маминаБубочка• 25 апреля 2024
Хорошая вафельница - посоветуйте плиз
Хорошая вафельница - посоветуйте плиз
Какая у вас?
Что бы было хорошее покрытие и не липли вафли без масла
Какая у вас?
Что бы было хорошее покрытие и не липли вафли без масла
100%• 25 апреля 2024
О, в мене така сама. Ну що сказати, я її розбирала і регулювала реле часу, бо одна вафелька пеклось 6! хвилин. Після регулювання пече швидко. Оте ’подарункове’ верхнє покриття злазить від кухонної губки). Якщо вирішите брати таки її, то беріть звичайне покриття. А взагалі загугліть вафельницю для тонких вафель і візьміть одразу з антипригарним покриттям.
Мама Карло• 25 апреля 2024
Ви не про те турбуєтесь. Зараз всі не липнуть, навіть в найдешевших, а тим більше, що в тих вафлях є жир. Головне: це потужність, щоб пропікались швидко. У моєму мультипекарі, наприклад , вафлі не пропікаються, хоч ти трісни, він слабкий, дешевий, потрібна потужність
Мама Чели• 25 апреля 2024
В мене Мажіо червона,не липне,але потрібно приловчитись самому з виставлянням температури.
автор
маминаБубочка
• 25 апреля 2024
Ответ дляmamadoma
у меня панели дополнительные для электрогриля Тефаль - вафли идеальные, темп.250град, печь 3 минуты
вауууууууууууууууууууууу
Мафиозная• 25 апреля 2024
Ответ дляmamadoma
у меня панели дополнительные для электрогриля Тефаль - вафли идеальные, темп.250град, печь 3 минуты
А Вы на каком режиме их готовите?
Мафиозная• 25 апреля 2024
Ответ дляmamadoma
на ручном, выставляю температуру, время таймером на телефоне засекаю, рецепт вафель там очень удачный, вкусные получаются, уже раз 15 делала и не надоедают
Спасибо) рецепт, хороший, соглашусь, просто за ними следить надо.
Мафиозная• 25 апреля 2024
Ответ дляmamadoma
на ручном, выставляю температуру, время таймером на телефоне засекаю, рецепт вафель там очень удачный, вкусные получаются, уже раз 15 делала и не надоедают
Спасибо) рецепт, хороший, соглашусь, просто за ними следить надо.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу


