Мамаша в бигудях• 31 декабря 2022
Знайшла смачне печиво в магазині, раджу спробувати.
Зроблене з муки абрикосової кісточки + мигдальна мука. В міру солодке, м’яке і по складу більш менш
показать весь текст
4
рукиЖимолости• 31 декабря 2022
Ответ дляТелепузик
Мода не есть глютен появилась очень недавно. Как и не пить молоко.
И у этих процессов очень глубокие причины.
И у этих процессов очень глубокие причины.
Дуже давно
автор
Мамаша в бигудях
• 31 декабря 2022
Ответ дляВатный Пупс
Що відходи продуктового виробництва не викидати придумали всякувсячину, ту ж абрикосову муку, віджали олію з абрикосових ядер, а залишки назвали -абрикосова мука.
Ну і добре що не викидають. Жмих після вина також не викидають, а роблять дійсно користу олію з виноградних кісточок
3
рукиЖимолости• 31 декабря 2022
Ответ дляМамаша в бигудях
З пшеничного борошна я сама роблю печиво,навіщо мені купувати магазинне з трансжирами. Це рекомендація для тих хто хоче щось нове, і з гарним складом.
Вас заплюють за таке
Телепузик• 31 декабря 2022
Ответ дляМамаша в бигудях
Ну і добре що не викидають. Жмих після вина також не викидають, а роблять дійсно користу олію з виноградних кісточок
А оливковое масло, подсолнечное чем вам не угодило? Там витаминов мало?)
1
рукиЖимолости• 31 декабря 2022
Ответ дляSomik
Я отказалась от молока давно, результат налицо)
І я. Лице , шкіра змінились
Мядуза аля моргонер• 31 декабря 2022
Куштувала не саме таке, але з цієї серії печиво. Нормальне на смак, відчувається натуральним
2
Луковая• 31 декабря 2022
Ответ дляТелепузик
А оливковое масло, подсолнечное чем вам не угодило? Там витаминов мало?)
Це більше про раціональне використаня ресурсів.
автор
Мамаша в бигудях
• 31 декабря 2022
Ответ дляТелепузик
А оливковое масло, подсолнечное чем вам не угодило? Там витаминов мало?)
В мене від нього печія і воно має низьку точку кипіння. Соняшникову нерафіновану хіба на салатик, але точно не для випічки
1
рукиЖимолости• 31 декабря 2022
Ответ дляТелепузик
Мне просто смешно и забавно, когда продукты из отходов восхваляют имея возможность есть нормальную еду.
Мода такая мода)
Мода такая мода)
А нормальність їжі хто визначає?
3
ХвостПистолетом• 31 декабря 2022
Ответ дляТелепузик
А оливковое масло, подсолнечное чем вам не угодило? Там витаминов мало?)
Лично я оливковое не люблю
рукиЖимолости• 31 декабря 2022
Ответ дляАртура Пирожкова
100 грн за 170 грамм??это воробушку даже не хватит пожрать,
Просто зїсти з кавою.
Жруть свині з корита
Жруть свині з корита
5
рукиЖимолости• 31 декабря 2022
Ответ дляТелепузик
А оливковое масло, подсолнечное чем вам не угодило? Там витаминов мало?)
А ви щось одне обираєте з вітамінів?
Телепузик• 31 декабря 2022
Ответ дляЛуковая
Це більше про раціональне використаня ресурсів.
Конечно. Это про экономию. Полностью согласна
1
автор
Мамаша в бигудях
• 31 декабря 2022
Ответ дляАртура Пирожкова
100 грн за 170 грамм??это воробушку даже не хватит пожрать,
То це ж десерт, а не основна страва, я солодкого їм трішки )
3
Манька Галченок• 31 декабря 2022
1
рукиЖимолости• 31 декабря 2022
Ответ дляТелепузик
Конечно. Это про экономию. Полностью согласна
Саме Тому ці олії дорржчі інших
Звезда в шоке• 31 декабря 2022
Ответ дляМамаша в бигудях
Так, в новусі
Біля 100 грн, напевно спекти вдома вийде дорожче
Біля 100 грн, напевно спекти вдома вийде дорожче
Мигдальне борошно 40 грн 100 г. Брала осьо кілька тижнів тому на штоллен
Уточка• 31 декабря 2022
Ответ дляМамаша в бигудях
То це ж десерт, а не основна страва, я солодкого їм трішки )
Если вы одна, то ладно. А если в семье несколько человек))) купить пару пачек на 300-500 грн. Так дешевле купить туже рисовую муку или другую, я вот с тыквенных семечек брала, с льна муку, и спечь печенья гораздо больше
Или разве раз купить попробовать не более.
Или разве раз купить попробовать не более.
2
Телепузик• 31 декабря 2022
Ответ длярукиЖимолости
А ви щось одне обираєте з вітамінів?
Нет, конечно.
Я просто весьма скептически отношусть к печенью из отходов за 600 грн за кг и маслу из отходов не знаю за сколько).
Люблю местные, украинские продукты за вполне вменяемые деньги: подсолнечное масло, пироги из украинской муки, курочку домашнюю, помидор квашеный, сало)
Я просто весьма скептически отношусть к печенью из отходов за 600 грн за кг и маслу из отходов не знаю за сколько).
Люблю местные, украинские продукты за вполне вменяемые деньги: подсолнечное масло, пироги из украинской муки, курочку домашнюю, помидор квашеный, сало)
1
Мядуза аля моргонер• 31 декабря 2022
Ответ дляУточка
Если вы одна, то ладно. А если в семье несколько человек))) купить пару пачек на 300-500 грн. Так дешевле купить туже рисовую муку или другую, я вот с тыквенных семечек брала, с льна муку, и спечь печенья гораздо больше
Или разве раз купить попробовать не более.
Или разве раз купить попробовать не более.
Не кожен хоче заморочуватися і випікати вдома. А скільки ще людей не вміють готувати печиво…
Луковая• 31 декабря 2022
Ответ дляМанька Галченок
Печу суцільним пластом а потім ріжу
Якось не дуже апетитно виглядає
4
Телепузик• 31 декабря 2022
Ответ длярукиЖимолости
Саме Тому ці олії дорржчі інших
Это они для вас дороже). Вы много платите за продукт из отходов. А корпорация хорошо на вас зарабатывает.
Просто маркетинг, ничего личного)
Просто маркетинг, ничего личного)
1
автор
Мамаша в бигудях
• 31 декабря 2022
Ответ дляЗначит надо
Так косточки абрикоса содержат цианид

Так, я вивчила це питання перед тим як купувати таке печиво:) він шкодить лише у великих кількостях. Тому це класний стимул їсти не більше 2 штучок в день 😀😀😀
Звезда в шоке• 31 декабря 2022
Ізобрєтають?
Мигдальне борошно в тісто як додаток до пшеничного і як самостійне кладуть вже бо-зна скільки сотень років. Ті ж самі макаруни з мигдалевим обз йдуть.
Автор, тікайте, зараз обісруть. Прийшов отой агресивний тріль, який обгиджує всіх
Мигдальне борошно в тісто як додаток до пшеничного і як самостійне кладуть вже бо-зна скільки сотень років. Ті ж самі макаруни з мигдалевим обз йдуть.
Автор, тікайте, зараз обісруть. Прийшов отой агресивний тріль, який обгиджує всіх
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу