sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - О продуктах и технике
anonim_154
Моль Молливна• 30 ноября 2022

Можно замесить тесто на хлеб в обычном миксере с чашей, не планетарном?

Хочу испечь хлеб, первый раз. Есть миксер с чашей , что держать его не нужно в руках. Есть насадки две для миксера , такие как для теста.
Можно так замесить тесто?
Может и рецепт есть у кого?
Раньше пекла хлеб только в хлебопечке
19 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_111
СноваЗдорова• 30 ноября 2022
1
Насадками для теста замешивайте себе спокойно
anonim_164
Барвіночка• 30 ноября 2022
2
Если есть насадки для теста, то можно. Но если тесто тугое, а миксер маломощный, то это будет сложно
anonim_214
Простоваля• 30 ноября 2022
3
Я раньше руками замешивала.
heart 2
anonim_154
автор Моль Молливна • 30 ноября 2022
4
Ответ дляСноваЗдорова
Насадками для теста замешивайте себе спокойно
И вообще не нужно будет тесто руками месить?
anonim_200
Пончик Солнечный• 30 ноября 2022
5
Ответ дляБарвіночка
Если есть насадки для теста, то можно. Но если тесто тугое, а миксер маломощный, то это будет сложно
Нет. Просто сгорит...
anonim_200
Пончик Солнечный• 30 ноября 2022
6
Автор, замесить тесто для хлеба - 10-15 минут. Я б даже миксер не мазала, что там той работы...
heart 4
anonim_143
Таки в курсе• 30 ноября 2022
7
А давайте я вам дам рецепт і місить його не потрібно? Я вже кілька тижнів печу щодня
heart 2
anonim_134
Мотористка• 30 ноября 2022
8
Ответ дляТаки в курсе
А давайте я вам дам рецепт і місить його не потрібно? Я вже кілька тижнів печу щодня
І мені, і мені дайте буль ласка :)
heart 1
anonim_143
Таки в курсе• 30 ноября 2022
9
Ответ дляМотористка
І мені, і мені дайте буль ласка :)
В миску кладете 10гр.солі, 10гр.цукру, 10гр.сухих дріжжів та додаєте 450гр. теплої води. Перемішать щоб розчинились дріжжі і додаєте 500гр. борошна ( я даю 600), перемішуєте добре ложкою, тісто липуче має бути і залишаєте на годину підійти. Потім стіл притрушуєте борошном і викидаєте тісто. Берем його за край і так наче підминаєм до середини, щоб сформувати хлібину. Перекладаю на пергамент і кладу в кастрюлю, накриваю кришкою і в духовку. В рецепті випікаєм 30хв під закритою кришкою при температурі 250градусів і 10хв., потім відкриваєм кришку і при 200градусах без кришки. Я підлаштувалась під свою духовку і випікаю (40хв на 250 і 15-20хв без кришки на 200градусах)
attached-photo
attached-photo
heart 4
anonim_21
Регионщица• 30 ноября 2022
10
Ответ дляТаки в курсе
В миску кладете 10гр.солі, 10гр.цукру, 10гр.сухих дріжжів та додаєте 450гр. теплої води. Перемішать щоб розчинились дріжжі і додаєте 500гр. борошна ( я даю 600), перемішуєте добре ложкою, тісто липуче має бути і залишаєте на годину підійти. Потім стіл притрушуєте борошном і викидаєте тісто. Берем його за край і так наче підминаєм до середини, щоб сформувати хлібину. Перекладаю на пергамент і кладу в кастрюлю, накриваю кришкою і в духовку. В рецепті випікаєм 30хв під закритою кришкою при температурі 250градусів і 10хв., потім відкриваєм кришку і при 200градусах без кришки. Я підлаштувалась під свою духовку і випікаю (40хв на 250 і 15-20хв без кришки на 200градусах)
Дякую, цікавий рецепт. А в каструлі йому не потрібно підходити перед випічкою?
anonim_164
Барвіночка• 30 ноября 2022
11
Ответ дляТаки в курсе
В миску кладете 10гр.солі, 10гр.цукру, 10гр.сухих дріжжів та додаєте 450гр. теплої води. Перемішать щоб розчинились дріжжі і додаєте 500гр. борошна ( я даю 600), перемішуєте добре ложкою, тісто липуче має бути і залишаєте на годину підійти. Потім стіл притрушуєте борошном і викидаєте тісто. Берем його за край і так наче підминаєм до середини, щоб сформувати хлібину. Перекладаю на пергамент і кладу в кастрюлю, накриваю кришкою і в духовку. В рецепті випікаєм 30хв під закритою кришкою при температурі 250градусів і 10хв., потім відкриваєм кришку і при 200градусах без кришки. Я підлаштувалась під свою духовку і випікаю (40хв на 250 і 15-20хв без кришки на 200градусах)
Скажите, а какую муку вы использовали, фирму?
anonim_143
Таки в курсе• 30 ноября 2022
12
Ответ дляРегионщица
Дякую, цікавий рецепт. А в каструлі йому не потрібно підходити перед випічкою?
Ні. Ой, забула дописати -кастрюля має бути гаряча коли кладете в неї тісто
heart 1
anonim_143
Таки в курсе• 30 ноября 2022
13
Ответ дляБарвіночка
Скажите, а какую муку вы использовали, фирму?
Навіть не скажу, чоловік привіз мішок 25кг, а на ньому нічого не написано
anonim_21
Регионщица• 30 ноября 2022
14
Ответ дляТаки в курсе
Ні. Ой, забула дописати -кастрюля має бути гаряча коли кладете в неї тісто
Дякую.
anonim_143
Таки в курсе• 30 ноября 2022
15
Ответ дляРегионщица
Дякую.
Спробуйте! Реально просто! Рецепт в тік-тоці знайшла - не знаю тут можна чи ні посилання кинути
anonim_21
Регионщица• 30 ноября 2022
16
Ответ дляТаки в курсе
Спробуйте! Реально просто! Рецепт в тік-тоці знайшла - не знаю тут можна чи ні посилання кинути
Спробую, мені сподобався розріз на фото)
anonim_21
Регионщица• 30 ноября 2022
17
Ответ дляТаки в курсе
Спробуйте! Реально просто! Рецепт в тік-тоці знайшла - не знаю тут можна чи ні посилання кинути
Ще запитаю. На скільки літрів кастрюлю використовуєте?
anonim_143
Таки в курсе• 30 ноября 2022
18
Ответ дляРегионщица
Ще запитаю. На скільки літрів кастрюлю використовуєте?
У мене 3л.
https://vm.tiktok.com/ZMFxR9fAp/ (по цьому рецепту печу)
heart 3
anonim_21
Регионщица• 30 ноября 2022
19
Ответ дляТаки в курсе
У мене 3л.
https://vm.tiktok.com/ZMFxR9fAp/ (по цьому рецепту печу)
Я вже мабуть Вас утомила, але ще раз дякую
heart 1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff