Дивне створіння• 05 августа в 00:35
Все що я не готую воно не смачно.
Я готую вже 5 років. Сама особисто. І я так і не навчилась. В мене дуже скудне меню. І навіть те що готую воно не смачно. Я вже так змучилася від себе. На доставці жити не варіант. Ну от що робити з собою? Я не вмію також правильно скласти меню щоб було їсти хоча б на 2-3 дні. Вдома і готую наче і толком їсти немає що, і несмачно.
показать весь текст
Королева Сарказма• 05 августа в 15:45
Ответ дляМелочунь
Да не рвется оно)))
ну я как ни пытаюсь что-то там повырезать из филе, то там эти разделительные штуки и пленки везде...и оно как разлазится
если там еще в яйце-то можно склеить как-то..
если там еще в яйце-то можно склеить как-то..
Мелочунь• 05 августа в 15:48
Ответ дляКоролева Сарказма
ну я как ни пытаюсь что-то там повырезать из филе, то там эти разделительные штуки и пленки везде...и оно как разлазится
если там еще в яйце-то можно склеить как-то..
если там еще в яйце-то можно склеить как-то..
Ну не знаю... Бывает такое, что кусочек какой-то получается маленьким, но в основном нормально размера - как само филе - отбивные получаются...
Байрактара• 05 августа в 15:57
Ответ дляЕдиная страна!
Автор готовлю очень вкусно ,но у меня в меню есть мои кулинарные фишки ,которые любят мои коллеги на работе ,фото моих базовых блюд
Хвіст свинячий забули та окрошку з содою
7
Бандитка Сью• 05 августа в 16:11
Ответ дляКоролева Сарказма
так оно ж рвется так как там куча тех пленок и перепонок...особенно если вы тонко режете
Бывает попадается некачественное филе, оно как напитаное водой, и легко рвётся на волокна. Такое не годится на отбивные.
Ещё можно резать его слегка подмороженным. Так легче резать тонкими пластами.
Ещё можно резать его слегка подмороженным. Так легче резать тонкими пластами.
1
Меломанка Маланка• 05 августа в 16:45
Ответ дляМеряю линейкой
Как может получиться не вкусно, если готовить строго по рецепту?
може.нема в людини смаку.не може засмачити гарно сіллю,приправами. виходить як трава. такі знайомі були. все по рецепту,а воно як трава
3
1
Королева Сарказма• 05 августа в 17:39
Ответ дляТирамісу на терасі
Реально замоченньіе в ледяной воде с перцем-горошком и лаврухой сочнее.
так а сколько времени?
вода ж перестанет быть ледяной сразу же...
вода ж перестанет быть ледяной сразу же...
Королева Сарказма• 05 августа в 17:41
Ответ дляПокорительная
Коли варите супи, то соліть їх одразу як закипіло м´ясо. Я перший раз заливаю м´ясо водою, закипає і зливаю воду, промиваю м´ясо. Потім другий раз заливаю водою і коли закипить солю. Потім вже додаю овосі, крупи і якщо треба то досолюю (але це рідко). Сіль витягує смак м’яса в бульйон і виходить смачніше, ніж в кінці солити.
а як робити шоб вода була прозора потім
шоб не плавали якісь ошмьоти з того м’яса??
шоб не плавали якісь ошмьоти з того м’яса??
Сон і дрімота• 05 августа в 17:41
Ответ дляДивне створіння
Ваша свекруха хоча б готує багато і різноманітно . Можна виправити все спеціями
А в мене навіть різноманіття нема толком
А в мене навіть різноманіття нема толком
Ви так бідкаєтесь, наче ви інвалід і вже нічого не можна зробити, в чому проблема знайти рецепт?
Королева Сарказма• 05 августа в 17:43
Ответ дляЛисаЛилу
на відбівні беріть ’відбівна з кісточкою’. Ріжете не тоненько, а по кістоці. М´ясо трохи замаринуйте, спробуйте не викоростовувати дуже багато різних спецій.Прикопчена паприка та сіль, вони універсальні. На пательню олію+можна трохи олії вершкової дуже гарно розігрійте, присмажуйте цей стейк з обох боків по 1-2 хв і в гарачу духовку, бажано на цій же сковороді, в мене знім. ручка. Хвилин 5-7
розкажіть, а для чого саме з кісточкою?
Штора с кисточкой• 05 августа в 17:45
Ответ дляЕдиная страна!
Автор готовлю очень вкусно ,но у меня в меню есть мои кулинарные фишки ,которые любят мои коллеги на работе ,фото моих базовых блюд
Мешанину с фото 5 я уже видела на этом сайте.
А вообще все фото зашквар
А вообще все фото зашквар
1
ШобВам_КакНам• 05 августа в 17:54
Ответ дляКоролева Сарказма
а як робити шоб вода була прозора потім
шоб не плавали якісь ошмьоти з того м’яса??
шоб не плавали якісь ошмьоти з того м’яса??
Достаєте мясо, миєте, перший закипіший бульон виливаєте, миєте каструлю. Заново складається, заливаєте водою і варити.
1
Покорительная• 05 августа в 17:58
Ответ дляКоролева Сарказма
а як робити шоб вода була прозора потім
шоб не плавали якісь ошмьоти з того м’яса??
шоб не плавали якісь ошмьоти з того м’яса??
Так от дехто першу воду не зливає, а збирає піну і дійсно вода мутна. А в мене на другій воді прозорий суп.
1
ШобВам_КакНам• 05 августа в 18:00
Ответ дляКоролева Сарказма
розкажіть, а для чого саме з кісточкою?
Можливо, мається на увазі що це має бути лише вирізка?
Берете вирізку свинину. Ріжете, відбиваєте. Якщо я бачу що мясо буде жорстким то замочую в мінералів, + сіль+ чорний перець. Якщо любите. То перед жаркою, то можете ще натерти ще часником. Ротв. Мука, яйце і жарити на розігріві сковорідці, з однієї сторони потім на іншу і прикриваю кришкою .
У мене завжди смачні виходять. Але це дуже залежить від мясо. Якщо мясо паршиве, то чим ви їх не приправляйте, на смак буде як тирса!
Берете вирізку свинину. Ріжете, відбиваєте. Якщо я бачу що мясо буде жорстким то замочую в мінералів, + сіль+ чорний перець. Якщо любите. То перед жаркою, то можете ще натерти ще часником. Ротв. Мука, яйце і жарити на розігріві сковорідці, з однієї сторони потім на іншу і прикриваю кришкою .
У мене завжди смачні виходять. Але це дуже залежить від мясо. Якщо мясо паршиве, то чим ви їх не приправляйте, на смак буде як тирса!
Вся така шо куди там• 05 августа в 18:18
Ответ дляДокладальниця
Готовьте строго по видео рецептам. Получится хоть несколько основных коронных блюд. Уже легче)
У меня по рецептам почти всегда невкусно или ерунда получается,а когда на глаз то вкусно))
Автор, пробуйте приготувати щось за рецептами з цього сайту https://picantecooking.com/uk/ Мені подобається детальний опис і є багато рецептів зовсім не складних по технології. Але на початках я б радила все робити без імпровізацій. Те, що сама готувала з сайту вдається дуже добре
1
ПушАпница• 05 августа в 18:54
Ответ дляНа циголках
Наша ряба,воняет так ,что ее кушать невозможно
Странно. А у меня не воняет. Пахнет приятно и мясо мягкое, сочное.
Головний кошак• 05 августа в 19:14
Натереть солью, специями, горчицей кусок мяса и запихнуть в духовку, тоже не вкусно? Трудно в это поверить.
Аноним_Русалка• 05 августа в 19:19
По уровню инфантилизма и нытья автор очень похож на местную секретаршу, которую увольняют седьмой раз за пол года.
Автор, это же вы, да?
Автор, это же вы, да?
дамаБезСобачки• 05 августа в 19:31
Ответ дляДивне створіння
Це правда і всі це кажуть.
Пусть сами готовят.
дамаБезСобачки• 05 августа в 19:32
Меня бы кто кормил я бы руки целовала. Не понимаю как можно сказать человеку который для тебя готовил что это не вкусно.
5
Королева Сарказма• 05 августа в 20:25
Ответ дляЛисаЛилу
м´ясо не сухе та жорстке вийде
тобто це все про свинину?
а якщо індичка?
а якщо індичка?
Королева Сарказма• 05 августа в 20:25
Ответ длядамаБезСобачки
Меня бы кто кормил я бы руки целовала. Не понимаю как можно сказать человеку который для тебя готовил что это не вкусно.
ну а если невкусно то шо делать?
Королева Сарказма• 05 августа в 20:27
Ответ дляШобВам_КакНам
Можливо, мається на увазі що це має бути лише вирізка?
Берете вирізку свинину. Ріжете, відбиваєте. Якщо я бачу що мясо буде жорстким то замочую в мінералів, + сіль+ чорний перець. Якщо любите. То перед жаркою, то можете ще натерти ще часником. Ротв. Мука, яйце і жарити на розігріві сковорідці, з однієї сторони потім на іншу і прикриваю кришкою .
У мене завжди смачні виходять. Але це дуже залежить від мясо. Якщо мясо паршиве, то чим ви їх не приправляйте, на смак буде як тирса!
Берете вирізку свинину. Ріжете, відбиваєте. Якщо я бачу що мясо буде жорстким то замочую в мінералів, + сіль+ чорний перець. Якщо любите. То перед жаркою, то можете ще натерти ще часником. Ротв. Мука, яйце і жарити на розігріві сковорідці, з однієї сторони потім на іншу і прикриваю кришкою .
У мене завжди смачні виходять. Але це дуже залежить від мясо. Якщо мясо паршиве, то чим ви їх не приправляйте, на смак буде як тирса!
а як ви розумієте що буде жорстким??
дамаБезСобачки• 05 августа в 20:38
Ответ дляКоролева Сарказма
ну а если невкусно то шо делать?
Готовить самим.
Губки-уточкой• 05 августа в 20:54
Не всім дано готувати. Я готую смачно більшість страв, але от безе, салат з буряків і суп буряковий у мене завжди виходять огидними. Навіть якщо по рецепту роблю, все одно виходять помиї
JannyMoney• 05 августа в 21:16
Рекомендую Клопотенко. Что я у него не готовлю, всё вкусно!
Но самое первое это определиться, что вы любите есть. Рыбу, мясо, птицу. И потом научиться готовить из этого хотя бы пять блюд.
Но самое первое это определиться, что вы любите есть. Рыбу, мясо, птицу. И потом научиться готовить из этого хотя бы пять блюд.
3
JannyMoney• 05 августа в 21:16
Ответ дляГубки-уточкой
Не всім дано готувати. Я готую смачно більшість страв, але от безе, салат з буряків і суп буряковий у мене завжди виходять огидними. Навіть якщо по рецепту роблю, все одно виходять помиї
что за салат?
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Назад Комментарии к ответу