Покорительная• 24 ноября 2024
Мій заробіток на вінегретах і не тільки. Соління
Бачила тему, всі коменти не читала.
Я технолог на промисловості, вища освіта, зарплатня була 14800 тис що до війни, що після така сама.
З цього року, стало особливо важко фінансово, у чоловіка теж проблеми з роботою. Звільнилась, почала займатись соліннями на продаж
Розмістила на фейсбуці оголошення, зробила свою групу клієнтів
Плюс раз в тиждень на базар
В мене черги. Сама собі керівник і це супер. Чоловік допомогає. Зараз, на пʼятий місяць роботи, я вже відбила все вкладене, і заробила свою ж місячну зарплатню за останній тиждень. Вільний графік, всі клієнти задоволені і позитивні. На моїй роботі було важче морально в рази.
Не бійтесь, щось змінити. Іноді, то на краще
Я технолог на промисловості, вища освіта, зарплатня була 14800 тис що до війни, що після така сама.
З цього року, стало особливо важко фінансово, у чоловіка теж проблеми з роботою. Звільнилась, почала займатись соліннями на продаж
Розмістила на фейсбуці оголошення, зробила свою групу клієнтів
Плюс раз в тиждень на базар
В мене черги. Сама собі керівник і це супер. Чоловік допомогає. Зараз, на пʼятий місяць роботи, я вже відбила все вкладене, і заробила свою ж місячну зарплатню за останній тиждень. Вільний графік, всі клієнти задоволені і позитивні. На моїй роботі було важче морально в рази.
Не бійтесь, щось змінити. Іноді, то на краще
показать весь текст
6
10
16
94
464
Губи з філером• 24 ноября 2024
Ответ дляПлакулька
У вас проблемы с доверием. При этом. И это только ваши проблемы.
-Бабушка, у вас яйца домашние?
- конечно внученька, только из магазина
- конечно внученька, только из магазина
2
Тріль!• 24 ноября 2024
Ответ дляМюллерная
А где вы это все храните? Ещё интересно, вот то что на фото когда сделано? Оно у вас целую зиму в таком виде хранится?
та воно не лежить, його розбирають одразу, дивна ви
4
1
Володарка мрій• 24 ноября 2024
Ответ для...аяприкольная
фото чего Вам? я ж не произвожу ничего и не троллю
Фото капусты вашей, которое Вы легко сделаете. Вы что забываете что пишете? Какая разница продаю или не продаю, автор тут тоже ничего не продает.
Шикаю і викаю• 24 ноября 2024
Ответ дляНезламна
У мене подругу в Празі покликали на заміну працювали на випічку хліба. Людей туди беруть просто з вулиці, без огляду та медкомісії. Руки після перекурів не миють, перчатки не вдягають,одяг брудний, спиртом хліб мастять. А подруга до війни працювала на харківських Кулінічах. Каже, там чистота ідеальна, всі працівники у спецодязі, ніякого спирту, кругом камери. У неї шок був. Показала мені той хліб в супермаркеті, шоб я не купувала.
а зачем спиртом хлеб мажут?
1
Шопингмонстр• 24 ноября 2024
Ответ дляГуби з філером
А я видела как из мужик, из бутылки, домашнее молоко попробовал и обратно поставил
А кто-то купил. Натуральное
А кто-то купил. Натуральное
фигня) я видела, как продавщица солений с подругой выпивали на рынке, потом она взяла огурец из такого ведра, откусила закусила и остаток обратно в ведро положила)) кстати до этого случая я у нее всегда и брала огурцы соленые
4
Тріль!• 24 ноября 2024
Ответ дляРаботать надо
Дома,на домашних. А в ресторане на особенных? Вы бы видели производство печенья
у нас в селе цех. Ну ниче- жуете же
колись була у мене подруга, за часів срср, дядько її працював на ковбасній фабриці, кінець 80-х ковбаса була в дефіциті, вона сказала, що дядько додому ковбасу носить, а сам ніколи не їсть та весь час розповідає як ту ковбасу роблять, щурі в чані з масою для варенки то було найпростіше
1
3
JannyMoney• 24 ноября 2024
Ответ дляШопингмонстр
фигня) я видела, как продавщица солений с подругой выпивали на рынке, потом она взяла огурец из такого ведра, откусила закусила и остаток обратно в ведро положила)) кстати до этого случая я у нее всегда и брала огурцы соленые
раз она ела, значит хорошие огурчики
8
1
Шикаю і викаю• 24 ноября 2024
Ответ дляПлакулька
Автор,сейчас в воскресный вечер ,ломанется шинковать капусту и записывать видео)) Специально для анонима ,у которого проблемы с доверием людям🤣🤣 Под всех психических не подстроишся.
ну, у нее же есть стопка этих ведер или контейнеров, например. Или заготовки, которые она якобы по 2 часа в день делает.
1
5
...аяприкольная• 24 ноября 2024
Ответ дляВолодарка мрій
Фото капусты вашей, которое Вы легко сделаете. Вы что забываете что пишете? Какая разница продаю или не продаю, автор тут тоже ничего не продает.
Та нате Вам фото, капуста, сальце моё. Ото проблема
1
10
Сижуревувшоке• 24 ноября 2024
Ответ дляЖенщина с косой
Ну конечно) Органика при посадке и полив.
Томати ні разу не обробляли?
Вірю (ні)
Вірю (ні)
1
1
Меряю линейкой• 24 ноября 2024
Ответ дляJannyMoney
раз она ела, значит хорошие огурчики
Добре підмічено. А молочна кислота в бочці чи відрі продезинфікує залишок
2
Губи з філером• 24 ноября 2024
Ответ для...аяприкольная
Та нате Вам фото, капуста, сальце моё. Ото проблема
Мне показалось что там муха
Володарка мрій• 24 ноября 2024
Ответ для...аяприкольная
Та нате Вам фото, капуста, сальце моё. Ото проблема
Какой ужас. Соседство продуктов не выдержано, все понапихано кое как, полки грязные. Фу. ’И эти люди запрещают мне ковыряться в носу’
5
2
Попразендовна• 24 ноября 2024
Ответ дляМеряю линейкой
Ну а де ресторанам зберігати соління, якщо б вони їх самі заготовлювали на весь сезон? Де переробляти овочі, продукти для такої продукції. Ресторан рахує кожен свій вільний кВ метр. Звичайно купують готове
У нас есть кафешка с офигенными тортиками, которые пекут частницы на дому. Само кафе их не печёт и берём который год эти эстерхази аж бегом, бо вкусно
Слобожаночка• 24 ноября 2024
Ох і квакуші більшість порадниць. 100% сидять на своїх замизганих кухнях в засалених халатах і хейтять всіх, хто піднявся чуть вище. Смішно читать, як ніхто не купує на ринках таких продуктів. А черги до таких лотків, то інопланетяни?
8
6
Тріль!• 24 ноября 2024
Ответ дляГрушки-яблочки
100 кілограм чоловік насік за годину
наразі є будь-які верстати, ті що капусту сечуть теж, 21 сторіччя на дворі
Сижуревувшоке• 24 ноября 2024
Ответ дляАноним_Русалка
На рынок частенько приезжают те, кто не может продать у себя в селе, т.к. по месту все в курсе, что корова больная или хозяйка заср..ка или брехуха. Они же сдают перекупам, которые уже везут на рынок.
Лютий плюс.
...аяприкольная• 24 ноября 2024
Ответ дляГуби з філером
Мне показалось что там муха
Если и есть, то домашняя
я ж не продаю
1
4
Аноним_Русалка• 24 ноября 2024
Ответ для4есотка
Моя мама має золоті ручки
Продає іноді своє в банках солені огірку інше
То знаючі люди беруть з руками
Смак інший з городу без хімііі
А те що тут фукають не зважайте
Продає іноді своє в банках солені огірку інше
То знаючі люди беруть з руками
Смак інший з городу без хімііі
А те що тут фукають не зважайте
На навозе вполне можно вырастить огурчики с зашкаливающий количеством нитратов.
1
...аяприкольная• 24 ноября 2024
Ответ дляВолодарка мрій
Какой ужас. Соседство продуктов не выдержано, все понапихано кое как, полки грязные. Фу. ’И эти люди запрещают мне ковыряться в носу’
Это не ко мне , у меня были вопросы только к скорости создания , а не к виду и прочему. Соседство банок должно быть какое-то особенное??
1
Тріль!• 24 ноября 2024
Ответ дляadida-s
Автор, рада за Вас. Продолжайте в том же духе. Шепните на ухо , какой секретный ингридиент в огурцы положить ,чтоб хрустели. Для себя делаем в трёх- пяти литровых ведёрках, первый год получились мягкие,даже брюзлые. Грешили на соль. В этом году чуть по другому накидали туда всего,уже ближе к делу. Но хотелось бы именно хруста добиться))))
робіть в банках, я солю для себе, не продаю, зазвичай хрустять, 2-3 дні у відрі, а потім закатую, зелень свіжа, часник, перець гіркий, а розсол кип’ячу, дуже смачні виходять
2
Меряю линейкой• 24 ноября 2024
Ответ дляСижуревувшоке
Томати ні разу не обробляли?
Вірю (ні)
Вірю (ні)
Я не обробляю , що саджу. Якщо біо, то не хворіють, правда я 10 років працювала над питанням органічного землеробства, щоб були природні вороги тій же фітофторі
2
Тріль!• 24 ноября 2024
Ответ дляТримаю свічку
Автор, ви молодець! Не слухай те їх. Я б купила.
А ті, хто фукають, хай ідуть в Сільпо. В мене сусідка там робить, каже торти печуть з побитих яєць, збирають їх навіть з землі, де в черевиках вантажники ходять. Зато там сертифікат є.
А ті, хто фукають, хай ідуть в Сільпо. В мене сусідка там робить, каже торти печуть з побитих яєць, збирають їх навіть з землі, де в черевиках вантажники ходять. Зато там сертифікат є.
ну все одно ж пропечеться))) як казала моя подруга колись ’більше бруду - товща пика’
Захекалася читать• 24 ноября 2024
Якщо це справді Ви робите, то круто, Ви молодець) І асортимент великий.
Домашні консервації від вмілої господині - це дуже смачно.. Мені, на жаль, такі господиньки ще не попадались (але я не дуже шукала), всі ті у кого я купувала розхвалювали товар під гаслом ’моя мама сама солить’, в реалі - це були промислові соління
Домашні консервації від вмілої господині - це дуже смачно.. Мені, на жаль, такі господиньки ще не попадались (але я не дуже шукала), всі ті у кого я купувала розхвалювали товар під гаслом ’моя мама сама солить’, в реалі - це були промислові соління
1
Плакулька• 24 ноября 2024
Ответ дляШикаю і викаю
ну, у нее же есть стопка этих ведер или контейнеров, например. Или заготовки, которые она якобы по 2 часа в день делает.
Может и есть. А вы тут причем?
1
1
Сижуревувшоке• 24 ноября 2024
Ответ дляПопразендовна
А знаете сколько ресторанов покупают у частников соленья? Родители бм из под Херсона сдавали ресторанам маринованные белые грибы, брали аж бегом на постоянной основе
Я працюю в цій сфері. Все з супермаркетів, з документами, навіть лід. Я про нормальні заклади пишу. Санстанція раз на тиждень робить змиви. Це власник їх замовляє. Власник має 7 ресторанів, кругом порядок.
4
...аяприкольная• 24 ноября 2024
Ответ дляМеряю линейкой
Я не обробляю , що саджу. Якщо біо, то не хворіють, правда я 10 років працювала над питанням органічного землеробства, щоб були природні вороги тій же фітофторі
У вас была проблема В этом году с пеноспорозом огурцов? Я впервые обработала(( тоже ничего не прыскаю химией
Пффф 100%• 24 ноября 2024
Ответ дляШвендяю містами
Даже если и так то что? Или лучше когда дома голодные дети, а мама пахнет ароматами ванили?
Ну так не надо рассказывать сказки)
Если вы не знаете что такое такая работа, то не надо ляля. Я 20 лет в этом барахтаюсь. Своя компания. Как работать в этом всём знаю не с ванильного завтрака.
Повторила б я это, если б вернуть? Нет.
Сейчас лечусь. Потому что работа на износ. Дети ни в чем не нуждались. Но мамы не видели. Или видели оболочку. Сейчас уже поздно. Работаем с психологами по налаживанию контакта.
Нужно выбирать - иди хорошая жена и мама или лошадь для работы и кошелек.
Первое возможно, если удачно выбрал себе партнёра в браке и он обеспечивает. Тогда фин сторона- его головная боль.
А если любовь зла , то мой вариант.
Да, я не нищая. Но счастлива ли я? Нет
А про запахи - это не из книг. Сама знаю как воняет павильон с соленьями и машина после них. В боксах возили.
Если вы не знаете что такое такая работа, то не надо ляля. Я 20 лет в этом барахтаюсь. Своя компания. Как работать в этом всём знаю не с ванильного завтрака.
Повторила б я это, если б вернуть? Нет.
Сейчас лечусь. Потому что работа на износ. Дети ни в чем не нуждались. Но мамы не видели. Или видели оболочку. Сейчас уже поздно. Работаем с психологами по налаживанию контакта.
Нужно выбирать - иди хорошая жена и мама или лошадь для работы и кошелек.
Первое возможно, если удачно выбрал себе партнёра в браке и он обеспечивает. Тогда фин сторона- его головная боль.
А если любовь зла , то мой вариант.
Да, я не нищая. Но счастлива ли я? Нет
А про запахи - это не из книг. Сама знаю как воняет павильон с соленьями и машина после них. В боксах возили.
Тріль!• 24 ноября 2024
Ответ дляПенек Возмездия
Тема ж не про ваші вподобання, а як автор сама знайшла собі роботу, а не жалілась на життя і низьку зп. Поважаю таких людей, які роблять виклик собі боротися з обставинами. Можливо, це буде старт нової ТМ. Придумайте свою назву компанії і масштабуйтесь! Хай все буде 👍!
найцікавіше, що ніхто тут майже не помітив головного - авторка каже, що відбила вкладене за півроку, це значить, що в неї купа обладнання, якє січе, ріже та робить усілякі інші дії, ну не капусту ж закуплену з баклажанами вони відбивала та відра пластикові
люди читають дупою, одразу видно тих, хто працював все життя на дядька чужого
люди читають дупою, одразу видно тих, хто працював все життя на дядька чужого
5
автор
Покорительная
• 24 ноября 2024
Ответ дляаромат Жука
А для вас не має різниці, зʼїсти салат в ресторані і зʼїсти салат, який не відомо де робили, не відомо як зберігали, тримали півдня на відкритому повітрі.
Нєєєєє різниці не має
Нєєєєє різниці не має
В мене замовляють і ресторани, що саме прям ресторани, не знаю
Але два заклади, досить відомі
Але два заклади, досить відомі
2
4
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Сейчас читают!
Назад Комментарии к ответу