Гуляю босоніж• 25 ноября 2024
смалец
Когда покупаю на базаре сало/мясо, наш продавец продает смалец (такой беленький , красивій в баночке). Девочки, для чего он ? для жарки? Я готовлю на подсолнечном/топленном или оливковом. Говорят , что вкусная получается еда на смальце. Будет по вкусу как у бабушки в печи ? Девочки, поделитесь, что с ним делают? єто полезно или наоборот?
показать весь текст
Дюагональ• 25 ноября 2024
я сама иногда покупаю здор и вытапливаю смалец. Он реально вкусный на черном хлебе с луком или чесноком, и даже полезный, и вкуснее для готовки.
Мания-Величия• 25 ноября 2024
Ответ дляСекретница
Я только рыбу на подсолнечном рафинированном жарю, остальное на животных жирах, у меня домашний смалец, куриный и утиный жир) сырники можно на кокосовом, я готовлю в духовке на сливочном
Ммм, тушкована картопелька на качиному жирку
Мания-Величия• 25 ноября 2024
Ответ дляБабка-ежика
А яйця смажені які смачні. Мені все на смальці смачніше і цибулька і м´яско. Тільки солодке не смажу на ньому.
Спробуйте пісочне тісто на смальці. Саме розсипчасте і хрумке печиво саме на смальці, ні на маслі, ні навіть на маргарині так не вийде
1
Ответ дляМания-Величия
Спробуйте пісочне тісто на смальці. Саме розсипчасте і хрумке печиво саме на смальці, ні на маслі, ні навіть на маргарині так не вийде
Я почала топити смалець відносно недавно. Після подорожі в Відень хотіла зробити десерт-тістечко Флодні, в автентичному рецепті треба було смальцю
Мания-Величия• 25 ноября 2024
Ответ дляok1904
Я почала топити смалець відносно недавно. Після подорожі в Відень хотіла зробити десерт-тістечко Флодні, в автентичному рецепті треба було смальцю
Діліться рецептом, смалець є)
Мания-Величия• 25 ноября 2024
Не давайте, почитала, що в мене з усіх інгредієнтів є лише смалець. Піду хліб намажу, з часничком
1
1
Ответ дляМания-Величия
Діліться рецептом, смалець є)
Погугліть. Це класний перекладенець. Треба макова начинка, яблучна, горіхова, можна сливове повидло. Розкатуються коржі, все перемащується, іразом запікається.
Це різдвяна випічка угорських євреїв, до речі. А як відомо угорська кондитерка по імператорському дворі користувалася великою популярністтю
Це різдвяна випічка угорських євреїв, до речі. А як відомо угорська кондитерка по імператорському дворі користувалася великою популярністтю
1
Істеріомама• 25 ноября 2024
Ответ дляСекретница
Я только рыбу на подсолнечном рафинированном жарю, остальное на животных жирах, у меня домашний смалец, куриный и утиный жир) сырники можно на кокосовом, я готовлю в духовке на сливочном
Рибу теж смачно на кокосовому.
Істеріомама• 25 ноября 2024
Ответ дляok1904
Погугліть. Це класний перекладенець. Треба макова начинка, яблучна, горіхова, можна сливове повидло. Розкатуються коржі, все перемащується, іразом запікається.
Це різдвяна випічка угорських євреїв, до речі. А як відомо угорська кондитерка по імператорському дворі користувалася великою популярністтю
Це різдвяна випічка угорських євреїв, до речі. А як відомо угорська кондитерка по імператорському дворі користувалася великою популярністтю
Де євреї і де смалець
Вже дочитала, що на гусячому. Краще пошукайте гусячий, не використовуйте свинячий
Вже дочитала, що на гусячому. Краще пошукайте гусячий, не використовуйте свинячий
2
Oksana0612• 25 ноября 2024
Ответ дляok1904
Погугліть. Це класний перекладенець. Треба макова начинка, яблучна, горіхова, можна сливове повидло. Розкатуються коржі, все перемащується, іразом запікається.
Це різдвяна випічка угорських євреїв, до речі. А як відомо угорська кондитерка по імператорському дворі користувалася великою популярністтю
Це різдвяна випічка угорських євреїв, до речі. А як відомо угорська кондитерка по імператорському дворі користувалася великою популярністтю
Ще моя бабуся такий пекла і я завжди на Різдво. Тільки в нас його називають Королівський. Але то люблять щось таке добреньке, ліґуміну, назвати королівська))
1
Істеріомама• 25 ноября 2024
Ответ дляok1904
Та я перший на гусячому робила, євреї не мусульмани, свинячий смалець для них звичний інгредієнт
Свинина вся не кошер, немає виключень
2
Не будь КакСвета• 25 ноября 2024
Ответ дляok1904
Я почала топити смалець відносно недавно. Після подорожі в Відень хотіла зробити десерт-тістечко Флодні, в автентичному рецепті треба було смальцю
А можете розказати, яке саме сало топите, що додаєте? Дівчата пишуть, що зі здору, але він, наче, має специфічний запах.
Личко Невеличке• 26 ноября 2024
Ответ дляok1904
Знімаю з здору плівку, ріжу, , я замовчую, тут просто промивають
Имбирь, бадьян добавили
Интересно, что белое? И, что за жидкость? Уксус?
Интересно, что белое? И, что за жидкость? Уксус?
Ответ дляЛичко Невеличке
Имбирь, бадьян добавили
Интересно, что белое? И, что за жидкость? Уксус?
Интересно, что белое? И, что за жидкость? Уксус?
Я додавала оцет(в мене домашній яблучний) як вимочувала в першій воді, не погано. Є в них подібні відео без спецій і додавання оцету. Але принцип, що добре вимочити і брудну воду злити, прекрасний, зайва волога випаровується
Личко Невеличке• 26 ноября 2024
Ответ дляok1904
Колір смальцю ідеал но білий, але іноді кремовий, видно від матеріалу залежить.
Додавала імбир
Додавала імбир
Белое, имела в виде, вот эту трубочку, которую он порезал с имбирём. То ли корень тоже какой-то, то ли трава
Секретница• 26 ноября 2024
Ответ дляok1904
В мене свекруха коли коропа фарширує(Чернівці) в риб´ячий фарш додає мелене сальце(для мене це був нонсенс, якби, але не для Чернвців)
Я в любой рыбный фарш добавляю кусочек сала, тогда нежнее и сочнее и не разваливаются котлеты, и яйцо не надо
Хвігура мічти• 26 ноября 2024
Ответ дляЛичко Невеличке
Белое, имела в виде, вот эту трубочку, которую он порезал с имбирём. То ли корень тоже какой-то, то ли трава
Порей
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
