Кредитная• Изменено 03 марта 2024
Питання по бульйону.
Я вчора купила кістки яловичі і варила 6 годин бульйон, ось процідила і от що в мене залишилося, на вид воно таке гидотне, та і яловичину я не люблю, але ці хрящі це ж колаген, тому не знаю викинути собачкам чи самій поїсти, корисно наче, але я готова і викинути .
3
3
Едимнаморе• 03 марта 2024
если Вы такое не любите, так зачем есть? отдайте собачкам, коллаген можно и в порошковом виде пить, если нужен конечно
3
автор
Кредитная
• 03 марта 2024
Ответ дляНачальник Анонимов
Для чого купувати, варити знаючи що не любиш)
Хотіла бульйон смачний , але більше не хочу, це жах варити 6 годин з витяжкою включеною , а воно таке гидотне.
1
2
Едимнаморе• 03 марта 2024
Ответ дляКредитная
Хотіла бульйон смачний , але більше не хочу, це жах варити 6 годин з витяжкою включеною , а воно таке гидотне.
лучше курицу на рынке купите для бульона
1
Я инженер, меряю от 1• 03 марта 2024
Ответ дляКредитная
Хотіла бульйон смачний , але більше не хочу, це жах варити 6 годин з витяжкою включеною , а воно таке гидотне.
Мультиварка вам в поміч
2
автор
Кредитная
• 03 марта 2024
Ответ дляЕдимнаморе
лучше курицу на рынке купите для бульона
Дякую, так курячий смачний.
автор
Кредитная
• 03 марта 2024
Викинула в пакет, сьогодні винесу, спробувала на смак, ні це брр гидотно.
Барбітта• 03 марта 2024
21-й век на дворе, век мультиварок скороварок , но люди варят бульоны по 6 часов . Мда
Все буде Україна• 03 марта 2024
Ответ дляБарбітта
21-й век на дворе, век мультиварок скороварок , но люди варят бульоны по 6 часов . Мда
Так такий і в скороварці буле варитися 3-4 години, теж не дуже швидко.
1
Барбітта• 03 марта 2024
Ответ дляВсе буде Україна
Так такий і в скороварці буле варитися 3-4 години, теж не дуже швидко.
Нет . Не будет . Я рульку большую варю 1,5 часа . Язык говяжий большой 50 минут.
Холодец 2 часа .
Холодец 2 часа .
Все буде Україна• 03 марта 2024
Ответ дляБарбітта
Нет . Не будет . Я рульку большую варю 1,5 часа . Язык говяжий большой 50 минут.
Холодец 2 часа .
Холодец 2 часа .
А тема про кістковий бульон, він інакше вариться, принцип холодцю.
Барбітта• 03 марта 2024
Ответ дляВсе буде Україна
А тема про кістковий бульон, він інакше вариться, принцип холодцю.
Ну холодец в скороварке варится 2 часа
Рулька в кастрюле тоже долго , а в мульте за полтора часа она аж распадается . И когда варится тоже не кипит сильно , просто готовка под давлением .
Рулька в кастрюле тоже долго , а в мульте за полтора часа она аж распадается . И когда варится тоже не кипит сильно , просто готовка под давлением .
автор
Кредитная
• 03 марта 2024
Ответ дляБарбітта
21-й век на дворе, век мультиварок скороварок , но люди варят бульоны по 6 часов . Мда
А тебе хвилює хто скільки і що варить?
Барбітта• 03 марта 2024
Ответ дляКредитная
А тебе хвилює хто скільки і що варить?
Тыкать будешь свою матильду в трусах
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу