sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Меню
anonim_69
Кумедна• 25 мая 2023

Меню на ДР (в суботу) що можна приготувати в п‘ятницю щоб розвантажити день

25 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_41
Танго утрьох• 25 мая 2023
1
Картошки начистити.шашлик замарінувати.
anonim_4
Бешене сарі• 25 мая 2023
2
Дивлячись що ви хочете готувати. М´ясне все можна.
like 2
anonim_69
автор Кумедна • 25 мая 2023
3
Ответ дляТанго утрьох
Картошки начистити.шашлик замарінувати.
Салати
Бутерброди із ікрою , червоною рибою, шпротами
Картопля
Шашлики
Запечені овочі
Рулети баклажанові
noavatar
chka• 25 мая 2023
4
Можно відварити все на салати,натерти сир, замаринувати м´ясо. Зробити нарізку і під плівку в холодильник.
like 3
anonim_69
автор Кумедна • 25 мая 2023
5
Торт точно можна зробити
anonim_96
Телепузик• 25 мая 2023
6
Ви перший раз?
anonim_69
автор Кумедна • 25 мая 2023
7
Ответ дляТелепузик
Ви перший раз?
Так
anonim_96
Телепузик• 25 мая 2023
8
Ответ дляКумедна
Так
Ніколи не святкували дні народження і свята? Дивно))
dislike 4
anonim_66
Обращеница• 25 мая 2023
9
Ответ дляКумедна
Торт точно можна зробити
У п´ятницю чи суботу?
anonim_219
Домовенок Кузя• 25 мая 2023
10
Ответ дляТелепузик
Ніколи не святкували дні народження і свята? Дивно))
А що тут дивного, у всіх буває перший раз якогось формату свята. Коли дінка готує сама, наприклад, і приймає в себе вдома гостей
like 3
anonim_69
автор Кумедна • 25 мая 2023
11
Ответ дляДомовенок Кузя
А що тут дивного, у всіх буває перший раз якогось формату свята. Коли дінка готує сама, наприклад, і приймає в себе вдома гостей
Я завдди в ресторані святкувала
Але тепер вдома
like 1
anonim_219
Домовенок Кузя• 25 мая 2023
12
Автор, солодке можна завчасно, картоплю теж начислити (лише водою залийте й так навіть краще, крохмаль вийде зайвий).
М‘ясо замаринувати наперед. Якщо м‘ясне щось пектимете (ну там якість крученики ще щось ) теж можна наперед
До речі, зараз полуниця, можете зробили алкогольний сорбет (блендернути полуницю, трохи м‘яти залити ігристим вином або горілкою, коньяком і заморозити трохи час від часу ворушачи ту форму). Це дуже смачне морозиво для дорослих.

Салати і овочі перед подачею, бутерброди теж завчасно не зробите
like 1
noavatar
oboeva• 25 мая 2023
13
Ответ дляКумедна
Салати
Бутерброди із ікрою , червоною рибою, шпротами
Картопля
Шашлики
Запечені овочі
Рулети баклажанові
Нажарить полосками баклажаны,замариновать шашлык. Приготовить посуду,салфетки,скатерть,охладить напитки. Больше не вижу,что надо делать заранее.
anonim_219
Домовенок Кузя• 25 мая 2023
14
Ответ дляКумедна
Я завдди в ресторані святкувала
Але тепер вдома
Та я то добре розумію. То відповідала порадниці, яка «дивується»))
anonim_69
автор Кумедна • 25 мая 2023
15
Ответ дляДомовенок Кузя
Та я то добре розумію. То відповідала порадниці, яка «дивується»))
Аа так)) дякую
anonim_96
Телепузик• 25 мая 2023
16
Ответ дляДомовенок Кузя
А що тут дивного, у всіх буває перший раз якогось формату свята. Коли дінка готує сама, наприклад, і приймає в себе вдома гостей
А, ясно. Ніколи нічого крім торта не готую заздалегідь. Салати всі свіжі, нарізку рибну м´ясну сирну - нарізають в магазині, я тільки викладу. Всі інші страви на мангалі.
anonim_96
Телепузик• 25 мая 2023
17
Ответ дляДомовенок Кузя
Та я то добре розумію. То відповідала порадниці, яка «дивується»))
Ви, моя хороша))
anonim_127
Тракторні війська• 25 мая 2023
18
Ответ дляКумедна
Салати
Бутерброди із ікрою , червоною рибою, шпротами
Картопля
Шашлики
Запечені овочі
Рулети баклажанові
Салати: вимити овочі. Якщо в складі є яйця, ковбаса, м´ясо, нарізати напередодні ввечері і в окремих лоточках зберігати в холодильнику. Змішати перед подачею на стіл.
Бутерброди: якщо хліб купуєте не нарізаний, то наріжте звечора, складіть в пакет, щоб не завітрівся й не підсох. Грінки також можна піджарити звечора.
Картоплю за день почистити, нарізати, залити холодною водою і в холодильник.
Шашлик: м´ясо маринуйте за добу
Овочі на грилі також помийте, обсушіть, щоб не витрачати зайві хвилини наступного дня. Зробіть заправку до них.
На рулети: на передодні обжарити баклажани , зберігати в холодильнику. Помити, обсушити зелень. Надушить часник, якщо його використовуєте. Й також в закритій герметично посудині в холодильник.
Наступного дня залишиттся тільки зібрати всі напівфабрикати до купи.
like 2
anonim_187
Чтооооооооооо?• 25 мая 2023
19
Ответ дляТанго утрьох
Картошки начистити.шашлик замарінувати.
І що робити із начищеною картоплею?
like 1
anonim_41
Танго утрьох• 25 мая 2023
20
Ответ дляЧтооооооооооо?
І що робити із начищеною картоплею?
Хз, я її не їм
anonim_127
Тракторні війська• 25 мая 2023
21
Ответ дляЧтооооооооооо?
І що робити із начищеною картоплею?
Залити водою та зберігати в холодильнику. Як вище писали, з неї вийде зайвий крохмаль й буде навіть смачніше та корисніше. Але так можна зберігати не більше доби.
Можна заморозити, якщо зберігати потрібно довше. Без води.
anonim_69
автор Кумедна • 25 мая 2023
22
Ответ дляТракторні війська
Салати: вимити овочі. Якщо в складі є яйця, ковбаса, м´ясо, нарізати напередодні ввечері і в окремих лоточках зберігати в холодильнику. Змішати перед подачею на стіл.
Бутерброди: якщо хліб купуєте не нарізаний, то наріжте звечора, складіть в пакет, щоб не завітрівся й не підсох. Грінки також можна піджарити звечора.
Картоплю за день почистити, нарізати, залити холодною водою і в холодильник.
Шашлик: м´ясо маринуйте за добу
Овочі на грилі також помийте, обсушіть, щоб не витрачати зайві хвилини наступного дня. Зробіть заправку до них.
На рулети: на передодні обжарити баклажани , зберігати в холодильнику. Помити, обсушити зелень. Надушить часник, якщо його використовуєте. Й також в закритій герметично посудині в холодильник.
Наступного дня залишиттся тільки зібрати всі напівфабрикати до купи.
Дуже дякую
heart 1
anonim_62
Гарантую неперелевки• 25 мая 2023
23
автор, не надо чистить картошку заранее, она невкусная будет
like 6
anonim_96
Телепузик• 25 мая 2023
24
Ответ дляТракторні війська
Залити водою та зберігати в холодильнику. Як вище писали, з неї вийде зайвий крохмаль й буде навіть смачніше та корисніше. Але так можна зберігати не більше доби.
Можна заморозити, якщо зберігати потрібно довше. Без води.
Зараз вже молодої повно картоплі)) для чого стару морозити
like 1
anonim_138
ВЫВсеВрете• 25 мая 2023
25
Ответ дляДомовенок Кузя
Автор, солодке можна завчасно, картоплю теж начислити (лише водою залийте й так навіть краще, крохмаль вийде зайвий).
М‘ясо замаринувати наперед. Якщо м‘ясне щось пектимете (ну там якість крученики ще щось ) теж можна наперед
До речі, зараз полуниця, можете зробили алкогольний сорбет (блендернути полуницю, трохи м‘яти залити ігристим вином або горілкою, коньяком і заморозити трохи час від часу ворушачи ту форму). Це дуже смачне морозиво для дорослих.

Салати і овочі перед подачею, бутерброди теж завчасно не зробите
Спасибо за рецепт сорбета!
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff