Не гоню• 17 октября 2022
Домашня випічка на наступний день не свіжа
Домашня випічка із дріжджового тіста не свіжа на наступний день
Проблема у рецепті тіста? Чи у чому може бути?
Зберігалась у скляному лотку
Проблема у рецепті тіста? Чи у чому може бути?
Зберігалась у скляному лотку
показать весь текст
1
автор
Не гоню
• 17 октября 2022
Ответ длямладокошкина
возможно пересушили, у меня отлично все из него выходит
Дріжжова випічка не мій ’коньок’
Дякую)
Дякую)
Мафиозная• 17 октября 2022
Ответ дляНе гоню
Гарнюні)
Смачного)
Смачного)
Дякую. Ці вироби довго не черствіють!
НуПогоди!• 17 октября 2022
Ответ дляМафиозная
Я печу пиріжки з тіста по цьому рецепту-задоволена на всі100%!
Щойно між тривогами спекла пиріжки з грибами ,цибулею і м´ясом.
Щойно між тривогами спекла пиріжки з грибами ,цибулею і м´ясом.
Дайте два, нямочка)
Все возможно• 17 октября 2022
Ответ дляНе гоню
За таким рецептом вчора робила)
Замішую в тістомісі
Може в духовці перетримала(((
Замішую в тістомісі
Може в духовці перетримала(((
Як достаєте загортайте в тканину щоб вистигали, а волога утримувалась.
1
Все возможно• 17 октября 2022
Ответ дляНуПогоди!
Паска то окрема мова. Там особливе тісто. В мене от булки вже на другий день все, та й на перший так собі)
Вимішуєте не просто щоб не липло до рук, а щоб збиралося тісто в шар?
Помітила на заквасці свіжа випічка довго
Помітила на заквасці свіжа випічка довго
НуПогоди!• 17 октября 2022
Ответ дляВсе возможно
Вимішуєте не просто щоб не липло до рук, а щоб збиралося тісто в шар?
Помітила на заквасці свіжа випічка довго
Помітила на заквасці свіжа випічка довго
В мене не липне, коли борошна додаю більше. А так для мене ’вимішувати поки не відлипне’, то китайська грамота. Мені хвилини треба. От, як паску пекла, автор рецепту так і писала, приблизно 40 хвилин вимішувати. Я й зробила.
Все возможно• 17 октября 2022
Ответ дляНуПогоди!
В мене не липне, коли борошна додаю більше. А так для мене ’вимішувати поки не відлипне’, то китайська грамота. Мені хвилини треба. От, як паску пекла, автор рецепту так і писала, приблизно 40 хвилин вимішувати. Я й зробила.
От я паску вимішую 40 хв. А менш здобне тісто вимішується менше за часом, але теж збирається в шар, що на стінках нічого не лишається. я мішаю ручним міксером з крюками-тістомісками, руками, складно дибитися тої структури,
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу