Чаклунка-ведунка• 15 марта 2024
На каком сайте заказываете продукты на Кето диете?
Хотелось бы узнать сайт, где вы, девчонки, заказываете оливковое масло холодного отжима, тёртое какао, яблочный уксус и др.
Мона Лиза• 15 марта 2024
А в супермаркетах разве нету такого?
То, что вы описали есть в любом большом супермаркете
То, что вы описали есть в любом большом супермаркете
6
автор
Чаклунка-ведунка
• 15 марта 2024
Ответ дляМона Лиза
А в супермаркетах разве нету такого?
То, что вы описали есть в любом большом супермаркете
То, что вы описали есть в любом большом супермаркете
Я живу в маленьком населенном пункте, у нас даже масла оливкового холодного отжима нет((
Мона Лиза• 15 марта 2024
Ответ дляЧаклунка-ведунка
Я живу в маленьком населенном пункте, у нас даже масла оливкового холодного отжима нет((
А сделать заказ их ближайшего мупермаркета большого в городе есть возможность?
Вот откуда выгоднее заказывать в ваш населенный пункт, то там и формляйье
Вот откуда выгоднее заказывать в ваш населенный пункт, то там и формляйье
Скажений гудзик• 15 марта 2024
Ответ дляЧаклунка-ведунка
Я живу в маленьком населенном пункте, у нас даже масла оливкового холодного отжима нет((
З розетки пробуйте.
Ашан ніби доставка є.
Какао купуйте в спеціалізованих магазинах
Ашан ніби доставка є.
Какао купуйте в спеціалізованих магазинах
Копирайторша• 15 марта 2024
Ответ дляЧаклунка-ведунка
Я живу в маленьком населенном пункте, у нас даже масла оливкового холодного отжима нет((
А нащо воно ото все вам на кето?)
Краще смальцю натопіть. І купіть масло вершкове 82%
І вершки базарні
Краще смальцю натопіть. І купіть масло вершкове 82%
І вершки базарні
П´яна вишня• 15 марта 2024
яблучний оцет зробила собі сама в сезон яблук. якісний оцет тм ’Адамівка’, роблять класичним орлеанським методом.
П´яна вишня• 15 марта 2024
Ответ дляКопирайторша
А нащо воно ото все вам на кето?)
Краще смальцю натопіть. І купіть масло вершкове 82%
І вершки базарні
Краще смальцю натопіть. І купіть масло вершкове 82%
І вершки базарні
я вершкове масло роблю з базарної сметани, це виявилося просто, смалець топлю через воду, виходить високої якості
Копирайторша• 15 марта 2024
Ответ дляП´яна вишня
я вершкове масло роблю з базарної сметани, це виявилося просто, смалець топлю через воду, виходить високої якості
О, а як через воду?
Цікаво.
Складний процес?
Цікаво.
Складний процес?
П´яна вишня• 15 марта 2024
терте какао є всюди, це не проблема для маленокого населеного пункту, як і сиродавлені олії методом пресування.
П´яна вишня• 15 марта 2024
Ответ дляКопирайторша
О, а як через воду?
Цікаво.
Складний процес?
Цікаво.
Складний процес?
трошки довший, але мене дуже радує те, що отриvую. грубо кажучи на водяній бані.
беру здор, знфімаю плівку ріжу на шматочки, далі замочую у воді. зливаю першу воду, а далі заливаю водою порізаний здор, ставлю на вогонь, закипілозбавила, масса вариться, вариться на малому вогні, помішую час від часу, викіпає вода, спочатку перетворюється все в однорідну массу, а далі випаровується вода і залишається прозорий жир. слідкую, щоб вже майже нічого не випаровувалось, тоді вимикаю, трошки чкаю, і відціжую(в рукавицях), шкварок не утворюється, лишається таке як сухарі в жирі, зовсім трошки і ідеально чистий смалець. так щоб Ви зрозуміли:
беру здор, знфімаю плівку ріжу на шматочки, далі замочую у воді. зливаю першу воду, а далі заливаю водою порізаний здор, ставлю на вогонь, закипілозбавила, масса вариться, вариться на малому вогні, помішую час від часу, викіпає вода, спочатку перетворюється все в однорідну массу, а далі випаровується вода і залишається прозорий жир. слідкую, щоб вже майже нічого не випаровувалось, тоді вимикаю, трошки чкаю, і відціжую(в рукавицях), шкварок не утворюється, лишається таке як сухарі в жирі, зовсім трошки і ідеально чистий смалець. так щоб Ви зрозуміли:
Копирайторша• 15 марта 2024
Ответ дляП´яна вишня
трошки довший, але мене дуже радує те, що отриvую. грубо кажучи на водяній бані.
беру здор, знфімаю плівку ріжу на шматочки, далі замочую у воді. зливаю першу воду, а далі заливаю водою порізаний здор, ставлю на вогонь, закипілозбавила, масса вариться, вариться на малому вогні, помішую час від часу, викіпає вода, спочатку перетворюється все в однорідну массу, а далі випаровується вода і залишається прозорий жир. слідкую, щоб вже майже нічого не випаровувалось, тоді вимикаю, трошки чкаю, і відціжую(в рукавицях), шкварок не утворюється, лишається таке як сухарі в жирі, зовсім трошки і ідеально чистий смалець. так щоб Ви зрозуміли:
беру здор, знфімаю плівку ріжу на шматочки, далі замочую у воді. зливаю першу воду, а далі заливаю водою порізаний здор, ставлю на вогонь, закипілозбавила, масса вариться, вариться на малому вогні, помішую час від часу, викіпає вода, спочатку перетворюється все в однорідну массу, а далі випаровується вода і залишається прозорий жир. слідкую, щоб вже майже нічого не випаровувалось, тоді вимикаю, трошки чкаю, і відціжую(в рукавицях), шкварок не утворюється, лишається таке як сухарі в жирі, зовсім трошки і ідеально чистий смалець. так щоб Ви зрозуміли:
Дякую!
Дуже цікаво, спробую.
Дуже цікаво, спробую.
П´яна вишня• 15 марта 2024
Ответ дляКопирайторша
О, а як через воду?
Цікаво.
Складний процес?
Цікаво.
Складний процес?
ось тут дуже схоже.
П´яна вишня• 15 марта 2024
Ответ дляКопирайторша
Дякую!
Дуже цікаво, спробую.
Дуже цікаво, спробую.
з водою випаровуються непотрібні речовини, а температура кипіння ж лиш 100С, тобто немає канцерогену, extra virgin
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу