04 мая в 18:17

Пасочки

Мои пасочки ! Делитесь своими )
показать весь текст
121 27 7 6
from Ukraine 04 мая в 23:09
241
Ответ дляЭмчЭндЭм
Я имела в виду паска та что печется с творогом в тесте, не сырая творожная
якщо печена то можна без холодильника, я думала та. що з сиру робиться свіжого без випічки
ЭмчЭндЭм 04 мая в 23:10
242
Ответ дляfrom Ukraine
якщо печена то можна без холодильника, я думала та. що з сиру робиться свіжого без випічки
Нет, та что печется. Спасибо)
Tatka Kiev 04 мая в 23:21
243
Печу всього 2 рік, завжди їх боялась
З форм не доставала, бо немає паперу(( забула
Прикрашала донька
11
Чебураха з перцем 04 мая в 23:23
244
Три пасочки від мами , інші - мої
13
НашлаПерепискуМужа 04 мая в 23:36
245
Ответ дляfrom Ukraine
будете сміятися - рецепт з радяньскої кулінарної книги 1938 року... бо моя бабуся покійна все в житті готувала окрім пасок, хз чому, вона мені його продиктувала у далекому 1991 році, тільки по ньому й роблю

на 1 кг борошна - 1,5 стак молока теплого, 1,5 стак цукру (за рецептом 1,5-2 але мені 1,5 смачніше), 3/4 ч л солі, 5-6 яєць (в мене гулівер був то по 5 брала на кг), 300 г масла, але воно має бути 72% хоча б, норм виходить, не гірше ніж з 83%, ваніль за смаком, єдиний секрет, якого в книзі немає - я ще додаю молотий кардамон, його майже не відчувається в тісті, просто легенький аромат

дріжджі якщо живі по 40-50 г на кг, якщо сухі, то читати на пачці, швидкодіючі взагалі можна не активувати, одразу в муку сипати

ставите опару пісну спочатку - молоко, дріжджі, сіль, муки половина, молоко тепле все, на цьому етапі треба гарно вимішати, бо тісто туге виходить дуже, я вчора трішки ще підпилювала мукою, бо була клейка, така попалася

підніметься вдвоє додаєте здобу, спочатку жовтки, розтерти з цукром, потім масло розтоплене, як розмішаєте - решту борошна, потім розмішаєте, додаєте збиті білки, ваніль та кардамон я додаю разом з жовтками та цукром, скільки не можу сказати, бо сиплю та нюхаю тісто, досить чи ні)

тут просто в рецепті ще секрет, що дріжджове тісто любить руки! я скільки пробувала міксером, ну воно смачне, але найкраще саме руками, для мене це кайф, хоча ніколи нема часу, але раз на рік собі дозволяю так його витрачати


коли воно вже здобне вдвоє піднімється, я його ще раз перебиваю та залишаю в каструлі, хоча за рецептом наче й не треба, але воно якось краще стає

потім в формі так - накладаю десь 1/3, чекаю доки підніметься в формі вдвоє, печу на 170 градусів приблизно десь хвилин 40-45 ну це від духовки вже залежить
Підкажіть, будь ласка, стакан молока і цукру, це 200грамовий стакан?
Просто красавица 04 мая в 23:36
246
Ответ дляПьяная вишня
Отче наш, дай сил пережить пасочный психоз ’истинноверующих’. Аминь.
За такую молитву я впервые плюсану😆
1
Диви яка я пава! 04 мая в 23:37
247
Ответ дляfrom Ukraine
я такі не називаю ’скромними’ - класичні, знаю що мої - найсмачніші, скільки мінялися, ніколи не їла такої як в мене, от реально

а на вигляд звичайні, єдине що поливаю шоколадом, але це через психоз стосовно сирих яєць, білу глазур не роблю, покупну не люблю)

цього року одна за всіх, печу на купу народу, точніше напекла вчора, роздала сьогодні вже

фото додам краще тих, що робила минулого року, бо цього року посипка не така красива
Чудова та БЕЗПЕЧНА глазур робиться із цукової пудри, води та дрібки желатину - не розтікається, не тріскається і чудово виглядає.
3
from Ukraine 04 мая в 23:38
248
Ответ дляДиви яка я пава!
Чудова та БЕЗПЕЧНА глазур робиться із цукової пудри, води та дрібки желатину - не розтікається, не тріскається і чудово виглядає.
дякую! треба буде спробувати) просто мої вже люблять із шоколадом, можуть не зацінити)
from Ukraine 04 мая в 23:40
249
Ответ дляНашлаПерепискуМужа
Підкажіть, будь ласка, стакан молока і цукру, це 200грамовий стакан?
так, я цукор міряю зазвичай або чашкою на 300 мл, або банкою майонезною ’до плечиків’ 1,5 баночки, а молоко то 300 мл просто беру
Божа кульбабка 04 мая в 23:48
250
Автор, дякую ща тему.
Всі дівчата, що ризикнули викласти фото- герої. Навіть, рука/морда смайлів не зашкалює), так- декілька набігло).
Гарних і теплих свят: миру, чуда, а всім, хто чекає - дочекатися своїх рідних: кому з фронта, кому повернення з іншої країни.

Добра нашим серцям💛🩵
6 1
НашлаПерепискуМужа 04 мая в 23:52
251
Ответ дляfrom Ukraine
так, я цукор міряю зазвичай або чашкою на 300 мл, або банкою майонезною ’до плечиків’ 1,5 баночки, а молоко то 300 мл просто беру
Дякую
Байрактара 05 мая в 00:08
252
Ответ дляЗабагаловка
Біленька. Інші 6 шт різнобарвні
очень красиво в одном цвете.
1
АБВГДейка 05 мая в 00:09
253
Ой, а я еще в 14.00 считала, что не буду печь паски в этом году. В итоге в 22.00 закончила украшать. 2 пасочки и 3 крафина. Но даде украшений не покупаоа - пришлось импровизировать.
6
Физрукая 05 мая в 00:34
254
Как, как можно паскам длмашним ставить👎 или 🤦‍♀️? И главное, зачем? Человек готовил для семьи, с теплотой и душой, если кому то не нравится дизайн ( хотя, что там может аж так не нравится в этом случае, мне не понятно), то можно же просто пролистать, а не лепить этот негатив
Фу, некоторым и русни не надо, сами еще хуже
8
Вероятненько 05 мая в 02:00
255
4
автор Карма хамелеона 05 мая в 03:05
256
Ответ дляФизрукая
Как, как можно паскам длмашним ставить👎 или 🤦‍♀️? И главное, зачем? Человек готовил для семьи, с теплотой и душой, если кому то не нравится дизайн ( хотя, что там может аж так не нравится в этом случае, мне не понятно), то можно же просто пролистать, а не лепить этот негатив
Фу, некоторым и русни не надо, сами еще хуже
Точно 💯
2
тяжкаялюдина 05 мая в 05:49
257
Ответ дляfrom Ukraine
так, я цукор міряю зазвичай або чашкою на 300 мл, або банкою майонезною ’до плечиків’ 1,5 баночки, а молоко то 300 мл просто беру
Банка майонезная тоже с советских времен? Где сейчас майонез в банках?
Физрукая 05 мая в 11:50
258
Вот мои
4
Томатико 05 мая в 22:28
259
Мої
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff

Ще з цiкавого

Популярные вопросы!

ещё

Сейчас читают!