Статус Ква• 28 января 2024
Я і Євген Клопотенко
Коли відкриваю якийсь рецепт, і там глаголіт цей чоловік, тобто його рецепт, я, не читаючи, закриваю, та шукаю щось інше. Він що, противний? Я нічого про нього не дивилася, не слідкую, ні-чо-го. Але чогось дратує.
показать весь текст
1
4
14
36
116
Говорю-балакаю• 29 января 2024
Ответ дляГугелП@лАмался
Та не звиздіть. Там хороше меню.
Серйозно?
Я теж читала, з цікавості.
Так от, 3/4 страв діти їсти не будуть.
Приклад: капусту розрізати на 4 частини, запекти в духовці, щоб залишалась хрумкою, нарізати великими шматками, заправити лимонним соком, сіллю і мускатним горіхом.
Так і уявляю першокласників, що з ентузіазмом гризуть напівсире капусне листя з лимонним соком...
І таких ’шедеврів’ там 85%.
Я теж читала, з цікавості.
Так от, 3/4 страв діти їсти не будуть.
Приклад: капусту розрізати на 4 частини, запекти в духовці, щоб залишалась хрумкою, нарізати великими шматками, заправити лимонним соком, сіллю і мускатним горіхом.
Так і уявляю першокласників, що з ентузіазмом гризуть напівсире капусне листя з лимонним соком...
І таких ’шедеврів’ там 85%.
22
1
Отчебучкина• 29 января 2024
А мне многие рецепты его нравятся 🙄, получается вкусно. Естественно, не 100%, но с его сайта постоянно что-то беру.
7
1
ВсеЧетко• 29 января 2024
Ответ дляСтатус Ква
Мустєр-шеф, кучерявий такий, як червяк Джим
😂😂😂вот это он вас зацепил
2
Суцільна зрада• 29 января 2024
Ответ дляХтоЯкщоНеЯ
Да, подгнившие бурячки и еще что-то. Кстати, обсуждали на Советчице тему. Несколько лет назад. Но я запомнила )
🙄🤦♀️
Сиренькая• 29 января 2024
Компот з буряка для дітей..тільки країну, мабуть, переплутав. 30 хв варити й додати ..ванільку. пропоную буряк в борщ чи натерти на салат.
1
ВсеЧетко• 29 января 2024
Ответ дляЩебетуха
Бо його свої кончать після першого ж обіду.
😂😂что вы творите)) ночь на дворе, а я 😂
2
Леди Г• 29 января 2024
Ніяк до нього не відношусь. Рецепти норм, саме за його рецептом в мене вийшли норм сирнички і доволі непогана сирна запіканка. Єдине помітила, що в його рецептах мені цукру забагато. Так, я молода жінка, до цього не вміла норм вищезазначені страви готувати, а мама казала щось типу ’от того і того на око дай і готуй’ - то виходила фігня.
2
Суцільна зрада• 29 января 2024
Ответ дляСиренькая
Одна справа- обрали дорослі ресторан такий з повною переробкою, а інша -школа, де хтозна як помили, бо все в темпі роблять, поки нема тривоги
Вот, плюс шкорки-это земля, их мыть надо капец как тщательно и то…, через землю передается таааакое колво всего… и самая страшная черная плесень, от которой в Китае пару лет назад тоже катастрофа была, от нее , по-моему, не лечат.
1
Чумацький Шлях• 29 января 2024
Ответ дляСуцільна зрада
Ну про рештки, это не его идея, на этом еще лет 5 тому как в Европе некоторые ресторы старались либо на модной волне минимизации чрезмерного потребления (с чем я согласна, особенно, глядя, что во Франции с продуктами творят) проехать, либо для нуждающимся делали соотв беспл обеды из остатков пищи, которые можно использовать, везде очистки присутствовали. Так что и эта идея не его)
Идея кормить детей очистками, которыми во Франции кормят бездомных, - только Клопотенко на такое способен.
1
7
Пугачиха• 29 января 2024
Ответ дляАнаномчикус
Багато чого готувала за його рецептами, все виходило і смачно. В ресторані його були в Києві і Львові - теж сподобалось. Мені подобається, що він пропагує і відроджує давню українську кухню
А Я за його рецептом готувала лазанью. Прямо точнісінько, тільки без селери. Вийшло ну дуже смачно, улюблена їжа сина. На диво. Що порекомендуєте?
5
Сиренькая• 29 января 2024
Ответ дляГоворю-балакаю
Серйозно?
Я теж читала, з цікавості.
Так от, 3/4 страв діти їсти не будуть.
Приклад: капусту розрізати на 4 частини, запекти в духовці, щоб залишалась хрумкою, нарізати великими шматками, заправити лимонним соком, сіллю і мускатним горіхом.
Так і уявляю першокласників, що з ентузіазмом гризуть напівсире капусне листя з лимонним соком...
І таких ’шедеврів’ там 85%.
Я теж читала, з цікавості.
Так от, 3/4 страв діти їсти не будуть.
Приклад: капусту розрізати на 4 частини, запекти в духовці, щоб залишалась хрумкою, нарізати великими шматками, заправити лимонним соком, сіллю і мускатним горіхом.
Так і уявляю першокласників, що з ентузіазмом гризуть напівсире капусне листя з лимонним соком...
І таких ’шедеврів’ там 85%.
Діти м´ясне їдять, а ось гарніри не завжди, особливо коли смак збочений. Салати то треш окремий, хоча капуста з горошком норм
Чумацький Шлях• 29 января 2024
Ответ для4есотка
Отличные рецепты: супы с фрикадельками, утка, горячие бутерброды , картофель по-селянски, семга на сковороде.
Не понравилось: кур ножки как в кфс, индейка.
50/50 - салат картошка с мятой и луком.
Не понравилось: кур ножки как в кфс, индейка.
50/50 - салат картошка с мятой и луком.
А как вам толченый горох с фасолью и картошкой)
2
Голубка миру• 29 января 2024
Мне не нравится его стиль видео. Раздражает. Придурковатый, как будто из шоу долгоносиков.
4
пьЯНА• 29 января 2024
Рецепты все примитивные, все что есть в интернете у него , ничего нового,
А говорит да ,не приятно
А говорит да ,не приятно
3
ГугелП@лАмался• 29 января 2024
Ответ дляГоворю-балакаю
Серйозно?
Я теж читала, з цікавості.
Так от, 3/4 страв діти їсти не будуть.
Приклад: капусту розрізати на 4 частини, запекти в духовці, щоб залишалась хрумкою, нарізати великими шматками, заправити лимонним соком, сіллю і мускатним горіхом.
Так і уявляю першокласників, що з ентузіазмом гризуть напівсире капусне листя з лимонним соком...
І таких ’шедеврів’ там 85%.
Я теж читала, з цікавості.
Так от, 3/4 страв діти їсти не будуть.
Приклад: капусту розрізати на 4 частини, запекти в духовці, щоб залишалась хрумкою, нарізати великими шматками, заправити лимонним соком, сіллю і мускатним горіхом.
Так і уявляю першокласників, що з ентузіазмом гризуть напівсире капусне листя з лимонним соком...
І таких ’шедеврів’ там 85%.
Салат з сирого капустного листя нормально, а трохи запечене із спеціями ні??? Ви зараз серйозно?
6
Сиренькая• 29 января 2024
Ответ дляСуцільна зрада
Вот, плюс шкорки-это земля, их мыть надо капец как тщательно и то…, через землю передается таааакое колво всего… и самая страшная черная плесень, от которой в Китае пару лет назад тоже катастрофа была, от нее , по-моему, не лечат.
То в Китаї, а в українській землі багато де відстійники й фекалії , яйця гельмінтів. Воно то обробляється термічно, тіпа білок чи шо
ОбережнаЯ• 29 января 2024
Ну, давайте все окремо.
Його рецепти, як і будь-якого шефа, комусь подобаються, комусь ні. Я особисто робила за його рецептом запіканку з творогу, такої смачної за все життя не куштувала. Начебто продукти ті самі, а ньюанси в приготуванні зробили страву такою смачною.
Далі, про його вклад у популяризацію української гастрономії у світі ніхто не може заперечувати, визнання українського борщу у світі - його заслуга. Крім того, саме він годує високопосадовців інших країн під час подорожі УЗ.
По-третє, він обрав собі за фішку популяризацію давніх українських страв, тому використання любистку і приготування борщу з копченими грушами це саме з цієї опери.
А з приводу того, що він бісить багатьох, багатьом подобається, то це заслуга його PR, там у розкрутку кинуто чимало коштів, він сам зізнавався в інтерв´ю. І, як видно, стратегія його піарників працює, його знають усі. А от інших переможців МШ - ні.
Підсумовуючи, він робить свою справу, піариться і заробляє гроші, а готувати чи ні за його рецептами, вирішувати тільки вам.
Його рецепти, як і будь-якого шефа, комусь подобаються, комусь ні. Я особисто робила за його рецептом запіканку з творогу, такої смачної за все життя не куштувала. Начебто продукти ті самі, а ньюанси в приготуванні зробили страву такою смачною.
Далі, про його вклад у популяризацію української гастрономії у світі ніхто не може заперечувати, визнання українського борщу у світі - його заслуга. Крім того, саме він годує високопосадовців інших країн під час подорожі УЗ.
По-третє, він обрав собі за фішку популяризацію давніх українських страв, тому використання любистку і приготування борщу з копченими грушами це саме з цієї опери.
А з приводу того, що він бісить багатьох, багатьом подобається, то це заслуга його PR, там у розкрутку кинуто чимало коштів, він сам зізнавався в інтерв´ю. І, як видно, стратегія його піарників працює, його знають усі. А от інших переможців МШ - ні.
Підсумовуючи, він робить свою справу, піариться і заробляє гроші, а готувати чи ні за його рецептами, вирішувати тільки вам.
18
2
Сиренькая• 29 января 2024
Ответ дляГугелП@лАмался
Салат з сирого капустного листя нормально, а трохи запечене із спеціями ні??? Ви зараз серйозно?
Ви різницю бачите? Як дитина буде їсти отоц шмат, коли й гризти часом ніяк і часу мало. Воно ніяке, продукти низької якості
2
8
пьЯНА• 29 января 2024
Ответ дляОбережнаЯ
Ну, давайте все окремо.
Його рецепти, як і будь-якого шефа, комусь подобаються, комусь ні. Я особисто робила за його рецептом запіканку з творогу, такої смачної за все життя не куштувала. Начебто продукти ті самі, а ньюанси в приготуванні зробили страву такою смачною.
Далі, про його вклад у популяризацію української гастрономії у світі ніхто не може заперечувати, визнання українського борщу у світі - його заслуга. Крім того, саме він годує високопосадовців інших країн під час подорожі УЗ.
По-третє, він обрав собі за фішку популяризацію давніх українських страв, тому використання любистку і приготування борщу з копченими грушами це саме з цієї опери.
А з приводу того, що він бісить багатьох, багатьом подобається, то це заслуга його PR, там у розкрутку кинуто чимало коштів, він сам зізнавався в інтерв´ю. І, як видно, стратегія його піарників працює, його знають усі. А от інших переможців МШ - ні.
Підсумовуючи, він робить свою справу, піариться і заробляє гроші, а готувати чи ні за його рецептами, вирішувати тільки вам.
Його рецепти, як і будь-якого шефа, комусь подобаються, комусь ні. Я особисто робила за його рецептом запіканку з творогу, такої смачної за все життя не куштувала. Начебто продукти ті самі, а ньюанси в приготуванні зробили страву такою смачною.
Далі, про його вклад у популяризацію української гастрономії у світі ніхто не може заперечувати, визнання українського борщу у світі - його заслуга. Крім того, саме він годує високопосадовців інших країн під час подорожі УЗ.
По-третє, він обрав собі за фішку популяризацію давніх українських страв, тому використання любистку і приготування борщу з копченими грушами це саме з цієї опери.
А з приводу того, що він бісить багатьох, багатьом подобається, то це заслуга його PR, там у розкрутку кинуто чимало коштів, він сам зізнавався в інтерв´ю. І, як видно, стратегія його піарників працює, його знають усі. А от інших переможців МШ - ні.
Підсумовуючи, він робить свою справу, піариться і заробляє гроші, а готувати чи ні за його рецептами, вирішувати тільки вам.
Ну до шефа ему как до неба!
А школьное питание рвотное, продают в школьной столовой говно, ребенок не хочет покупать,
Зачем было врать что сделают нормальное меню в школе
А школьное питание рвотное, продают в школьной столовой говно, ребенок не хочет покупать,
Зачем было врать что сделают нормальное меню в школе
6
6
Зоркая Зорро• 29 января 2024
По його рецепту робила аджику, класна вийшла, а от меню в садочках і школах жах((
Леди Г• 29 января 2024
Ответ дляНевісточка ж
Хуже это не то слово.
Питание полностью исчезло.
Появилось нечто, от чего детей выворачивает.
Все перестали есть
Питание полностью исчезло.
Появилось нечто, от чего детей выворачивает.
Все перестали есть
Не знаю, як зараз в школі. Але мене ще в мої роки вивертало від страв зі столовки шкільної. Я надавала перевагу ходити весь день голодна, ніж їсти ті помиї, що давали там. Вже після школи обідаючи у їдальні коледжу, а потім університету була надзвичайно здивована, що в їдальнях може бути СМАЧНО!!! А про шкільні захололі недоварені макарони на масних недомитих тарілках з такими ж масними вилками з нержавійки - згадую з огидою. І майже ніхто оце не їв. А я до речі, навчалась в школі вєе в цьому столітті.
10
Говорю-балакаю• 29 января 2024
Ответ дляСиренькая
Діти м´ясне їдять, а ось гарніри не завжди, особливо коли смак збочений. Салати то треш окремий, хоча капуста з горошком норм
М´ясні страви там теж треш.
В дитячому меню є Чілі конкарне!!
Бл***, гостре, з перцем, з томатною пастою!! Ну куди дітям таке?? Так і уявляю, як донька з гастритом таким пообідала, і зразу з уроків в гастроентерологію на місяць((
А враховуючи те, що по меню в нього ціль відмовитись в два етапи від солі та цукру в стравах, то уявіть смак цих страв...
В дитячому меню є Чілі конкарне!!
Бл***, гостре, з перцем, з томатною пастою!! Ну куди дітям таке?? Так і уявляю, як донька з гастритом таким пообідала, і зразу з уроків в гастроентерологію на місяць((
А враховуючи те, що по меню в нього ціль відмовитись в два етапи від солі та цукру в стравах, то уявіть смак цих страв...
4
Сиренькая• 29 января 2024
Ответ дляОбережнаЯ
Ну, давайте все окремо.
Його рецепти, як і будь-якого шефа, комусь подобаються, комусь ні. Я особисто робила за його рецептом запіканку з творогу, такої смачної за все життя не куштувала. Начебто продукти ті самі, а ньюанси в приготуванні зробили страву такою смачною.
Далі, про його вклад у популяризацію української гастрономії у світі ніхто не може заперечувати, визнання українського борщу у світі - його заслуга. Крім того, саме він годує високопосадовців інших країн під час подорожі УЗ.
По-третє, він обрав собі за фішку популяризацію давніх українських страв, тому використання любистку і приготування борщу з копченими грушами це саме з цієї опери.
А з приводу того, що він бісить багатьох, багатьом подобається, то це заслуга його PR, там у розкрутку кинуто чимало коштів, він сам зізнавався в інтерв´ю. І, як видно, стратегія його піарників працює, його знають усі. А от інших переможців МШ - ні.
Підсумовуючи, він робить свою справу, піариться і заробляє гроші, а готувати чи ні за його рецептами, вирішувати тільки вам.
Його рецепти, як і будь-якого шефа, комусь подобаються, комусь ні. Я особисто робила за його рецептом запіканку з творогу, такої смачної за все життя не куштувала. Начебто продукти ті самі, а ньюанси в приготуванні зробили страву такою смачною.
Далі, про його вклад у популяризацію української гастрономії у світі ніхто не може заперечувати, визнання українського борщу у світі - його заслуга. Крім того, саме він годує високопосадовців інших країн під час подорожі УЗ.
По-третє, він обрав собі за фішку популяризацію давніх українських страв, тому використання любистку і приготування борщу з копченими грушами це саме з цієї опери.
А з приводу того, що він бісить багатьох, багатьом подобається, то це заслуга його PR, там у розкрутку кинуто чимало коштів, він сам зізнавався в інтерв´ю. І, як видно, стратегія його піарників працює, його знають усі. А от інших переможців МШ - ні.
Підсумовуючи, він робить свою справу, піариться і заробляє гроші, а готувати чи ні за його рецептами, вирішувати тільки вам.
Про борщ: в Опішні більше 50 рецептів на фестивалі і з грушами теж давно. Тільки дітям таке точно не дають у звичайній школі
2
пьЯНА• 29 января 2024
Ответ дляСиренькая
Ви різницю бачите? Як дитина буде їсти отоц шмат, коли й гризти часом ніяк і часу мало. Воно ніяке, продукти низької якості
У нас в школе нет такого меню , суп из говна и котлета один хлеб, все по старинке
Сиренькая• 29 января 2024
Ответ дляЛеди Г
Не знаю, як зараз в школі. Але мене ще в мої роки вивертало від страв зі столовки шкільної. Я надавала перевагу ходити весь день голодна, ніж їсти ті помиї, що давали там. Вже після школи обідаючи у їдальні коледжу, а потім університету була надзвичайно здивована, що в їдальнях може бути СМАЧНО!!! А про шкільні захололі недоварені макарони на масних недомитих тарілках з такими ж масними вилками з нержавійки - згадую з огидою. І майже ніхто оце не їв. А я до речі, навчалась в школі вєе в цьому столітті.
Зараз миючі машини все вимивають і парою обдають. А макарони що клей
Сиренькая• 29 января 2024
Ответ дляГоворю-балакаю
М´ясні страви там теж треш.
В дитячому меню є Чілі конкарне!!
Бл***, гостре, з перцем, з томатною пастою!! Ну куди дітям таке?? Так і уявляю, як донька з гастритом таким пообідала, і зразу з уроків в гастроентерологію на місяць((
А враховуючи те, що по меню в нього ціль відмовитись в два етапи від солі та цукру в стравах, то уявіть смак цих страв...
В дитячому меню є Чілі конкарне!!
Бл***, гостре, з перцем, з томатною пастою!! Ну куди дітям таке?? Так і уявляю, як донька з гастритом таким пообідала, і зразу з уроків в гастроентерологію на місяць((
А враховуючи те, що по меню в нього ціль відмовитись в два етапи від солі та цукру в стравах, то уявіть смак цих страв...
Чай з каркаде для шліфовки і недоварена капуста для ефекту
3
1
пьЯНА• 29 января 2024
Ответ дляГоворю-балакаю
М´ясні страви там теж треш.
В дитячому меню є Чілі конкарне!!
Бл***, гостре, з перцем, з томатною пастою!! Ну куди дітям таке?? Так і уявляю, як донька з гастритом таким пообідала, і зразу з уроків в гастроентерологію на місяць((
А враховуючи те, що по меню в нього ціль відмовитись в два етапи від солі та цукру в стравах, то уявіть смак цих страв...
В дитячому меню є Чілі конкарне!!
Бл***, гостре, з перцем, з томатною пастою!! Ну куди дітям таке?? Так і уявляю, як донька з гастритом таким пообідала, і зразу з уроків в гастроентерологію на місяць((
А враховуючи те, що по меню в нього ціль відмовитись в два етапи від солі та цукру в стравах, то уявіть смак цих страв...
Вы в каком районе? В центре?, у нас в помине нет такого меню
Говорю-балакаю• 29 января 2024
Ответ дляГугелП@лАмался
Салат з сирого капустного листя нормально, а трохи запечене із спеціями ні??? Ви зараз серйозно?
А ви куштували напівсире капусне листя без масла?
Це ГИДОТА!
Це ГИДОТА!
7
1
Сиренькая• 29 января 2024
Ответ дляпьЯНА
У нас в школе нет такого меню , суп из говна и котлета один хлеб, все по старинке
Ну в нас котлети, риба супер. А частина інших страв то гидота. Фу компот з буряка, як помиї після каструлі борщика
Леди Г• 29 января 2024
Ответ дляСиренькая
Зараз миючі машини все вимивають і парою обдають. А макарони що клей
І в багатьох школах вони є? Ті миючі машини? Якщо вони є в кількох школах столиці - то це нічого не значить. Я навчалась і живу зараз майже у місті мільйоннику. І я сумніваюсь, що бодай у половині шкіл є таке. Ще хочу нагадати, що в Україні купа сільських шкіл, де навіть туалету немає в приміщенні школи з норм каналізацією. Деякі люди ніби відірвані від життя, чесне слово.
6
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу