sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Десерты
anonim_69
Бамбарбия! Кергуду.• 05 января 2023

чи можна зробити крем із маскарпоне

Хочу приготувати крем для бісквітних коржів з маскарпоне. Раніше ніколи не мала з ним справу, але дивлюсь більшість рецептів передбачають використання також вершків.
Хто підкаже - чи моживо просто збити маскарпоне із цукровою пудрою?
11 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_16
Гарачый Шыкалад• 05 января 2023
1
Всегда делаю из него крем. Маскарпоне, банка сгущенки, 300 мл сливок - все взбить - супер крем
anonim_204
Дама_с_коготками• 05 января 2023
2
Для мене лише маскарпоне з пудрою дуже жирно, люблю легші креми. Я збиваю його з пудрою і яйцем.
anonim_131
Экспертиза• 05 января 2023
3
Маскарпоне+ сливки+пудра - прекрасный крем
heart 1
anonim_25
Я_канеша_извиняюсь• 05 января 2023
4
Роблю крем: банка маскарпоне, цукрова пудра на око, лікер бейліс або подібний грам 100, загущувач для вершків пачка, не взбиваю, вимішую ложкою.
anonim_131
Экспертиза• 05 января 2023
5
Аааа извините, заголовок я прочитала, а текст - нет
Честно говоря, без сливок наверное жирноват будет
anonim_57
мимАпроходила• 05 января 2023
6
Маскарпоне сахар яйца. Обычный крем для тирамису🤷🏼‍♀️
anonim_53
Там-тарарам• 05 января 2023
7
Стандартний крем чіз, рецепт где завгодно
anonim_209
Голова колгоспу• 05 января 2023
8
Можна, але крем буде жирний і густий. Пару хвилин збивання миттю перетворять його в масло
heart 1
anonim_209
Голова колгоспу• 05 января 2023
9
Якщо не маєте вершків, можна додати трохи молока свіжого. Але краще спочатку обережно вимішати все разом з цукром просто ложкою, щоб цукор розтанув. А потім трохи збити . Якщо одразу збивати - розшарується швидко на масло і цукор не розтане, буде крупинками
heart 1
anonim_69
автор Бамбарбия! Кергуду. • 06 января 2023
10
Ответ дляГолова колгоспу
Якщо не маєте вершків, можна додати трохи молока свіжого. Але краще спочатку обережно вимішати все разом з цукром просто ложкою, щоб цукор розтанув. А потім трохи збити . Якщо одразу збивати - розшарується швидко на масло і цукор не розтане, буде крупинками
А скажіть якщо піду таки в маркет по вершки, то чи можна на 500 г маскарпоне взяти 200 мл вершків чи буде мало?
anonim_209
Голова колгоспу• 06 января 2023
11
Ответ дляБамбарбия! Кергуду.
А скажіть якщо піду таки в маркет по вершки, то чи можна на 500 г маскарпоне взяти 200 мл вершків чи буде мало?
Можна, тоді крем буде густим. Краще брати 1х1
heart 1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff