Даха-сваха• 19 ноября 2022
Я сьогодні супер хазяйка )))
А що Ви готували на вихідні?
показать весь текст
2
Катастрофа• 19 ноября 2022
Ответ дляДаха-сваха
Я збираюсь завтра дорадо і картоплю в духовці, як буде світло, а як ні, то мангал, або генератор, по ситуації.
А я борща завтра наварю
Люблю Украину• 19 ноября 2022
Ответ длямиссАрфография
Можна рецепт, будь ласка?
По її рецепту. Начинка фарш+цибуля натерта+натертий сир+вода. Повинен буди жидкуватий
Ждун с Нибиру• 19 ноября 2022
Ответ дляДаха-сваха
Супер, схожий на мій. Що у Вас?
Дякую, це Пінчер
Ждун с Нибиру• 19 ноября 2022
Ответ дляЛюблю Украину
Рецепт?
будь ласка Рецепт дуже простий, готується швидко, смачнющий, не торт а казка
Тесто
200 грамм сметаны
200 грам сгущенки (можно без)
1 стакан сахара
2 стол. ложка какао
2 яйца
2-2,5 стакана муки
2 чайн. ложки соды + уксус
Крем
800-900 грамм густой сметаны
1 стак. сахара
0,5-1 стакан изюма с орехами (по желанию)
ванильный сахар
Глазурь
3/4 стакана сахара
2 стол. ложки какао
2 стол. ложки сметаны
30-40 грамм слив. масла
Тісто:
Перемішую міксером яйця з цукром, додаю сметану та згущене молоко, муку, соду гашену оцтом та какао, збиваю міксером. Я роблю не густе тісто, тоді воно краще підходить. Випікаю при температурі 200 С. Готовність перевіряю зубочисткою. Ставити в гарно розігріту духовку.
Крем:
Збиваємо сметану з цукром, додаємо ванільний цукор за смаком. Крем має бути густий, збиваю десь хвилин 10
Глазур:
Готувати перед тим, як поливати торт!
Перемішати цукор з какао, додати сметану, довести до кипіння, додати масло.
В мене виходить 2 коржі в формі. Один ріжу навпіл і половину використовую як базу. Всі інші коржі ламаю на шматочки і викладаю гіркою, гарно змащуючи кожен шар кремом.
Заливаю глазуррю і ставлю в холодильник.
Тесто
200 грамм сметаны
200 грам сгущенки (можно без)
1 стакан сахара
2 стол. ложка какао
2 яйца
2-2,5 стакана муки
2 чайн. ложки соды + уксус
Крем
800-900 грамм густой сметаны
1 стак. сахара
0,5-1 стакан изюма с орехами (по желанию)
ванильный сахар
Глазурь
3/4 стакана сахара
2 стол. ложки какао
2 стол. ложки сметаны
30-40 грамм слив. масла
Тісто:
Перемішую міксером яйця з цукром, додаю сметану та згущене молоко, муку, соду гашену оцтом та какао, збиваю міксером. Я роблю не густе тісто, тоді воно краще підходить. Випікаю при температурі 200 С. Готовність перевіряю зубочисткою. Ставити в гарно розігріту духовку.
Крем:
Збиваємо сметану з цукром, додаємо ванільний цукор за смаком. Крем має бути густий, збиваю десь хвилин 10
Глазур:
Готувати перед тим, як поливати торт!
Перемішати цукор з какао, додати сметану, довести до кипіння, додати масло.
В мене виходить 2 коржі в формі. Один ріжу навпіл і половину використовую як базу. Всі інші коржі ламаю на шматочки і викладаю гіркою, гарно змащуючи кожен шар кремом.
Заливаю глазуррю і ставлю в холодильник.
1
Люблю Украину• 19 ноября 2022
Ответ дляЖдун с Нибиру
будь ласка Рецепт дуже простий, готується швидко, смачнющий, не торт а казка
Тесто
200 грамм сметаны
200 грам сгущенки (можно без)
1 стакан сахара
2 стол. ложка какао
2 яйца
2-2,5 стакана муки
2 чайн. ложки соды + уксус
Крем
800-900 грамм густой сметаны
1 стак. сахара
0,5-1 стакан изюма с орехами (по желанию)
ванильный сахар
Глазурь
3/4 стакана сахара
2 стол. ложки какао
2 стол. ложки сметаны
30-40 грамм слив. масла
Тісто:
Перемішую міксером яйця з цукром, додаю сметану та згущене молоко, муку, соду гашену оцтом та какао, збиваю міксером. Я роблю не густе тісто, тоді воно краще підходить. Випікаю при температурі 200 С. Готовність перевіряю зубочисткою. Ставити в гарно розігріту духовку.
Крем:
Збиваємо сметану з цукром, додаємо ванільний цукор за смаком. Крем має бути густий, збиваю десь хвилин 10
Глазур:
Готувати перед тим, як поливати торт!
Перемішати цукор з какао, додати сметану, довести до кипіння, додати масло.
В мене виходить 2 коржі в формі. Один ріжу навпіл і половину використовую як базу. Всі інші коржі ламаю на шматочки і викладаю гіркою, гарно змащуючи кожен шар кремом.
Заливаю глазуррю і ставлю в холодильник.
Тесто
200 грамм сметаны
200 грам сгущенки (можно без)
1 стакан сахара
2 стол. ложка какао
2 яйца
2-2,5 стакана муки
2 чайн. ложки соды + уксус
Крем
800-900 грамм густой сметаны
1 стак. сахара
0,5-1 стакан изюма с орехами (по желанию)
ванильный сахар
Глазурь
3/4 стакана сахара
2 стол. ложки какао
2 стол. ложки сметаны
30-40 грамм слив. масла
Тісто:
Перемішую міксером яйця з цукром, додаю сметану та згущене молоко, муку, соду гашену оцтом та какао, збиваю міксером. Я роблю не густе тісто, тоді воно краще підходить. Випікаю при температурі 200 С. Готовність перевіряю зубочисткою. Ставити в гарно розігріту духовку.
Крем:
Збиваємо сметану з цукром, додаємо ванільний цукор за смаком. Крем має бути густий, збиваю десь хвилин 10
Глазур:
Готувати перед тим, як поливати торт!
Перемішати цукор з какао, додати сметану, довести до кипіння, додати масло.
В мене виходить 2 коржі в формі. Один ріжу навпіл і половину використовую як базу. Всі інші коржі ламаю на шматочки і викладаю гіркою, гарно змащуючи кожен шар кремом.
Заливаю глазуррю і ставлю в холодильник.
Дякую
Плюшевая дыба• 19 ноября 2022
Супчик с вермишелью, картофель тушеный, лимонный пирог. Завтра думаю может рисовую кашу с тыквой сварить, молока правда нет, но я за ним не страдаю, можно на воде, главное тыква. И надо еще каких-то рецептов с ней поискать, правда не знаю будет муж есть или нет, но мне хочется что-то с ней приготовить.
Доставучая• 19 ноября 2022
Сьогодні приготувала.
Цвітна капуста із філе курячого бедра, залита яйцями, вершками та тертим сиром.
Запечені яблука з гарбузом, политі медом з горіхами
Цвітна капуста із філе курячого бедра, залита яйцями, вершками та тертим сиром.
Запечені яблука з гарбузом, политі медом з горіхами
3
автор
Даха-сваха
• 19 ноября 2022
Ответ длябифидобактерияЖоржик
При наличии света по часу-два, мы теперь все хозяйки готовящие за час по 5-6 блюд без усталости. Это Раньше то лень, то потом, то обойдемся. Щас почти все собраны и готовят много и надолго
І не лише готують, в мене прання на низькому старті і посудомийка, бувпє вночі встаємо, запускаємо, якщо світло є. Все заправлене, лише кнопки натиснути.
1
Из Виа-гры• 19 ноября 2022
Ответ дляДаха-сваха
Так, дуже зручно виявилося зберігати )
Где искать, что хозяйка? Ничего такого
Из Виа-гры• 19 ноября 2022
Ответ дляУгги в горошек
Борщ варила.
На більше мене не вистачало,і я ще працювала сьогодні з 9 до 14.
На вечерю тільки гречана каша з молоком, дітям.
Все.
І завтра працюю,з 13 до 17
На більше мене не вистачало,і я ще працювала сьогодні з 9 до 14.
На вечерю тільки гречана каша з молоком, дітям.
Все.
І завтра працюю,з 13 до 17
Я бы тоже хотела так работать. Если не секрет, где это так мало по времени?
Плюшевая дыба• 19 ноября 2022
Ответ дляДаха-сваха
На жаль, ні ((((. Моя мама рік тому купувала нову плиту газову, я її умовляла брати з електродуховкою, але вона щось знала ))), взяла газову.
У меня была газовая, новую плиту четыре года назад купила с электро, не жалею, мне больше нравится, печет более равномерно, но в нынешних реалиях газовая понятно лучше, можно печь без угрызений совести, даже если есть свет, стараюсь реже в духовке готовить, экономлю, я порядочная сволочь).
автор
Даха-сваха
• 19 ноября 2022
Ответ дляПироженкА
На здоровье) Сын любит очень. Да и остальные тоже. Только тереть никто не хочет, я опять палец ’натерла(
А якщо її потерти на комбайні, форма, як на велику терку, на смак це не вплине?
автор
Даха-сваха
• 19 ноября 2022
Ответ дляКундалини
Автор, от буряка после варки будет только одно название.
Он же выварится, выйдет весь цвет и сок. Будет безвкусное нечто некрасивого цвета. Про пользу вообще молчу...
Он же выварится, выйдет весь цвет и сок. Будет безвкусное нечто некрасивого цвета. Про пользу вообще молчу...
Я завтра Вам колір покажу, це ж не перший буряк такого розміру я готую, користі звичайно менше, а зі смаком, кольором, виглядом все ок.
1
автор
Даха-сваха
• 19 ноября 2022
Ответ дляАнти-аноним
Ваша семья весь день ела винигрет и торт?
Це на завтра і на понеділок. Сьогодні доїдали все з холодильника.
Люблю Украину• 19 ноября 2022
Ответ дляПлюшевая дыба
Супчик с вермишелью, картофель тушеный, лимонный пирог. Завтра думаю может рисовую кашу с тыквой сварить, молока правда нет, но я за ним не страдаю, можно на воде, главное тыква. И надо еще каких-то рецептов с ней поискать, правда не знаю будет муж есть или нет, но мне хочется что-то с ней приготовить.
Я сьогодні варила гарбузову
1
автор
Даха-сваха
• 19 ноября 2022
Ответ дляКатастрофа
А я борща завтра наварю
Я ще курицю стушу, плов приготую завтра і до середи вільна.
автор
Даха-сваха
• 19 ноября 2022
Ответ дляПлюшевая дыба
Супчик с вермишелью, картофель тушеный, лимонный пирог. Завтра думаю может рисовую кашу с тыквой сварить, молока правда нет, но я за ним не страдаю, можно на воде, главное тыква. И надо еще каких-то рецептов с ней поискать, правда не знаю будет муж есть или нет, но мне хочется что-то с ней приготовить.
Суп пюре смачнючий з нею.
Катастрофа• 19 ноября 2022
Ответ дляДаха-сваха
Я ще курицю стушу, плов приготую завтра і до середи вільна.
Ну Ви й справді хазяйка
Я так надалеко не загадую.
Іноді іду по магазину і тільки там придумую шо в мене буде на вечір.
Я так надалеко не загадую.
Іноді іду по магазину і тільки там придумую шо в мене буде на вечір.
Плюшевая дыба• 19 ноября 2022
Ответ дляДаха-сваха
Суп пюре смачнючий з нею.
Поищу рецепт, спасибо.
Просериарила молодость• 19 ноября 2022
Ответ длямиссАрфография
Можна рецепт, будь ласка?
Я там через пару постов написала)
1
Рыжая бестия• 19 ноября 2022
Ответ дляДаха-сваха
Так, дуже зручно виявилося зберігати )
Ви знаєте що є харчові контейнери для зберігання? Естетичні. Як би не було зручно, міняйте)🤗
Барвіночка• 19 ноября 2022
Ответ дляДаха-сваха
В Україні, в нас сьогодні цілий день був, я на стрьомі не знала, чи торт мішати, якщо вирублять світло, а то весь тиждень збиралась спекти, а світла 2 дні по 15 годин не було, а потім часу не було.
Нашо той торт тільки? Якщо сильно хочеться, можна купити по шматочку в кафе. Стільки часу((( і корисніше, бо покупного багато не з’їж
СиренаФеоктистовна• 19 ноября 2022
Ответ дляДаха-сваха
Бо він величезний, в жодну кастрюлю не вміщається.
Скажіть, а навіщо такий величезний купляти?
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу