Засомневаю• 10 сентября 2022
Дівчата, як готуєте червону сочевицю?
Сьогодні купила, думаю, приготую. Бо вже хочеться чогось нового. Як ви її готуєте щоб було смачно? Так само як коричневу чи якось по іншому? Бо ніколи червоної, ще не пробувала готувати, цікаво чи вона відрізняється від коричневої🤔
ФФФФристайла• 10 сентября 2022
Суп варю
И просто как гарнир со сливочным маслом любим
Любую чечевицу
И просто как гарнир со сливочным маслом любим
Любую чечевицу
4
автор
Засомневаю
• 10 сентября 2022
Я знайшла рецепти але думаю, тут краще дівчата знають, що смачніше
Бо як зроблю новинку і не дуже буде смакувати моїм)) так і буду тиждень їсти сама це
Бо як зроблю новинку і не дуже буде смакувати моїм)) так і буду тиждень їсти сама це
Прыг-скок• 10 сентября 2022
просто варю 15хв десь ы потым хрилин 5 пыд кришкою в кастрюлы стоыть..
смачна сама по собы. а от ынших кольорыв не так сподобалась ы як би воняэ мены горохом
смачна сама по собы. а от ынших кольорыв не так сподобалась ы як би воняэ мены горохом
3
Очень-очень• 10 сентября 2022
Пюре варю, як горохове тільки швидше і не дує так як від гороху, ось супчик приготувала смачний у холодну погоду саме те.
4
ЯблокоРаздора• 10 сентября 2022
Мені взагалі тільки червона подобається
Просто розварюю до пюре і з вершковим маслом
Просто розварюю до пюре і з вершковим маслом
1
Оловянный_Прагматик• 10 сентября 2022
Люблю есть ее в отварном виде с маслом, или добавить в суп для того, чтобы он стал гуще и сытнее
Я-ваш шанс• 10 сентября 2022
люблю як пюре, або готую суп по принципу горохового. Мені тільки червона подобається, темна якось не дуже
2
Ход конём• 10 сентября 2022
Варю, як кашу. Додаю трохи перцю чілі, імбиру молотого і вершкового масла.
1
KseniyaFomina• 10 сентября 2022
Ингредиенты
200 гр сухой красной чечевицы
200 мл йогурта
2 шт яйца
50 мл раст. масла
1 ч.л. разрыхлителя
1/3 ч.л. соды
3 ст.л. творога или небольшой кусок брынзы ( можно грибы жареные или мясо вареное)
Соль
Зелень (укроп, зеленый лук)
Как приготовить
Замочите на 2 часа чечевицу в холодной воде.
После слейте воду. Переместите чечевицу в блендер.
Добавте все остальное и хорошо смешайте в блендере.
Форму для запекания смазать маслом и вылить наш будущий пирог.
Отправить в духовку при 180° прибл.на 50 минут.
Подавать со сметаной или йогуртом.
200 гр сухой красной чечевицы
200 мл йогурта
2 шт яйца
50 мл раст. масла
1 ч.л. разрыхлителя
1/3 ч.л. соды
3 ст.л. творога или небольшой кусок брынзы ( можно грибы жареные или мясо вареное)
Соль
Зелень (укроп, зеленый лук)
Как приготовить
Замочите на 2 часа чечевицу в холодной воде.
После слейте воду. Переместите чечевицу в блендер.
Добавте все остальное и хорошо смешайте в блендере.
Форму для запекания смазать маслом и вылить наш будущий пирог.
Отправить в духовку при 180° прибл.на 50 минут.
Подавать со сметаной или йогуртом.
1
Алиса в стране Советчица• 10 сентября 2022
Ответ дляЗасомневаю
Я знайшла рецепти але думаю, тут краще дівчата знають, що смачніше
Бо як зроблю новинку і не дуже буде смакувати моїм)) так і буду тиждень їсти сама це
Бо як зроблю новинку і не дуже буде смакувати моїм)) так і буду тиждень їсти сама це
Так вам все в новинку будет, что нам нравится, вам может быть какабяка
автор
Засомневаю
• 10 сентября 2022
Ответ дляАлиса в стране Советчица
Так вам все в новинку будет, что нам нравится, вам может быть какабяка
Може ні😄 Я завжди коричневу готувала, там помідори, стебла селери, петрушка додається, мені норм, мої їли але не в захваті
Ответ дляПрыг-скок
просто варю 15хв десь ы потым хрилин 5 пыд кришкою в кастрюлы стоыть..
смачна сама по собы. а от ынших кольорыв не так сподобалась ы як би воняэ мены горохом
смачна сама по собы. а от ынших кольорыв не так сподобалась ы як би воняэ мены горохом
Кладу ещё во время варки зубчик чеснока неочищенный (перед подачей аыбрасываю) и как приготовится, то бросаю кусочек сливочного масла, укутываю и минут через 20 - смакота!
автор
Засомневаю
• 10 сентября 2022
Дякую, дівчата, стільки рецептів, буду пробувати кожен по черзі
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу