Детсадовский полицейский• Изменено 06 января 2023
Запах в середине утки
Запекла утку в духовке, после приготовления обнаружила запах в середине утки. Перед тем как запечь я её хорошо промыла, в середине тоже.
Отщипнула кусочек утки возле шее на вкус нормальная.
С чем связан этот запах?
Может это кровь запеклась и воняет?
Домашняя свежая не покупная передали родители
Отщипнула кусочек утки возле шее на вкус нормальная.
С чем связан этот запах?
Может это кровь запеклась и воняет?
Домашняя свежая не покупная передали родители
мимАпроходила• 06 января 2023
Качку потрібно замочити у підсоленій воді на 24-48 годин, тоді запаху не буде.
1
автор
Детсадовский полицейский
• 06 января 2023
Ответ длямимАпроходила
Качку потрібно замочити у підсоленій воді на 24-48 годин, тоді запаху не буде.
Не знала нужно будет попробовать
мимАпроходила• 06 января 2023
Ответ дляofi
Хвіст відрізали ( жопка)?
Справа не в жопці, в мене чоловік дуже любить цю жопку і я її ніколи не відрізаю, але запаху немає.
Ответ длямимАпроходила
Справа не в жопці, в мене чоловік дуже любить цю жопку і я її ніколи не відрізаю, але запаху немає.
І Ви не видаляєте окремо ці залози? Бо коли кажуть про запах, то мають на увазі копчикові залози.
Впевнена, що витримка в солоній воді покращує смак. Може якось впливає і на залози.
Впевнена, що витримка в солоній воді покращує смак. Може якось впливає і на залози.
2
мимАпроходила• 06 января 2023
Ответ дляofi
І Ви не видаляєте окремо ці залози? Бо коли кажуть про запах, то мають на увазі копчикові залози.
Впевнена, що витримка в солоній воді покращує смак. Може якось впливає і на залози.
Впевнена, що витримка в солоній воді покращує смак. Може якось впливає і на залози.
Якщо чесно, то раніше видаляла, а цього разу замочила її на півтори доби і коли готувати почала, то просто забула за них. Запаху не було ніякого, може справді замочування допомогло. Я не знала про нього, а це в однієї фуд блогера з Борисполя побачила. Але вона радить на 1 літр води 50 грам солі, для мене це дуже багато, я на 7 літрів води кинула 2 столові ложки з гіркою і потім перед приготуванням ще трохи сіллю з перцем натерла.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу