sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Соусы, специи, приправы
anonim_84
Гуляю босоніж• 25 ноября 2024

смалец

Когда покупаю на базаре сало/мясо, наш продавец продает смалец (такой беленький , красивій в баночке). Девочки, для чего он ? для жарки? Я готовлю на подсолнечном/топленном или оливковом. Говорят , что вкусная получается еда на смальце. Будет по вкусу как у бабушки в печи ? Девочки, поделитесь, что с ним делают? єто полезно или наоборот?
показать весь текст
56 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
noavatar
Svitlo_• 25 ноября 2024
31
У випічку додаю. На смальці жарю деруни
anonim_109
Дюагональ• 25 ноября 2024
32
я сама иногда покупаю здор и вытапливаю смалец. Он реально вкусный на черном хлебе с луком или чесноком, и даже полезный, и вкуснее для готовки.
anonim_105
Мания-Величия• 25 ноября 2024
33
Ответ дляСекретница
Я только рыбу на подсолнечном рафинированном жарю, остальное на животных жирах, у меня домашний смалец, куриный и утиный жир) сырники можно на кокосовом, я готовлю в духовке на сливочном
Ммм, тушкована картопелька на качиному жирку
anonim_105
Мания-Величия• 25 ноября 2024
34
Ответ дляБабка-ежика
А яйця смажені які смачні. Мені все на смальці смачніше і цибулька і м´яско. Тільки солодке не смажу на ньому.
Спробуйте пісочне тісто на смальці. Саме розсипчасте і хрумке печиво саме на смальці, ні на маслі, ні навіть на маргарині так не вийде
heart 1
noavatar
ok1904• 25 ноября 2024
35
Ответ дляМания-Величия
Спробуйте пісочне тісто на смальці. Саме розсипчасте і хрумке печиво саме на смальці, ні на маслі, ні навіть на маргарині так не вийде
Я почала топити смалець відносно недавно. Після подорожі в Відень хотіла зробити десерт-тістечко Флодні, в автентичному рецепті треба було смальцю
anonim_105
Мания-Величия• 25 ноября 2024
36
Ответ дляok1904
Я почала топити смалець відносно недавно. Після подорожі в Відень хотіла зробити десерт-тістечко Флодні, в автентичному рецепті треба було смальцю
Діліться рецептом, смалець є)
anonim_105
Мания-Величия• 25 ноября 2024
37
Не давайте, почитала, що в мене з усіх інгредієнтів є лише смалець. Піду хліб намажу, з часничком
heart 1 face_with_tears_of_joy 1
noavatar
ok1904• 25 ноября 2024
38
Ответ дляМания-Величия
Діліться рецептом, смалець є)
Погугліть. Це класний перекладенець. Треба макова начинка, яблучна, горіхова, можна сливове повидло. Розкатуються коржі, все перемащується, іразом запікається.
Це різдвяна випічка угорських євреїв, до речі. А як відомо угорська кондитерка по імператорському дворі користувалася великою популярністтю
heart 1
noavatar
ok1904• 25 ноября 2024
39
Ответ дляМания-Величия
Не давайте, почитала, що в мене з усіх інгредієнтів є лише смалець. Піду хліб намажу, з часничком
Це епічна випічка, я заздалегідь готувала начинки, а вже потім тісто і пекла
attached-photo
anonim_121
Істеріомама• 25 ноября 2024
40
Ответ дляСекретница
Я только рыбу на подсолнечном рафинированном жарю, остальное на животных жирах, у меня домашний смалец, куриный и утиный жир) сырники можно на кокосовом, я готовлю в духовке на сливочном
Рибу теж смачно на кокосовому.
anonim_121
Істеріомама• 25 ноября 2024
41
Ответ дляok1904
Погугліть. Це класний перекладенець. Треба макова начинка, яблучна, горіхова, можна сливове повидло. Розкатуються коржі, все перемащується, іразом запікається.
Це різдвяна випічка угорських євреїв, до речі. А як відомо угорська кондитерка по імператорському дворі користувалася великою популярністтю
Де євреї і де смалець

Вже дочитала, що на гусячому. Краще пошукайте гусячий, не використовуйте свинячий
heart 2
noavatar
ok1904• 25 ноября 2024
42
Ответ дляІстеріомама
Де євреї і де смалець

Вже дочитала, що на гусячому. Краще пошукайте гусячий, не використовуйте свинячий
Та я перший на гусячому робила, євреї не мусульмани, свинячий смалець для них звичний інгредієнт
woman_facepalming 2
noavatar
ok1904• 25 ноября 2024
43
Ответ дляІстеріомама
Де євреї і де смалець

Вже дочитала, що на гусячому. Краще пошукайте гусячий, не використовуйте свинячий
В мене свекруха коли коропа фарширує(Чернівці) в риб´ячий фарш додає мелене сальце(для мене це був нонсенс, якби, але не для Чернвців)
noavatar
Oksana0612• 25 ноября 2024
44
Ответ дляok1904
Погугліть. Це класний перекладенець. Треба макова начинка, яблучна, горіхова, можна сливове повидло. Розкатуються коржі, все перемащується, іразом запікається.
Це різдвяна випічка угорських євреїв, до речі. А як відомо угорська кондитерка по імператорському дворі користувалася великою популярністтю
Ще моя бабуся такий пекла і я завжди на Різдво. Тільки в нас його називають Королівський. Але то люблять щось таке добреньке, ліґуміну, назвати королівська))
face_with_tears_of_joy 1
noavatar
ok1904• 25 ноября 2024
45
Ответ дляOksana0612
Ще моя бабуся такий пекла і я завжди на Різдво. Тільки в нас його називають Королівський. Але то люблять щось таке добреньке, ліґуміну, назвати королівська))
Ну, то як на мене реально святкове печиво
noavatar
ok1904• 25 ноября 2024
46
Ответ дляOksana0612
Ще моя бабуся такий пекла і я завжди на Різдво. Тільки в нас його називають Королівський. Але то люблять щось таке добреньке, ліґуміну, назвати королівська))
Ну його для імператорського двору пекли
noavatar
JulJul07• 25 ноября 2024
47
Ответ дляok1904
Я почала топити смалець відносно недавно. Після подорожі в Відень хотіла зробити десерт-тістечко Флодні, в автентичному рецепті треба було смальцю
Євреї на свинячому не готують. Але тортик смачний має бути
like 2
anonim_121
Істеріомама• 25 ноября 2024
48
Ответ дляok1904
Та я перший на гусячому робила, євреї не мусульмани, свинячий смалець для них звичний інгредієнт
Свинина вся не кошер, немає виключень
heart 2
anonim_43
Не будь КакСвета• 25 ноября 2024
49
Ответ дляok1904
Я почала топити смалець відносно недавно. Після подорожі в Відень хотіла зробити десерт-тістечко Флодні, в автентичному рецепті треба було смальцю
А можете розказати, яке саме сало топите, що додаєте? Дівчата пишуть, що зі здору, але він, наче, має специфічний запах.
noavatar
ok1904• 26 ноября 2024
50
Ответ дляНе будь КакСвета
А можете розказати, яке саме сало топите, що додаєте? Дівчата пишуть, що зі здору, але він, наче, має специфічний запах.
Знімаю з здору плівку, ріжу, , я замовчую, тут просто промивають
heart 1
anonim_133
Личко Невеличке• 26 ноября 2024
51
Ответ дляok1904
Знімаю з здору плівку, ріжу, , я замовчую, тут просто промивають https://youtu.be/1-S530gE__s?si=AOhZ0ffu-9VoXK4O
Имбирь, бадьян добавили
Интересно, что белое? И, что за жидкость? Уксус?
noavatar
ok1904• 26 ноября 2024
52
Ответ дляЛичко Невеличке
Имбирь, бадьян добавили
Интересно, что белое? И, что за жидкость? Уксус?
Я додавала оцет(в мене домашній яблучний) як вимочувала в першій воді, не погано. Є в них подібні відео без спецій і додавання оцету. Але принцип, що добре вимочити і брудну воду злити, прекрасний, зайва волога випаровується
noavatar
ok1904• 26 ноября 2024
53
Ответ дляЛичко Невеличке
Имбирь, бадьян добавили
Интересно, что белое? И, что за жидкость? Уксус?
Колір смальцю ідеал но білий, але іноді кремовий, видно від матеріалу залежить.

Додавала імбир
anonim_133
Личко Невеличке• 26 ноября 2024
54
Ответ дляok1904
Колір смальцю ідеал но білий, але іноді кремовий, видно від матеріалу залежить.

Додавала імбир
Белое, имела в виде, вот эту трубочку, которую он порезал с имбирём. То ли корень тоже какой-то, то ли трава
anonim_44
Секретница• 26 ноября 2024
55
Ответ дляok1904
В мене свекруха коли коропа фарширує(Чернівці) в риб´ячий фарш додає мелене сальце(для мене це був нонсенс, якби, але не для Чернвців)
Я в любой рыбный фарш добавляю кусочек сала, тогда нежнее и сочнее и не разваливаются котлеты, и яйцо не надо
anonim_87
Хвігура мічти• 26 ноября 2024
56
Ответ дляЛичко Невеличке
Белое, имела в виде, вот эту трубочку, которую он порезал с имбирём. То ли корень тоже какой-то, то ли трава
Порей
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff