sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Стиль, Мода, Бренды - Знаменитости
anonim_204
Статус Ква• 28 января 2024

Я і Євген Клопотенко

Коли відкриваю якийсь рецепт, і там глаголіт цей чоловік, тобто його рецепт, я, не читаючи, закриваю, та шукаю щось інше. Він що, противний? Я нічого про нього не дивилася, не слідкую, ні-чо-го. Але чогось дратує.
показать весь текст
heart 1 dislike 4 face_with_tears_of_joy 14 woman_facepalming 36 like 116
288 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
|« «» »|
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • …
  • 10
anonim_107
Говорю-балакаю• 29 января 2024
91
Ответ дляГугелП@лАмался
Та не звиздіть. Там хороше меню.
Серйозно?
Я теж читала, з цікавості.
Так от, 3/4 страв діти їсти не будуть.
Приклад: капусту розрізати на 4 частини, запекти в духовці, щоб залишалась хрумкою, нарізати великими шматками, заправити лимонним соком, сіллю і мускатним горіхом.
Так і уявляю першокласників, що з ентузіазмом гризуть напівсире капусне листя з лимонним соком...
І таких ’шедеврів’ там 85%.
face_with_tears_of_joy 22 like 1
anonim_91
Отчебучкина• 29 января 2024
92
А мне многие рецепты его нравятся 🙄, получается вкусно. Естественно, не 100%, но с его сайта постоянно что-то беру.
like 7 woman_facepalming 1
anonim_160
ВсеЧетко• 29 января 2024
93
Ответ дляСтатус Ква
Мустєр-шеф, кучерявий такий, як червяк Джим
😂😂😂вот это он вас зацепил
face_with_tears_of_joy 2
anonim_153
Суцільна зрада• 29 января 2024
94
Ответ дляХтоЯкщоНеЯ
Да, подгнившие бурячки и еще что-то. Кстати, обсуждали на Советчице тему. Несколько лет назад. Но я запомнила )
🙄🤦‍♀️
anonim_206
Сиренькая• 29 января 2024
95
Компот з буряка для дітей..тільки країну, мабуть, переплутав. 30 хв варити й додати ..ванільку. пропоную буряк в борщ чи натерти на салат.
woman_facepalming 1
anonim_160
ВсеЧетко• 29 января 2024
96
Ответ дляЩебетуха
Бо його свої кончать після першого ж обіду.
😂😂что вы творите)) ночь на дворе, а я 😂
face_with_tears_of_joy 2
anonim_109
Леди Г• 29 января 2024
97
Ніяк до нього не відношусь. Рецепти норм, саме за його рецептом в мене вийшли норм сирнички і доволі непогана сирна запіканка. Єдине помітила, що в його рецептах мені цукру забагато. Так, я молода жінка, до цього не вміла норм вищезазначені страви готувати, а мама казала щось типу ’от того і того на око дай і готуй’ - то виходила фігня.
like 2
anonim_153
Суцільна зрада• 29 января 2024
98
Ответ дляСиренькая
Одна справа- обрали дорослі ресторан такий з повною переробкою, а інша -школа, де хтозна як помили, бо все в темпі роблять, поки нема тривоги
Вот, плюс шкорки-это земля, их мыть надо капец как тщательно и то…, через землю передается таааакое колво всего… и самая страшная черная плесень, от которой в Китае пару лет назад тоже катастрофа была, от нее , по-моему, не лечат.
pouting_face 1
anonim_59
Чумацький Шлях• 29 января 2024
99
Ответ дляСуцільна зрада
Ну про рештки, это не его идея, на этом еще лет 5 тому как в Европе некоторые ресторы старались либо на модной волне минимизации чрезмерного потребления (с чем я согласна, особенно, глядя, что во Франции с продуктами творят) проехать, либо для нуждающимся делали соотв беспл обеды из остатков пищи, которые можно использовать, везде очистки присутствовали. Так что и эта идея не его)
Идея кормить детей очистками, которыми во Франции кормят бездомных, - только Клопотенко на такое способен.
woman_facepalming 1 face_with_tears_of_joy 7
anonim_125
Пугачиха• 29 января 2024
100
Ответ дляАнаномчикус
Багато чого готувала за його рецептами, все виходило і смачно. В ресторані його були в Києві і Львові - теж сподобалось. Мені подобається, що він пропагує і відроджує давню українську кухню
А Я за його рецептом готувала лазанью. Прямо точнісінько, тільки без селери. Вийшло ну дуже смачно, улюблена їжа сина. На диво. Що порекомендуєте?
like 5
anonim_206
Сиренькая• 29 января 2024
101
Ответ дляГоворю-балакаю
Серйозно?
Я теж читала, з цікавості.
Так от, 3/4 страв діти їсти не будуть.
Приклад: капусту розрізати на 4 частини, запекти в духовці, щоб залишалась хрумкою, нарізати великими шматками, заправити лимонним соком, сіллю і мускатним горіхом.
Так і уявляю першокласників, що з ентузіазмом гризуть напівсире капусне листя з лимонним соком...
І таких ’шедеврів’ там 85%.
Діти м´ясне їдять, а ось гарніри не завжди, особливо коли смак збочений. Салати то треш окремий, хоча капуста з горошком норм
anonim_59
Чумацький Шлях• 29 января 2024
102
Ответ для4есотка
Отличные рецепты: супы с фрикадельками, утка, горячие бутерброды , картофель по-селянски, семга на сковороде.
Не понравилось: кур ножки как в кфс, индейка.
50/50 - салат картошка с мятой и луком.
А как вам толченый горох с фасолью и картошкой)
attached-photo
like 2
anonim_110
Голубка миру• 29 января 2024
103
Мне не нравится его стиль видео. Раздражает. Придурковатый, как будто из шоу долгоносиков.
face_with_tears_of_joy 4
anonim_102
пьЯНА• 29 января 2024
104
Рецепты все примитивные, все что есть в интернете у него , ничего нового,
А говорит да ,не приятно
face_with_tears_of_joy 3
anonim_51
ГугелП@лАмался• 29 января 2024
105
Ответ дляГоворю-балакаю
Серйозно?
Я теж читала, з цікавості.
Так от, 3/4 страв діти їсти не будуть.
Приклад: капусту розрізати на 4 частини, запекти в духовці, щоб залишалась хрумкою, нарізати великими шматками, заправити лимонним соком, сіллю і мускатним горіхом.
Так і уявляю першокласників, що з ентузіазмом гризуть напівсире капусне листя з лимонним соком...
І таких ’шедеврів’ там 85%.
Салат з сирого капустного листя нормально, а трохи запечене із спеціями ні??? Ви зараз серйозно?
like 6
anonim_206
Сиренькая• 29 января 2024
106
Ответ дляСуцільна зрада
Вот, плюс шкорки-это земля, их мыть надо капец как тщательно и то…, через землю передается таааакое колво всего… и самая страшная черная плесень, от которой в Китае пару лет назад тоже катастрофа была, от нее , по-моему, не лечат.
То в Китаї, а в українській землі багато де відстійники й фекалії , яйця гельмінтів. Воно то обробляється термічно, тіпа білок чи шо
anonim_39
ОбережнаЯ• 29 января 2024
107
Ну, давайте все окремо.
Його рецепти, як і будь-якого шефа, комусь подобаються, комусь ні. Я особисто робила за його рецептом запіканку з творогу, такої смачної за все життя не куштувала. Начебто продукти ті самі, а ньюанси в приготуванні зробили страву такою смачною.
Далі, про його вклад у популяризацію української гастрономії у світі ніхто не може заперечувати, визнання українського борщу у світі - його заслуга. Крім того, саме він годує високопосадовців інших країн під час подорожі УЗ.
По-третє, він обрав собі за фішку популяризацію давніх українських страв, тому використання любистку і приготування борщу з копченими грушами це саме з цієї опери.
А з приводу того, що він бісить багатьох, багатьом подобається, то це заслуга його PR, там у розкрутку кинуто чимало коштів, він сам зізнавався в інтерв´ю. І, як видно, стратегія його піарників працює, його знають усі. А от інших переможців МШ - ні.
Підсумовуючи, він робить свою справу, піариться і заробляє гроші, а готувати чи ні за його рецептами, вирішувати тільки вам.
like 18 face_with_tears_of_joy 2
anonim_206
Сиренькая• 29 января 2024
108
Ответ дляГугелП@лАмался
Салат з сирого капустного листя нормально, а трохи запечене із спеціями ні??? Ви зараз серйозно?
Ви різницю бачите? Як дитина буде їсти отоц шмат, коли й гризти часом ніяк і часу мало. Воно ніяке, продукти низької якості
dislike 2 like 8
anonim_102
пьЯНА• 29 января 2024
109
Ответ дляОбережнаЯ
Ну, давайте все окремо.
Його рецепти, як і будь-якого шефа, комусь подобаються, комусь ні. Я особисто робила за його рецептом запіканку з творогу, такої смачної за все життя не куштувала. Начебто продукти ті самі, а ньюанси в приготуванні зробили страву такою смачною.
Далі, про його вклад у популяризацію української гастрономії у світі ніхто не може заперечувати, визнання українського борщу у світі - його заслуга. Крім того, саме він годує високопосадовців інших країн під час подорожі УЗ.
По-третє, він обрав собі за фішку популяризацію давніх українських страв, тому використання любистку і приготування борщу з копченими грушами це саме з цієї опери.
А з приводу того, що він бісить багатьох, багатьом подобається, то це заслуга його PR, там у розкрутку кинуто чимало коштів, він сам зізнавався в інтерв´ю. І, як видно, стратегія його піарників працює, його знають усі. А от інших переможців МШ - ні.
Підсумовуючи, він робить свою справу, піариться і заробляє гроші, а готувати чи ні за його рецептами, вирішувати тільки вам.
Ну до шефа ему как до неба!
А школьное питание рвотное, продают в школьной столовой говно, ребенок не хочет покупать,
Зачем было врать что сделают нормальное меню в школе
like 6 woman_facepalming 6
anonim_93
Зоркая Зорро• 29 января 2024
110
По його рецепту робила аджику, класна вийшла, а от меню в садочках і школах жах((
anonim_109
Леди Г• 29 января 2024
111
Ответ дляНевісточка ж
Хуже это не то слово.
Питание полностью исчезло.
Появилось нечто, от чего детей выворачивает.
Все перестали есть
Не знаю, як зараз в школі. Але мене ще в мої роки вивертало від страв зі столовки шкільної. Я надавала перевагу ходити весь день голодна, ніж їсти ті помиї, що давали там. Вже після школи обідаючи у їдальні коледжу, а потім університету була надзвичайно здивована, що в їдальнях може бути СМАЧНО!!! А про шкільні захололі недоварені макарони на масних недомитих тарілках з такими ж масними вилками з нержавійки - згадую з огидою. І майже ніхто оце не їв. А я до речі, навчалась в школі вєе в цьому столітті.
like 10
anonim_107
Говорю-балакаю• 29 января 2024
112
Ответ дляСиренькая
Діти м´ясне їдять, а ось гарніри не завжди, особливо коли смак збочений. Салати то треш окремий, хоча капуста з горошком норм
М´ясні страви там теж треш.
В дитячому меню є Чілі конкарне!!
Бл***, гостре, з перцем, з томатною пастою!! Ну куди дітям таке?? Так і уявляю, як донька з гастритом таким пообідала, і зразу з уроків в гастроентерологію на місяць((
А враховуючи те, що по меню в нього ціль відмовитись в два етапи від солі та цукру в стравах, то уявіть смак цих страв...
dislike 4
anonim_206
Сиренькая• 29 января 2024
113
Ответ дляОбережнаЯ
Ну, давайте все окремо.
Його рецепти, як і будь-якого шефа, комусь подобаються, комусь ні. Я особисто робила за його рецептом запіканку з творогу, такої смачної за все життя не куштувала. Начебто продукти ті самі, а ньюанси в приготуванні зробили страву такою смачною.
Далі, про його вклад у популяризацію української гастрономії у світі ніхто не може заперечувати, визнання українського борщу у світі - його заслуга. Крім того, саме він годує високопосадовців інших країн під час подорожі УЗ.
По-третє, він обрав собі за фішку популяризацію давніх українських страв, тому використання любистку і приготування борщу з копченими грушами це саме з цієї опери.
А з приводу того, що він бісить багатьох, багатьом подобається, то це заслуга його PR, там у розкрутку кинуто чимало коштів, він сам зізнавався в інтерв´ю. І, як видно, стратегія його піарників працює, його знають усі. А от інших переможців МШ - ні.
Підсумовуючи, він робить свою справу, піариться і заробляє гроші, а готувати чи ні за його рецептами, вирішувати тільки вам.
Про борщ: в Опішні більше 50 рецептів на фестивалі і з грушами теж давно. Тільки дітям таке точно не дають у звичайній школі
like 2
anonim_102
пьЯНА• 29 января 2024
114
Ответ дляСиренькая
Ви різницю бачите? Як дитина буде їсти отоц шмат, коли й гризти часом ніяк і часу мало. Воно ніяке, продукти низької якості
У нас в школе нет такого меню , суп из говна и котлета один хлеб, все по старинке
anonim_206
Сиренькая• 29 января 2024
115
Ответ дляЛеди Г
Не знаю, як зараз в школі. Але мене ще в мої роки вивертало від страв зі столовки шкільної. Я надавала перевагу ходити весь день голодна, ніж їсти ті помиї, що давали там. Вже після школи обідаючи у їдальні коледжу, а потім університету була надзвичайно здивована, що в їдальнях може бути СМАЧНО!!! А про шкільні захололі недоварені макарони на масних недомитих тарілках з такими ж масними вилками з нержавійки - згадую з огидою. І майже ніхто оце не їв. А я до речі, навчалась в школі вєе в цьому столітті.
Зараз миючі машини все вимивають і парою обдають. А макарони що клей
anonim_206
Сиренькая• 29 января 2024
116
Ответ дляГоворю-балакаю
М´ясні страви там теж треш.
В дитячому меню є Чілі конкарне!!
Бл***, гостре, з перцем, з томатною пастою!! Ну куди дітям таке?? Так і уявляю, як донька з гастритом таким пообідала, і зразу з уроків в гастроентерологію на місяць((
А враховуючи те, що по меню в нього ціль відмовитись в два етапи від солі та цукру в стравах, то уявіть смак цих страв...
Чай з каркаде для шліфовки і недоварена капуста для ефекту
face_with_tears_of_joy 3 crying_face 1
anonim_102
пьЯНА• 29 января 2024
117
Ответ дляГоворю-балакаю
М´ясні страви там теж треш.
В дитячому меню є Чілі конкарне!!
Бл***, гостре, з перцем, з томатною пастою!! Ну куди дітям таке?? Так і уявляю, як донька з гастритом таким пообідала, і зразу з уроків в гастроентерологію на місяць((
А враховуючи те, що по меню в нього ціль відмовитись в два етапи від солі та цукру в стравах, то уявіть смак цих страв...
Вы в каком районе? В центре?, у нас в помине нет такого меню
anonim_107
Говорю-балакаю• 29 января 2024
118
Ответ дляГугелП@лАмался
Салат з сирого капустного листя нормально, а трохи запечене із спеціями ні??? Ви зараз серйозно?
А ви куштували напівсире капусне листя без масла?
Це ГИДОТА!
like 7 dislike 1
anonim_206
Сиренькая• 29 января 2024
119
Ответ дляпьЯНА
У нас в школе нет такого меню , суп из говна и котлета один хлеб, все по старинке
Ну в нас котлети, риба супер. А частина інших страв то гидота. Фу компот з буряка, як помиї після каструлі борщика
anonim_109
Леди Г• 29 января 2024
120
Ответ дляСиренькая
Зараз миючі машини все вимивають і парою обдають. А макарони що клей
І в багатьох школах вони є? Ті миючі машини? Якщо вони є в кількох школах столиці - то це нічого не значить. Я навчалась і живу зараз майже у місті мільйоннику. І я сумніваюсь, що бодай у половині шкіл є таке. Ще хочу нагадати, що в Україні купа сільських шкіл, де навіть туалету немає в приміщенні школи з норм каналізацією. Деякі люди ніби відірвані від життя, чесне слово.
like 6
|« «» »|
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • …
  • 10
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff