sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Мясо, Птица
anonim_199
А я кумедна• 01 сентября 2023

як смачно посмажити відбівні курячі? навчить будь ласка

показать весь текст
64 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
anonim_90
Заела_пластинка• 01 сентября 2023
31
а ще для салатів (та й просто їсти) класно філе-пятихвилинка у фользі або харчовій плівці. Пласко розрізаємо філе ’книжечкою’, солимо, приправляємо, згортаємо рулетом і щільно замотуємо у фольгу або плівку в декілька шарів. В киплячу воду кидаємо рулетик, накриваємо і засікаємо рівно п´ять хвилин. Вимикаємо і залишаємо до повного вистигання. Дуже соковите виходить.
anonim_199
автор А я кумедна • 01 сентября 2023
32
Ответ дляАлина-1240
Ой,в соевом,то на любителя.тут лучше на маленьком кусочке попробовать
я соєвий обожнюю і часто в ньому мариную навіть для плова мясо.. дуже мяке та соковите виходить
like 1
noavatar
Алина-1240• 01 сентября 2023
33
Ответ дляА я кумедна
я соєвий обожнюю і часто в ньому мариную навіть для плова мясо.. дуже мяке та соковите виходить
Попробуйте тогда,возможно тогда ваш рейепт будет)
anonim_90
Заела_пластинка• 01 сентября 2023
34
Ответ дляА я кумедна
о, а як в соэвому? замаринувати його в соэвому, а далі?просто посмажити чи ще щось?
нарізати смужками як мізінець залити соєвим (на одне філе десь три повних столових ложки, але з часом ви зрозумієте як саме вам до вподоби, більше чи менше). Повинно постояти хоча б годину і смажте, часто перемішуючи, на середньому вогні, тільки не пересмажуйте, воно пустить сік, як тільки сік википить - так і вимикайте. Мені ну дуууже смачно і всім моїм теж, навіть кицька як чує цей запах починає волати щоб пригостили))))) а на відбивні не реагує
heart 1
anonim_90
Заела_пластинка• 01 сентября 2023
35
Ответ дляА я кумедна
ненавиджу часник, і не сприймаю його. хоча сухий ніколи і не пробувала. сухий часник такий саме як і звичайний? і так само смердить?
ні, інакше, але теж специфічно. Не такий термоядерний як свіжий. Якщо не любите зовсім то ще мені подобається Приправка Ексклюзив ’До курки’
anonim_90
Заела_пластинка• 01 сентября 2023
36
Ответ дляА я кумедна
я соєвий обожнюю і часто в ньому мариную навіть для плова мясо.. дуже мяке та соковите виходить
о, я теж, в мене ті пляшки як в суху землю йдуть))))
like 1
anonim_199
автор А я кумедна • 01 сентября 2023
37
Ответ дляЗаела_пластинка
нарізати смужками як мізінець залити соєвим (на одне філе десь три повних столових ложки, але з часом ви зрозумієте як саме вам до вподоби, більше чи менше). Повинно постояти хоча б годину і смажте, часто перемішуючи, на середньому вогні, тільки не пересмажуйте, воно пустить сік, як тільки сік википить - так і вимикайте. Мені ну дуууже смачно і всім моїм теж, навіть кицька як чує цей запах починає волати щоб пригостили))))) а на відбивні не реагує
так а соус має бути на сковорідці теж? його виливати туди?
anonim_90
Заела_пластинка• 01 сентября 2023
38
Ответ дляА я кумедна
так а соус має бути на сковорідці теж? його виливати туди?
ні, його вбере в себе курка, а далі просто смажите на олії
ви коли додасте в мясо, добре вимішайте, він прямо ’прилипне’ до курочки)))
anonim_199
автор А я кумедна • 01 сентября 2023
39
Ответ дляЗаела_пластинка
ні, інакше, але теж специфічно. Не такий термоядерний як свіжий. Якщо не любите зовсім то ще мені подобається Приправка Ексклюзив ’До курки’
треба якось спробувати, бо базилік та томат обожнюю, може той і зайде. а в ексклюхиві часнику нема? я не беру ті суміши всі бо там майже усюди часник чи цибуля. беру окремо паприку, юазилік, орегано та все таке
anonim_199
автор А я кумедна • 01 сентября 2023
40
Ответ дляЗаела_пластинка
нарізати смужками як мізінець залити соєвим (на одне філе десь три повних столових ложки, але з часом ви зрозумієте як саме вам до вподоби, більше чи менше). Повинно постояти хоча б годину і смажте, часто перемішуючи, на середньому вогні, тільки не пересмажуйте, воно пустить сік, як тільки сік википить - так і вимикайте. Мені ну дуууже смачно і всім моїм теж, навіть кицька як чує цей запах починає волати щоб пригостили))))) а на відбивні не реагує
а що ще? паприку, перець? чи тіки соєвий?
anonim_199
автор А я кумедна • 01 сентября 2023
41
Ответ дляЗаела_пластинка
о, я теж, в мене ті пляшки як в суху землю йдуть))))
тааак, і в мене, завжди запас соєвого соусу маю))
anonim_49
Оля_с_киркою• 01 сентября 2023
42
Можно между двух отбивных положить сыр, потом мука яйцо. Я иногда так делаю, когда не лень
anonim_90
Заела_пластинка• 01 сентября 2023
43
а ще смачно з рубленого фарша оладки. я зараз прямо зрозуміла що фанат курятини)))))) у фарш яйце, сметанка, манка, цибулинка на тертушку (але мені інколи влом, то роблю і без неї), сіль спеції. По густоті повинно бути як дуууже густа сметана. І ложкою це діло на сковородку і трохи придавлюємо, щоб товщина була в палець.
anonim_90
Заела_пластинка• 01 сентября 2023
44
Ответ дляА я кумедна
треба якось спробувати, бо базилік та томат обожнюю, може той і зайде. а в ексклюхиві часнику нема? я не беру ті суміши всі бо там майже усюди часник чи цибуля. беру окремо паприку, юазилік, орегано та все таке
чесно - не знаю, бо я все люблю і склад на приправі не дивлюся ніколи)) мені може просто подобатися або ні певна суміш. Може спробуйте якісь з трав, прованські чи італійські, вони теж з куркою норм поєднуються, здається вони без часнику
anonim_90
Заела_пластинка• 01 сентября 2023
45
Ответ дляА я кумедна
а що ще? паприку, перець? чи тіки соєвий?
інколи кладу мелену суміш перців, якщо хочеться гостринки. але в основному тільки соєвий
anonim_29
А що таке?• 01 сентября 2023
46
Я могу вообще не отбивать - просто тонко порезать филе, посолить, поперчить немного, обвалять в сухарях и жарить. Отлично получается, сочные и вкусные. А вот в кляре не такие сочные все равно.
anonim_212
Фиктивная• 01 сентября 2023
47
Ось, тільки но закінчила смажити, дуже смачно і соковито, але мариновані в майонезі, сіль, перець, яйце, борошно і курка дрібними шматочками
attached-photo
anonim_199
автор А я кумедна • 01 сентября 2023
48
Ответ дляЗаела_пластинка
а ще смачно з рубленого фарша оладки. я зараз прямо зрозуміла що фанат курятини)))))) у фарш яйце, сметанка, манка, цибулинка на тертушку (але мені інколи влом, то роблю і без неї), сіль спеції. По густоті повинно бути як дуууже густа сметана. І ложкою це діло на сковородку і трохи придавлюємо, щоб товщина була в палець.
ага, я так робила. але ще туди сир та зелень. смакота
anonim_199
автор А я кумедна • 01 сентября 2023
49
Ответ дляЗаела_пластинка
чесно - не знаю, бо я все люблю і склад на приправі не дивлюся ніколи)) мені може просто подобатися або ні певна суміш. Може спробуйте якісь з трав, прованські чи італійські, вони теж з куркою норм поєднуються, здається вони без часнику
прованські - моя лювов на все життя) запікати з ними дуже смачно .
італіські щось не зайшли , не пам1ятаю - чи там часник, чи ще щось смердюче)
anonim_199
автор А я кумедна • 01 сентября 2023
50
Ответ дляА що таке?
Я могу вообще не отбивать - просто тонко порезать филе, посолить, поперчить немного, обвалять в сухарях и жарить. Отлично получается, сочные и вкусные. А вот в кляре не такие сочные все равно.
надо сухари купить, никогда не пробовала вообще. а вяйце не нужно, если в сухарях?
anonim_29
А що таке?• 01 сентября 2023
51
Ответ дляА я кумедна
надо сухари купить, никогда не пробовала вообще. а вяйце не нужно, если в сухарях?
Как хотите. Я делаю когда как.
anonim_199
автор А я кумедна • 01 сентября 2023
52
Ответ дляФиктивная
Ось, тільки но закінчила смажити, дуже смачно і соковито, але мариновані в майонезі, сіль, перець, яйце, борошно і курка дрібними шматочками
от ви врєдна яка, хіба можна таке показувати. я голодна, і тіки в соєвому замаринувала.
а в майонезі як? просто майонезом намазати і все? чи з майонезу якусь суміш робитт та ще щось додавати?
anonim_199
автор А я кумедна • 01 сентября 2023
53
Ответ дляА що таке?
Как хотите. Я делаю когда как.
поняла, в следующий раз сделаю так)
anonim_104
Леннон_Жив!• 01 сентября 2023
54
Ответ дляА я кумедна
надо сухари купить, никогда не пробовала вообще. а вяйце не нужно, если в сухарях?
якщо є сухарі, сухий хліб, то натріть на тертушці, от і сухарі, для чого купувати?
anonim_199
автор А я кумедна • 01 сентября 2023
55
Ответ дляЛеннон_Жив!
якщо є сухарі, сухий хліб, то натріть на тертушці, от і сухарі, для чого купувати?
та нема сухого хлібу. а я взагалі не знаю з якого хліба ті сухарі роблять? білого чи чорного?
anonim_170
Відкушу все що стирчить• 01 сентября 2023
56
Ответ дляА я кумедна
ненавиджу часник, і не сприймаю його. хоча сухий ніколи і не пробувала. сухий часник такий саме як і звичайний? і так само смердить?
Я не їм цибулю і часник. А сухий часник пахне мені добре, його використовую.
anonim_212
Фиктивная• 01 сентября 2023
57
Ответ дляА я кумедна
от ви врєдна яка, хіба можна таке показувати. я голодна, і тіки в соєвому замаринувала.
а в майонезі як? просто майонезом намазати і все? чи з майонезу якусь суміш робитт та ще щось додавати?
😁Нарубала мілко грудинку(у мене було 4 філе), туди 2-3 ст. ложки майонезу, 3-4 яйця, сіль, перець і в холодильник хоча б на 30 хв, потім борошна додала і смажила як оладки, ложкою на пательню викладаючи, смажила під кришкою на малому вогні с обох сторін
anonim_8
Захекалася читать• 01 сентября 2023
58
смажу відбивні тільки з філе стегна, воно соковитіше ніж філе грудки.
спеції - сіль, копчена паприка, сухий часник.
в борошно, в яйце, можна ще в сухарі
anonim_199
автор А я кумедна • 01 сентября 2023
59
Ответ дляВідкушу все що стирчить
Я не їм цибулю і часник. А сухий часник пахне мені добре, його використовую.
навіть не думала, що так воно. думала сухий абсолютно такий само як звичайний. обов´язково спробую
anonim_208
Пасти Ла• 01 сентября 2023
60
Ответ дляА я кумедна
навіть не думала, що так воно. думала сухий абсолютно такий само як звичайний. обов´язково спробую
Автор, я люблю куриные отбивные готовить так:
батон (лучше брать батон вчерашний, его проще потереть) натереть на крупной терке или измельчить в комбайне. Филе отбить, посолить поперчить, обмакнуть в яйцо, а потом в потертый батон.

Получается очень вкусно. Даже тоненько порезанное куриное филе будет выглядеть гораздо толще за счет батона.

Потертый батон поджаривается и получается красивая и вкусная хрустящая корочка.
  • 1
  • 2
  • 3
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff