Каравай-каравай• Изменено 26 октября 2022
Які олії крім оливкової і соняш. ви вживаєте?
Дерматолог сказала, що дитину висипає від неправильного харчування. Дала список каш і олії. Написала : лляна (я її гіркою запам‘ятала, колись купуваоа, фу), грецького горіха, гірчиці (якщо добре вичитала)
І казала сайт де подивитися. Там ось такий вибір. Допоможіть будь ласка обрати дві на пробу.
Щиро вдячна.
І казала сайт де подивитися. Там ось такий вибір. Допоможіть будь ласка обрати дві на пробу.
Щиро вдячна.
Техпаспорт на медузу• 26 октября 2022
И как раньше употребляли жареное подсолнечное масло литрами и проблем не было?
1
Я такая - жду трамвая• 26 октября 2022
Ответ дляНапланетянка
Кунжутная вкусная, льняная если свежая, то не горчит.
А мне на вкус отвратное просто.
Как и льняное.
Как и льняное.
автор
Каравай-каравай
• 26 октября 2022
Ответ дляБершкомангоЗар
Люблю масло виноградных косточек.
Оливковую не люблю
Оливковую не люблю
Їсти, правильно?
Бо його ще в косметичних цілях)
Я нічого крім лляної і оливкової не пробуваоа. Оливкове також не люблю
Бо його ще в косметичних цілях)
Я нічого крім лляної і оливкової не пробуваоа. Оливкове також не люблю
Бутербродница• 26 октября 2022
Льняную советую покупать по дате максимально свежую и очень маленькими колличествами. Она прогоркает с момента открытия за месяц.
3
БершкомангоЗар• 26 октября 2022
Ответ дляКаравай-каравай
Їсти, правильно?
Бо його ще в косметичних цілях)
Я нічого крім лляної і оливкової не пробуваоа. Оливкове також не люблю
Бо його ще в косметичних цілях)
Я нічого крім лляної і оливкової не пробуваоа. Оливкове також не люблю
Да, она вкусная. Нет горечи
автор
Каравай-каравай
• 26 октября 2022
Ответ дляТехпаспорт на медузу
И как раньше употребляли жареное подсолнечное масло литрами и проблем не было?
Може і були. А може такого гмо не було, то ж організм справлявся краще. Я не знаю. Сама тільки йду розбираиися що до чого
Праздничный сервиз• 26 октября 2022
Кроме оливкового и подсолнечного масла, используем масло грецкого ореха, из виноградных косточек, расторопши, кедровую, облепиховое, горчичное, льняное, арахисовое, кукурузное, кунжутное и с зародышей пшеницы. Вроде всё
1
автор
Каравай-каравай
• 26 октября 2022
Ответ дляНапланетянка
Кунжутная вкусная, льняная если свежая, то не горчит.
От і вона так казала. Треба почитати від чого вона. Бо я для якихось цілей купила і викинула потім
автор
Каравай-каравай
• 26 октября 2022
Ответ дляПраздничный сервиз
Кроме оливкового и подсолнечного масла, используем масло грецкого ореха, из виноградных косточек, расторопши, кедровую, облепиховое, горчичное, льняное, арахисовое, кукурузное, кунжутное и с зародышей пшеницы. Вроде всё
Та ви спец!
Порадьте які два най най смачніші
Порадьте які два най най смачніші
Lampochka_05• 26 октября 2022
Дуже люблю кунжутну, конопляну. Льняна не повинна бути гіркою, коли гірчить-то пропала значить чи неправильно зберігалась. У неї короткий термін зберігання і обов’язково в темному склі. До війни замовляла отут -
То вони робили олію спеціально під замовлення, тобто завжди була найсвіжіша
То вони робили олію спеціально під замовлення, тобто завжди була найсвіжіша
Напланетянка• 26 октября 2022
Ответ дляЯ такая - жду трамвая
А мне на вкус отвратное просто.
Как и льняное.
Как и льняное.
Льняное нейтральное абсолютно, а кунжутное-ароматное, но я люблю все с кунжутом и пасту люблю тхину(с кунжутных семян)
Может вы какое-то несвежее купили? Я беру у укр. производителя, у них всегда свежак и огромные банки не покупаю, чтоб быстро использовать
Может вы какое-то несвежее купили? Я беру у укр. производителя, у них всегда свежак и огромные банки не покупаю, чтоб быстро использовать
автор
Каравай-каравай
• 26 октября 2022
Ответ дляLampochka_05
Дуже люблю кунжутну, конопляну. Льняна не повинна бути гіркою, коли гірчить-то пропала значить чи неправильно зберігалась. У неї короткий термін зберігання і обов’язково в темному склі. До війни замовляла отут -
То вони робили олію спеціально під замовлення, тобто завжди була найсвіжіша
То вони робили олію спеціально під замовлення, тобто завжди була найсвіжіша
О, тю. Вона мені іншу назву сайту писала «олейніца»
Але сама бачу підписала на оцей профіль, а не на олейніцу. Точно казала що Дніпро чи обл.
Значить напевно куплю тут. Дякую
Але сама бачу підписала на оцей профіль, а не на олейніцу. Точно казала що Дніпро чи обл.
Значить напевно куплю тут. Дякую
Lampochka_05• 26 октября 2022
Ответ дляКаравай-каравай
О, тю. Вона мені іншу назву сайту писала «олейніца»
Але сама бачу підписала на оцей профіль, а не на олейніцу. Точно казала що Дніпро чи обл.
Значить напевно куплю тут. Дякую
Але сама бачу підписала на оцей профіль, а не на олейніцу. Точно казала що Дніпро чи обл.
Значить напевно куплю тут. Дякую
Я в них купувала років зо два, завжди було дуже класне. Взагалі найкорисніша -це кедрова олія. Але ж і ціна на неї
Праздничный сервиз• 26 октября 2022
Ответ дляКаравай-каравай
Та ви спец!
Порадьте які два най най смачніші
Порадьте які два най най смачніші
Я смешиваю на свой вкус несколько масел для заправки салатов, которые мы употребляем ежедневно.
Лично на мой вкус, беспроигрышное сочетание пахучего, домашнего, подсолнечного масла с холодным отжимом оливкового, грецкого ореха, тыквенного и кедрового. Смешивать один к одному не стоит! Количество грамм больше всего того, что перечисляно первым, а потом меньше и меньше. Я обязательно добавляю и горькие масла, но не по много, чтобы вкус оставался приятным.
Обязательно используйте те, что Вам назначил врач.
Лично на мой вкус, беспроигрышное сочетание пахучего, домашнего, подсолнечного масла с холодным отжимом оливкового, грецкого ореха, тыквенного и кедрового. Смешивать один к одному не стоит! Количество грамм больше всего того, что перечисляно первым, а потом меньше и меньше. Я обязательно добавляю и горькие масла, но не по много, чтобы вкус оставался приятным.
Обязательно используйте те, что Вам назначил врач.
2
автор
Каравай-каравай
• 26 октября 2022
Ответ дляПраздничный сервиз
Я смешиваю на свой вкус несколько масел для заправки салатов, которые мы употребляем ежедневно.
Лично на мой вкус, беспроигрышное сочетание пахучего, домашнего, подсолнечного масла с холодным отжимом оливкового, грецкого ореха, тыквенного и кедрового. Смешивать один к одному не стоит! Количество грамм больше всего того, что перечисляно первым, а потом меньше и меньше. Я обязательно добавляю и горькие масла, но не по много, чтобы вкус оставался приятным.
Обязательно используйте те, что Вам назначил врач.
Лично на мой вкус, беспроигрышное сочетание пахучего, домашнего, подсолнечного масла с холодным отжимом оливкового, грецкого ореха, тыквенного и кедрового. Смешивать один к одному не стоит! Количество грамм больше всего того, что перечисляно первым, а потом меньше и меньше. Я обязательно добавляю и горькие масла, но не по много, чтобы вкус оставался приятным.
Обязательно используйте те, что Вам назначил врач.
Вона конкретно не призначала. Сказала що замість пюре і котлет на олї, старатися побільше їсти крупи кускус, кіноа, чіа, чорний рис. І чередувати, бо в нас: овсянка швидка чи пластівці, манна каша, макарони з котлетами, пельмені, булочки. Все мучне і одноманітне.
Розноманітнювати і побільше салатів, з маслами. Білки, м‘ясо в духовці ра вечерю.
А масла просто порекомендувала накупувати замість олії. І написала які наприклад. А вибирати мені. Гоецького горіха хочу спробувати, а другу зараз буду вибирати. Дякую щиро!
Розноманітнювати і побільше салатів, з маслами. Білки, м‘ясо в духовці ра вечерю.
А масла просто порекомендувала накупувати замість олії. І написала які наприклад. А вибирати мені. Гоецького горіха хочу спробувати, а другу зараз буду вибирати. Дякую щиро!
Ms. Доброта• 26 октября 2022
Конопляна, Гірчична або рижійова, всі першого віджиму, соняшникову теж сиродавку купую для салатів. Оливкову не купую
Праздничный сервиз• 26 октября 2022
Ответ дляКаравай-каравай
Вона конкретно не призначала. Сказала що замість пюре і котлет на олї, старатися побільше їсти крупи кускус, кіноа, чіа, чорний рис. І чередувати, бо в нас: овсянка швидка чи пластівці, манна каша, макарони з котлетами, пельмені, булочки. Все мучне і одноманітне.
Розноманітнювати і побільше салатів, з маслами. Білки, м‘ясо в духовці ра вечерю.
А масла просто порекомендувала накупувати замість олії. І написала які наприклад. А вибирати мені. Гоецького горіха хочу спробувати, а другу зараз буду вибирати. Дякую щиро!
Розноманітнювати і побільше салатів, з маслами. Білки, м‘ясо в духовці ра вечерю.
А масла просто порекомендувала накупувати замість олії. І написала які наприклад. А вибирати мені. Гоецького горіха хочу спробувати, а другу зараз буду вибирати. Дякую щиро!
У нас абсолютно все каши, как и масла, овощи, фрукты и тд. на столе ежедневно.
Дети очень любят каши и притом ВСЕ)))
Училась правильному кашеварению по книге Похлебкина Вильяма Васильевича. Можно в поисковой строке набрать: Похлебкин: как варить каши (правила кашеварения) и ознакомится с элементарными правилами варки.
Вы будете очень удивлены)))) мы просто, чаще всего, просто не умеем правильно варить каши и не знаем основных заправок к ним, поэтому, и не очень любим их.
Правильно сваренная ЛЮБАЯ каша- это шедевр от которого за уши не оттянешь.
Дети очень любят каши и притом ВСЕ)))
Училась правильному кашеварению по книге Похлебкина Вильяма Васильевича. Можно в поисковой строке набрать: Похлебкин: как варить каши (правила кашеварения) и ознакомится с элементарными правилами варки.
Вы будете очень удивлены)))) мы просто, чаще всего, просто не умеем правильно варить каши и не знаем основных заправок к ним, поэтому, и не очень любим их.
Правильно сваренная ЛЮБАЯ каша- это шедевр от которого за уши не оттянешь.
1
Барабан для взрослых• 26 октября 2022
Ответ дляКаравай-каравай
Та ви спец!
Порадьте які два най най смачніші
Порадьте які два най най смачніші
Я олійний фанат! Зараз сфоткаю свою колекцію!
Люблю авокадо, конопляну, гарбузову найбільше.
Люблю авокадо, конопляну, гарбузову найбільше.
2
Даю справку• 26 октября 2022
Щодо лляної Вам уже написали, свіжа не так і гірчить. Гірчична в салати смачно, вона з характерним присмаком
Виноградна нейтральна, я на ній і смажила. Кукурудзяна теж нейтральна. Гарбузяну в салат брала теж ок. Чорний кмин дорогуща... Ну, вони всі недешеві. Але корисні нерафінрвані без термічної обробки і брати треба свіжі, краще після віджиму відразу. Багато купувати ще немає сенсу, окислюються
Виноградна нейтральна, я на ній і смажила. Кукурудзяна теж нейтральна. Гарбузяну в салат брала теж ок. Чорний кмин дорогуща... Ну, вони всі недешеві. Але корисні нерафінрвані без термічної обробки і брати треба свіжі, краще після віджиму відразу. Багато купувати ще немає сенсу, окислюються
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу