Даха-сваха• 19 ноября 2022
Я сьогодні супер хазяйка )))
А що Ви готували на вихідні?
показать весь текст
2
Бесконечность-не предел• 19 ноября 2022
Ответ дляЗвезда в шоке
Я сегодня на радостях что свет не отключают даже шарлотку испекла)))
У нас сегодня выключали днём по графику, так к следующему выключению я успела голубца сделать и стушить, тефтели и штрудель с вишней. Осталось ещё время даже поужинать)))
Вечером в 21.00 по графику свет так и не выключили
но зато я научилась быстро готовить
Вечером в 21.00 по графику свет так и не выключили
но зато я научилась быстро готовить
1
Персонаж Аноним• 19 ноября 2022
Сижу пытаюсь что-то придумать, чтобы вписалось в стол номер пять... аж депресняк кроет...
Страхованная• 19 ноября 2022
3 банки тушенки,
салат мимоза 2 тарелки,
на ужин мужу был стейк с свежим салатиком, а мне суши (последнее не крутила, а заказала)
сварила мясо, завтра налистников напеку сделаю блинчики с мясом
капусту замариновала (тип салат в баночке)
и 3 пиццы спекла и заморозила. Благо сегодня свет был целый день, а то всю неделю выключали по 3 раза и в основном вечером я приходила уже света не было(((
и 3 часа потратила на переобувку(( забыла вчера на шиномонтаж позвонить записаться, на работе голову задурили
салат мимоза 2 тарелки,
на ужин мужу был стейк с свежим салатиком, а мне суши (последнее не крутила, а заказала)
сварила мясо, завтра налистников напеку сделаю блинчики с мясом
капусту замариновала (тип салат в баночке)
и 3 пиццы спекла и заморозила. Благо сегодня свет был целый день, а то всю неделю выключали по 3 раза и в основном вечером я приходила уже света не было(((
и 3 часа потратила на переобувку(( забыла вчера на шиномонтаж позвонить записаться, на работе голову задурили
Ждун с Нибиру• 19 ноября 2022
Ответ дляДаха-сваха
А в мене з горішками.
теж дуже смачно. Наступного разу зроблю такий, як у Вас!
1
Ждун с Нибиру• 19 ноября 2022
Ответ дляГендиреХтор
Сьогодні свято, бо є світло.)
Виглядає дуже апетитно. Колір борщу красивий, в мене такий буряковий не виходить
Угги в горошек• 19 ноября 2022
Ответ дляИз Виа-гры
Я бы тоже хотела так работать. Если не секрет, где это так мало по времени?
Працюю на себе.
Брови вії шугаринг.
Брови вії шугаринг.
автор
Даха-сваха
• 19 ноября 2022
Ответ дляДоставучая
Сьогодні приготувала.
Цвітна капуста із філе курячого бедра, залита яйцями, вершками та тертим сиром.
Запечені яблука з гарбузом, политі медом з горіхами
Цвітна капуста із філе курячого бедра, залита яйцями, вершками та тертим сиром.
Запечені яблука з гарбузом, политі медом з горіхами
А скажіть, будь ласка, а можа якось так пртготувати морожену?
ЖивунаБагамах• 19 ноября 2022
Гороховый суп, оливье, пожарила мясо, запеканка картофельно-мясная и сырники
1
автор
Даха-сваха
• 19 ноября 2022
Ответ дляКатастрофа
Ну Ви й справді хазяйка
Я так надалеко не загадую.
Іноді іду по магазину і тільки там придумую шо в мене буде на вечір.
Я так надалеко не загадую.
Іноді іду по магазину і тільки там придумую шо в мене буде на вечір.
Та ні, то навпаки, щоб в будні менше готувати, бо в роз´їздах, день розірвпний на короткі проміжки, а з цим відключенням не знаєш, коли буде, коли ні. Ну і така білка, що в мене все забите продуктами, готую з того, що є вдома.
автор
Даха-сваха
• 19 ноября 2022
Ответ дляПлюшевая дыба
Поищу рецепт, спасибо.
Там карі дає смаку і вершки,а варіації і пропорції +/- одні, я на око готую вже.
ХуАнита• 19 ноября 2022
Маринованные куриные бедра запечённые с (картошкой, цветной капустой, брокколи,грибами, спаржей,морковью брусочками, перцем , )панкейки,борщ к нас вчерашний, индюшинве котлетки ,салат из свежих овощей ну и мне квашеная капуста;)
1
автор
Даха-сваха
• 19 ноября 2022
Ответ дляРыжая бестия
Ви знаєте що є харчові контейнери для зберігання? Естетичні. Як би не було зручно, міняйте)🤗
Чому?
Доставучая• 19 ноября 2022
Ответ дляДаха-сваха
А скажіть, будь ласка, а можа якось так пртготувати морожену?
Думаю, що із мороженою капустою теж добре вийде. Я робила так: суцвіття капусти кілька хвилин відварила і охолодила холодною водою. Думаю, що морожену достатньо обдати кип´ятком. Куряче філе трохи присолила, додала карі та обжарила. Форму змастила вершковим маслом, виклала капусту та філе. Змішала 4 яйця, 250 мл. вершків, сіль, перець, прованські трави та 100 гр натертого сиру. Залила капусту. Зверху ще присипала тертим сиром. І в духовку 180 гр на 40 хв приблизно.
1
автор
Даха-сваха
• 19 ноября 2022
Ответ дляБарвіночка
Нашо той торт тільки? Якщо сильно хочеться, можна купити по шматочку в кафе. Стільки часу((( і корисніше, бо покупного багато не з’їж
Ні один покупний не такий смачний, це 100% і якщо купити покупного таку кількість, то буде мінімум 600 грн, і стрьомний склад. Мої не люблять покупних тортів. Лише мої і моєї мами.
1
автор
Даха-сваха
• 19 ноября 2022
Ответ дляСиренаФеоктистовна
Скажіть, а навіщо такий величезний купляти?
А якщо такі величезні на городі виросли, то повикидати негідників?
1
ГендиреХтор• 19 ноября 2022
Ответ дляЖдун с Нибиру
Виглядає дуже апетитно. Колір борщу красивий, в мене такий буряковий не виходить
Буряк я протушую в сковорідці під кришкою, разом з цибулею і соусом. А от кидаю буряк в кастрюлю зв 5 хвилин до вимкнення. Тоді борщ буде бордовий.
автор
Даха-сваха
• 19 ноября 2022
Ответ дляУмный хвост
Медовик вчора робила,але не сфоткала.
Суші самі робили?
автор
Даха-сваха
• 19 ноября 2022
Ответ дляСтрахованная
3 банки тушенки,
салат мимоза 2 тарелки,
на ужин мужу был стейк с свежим салатиком, а мне суши (последнее не крутила, а заказала)
сварила мясо, завтра налистников напеку сделаю блинчики с мясом
капусту замариновала (тип салат в баночке)
и 3 пиццы спекла и заморозила. Благо сегодня свет был целый день, а то всю неделю выключали по 3 раза и в основном вечером я приходила уже света не было(((
и 3 часа потратила на переобувку(( забыла вчера на шиномонтаж позвонить записаться, на работе голову задурили
салат мимоза 2 тарелки,
на ужин мужу был стейк с свежим салатиком, а мне суши (последнее не крутила, а заказала)
сварила мясо, завтра налистников напеку сделаю блинчики с мясом
капусту замариновала (тип салат в баночке)
и 3 пиццы спекла и заморозила. Благо сегодня свет был целый день, а то всю неделю выключали по 3 раза и в основном вечером я приходила уже света не было(((
и 3 часа потратила на переобувку(( забыла вчера на шиномонтаж позвонить записаться, на работе голову задурили
Ого, Ви метка!
ХуАнита• 19 ноября 2022
Ответ дляПерсонаж Аноним
Сижу пытаюсь что-то придумать, чтобы вписалось в стол номер пять... аж депресняк кроет...
Запечённые кабачки (можно сделать лодочками) с овощами и курицей (можно рагу потушить с курицей), филешка потушенная с морковью и луком в йогурте, те же голубцы но с индюшкой, кисель, салатик из моркови , салат из свеклы, сырники, пудинги, рыбулька запечённая;)
1
автор
Даха-сваха
• 19 ноября 2022
Ответ дляЖдун с Нибиру
Виглядає дуже апетитно. Колір борщу красивий, в мене такий буряковий не виходить
А я такий не люблю, в краях звідки я такий не готують, в мене виходить і такий, і більш оранжевий, то я за оранжевий, а сину такий подобається - буряковий. Мій дядько з пофарбованою картоплею і м´ясом і не їстиме, бздик у нього такий, не лише смак, а й вигляд.
Из Виа-гры• 19 ноября 2022
Ответ дляГендиреХтор
Буряк я протушую в сковорідці під кришкою, разом з цибулею і соусом. А от кидаю буряк в кастрюлю зв 5 хвилин до вимкнення. Тоді борщ буде бордовий.
И лучше буряк не тереть, а резать, тогда точно борщ будет бордовый.
автор
Даха-сваха
• 19 ноября 2022
Ответ дляДоставучая
Думаю, що із мороженою капустою теж добре вийде. Я робила так: суцвіття капусти кілька хвилин відварила і охолодила холодною водою. Думаю, що морожену достатньо обдати кип´ятком. Куряче філе трохи присолила, додала карі та обжарила. Форму змастила вершковим маслом, виклала капусту та філе. Змішала 4 яйця, 250 мл. вершків, сіль, перець, прованські трави та 100 гр натертого сиру. Залила капусту. Зверху ще присипала тертим сиром. І в духовку 180 гр на 40 хв приблизно.
Дякую, спробую, а то я наморозила, а тепер не знаю, як її смачно приготувати.
ГендиреХтор• 19 ноября 2022
Ответ дляИз Виа-гры
И лучше буряк не тереть, а резать, тогда точно борщ будет бордовый.
Абсолютно не вливає на колір потертий буряк чи порізаний. Має значення сорт буряку і час закидання в кастрюлю. Я тру, бо не люблю ті палки з буряку.
Доставучая• 20 ноября 2022
Ответ дляДаха-сваха
Дякую, спробую, а то я наморозила, а тепер не знаю, як її смачно приготувати.
Можна і без філе приготувати, теж смачно. Але з філе повноцінна ситна страва виходить
1
ГендиреХтор• 20 ноября 2022
Ответ дляДаха-сваха
А я такий не люблю, в краях звідки я такий не готують, в мене виходить і такий, і більш оранжевий, то я за оранжевий, а сину такий подобається - буряковий. Мій дядько з пофарбованою картоплею і м´ясом і не їстиме, бздик у нього такий, не лише смак, а й вигляд.
А мої оранжевий не їстимуть, то не борщ. Як в анекдоті:
-тату, що таке щі?
-синку, щі - це вода, якою помили кастрюлю з-під борщу.
-тату, що таке щі?
-синку, щі - це вода, якою помили кастрюлю з-під борщу.
автор
Даха-сваха
• 20 ноября 2022
Ответ дляГендиреХтор
А мої оранжевий не їстимуть, то не борщ. Як в анекдоті:
-тату, що таке щі?
-синку, щі - це вода, якою помили кастрюлю з-під борщу.
-тату, що таке щі?
-синку, щі - це вода, якою помили кастрюлю з-під борщу.
Почитайте історію, який борщ варили раніше - 400 років тому, на приклад. З квашеного буряка, і зараз багато хто готує з квашеного борщовика. А бордове, то не наше.
ГендиреХтор• 20 ноября 2022
Ответ дляДаха-сваха
Почитайте історію, який борщ варили раніше - 400 років тому, на приклад. З квашеного буряка, і зараз багато хто готує з квашеного борщовика. А бордове, то не наше.
Я варю такий як моя бабуся варила, український. А з квашеного кислого то руське, нетутешнє.
Докладная• 20 ноября 2022
Я сьогодні зварила нам з чоловіком зелений борщ, дітям гречаний суп (бо борщ не люблять), посмажила кабачки, запекла бублики з м’ясом і сиром, запекла шпинатний рулет, спекла газету з сливами і зварила булгур на сніданок. І це все як гонча в проміжки часу, коли є світло
автор
Даха-сваха
• 20 ноября 2022
Ответ дляГендиреХтор
Я варю такий як моя бабуся варила, український. А з квашеного кислого то руське, нетутешнє.
Ого, то Ви історію не вчили, почитайте, перш ніж писати, руське, так Київської Русі.
Не знала, що такі бувають дорослі.
Не знала, що такі бувають дорослі.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу