sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_91
Не гоню• 17 октября 2022

Домашня випічка на наступний день не свіжа

Домашня випічка із дріжджового тіста не свіжа на наступний день

Проблема у рецепті тіста? Чи у чому може бути?
Зберігалась у скляному лотку
показать весь текст
heart 1
37 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_91
автор Не гоню • 17 октября 2022
31
Ответ длямладокошкина
возможно пересушили, у меня отлично все из него выходит
Дріжжова випічка не мій ’коньок’
Дякую)
anonim_129
Мафиозная• 17 октября 2022
32
Ответ дляНе гоню
Гарнюні)
Смачного)
Дякую. Ці вироби довго не черствіють!
anonim_169
НуПогоди!• 17 октября 2022
33
Ответ дляМафиозная
Я печу пиріжки з тіста по цьому рецепту-задоволена на всі100%!
https://picantecooking.com/ru/recipes/hlebobulochn...
Щойно між тривогами спекла пиріжки з грибами ,цибулею і м´ясом.
Дайте два, нямочка)
anonim_212
Все возможно• 17 октября 2022
34
Ответ дляНе гоню
За таким рецептом вчора робила)
Замішую в тістомісі
Може в духовці перетримала(((
Як достаєте загортайте в тканину щоб вистигали, а волога утримувалась.
heart 1
anonim_212
Все возможно• 17 октября 2022
35
Ответ дляНуПогоди!
Паска то окрема мова. Там особливе тісто. В мене от булки вже на другий день все, та й на перший так собі)
Вимішуєте не просто щоб не липло до рук, а щоб збиралося тісто в шар?
Помітила на заквасці свіжа випічка довго
anonim_169
НуПогоди!• 17 октября 2022
36
Ответ дляВсе возможно
Вимішуєте не просто щоб не липло до рук, а щоб збиралося тісто в шар?
Помітила на заквасці свіжа випічка довго
В мене не липне, коли борошна додаю більше. А так для мене ’вимішувати поки не відлипне’, то китайська грамота. Мені хвилини треба. От, як паску пекла, автор рецепту так і писала, приблизно 40 хвилин вимішувати. Я й зробила.
anonim_212
Все возможно• 17 октября 2022
37
Ответ дляНуПогоди!
В мене не липне, коли борошна додаю більше. А так для мене ’вимішувати поки не відлипне’, то китайська грамота. Мені хвилини треба. От, як паску пекла, автор рецепту так і писала, приблизно 40 хвилин вимішувати. Я й зробила.
От я паску вимішую 40 хв. А менш здобне тісто вимішується менше за часом, але теж збирається в шар, що на стінках нічого не лишається. я мішаю ручним міксером з крюками-тістомісками, руками, складно дибитися тої структури,
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff