Бабушка Бетман• 01 декабря 2022
Духовка Бош. Як користуватися?
Я в паніці. Електрична вперше. Купа програм. Поставила запіканку сирну на 180 градусів, 40 хв, верхнє-нижнє запікання. Витягли і верх світлий. А як пекти торти? Пироги? Я в шоці. Якими ви програмами користуєтесь і на ск градусів? Будь ласочка, навчіть неука. Хочу стару газову духовку.
Ворую вкусняшки• 01 декабря 2022
Я практично завжди користуюся тільки одним режимом : верх-низ з обдувом. Температуру регулюю залежно від страви . Все чудово виходить
4
автор
Бабушка Бетман
• 01 декабря 2022
Ответ дляШирли-Мырли
Нормальная духовка. Вы поставили сразу, или после сигнала о нагреве?
В мене немає того сигналу
Ковбой Хагис• 01 декабря 2022
Ответ дляБабушка Бетман
В мене немає того сигналу
А коли індикатори погаснуть-це і є той сигнал
Руда ліса• 01 декабря 2022
Маю Бош. Завжди все печу на верх-низ без конвекції. Для різних страв - різний рівень. Повинна сказати, що я теж була в паніці спочатку, бо перші рази вона ніфіга не пекла. Зараз, звісно, погано зі світлом, але я б рекомендувала, пару-трійку разів прогнати її пусту на температурі не нижче 200, по годині, а то й півтори. Зараз пече неперевершено)).
автор
Бабушка Бетман
• 01 декабря 2022
Ответ дляВорую вкусняшки
Я практично завжди користуюся тільки одним режимом : верх-низ з обдувом. Температуру регулюю залежно від страви . Все чудово виходить
Можна фото значка?
Я_поехала• 01 декабря 2022
Ответ дляВорую вкусняшки
Я практично завжди користуюся тільки одним режимом : верх-низ з обдувом. Температуру регулюю залежно від страви . Все чудово виходить
я також виставляю на все від випічки до запікання м*яса та риби - верх+низ+обдув
1
автор
Бабушка Бетман
• 01 декабря 2022
Ответ дляВорую вкусняшки
Я практично завжди користуюся тільки одним режимом : верх-низ з обдувом. Температуру регулюю залежно від страви . Все чудово виходить
На який рівень ставите протвін?
автор
Бабушка Бетман
• 01 декабря 2022
Ответ длявиканастя
Пользуюсь только одним режимом, конвекция , а температурой разной
Можна фото значка?
автор
Бабушка Бетман
• 01 декабря 2022
Ответ дляКовбой Хагис
А коли індикатори погаснуть-це і є той сигнал
Ааа. Просто в мами гореньє пікає як нагрілася
автор
Бабушка Бетман
• 01 декабря 2022
Ответ дляРуда ліса
Маю Бош. Завжди все печу на верх-низ без конвекції. Для різних страв - різний рівень. Повинна сказати, що я теж була в паніці спочатку, бо перші рази вона ніфіга не пекла. Зараз, звісно, погано зі світлом, але я б рекомендувала, пару-трійку разів прогнати її пусту на температурі не нижче 200, по годині, а то й півтори. Зараз пече неперевершено)).
Як знати на який рівень ставити?
автор
Бабушка Бетман
• 01 декабря 2022
Ответ дляЯ_поехала
я також виставляю на все від випічки до запікання м*яса та риби - верх+низ+обдув
Можна фото значка?
Ворую вкусняшки• 01 декабря 2022
Ответ дляБабушка Бетман
На який рівень ставите протвін?
Посередині завжди. Якщо качка ( треба запас висоти) , то майже на саму нижню . Якщо ставлю одночасно 2 ( сушка з яблук наприклад) - то на дві з вищих
автор
Бабушка Бетман
• 01 декабря 2022
Ответ дляРуда ліса
Маю Бош. Завжди все печу на верх-низ без конвекції. Для різних страв - різний рівень. Повинна сказати, що я теж була в паніці спочатку, бо перші рази вона ніфіга не пекла. Зараз, звісно, погано зі світлом, але я б рекомендувала, пару-трійку разів прогнати її пусту на температурі не нижче 200, по годині, а то й півтори. Зараз пече неперевершено)).
На ск градусів виставляєте?
Ковбой Хагис• 01 декабря 2022
Ответ дляБабушка Бетман
Ааа. Просто в мами гореньє пікає як нагрілася
В мене електролюкс, гаснуть індикатори і це знак, що потрібно ставити їжу до запікання. Хоча з куркою я так не церемонюсь- включила і відразу в духовку😂
автор
Бабушка Бетман
• 01 декабря 2022
Ответ длявиканастя
Вентилятор нарисован
Там їх декілька) можете сфотографувати?
автор
Бабушка Бетман
• 01 декабря 2022
Руда ліса• 01 декабря 2022
Ответ дляБабушка Бетман
Як знати на який рівень ставити?
Взагалі, це написано в інструкціі, але я якось сама собі знайшла найкращі варіанти. Легке дріжжове тісто ставлю на 2, а деяке навіть на перший, масляні кекси вище. Мясо посередені. А взагалі, ще ж і температура важлива.
автор
Бабушка Бетман
• 01 декабря 2022
Ответ дляLonely-91f2
Конвекцию включите и будет у вас зажаренный верх
Я думала, що поставила, все виставила і витягли готове і рум,яне
Осторожная• 01 декабря 2022
Ответ дляВорую вкусняшки
Я практично завжди користуюся тільки одним режимом : верх-низ з обдувом. Температуру регулюю залежно від страви . Все чудово виходить
Я тоже🤝
При этом у нас самая навороченная духовка. Ещё гриль включаю для румяной корочки)
При этом у нас самая навороченная духовка. Ещё гриль включаю для румяной корочки)
автор
Бабушка Бетман
• 01 декабря 2022
Ответ дляОсторожная
Я тоже🤝
При этом у нас самая навороченная духовка. Ещё гриль включаю для румяной корочки)
При этом у нас самая навороченная духовка. Ещё гриль включаю для румяной корочки)
Можна фото значка?
Руда ліса• 01 декабря 2022
Ответ дляБабушка Бетман
На ск градусів виставляєте?
То дивлячись для чого. Булочки 190, пряник 200, пісочні пироги на 150-160, мясо шматком в 2 кг на 180.
Ворую вкусняшки• 01 декабря 2022
Ответ дляБабушка Бетман
В мене лише такі
Вперше бачу. Маю в користуванні вже 4 ел.духовку - скрізь значки практично однакові . І дівчата не саме пишуть ( верх/низ/конвекція). Тобто риска зверху, знизу і між ними вентилятор( тобто обдув/конвекція). Чекайте порад від користувачів Бош
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу