого року. Сушила на відкритому повітрі, прикритими від сонця, хоча маю сушарку. Дуже класно. Моя прабабуся сушила вишні в печі після того як виймала хліб
Ответ дляvinika
Девочки, посоветуйте, плиз, какую смотреть сушилку? Что то я растерялась. Смотрела Горенеье за 1000грн, розеки собственное производство за 3000грн, отзывы везде 50х50
у мене білоруська беломо.
дуже велика.
зручна.
дуже велика.
зручна.
Ответ дляvinika
Дякую, пойду поищу
але я років 6-8 тому купувала)
1300 коштувала.
1300 коштувала.
Ответ дляvinika
Дякую, пойду поищу
Ви дивіться на потужність, розміри і кількість піддонів. Я коли шукала, то вибирала з дешевих з найбільшою кількістю піддонів і щоб квадратна - в неї більше влізе. Плюс якщо дістати декілька піддонів, то вона функціонує як йогуртниця - ну але це вже необов´язково. Не переплачуйте за спец піддони для пастили - пергамент постелили і шикарно і так.
Ответ дляThatsme
Я на пастилу все-таки все приварюю або запікаю пару хвилин в мікрохвильовці - мені так і смак краще, і консистенція, і зберігається надійніше. Пастилу з вишні не радять робити тільки з неї, варто додати щось пектинове (наприклад, печене яблуко), бо вишнева сама тріскається
дякую за пораду.
бо я нароблю)
але в мене вимкнули світло.
тому сиджу. не сушу ще нічого.
бо я нароблю)
але в мене вимкнули світло.
тому сиджу. не сушу ще нічого.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу