А я кумедна• 01 сентября 2023
як смачно посмажити відбівні курячі? навчить будь ласка
показать весь текст
Заела_пластинка• 01 сентября 2023
а ще для салатів (та й просто їсти) класно філе-пятихвилинка у фользі або харчовій плівці. Пласко розрізаємо філе ’книжечкою’, солимо, приправляємо, згортаємо рулетом і щільно замотуємо у фольгу або плівку в декілька шарів. В киплячу воду кидаємо рулетик, накриваємо і засікаємо рівно п´ять хвилин. Вимикаємо і залишаємо до повного вистигання. Дуже соковите виходить.
автор
А я кумедна
• 01 сентября 2023
Ответ дляАлина-1240
Ой,в соевом,то на любителя.тут лучше на маленьком кусочке попробовать
я соєвий обожнюю і часто в ньому мариную навіть для плова мясо.. дуже мяке та соковите виходить
1
Алина-1240• 01 сентября 2023
Ответ дляА я кумедна
я соєвий обожнюю і часто в ньому мариную навіть для плова мясо.. дуже мяке та соковите виходить
Попробуйте тогда,возможно тогда ваш рейепт будет)
Заела_пластинка• 01 сентября 2023
Ответ дляА я кумедна
о, а як в соэвому? замаринувати його в соэвому, а далі?просто посмажити чи ще щось?
нарізати смужками як мізінець залити соєвим (на одне філе десь три повних столових ложки, але з часом ви зрозумієте як саме вам до вподоби, більше чи менше). Повинно постояти хоча б годину і смажте, часто перемішуючи, на середньому вогні, тільки не пересмажуйте, воно пустить сік, як тільки сік википить - так і вимикайте. Мені ну дуууже смачно і всім моїм теж, навіть кицька як чує цей запах починає волати щоб пригостили))))) а на відбивні не реагує
1
Заела_пластинка• 01 сентября 2023
Ответ дляА я кумедна
ненавиджу часник, і не сприймаю його. хоча сухий ніколи і не пробувала. сухий часник такий саме як і звичайний? і так само смердить?
ні, інакше, але теж специфічно. Не такий термоядерний як свіжий. Якщо не любите зовсім то ще мені подобається Приправка Ексклюзив ’До курки’
Заела_пластинка• 01 сентября 2023
Ответ дляА я кумедна
я соєвий обожнюю і часто в ньому мариную навіть для плова мясо.. дуже мяке та соковите виходить
о, я теж, в мене ті пляшки як в суху землю йдуть))))
1
автор
А я кумедна
• 01 сентября 2023
Ответ дляЗаела_пластинка
нарізати смужками як мізінець залити соєвим (на одне філе десь три повних столових ложки, але з часом ви зрозумієте як саме вам до вподоби, більше чи менше). Повинно постояти хоча б годину і смажте, часто перемішуючи, на середньому вогні, тільки не пересмажуйте, воно пустить сік, як тільки сік википить - так і вимикайте. Мені ну дуууже смачно і всім моїм теж, навіть кицька як чує цей запах починає волати щоб пригостили))))) а на відбивні не реагує
так а соус має бути на сковорідці теж? його виливати туди?
Заела_пластинка• 01 сентября 2023
Ответ дляА я кумедна
так а соус має бути на сковорідці теж? його виливати туди?
ні, його вбере в себе курка, а далі просто смажите на олії
ви коли додасте в мясо, добре вимішайте, він прямо ’прилипне’ до курочки)))
ви коли додасте в мясо, добре вимішайте, він прямо ’прилипне’ до курочки)))
автор
А я кумедна
• 01 сентября 2023
Ответ дляЗаела_пластинка
ні, інакше, але теж специфічно. Не такий термоядерний як свіжий. Якщо не любите зовсім то ще мені подобається Приправка Ексклюзив ’До курки’
треба якось спробувати, бо базилік та томат обожнюю, може той і зайде. а в ексклюхиві часнику нема? я не беру ті суміши всі бо там майже усюди часник чи цибуля. беру окремо паприку, юазилік, орегано та все таке
автор
А я кумедна
• 01 сентября 2023
Ответ дляЗаела_пластинка
нарізати смужками як мізінець залити соєвим (на одне філе десь три повних столових ложки, але з часом ви зрозумієте як саме вам до вподоби, більше чи менше). Повинно постояти хоча б годину і смажте, часто перемішуючи, на середньому вогні, тільки не пересмажуйте, воно пустить сік, як тільки сік википить - так і вимикайте. Мені ну дуууже смачно і всім моїм теж, навіть кицька як чує цей запах починає волати щоб пригостили))))) а на відбивні не реагує
а що ще? паприку, перець? чи тіки соєвий?
автор
А я кумедна
• 01 сентября 2023
Ответ дляЗаела_пластинка
о, я теж, в мене ті пляшки як в суху землю йдуть))))
тааак, і в мене, завжди запас соєвого соусу маю))
Оля_с_киркою• 01 сентября 2023
Можно между двух отбивных положить сыр, потом мука яйцо. Я иногда так делаю, когда не лень
Заела_пластинка• 01 сентября 2023
а ще смачно з рубленого фарша оладки. я зараз прямо зрозуміла що фанат курятини)))))) у фарш яйце, сметанка, манка, цибулинка на тертушку (але мені інколи влом, то роблю і без неї), сіль спеції. По густоті повинно бути як дуууже густа сметана. І ложкою це діло на сковородку і трохи придавлюємо, щоб товщина була в палець.
Заела_пластинка• 01 сентября 2023
Ответ дляА я кумедна
треба якось спробувати, бо базилік та томат обожнюю, може той і зайде. а в ексклюхиві часнику нема? я не беру ті суміши всі бо там майже усюди часник чи цибуля. беру окремо паприку, юазилік, орегано та все таке
чесно - не знаю, бо я все люблю і склад на приправі не дивлюся ніколи)) мені може просто подобатися або ні певна суміш. Може спробуйте якісь з трав, прованські чи італійські, вони теж з куркою норм поєднуються, здається вони без часнику
Заела_пластинка• 01 сентября 2023
Ответ дляА я кумедна
а що ще? паприку, перець? чи тіки соєвий?
інколи кладу мелену суміш перців, якщо хочеться гостринки. але в основному тільки соєвий
А що таке?• 01 сентября 2023
Я могу вообще не отбивать - просто тонко порезать филе, посолить, поперчить немного, обвалять в сухарях и жарить. Отлично получается, сочные и вкусные. А вот в кляре не такие сочные все равно.
Фиктивная• 01 сентября 2023
Ось, тільки но закінчила смажити, дуже смачно і соковито, але мариновані в майонезі, сіль, перець, яйце, борошно і курка дрібними шматочками
автор
А я кумедна
• 01 сентября 2023
Ответ дляЗаела_пластинка
а ще смачно з рубленого фарша оладки. я зараз прямо зрозуміла що фанат курятини)))))) у фарш яйце, сметанка, манка, цибулинка на тертушку (але мені інколи влом, то роблю і без неї), сіль спеції. По густоті повинно бути як дуууже густа сметана. І ложкою це діло на сковородку і трохи придавлюємо, щоб товщина була в палець.
ага, я так робила. але ще туди сир та зелень. смакота
автор
А я кумедна
• 01 сентября 2023
Ответ дляЗаела_пластинка
чесно - не знаю, бо я все люблю і склад на приправі не дивлюся ніколи)) мені може просто подобатися або ні певна суміш. Може спробуйте якісь з трав, прованські чи італійські, вони теж з куркою норм поєднуються, здається вони без часнику
прованські - моя лювов на все життя) запікати з ними дуже смачно .
італіські щось не зайшли , не пам1ятаю - чи там часник, чи ще щось смердюче)
італіські щось не зайшли , не пам1ятаю - чи там часник, чи ще щось смердюче)
автор
А я кумедна
• 01 сентября 2023
Ответ дляА що таке?
Я могу вообще не отбивать - просто тонко порезать филе, посолить, поперчить немного, обвалять в сухарях и жарить. Отлично получается, сочные и вкусные. А вот в кляре не такие сочные все равно.
надо сухари купить, никогда не пробовала вообще. а вяйце не нужно, если в сухарях?
А що таке?• 01 сентября 2023
Ответ дляА я кумедна
надо сухари купить, никогда не пробовала вообще. а вяйце не нужно, если в сухарях?
Как хотите. Я делаю когда как.
автор
А я кумедна
• 01 сентября 2023
Ответ дляФиктивная
Ось, тільки но закінчила смажити, дуже смачно і соковито, але мариновані в майонезі, сіль, перець, яйце, борошно і курка дрібними шматочками
от ви врєдна яка, хіба можна таке показувати.
я голодна, і тіки в соєвому замаринувала.
а в майонезі як? просто майонезом намазати і все? чи з майонезу якусь суміш робитт та ще щось додавати?
а в майонезі як? просто майонезом намазати і все? чи з майонезу якусь суміш робитт та ще щось додавати?
автор
А я кумедна
• 01 сентября 2023
Ответ дляА що таке?
Как хотите. Я делаю когда как.
поняла, в следующий раз сделаю так)
Леннон_Жив!• 01 сентября 2023
Ответ дляА я кумедна
надо сухари купить, никогда не пробовала вообще. а вяйце не нужно, если в сухарях?
якщо є сухарі, сухий хліб, то натріть на тертушці, от і сухарі, для чого купувати?
автор
А я кумедна
• 01 сентября 2023
Ответ дляЛеннон_Жив!
якщо є сухарі, сухий хліб, то натріть на тертушці, от і сухарі, для чого купувати?
та нема сухого хлібу. а я взагалі не знаю з якого хліба ті сухарі роблять? білого чи чорного?
Відкушу все що стирчить• 01 сентября 2023
Ответ дляА я кумедна
ненавиджу часник, і не сприймаю його. хоча сухий ніколи і не пробувала. сухий часник такий саме як і звичайний? і так само смердить?
Я не їм цибулю і часник. А сухий часник пахне мені добре, його використовую.
Фиктивная• 01 сентября 2023
Ответ дляА я кумедна
от ви врєдна яка, хіба можна таке показувати.
я голодна, і тіки в соєвому замаринувала.
а в майонезі як? просто майонезом намазати і все? чи з майонезу якусь суміш робитт та ще щось додавати?
а в майонезі як? просто майонезом намазати і все? чи з майонезу якусь суміш робитт та ще щось додавати?
😁Нарубала мілко грудинку(у мене було 4 філе), туди 2-3 ст. ложки майонезу, 3-4 яйця, сіль, перець і в холодильник хоча б на 30 хв, потім борошна додала і смажила як оладки, ложкою на пательню викладаючи, смажила під кришкою на малому вогні с обох сторін
Захекалася читать• 01 сентября 2023
смажу відбивні тільки з філе стегна, воно соковитіше ніж філе грудки.
спеції - сіль, копчена паприка, сухий часник.
в борошно, в яйце, можна ще в сухарі
спеції - сіль, копчена паприка, сухий часник.
в борошно, в яйце, можна ще в сухарі
автор
А я кумедна
• 01 сентября 2023
Ответ дляВідкушу все що стирчить
Я не їм цибулю і часник. А сухий часник пахне мені добре, його використовую.
навіть не думала, що так воно. думала сухий абсолютно такий само як звичайний. обов´язково спробую
Пасти Ла• 01 сентября 2023
Ответ дляА я кумедна
навіть не думала, що так воно. думала сухий абсолютно такий само як звичайний. обов´язково спробую
Автор, я люблю куриные отбивные готовить так:
батон (лучше брать батон вчерашний, его проще потереть) натереть на крупной терке или измельчить в комбайне. Филе отбить, посолить поперчить, обмакнуть в яйцо, а потом в потертый батон.
Получается очень вкусно. Даже тоненько порезанное куриное филе будет выглядеть гораздо толще за счет батона.
Потертый батон поджаривается и получается красивая и вкусная хрустящая корочка.
батон (лучше брать батон вчерашний, его проще потереть) натереть на крупной терке или измельчить в комбайне. Филе отбить, посолить поперчить, обмакнуть в яйцо, а потом в потертый батон.
Получается очень вкусно. Даже тоненько порезанное куриное филе будет выглядеть гораздо толще за счет батона.
Потертый батон поджаривается и получается красивая и вкусная хрустящая корочка.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу