Доставучая• 14 сентября 2023
Як зробити компот з винограду на зиму
Дівчатка привіт. Е ось такий виноград. Кислюче.. Але ароматний. ДАЙТЕ будьласка рецепт шоб в 3 літрові баночки. Буду дуже вдячна
Дика ягода• 14 сентября 2023
1 стакан цукру, 1 ч.л. лимонної кислоти. У банку все засипать, залить кипятком, закатать. Перевернуть банку на кришку і вкутать в одіяло. Ну це я так роблю.
Коли мовчу- приємна жінка• 14 сентября 2023
Я обрываю каждую ягоду с ветки, где-то одна треть банки, стакан ( если сильно кислый, то полтора) сахара. Залила кипятком и закрыла. Под одеяло на сутки.
ВсеПроВсехЗнаю• 14 сентября 2023
Саме з такого винограду роблю.
Мию гілочки, нічого не обриваю, прямо з гілочками, складаю в банки, десь на третину. Заливаю окропом, даю постояти, охолонути. Зливаю воду в каструлю, додаю 1 стакан цукру на 3л банку, доводжу до кипіння, заливаю знову, закриваю.
Перевертаю банки, накриваю ковдрою до повного охолодження. Стоїть прекрасно в квартирі (навіть не в погребі). Лимонну кислоту не додаю - і так кислий виноград. Компот виходить дуже ароматний і смачний.
Мию гілочки, нічого не обриваю, прямо з гілочками, складаю в банки, десь на третину. Заливаю окропом, даю постояти, охолонути. Зливаю воду в каструлю, додаю 1 стакан цукру на 3л банку, доводжу до кипіння, заливаю знову, закриваю.
Перевертаю банки, накриваю ковдрою до повного охолодження. Стоїть прекрасно в квартирі (навіть не в погребі). Лимонну кислоту не додаю - і так кислий виноград. Компот виходить дуже ароматний і смачний.
автор
Доставучая
• 14 сентября 2023
Ответ дляВсеПроВсехЗнаю
Саме з такого винограду роблю.
Мию гілочки, нічого не обриваю, прямо з гілочками, складаю в банки, десь на третину. Заливаю окропом, даю постояти, охолонути. Зливаю воду в каструлю, додаю 1 стакан цукру на 3л банку, доводжу до кипіння, заливаю знову, закриваю.
Перевертаю банки, накриваю ковдрою до повного охолодження. Стоїть прекрасно в квартирі (навіть не в погребі). Лимонну кислоту не додаю - і так кислий виноград. Компот виходить дуже ароматний і смачний.
Мию гілочки, нічого не обриваю, прямо з гілочками, складаю в банки, десь на третину. Заливаю окропом, даю постояти, охолонути. Зливаю воду в каструлю, додаю 1 стакан цукру на 3л банку, доводжу до кипіння, заливаю знову, закриваю.
Перевертаю банки, накриваю ковдрою до повного охолодження. Стоїть прекрасно в квартирі (навіть не в погребі). Лимонну кислоту не додаю - і так кислий виноград. Компот виходить дуже ароматний і смачний.
Дякую вам величезне!!!
автор
Доставучая
• 14 сентября 2023
Ответ для__Оля__Я
Надійніше буде якщо зварити сироп.
На 1л води + 0,5 л цукру,закип´ятити.
Виноград скласти в банку і залити готовим сиропом,стерелізувати після того як закипить хвилин 15.
Готовий компот потім розводити водою
На 1л води + 0,5 л цукру,закип´ятити.
Виноград скласти в банку і залити готовим сиропом,стерелізувати після того як закипить хвилин 15.
Готовий компот потім розводити водою
Дякую!
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу