sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Мясо, Птица
anonim_161
Детсадовский полицейский• Изменено 06 января 2023

Запах в середине утки

Запекла утку в духовке, после приготовления обнаружила запах в середине утки. Перед тем как запечь я её хорошо промыла, в середине тоже.
Отщипнула кусочек утки возле шее на вкус нормальная.
С чем связан этот запах?
Может это кровь запеклась и воняет?


Домашняя свежая не покупная передали родители
7 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_130
мимАпроходила• 06 января 2023
1
Качку потрібно замочити у підсоленій воді на 24-48 годин, тоді запаху не буде.
heart 1
noavatar
ofi• 06 января 2023
2
Хвіст відрізали ( жопка)?
heart 1
anonim_161
автор Детсадовский полицейский • 06 января 2023
3
Ответ дляofi
Хвіст відрізали ( жопка)?
Хвост есть
anonim_161
автор Детсадовский полицейский • 06 января 2023
4
Ответ длямимАпроходила
Качку потрібно замочити у підсоленій воді на 24-48 годин, тоді запаху не буде.
Не знала нужно будет попробовать
anonim_130
мимАпроходила• 06 января 2023
5
Ответ дляofi
Хвіст відрізали ( жопка)?
Справа не в жопці, в мене чоловік дуже любить цю жопку і я її ніколи не відрізаю, але запаху немає.
noavatar
ofi• 06 января 2023
6
Ответ длямимАпроходила
Справа не в жопці, в мене чоловік дуже любить цю жопку і я її ніколи не відрізаю, але запаху немає.
І Ви не видаляєте окремо ці залози? Бо коли кажуть про запах, то мають на увазі копчикові залози.
Впевнена, що витримка в солоній воді покращує смак. Може якось впливає і на залози.
heart 2
anonim_130
мимАпроходила• 06 января 2023
7
Ответ дляofi
І Ви не видаляєте окремо ці залози? Бо коли кажуть про запах, то мають на увазі копчикові залози.
Впевнена, що витримка в солоній воді покращує смак. Може якось впливає і на залози.
Якщо чесно, то раніше видаляла, а цього разу замочила її на півтори доби і коли готувати почала, то просто забула за них. Запаху не було ніякого, може справді замочування допомогло. Я не знала про нього, а це в однієї фуд блогера з Борисполя побачила. Але вона радить на 1 літр води 50 грам солі, для мене це дуже багато, я на 7 літрів води кинула 2 столові ложки з гіркою і потім перед приготуванням ще трохи сіллю з перцем натерла.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff