sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - На скорую руку
anonim_158
Даха-сваха• 19 ноября 2022

Я сьогодні супер хазяйка )))

А що Ви готували на вихідні?
показать весь текст
attached-photo
attached-photo
attached-photo
attached-photo
heart 2
176 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
anonim_12
Бесконечность-не предел• 19 ноября 2022
121
Ответ дляЗвезда в шоке
Я сегодня на радостях что свет не отключают даже шарлотку испекла)))
У нас сегодня выключали днём по графику, так к следующему выключению я успела голубца сделать и стушить, тефтели и штрудель с вишней. Осталось ещё время даже поужинать)))
Вечером в 21.00 по графику свет так и не выключили но зато я научилась быстро готовить
heart 1
anonim_99
Персонаж Аноним• 19 ноября 2022
122
Сижу пытаюсь что-то придумать, чтобы вписалось в стол номер пять... аж депресняк кроет...
anonim_30
Умный хвост• 19 ноября 2022
123
Медовик вчора робила,але не сфоткала.
attached-photo
heart 1
anonim_126
Страхованная• 19 ноября 2022
124
3 банки тушенки,
салат мимоза 2 тарелки,
на ужин мужу был стейк с свежим салатиком, а мне суши (последнее не крутила, а заказала)
сварила мясо, завтра налистников напеку сделаю блинчики с мясом
капусту замариновала (тип салат в баночке)
и 3 пиццы спекла и заморозила. Благо сегодня свет был целый день, а то всю неделю выключали по 3 раза и в основном вечером я приходила уже света не было(((

и 3 часа потратила на переобувку(( забыла вчера на шиномонтаж позвонить записаться, на работе голову задурили
anonim_31
Ждун с Нибиру• 19 ноября 2022
125
Ответ дляДаха-сваха
А в мене з горішками.
теж дуже смачно. Наступного разу зроблю такий, як у Вас!
heart 1
anonim_31
Ждун с Нибиру• 19 ноября 2022
126
Ответ дляГендиреХтор
Сьогодні свято, бо є світло.)
Виглядає дуже апетитно. Колір борщу красивий, в мене такий буряковий не виходить
anonim_92
Угги в горошек• 19 ноября 2022
127
Ответ дляИз Виа-гры
Я бы тоже хотела так работать. Если не секрет, где это так мало по времени?
Працюю на себе.
Брови вії шугаринг.
anonim_158
автор Даха-сваха • 19 ноября 2022
128
Ответ дляДоставучая
Сьогодні приготувала.
Цвітна капуста із філе курячого бедра, залита яйцями, вершками та тертим сиром.
Запечені яблука з гарбузом, политі медом з горіхами
А скажіть, будь ласка, а можа якось так пртготувати морожену?
anonim_34
ЖивунаБагамах• 19 ноября 2022
129
Гороховый суп, оливье, пожарила мясо, запеканка картофельно-мясная и сырники
heart 1
anonim_158
автор Даха-сваха • 19 ноября 2022
130
Ответ дляКатастрофа
Ну Ви й справді хазяйка
Я так надалеко не загадую.
Іноді іду по магазину і тільки там придумую шо в мене буде на вечір.
Та ні, то навпаки, щоб в будні менше готувати, бо в роз´їздах, день розірвпний на короткі проміжки, а з цим відключенням не знаєш, коли буде, коли ні. Ну і така білка, що в мене все забите продуктами, готую з того, що є вдома.
anonim_158
автор Даха-сваха • 19 ноября 2022
131
Ответ дляПлюшевая дыба
Поищу рецепт, спасибо.
Там карі дає смаку і вершки,а варіації і пропорції +/- одні, я на око готую вже.
anonim_88
ХуАнита• 19 ноября 2022
132
Маринованные куриные бедра запечённые с (картошкой, цветной капустой, брокколи,грибами, спаржей,морковью брусочками, перцем , )панкейки,борщ к нас вчерашний, индюшинве котлетки ,салат из свежих овощей ну и мне квашеная капуста;)
heart 1
anonim_158
автор Даха-сваха • 19 ноября 2022
133
Ответ дляРыжая бестия
Ви знаєте що є харчові контейнери для зберігання? Естетичні. Як би не було зручно, міняйте)🤗
Чому?
anonim_114
Доставучая• 19 ноября 2022
134
Ответ дляДаха-сваха
А скажіть, будь ласка, а можа якось так пртготувати морожену?
Думаю, що із мороженою капустою теж добре вийде. Я робила так: суцвіття капусти кілька хвилин відварила і охолодила холодною водою. Думаю, що морожену достатньо обдати кип´ятком. Куряче філе трохи присолила, додала карі та обжарила. Форму змастила вершковим маслом, виклала капусту та філе. Змішала 4 яйця, 250 мл. вершків, сіль, перець, прованські трави та 100 гр натертого сиру. Залила капусту. Зверху ще присипала тертим сиром. І в духовку 180 гр на 40 хв приблизно.
heart 1
anonim_158
автор Даха-сваха • 19 ноября 2022
135
Ответ дляБарвіночка
Нашо той торт тільки? Якщо сильно хочеться, можна купити по шматочку в кафе. Стільки часу((( і корисніше, бо покупного багато не з’їж
Ні один покупний не такий смачний, це 100% і якщо купити покупного таку кількість, то буде мінімум 600 грн, і стрьомний склад. Мої не люблять покупних тортів. Лише мої і моєї мами.
heart 1
anonim_158
автор Даха-сваха • 19 ноября 2022
136
Ответ дляСиренаФеоктистовна
Скажіть, а навіщо такий величезний купляти?
А якщо такі величезні на городі виросли, то повикидати негідників?
heart 1
anonim_70
ГендиреХтор• 19 ноября 2022
137
Ответ дляЖдун с Нибиру
Виглядає дуже апетитно. Колір борщу красивий, в мене такий буряковий не виходить
Буряк я протушую в сковорідці під кришкою, разом з цибулею і соусом. А от кидаю буряк в кастрюлю зв 5 хвилин до вимкнення. Тоді борщ буде бордовий.
anonim_158
автор Даха-сваха • 19 ноября 2022
138
Ответ дляУмный хвост
Медовик вчора робила,але не сфоткала.
Суші самі робили?
anonim_158
автор Даха-сваха • 19 ноября 2022
139
Ответ дляСтрахованная
3 банки тушенки,
салат мимоза 2 тарелки,
на ужин мужу был стейк с свежим салатиком, а мне суши (последнее не крутила, а заказала)
сварила мясо, завтра налистников напеку сделаю блинчики с мясом
капусту замариновала (тип салат в баночке)
и 3 пиццы спекла и заморозила. Благо сегодня свет был целый день, а то всю неделю выключали по 3 раза и в основном вечером я приходила уже света не было(((

и 3 часа потратила на переобувку(( забыла вчера на шиномонтаж позвонить записаться, на работе голову задурили
Ого, Ви метка!
anonim_88
ХуАнита• 19 ноября 2022
140
Ответ дляПерсонаж Аноним
Сижу пытаюсь что-то придумать, чтобы вписалось в стол номер пять... аж депресняк кроет...
Запечённые кабачки (можно сделать лодочками) с овощами и курицей (можно рагу потушить с курицей), филешка потушенная с морковью и луком в йогурте, те же голубцы но с индюшкой, кисель, салатик из моркови , салат из свеклы, сырники, пудинги, рыбулька запечённая;)
heart 1
anonim_158
автор Даха-сваха • 19 ноября 2022
141
Ответ дляЖдун с Нибиру
Виглядає дуже апетитно. Колір борщу красивий, в мене такий буряковий не виходить
А я такий не люблю, в краях звідки я такий не готують, в мене виходить і такий, і більш оранжевий, то я за оранжевий, а сину такий подобається - буряковий. Мій дядько з пофарбованою картоплею і м´ясом і не їстиме, бздик у нього такий, не лише смак, а й вигляд.
anonim_62
Из Виа-гры• 19 ноября 2022
142
Ответ дляГендиреХтор
Буряк я протушую в сковорідці під кришкою, разом з цибулею і соусом. А от кидаю буряк в кастрюлю зв 5 хвилин до вимкнення. Тоді борщ буде бордовий.
И лучше буряк не тереть, а резать, тогда точно борщ будет бордовый.
anonim_158
автор Даха-сваха • 19 ноября 2022
143
Ответ дляДоставучая
Думаю, що із мороженою капустою теж добре вийде. Я робила так: суцвіття капусти кілька хвилин відварила і охолодила холодною водою. Думаю, що морожену достатньо обдати кип´ятком. Куряче філе трохи присолила, додала карі та обжарила. Форму змастила вершковим маслом, виклала капусту та філе. Змішала 4 яйця, 250 мл. вершків, сіль, перець, прованські трави та 100 гр натертого сиру. Залила капусту. Зверху ще присипала тертим сиром. І в духовку 180 гр на 40 хв приблизно.
Дякую, спробую, а то я наморозила, а тепер не знаю, як її смачно приготувати.
anonim_70
ГендиреХтор• 19 ноября 2022
144
Ответ дляИз Виа-гры
И лучше буряк не тереть, а резать, тогда точно борщ будет бордовый.
Абсолютно не вливає на колір потертий буряк чи порізаний. Має значення сорт буряку і час закидання в кастрюлю. Я тру, бо не люблю ті палки з буряку.
anonim_114
Доставучая• 20 ноября 2022
145
Ответ дляДаха-сваха
Дякую, спробую, а то я наморозила, а тепер не знаю, як її смачно приготувати.
Можна і без філе приготувати, теж смачно. Але з філе повноцінна ситна страва виходить
heart 1
anonim_70
ГендиреХтор• 20 ноября 2022
146
Ответ дляДаха-сваха
А я такий не люблю, в краях звідки я такий не готують, в мене виходить і такий, і більш оранжевий, то я за оранжевий, а сину такий подобається - буряковий. Мій дядько з пофарбованою картоплею і м´ясом і не їстиме, бздик у нього такий, не лише смак, а й вигляд.
А мої оранжевий не їстимуть, то не борщ. Як в анекдоті:
-тату, що таке щі?
-синку, щі - це вода, якою помили кастрюлю з-під борщу.
anonim_158
автор Даха-сваха • 20 ноября 2022
147
Ответ дляГендиреХтор
А мої оранжевий не їстимуть, то не борщ. Як в анекдоті:
-тату, що таке щі?
-синку, щі - це вода, якою помили кастрюлю з-під борщу.
Почитайте історію, який борщ варили раніше - 400 років тому, на приклад. З квашеного буряка, і зараз багато хто готує з квашеного борщовика. А бордове, то не наше.
anonim_70
ГендиреХтор• 20 ноября 2022
148
Ответ дляДаха-сваха
Почитайте історію, який борщ варили раніше - 400 років тому, на приклад. З квашеного буряка, і зараз багато хто готує з квашеного борщовика. А бордове, то не наше.
Я варю такий як моя бабуся варила, український. А з квашеного кислого то руське, нетутешнє.
anonim_137
Докладная• 20 ноября 2022
149
Я сьогодні зварила нам з чоловіком зелений борщ, дітям гречаний суп (бо борщ не люблять), посмажила кабачки, запекла бублики з м’ясом і сиром, запекла шпинатний рулет, спекла газету з сливами і зварила булгур на сніданок. І це все як гонча в проміжки часу, коли є світло
anonim_158
автор Даха-сваха • 20 ноября 2022
150
Ответ дляГендиреХтор
Я варю такий як моя бабуся варила, український. А з квашеного кислого то руське, нетутешнє.
Ого, то Ви історію не вчили, почитайте, перш ніж писати, руське, так Київської Русі. Не знала, що такі бувають дорослі.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff