Знаю бакси• 31 декабря 2024
Тірамісу, ніколи не робила сама. Як ви його робите?
Читаю що є рецепт з яйцями є без і тп. А як ви робите? От думаю спробувати сьогодні зробити. Чи є рецепт на невеличку порцію?
Вся така шо куди там• 31 декабря 2024
Я робила полуничний
Вимочувала савоярді в молоці
Морожену полуницю з пудрою перебивала
Половину мішала з молоком в якому вимочувала печі во
Іншу вливала в збитий маскарпоне з пудрою без вершків і збивала
Потім слоями
Дуже смачно
І нічого крім печива 250 мг маскарпоне полуниці та пудри з молоком не потрібно
Вимочувала савоярді в молоці
Морожену полуницю з пудрою перебивала
Половину мішала з молоком в якому вимочувала печі во
Іншу вливала в збитий маскарпоне з пудрою без вершків і збивала
Потім слоями
Дуже смачно
І нічого крім печива 250 мг маскарпоне полуниці та пудри з молоком не потрібно
Мааарковная• 31 декабря 2024
Так, яйця не треба. Вершки+маскарпоне.
Ну і кава з лікером для обмокування
Ну і кава з лікером для обмокування
Настасья Пицун• 31 декабря 2024
А я вчора робила з яйцями. Сьогодні скуштувала, доволі смачний, єдине у мене я зробила 3 шари а не 2, а треба було таки 2, він був би більш такий м´який. Але вийшло смачно
Приму в дар• 31 декабря 2024
Делала 2 недели назад:
Желтки с сахаром на водяной бане прогрела, пока сахар не растворился.
Сливки взбила, маскарпоне добавила, еще взбила. Смешала с желтками. Савоярди окунала в кофе без добавок. Настаивала ночь. Очень вкусно. Хотела и сегодня сделать, а муж готовый торт принес.
Желтки с сахаром на водяной бане прогрела, пока сахар не растворился.
Сливки взбила, маскарпоне добавила, еще взбила. Смешала с желтками. Савоярди окунала в кофе без добавок. Настаивала ночь. Очень вкусно. Хотела и сегодня сделать, а муж готовый торт принес.
База_птеродактилей• 31 декабря 2024
500 грамм маскарпоне, 200 грамм сливок 33%, 100-150 грамм сахарной пудры, офигенный крем получается.
2
автор
Знаю бакси
• 31 декабря 2024
Ответ дляБаза_птеродактилей
500 грамм маскарпоне, 200 грамм сливок 33%, 100-150 грамм сахарной пудры, офигенный крем получается.
Все разом взбити? Чи вершки з пудрою окремо, а потім додати маскарпоне?
База_птеродактилей• 31 декабря 2024
Ответ дляЗнаю бакси
Все разом взбити? Чи вершки з пудрою окремо, а потім додати маскарпоне?
Я взбиваю все вместе, ни разу жидкий крем не получался, как раз самый идеальный, можете отдельно сливки с пудрой и в конце вмешать маскарпоне лопаткой) вот такой получается, но тут в крем ещё немного какао автор добавила, я делаю без
Шиворот Навыворот• 31 декабря 2024
всегда делаю по этому рецепту, быстро и без заморочек, получается 3 слоя
bespe4na_mavpa• 31 декабря 2024
Ответ дляШиворот Навыворот
всегда делаю по этому рецепту, быстро и без заморочек, получается 3 слоя
У меня такой же рецепт, только сахара 180г и желтки я завариваю. Со сливками мне лично жирно
автор
Знаю бакси
• 01 января в 11:50
Ответ дляБаза_птеродактилей
Я взбиваю все вместе, ни разу жидкий крем не получался, как раз самый идеальный, можете отдельно сливки с пудрой и в конце вмешать маскарпоне лопаткой) вот такой получается, но тут в крем ещё немного какао автор добавила, я делаю без
В мене вийшов трохи загустий вчора...по вашим пропорціям. Незнаю чому (
База_птеродактилей• 01 января в 13:11
Ответ дляЗнаю бакси
В мене вийшов трохи загустий вчора...по вашим пропорціям. Незнаю чому (
Можливо трошки перевзбили? Я взбиваю на середній швидкости буквально 2 хв, він швидко густим стає, але можна пропустити момент і буде занадто + може стати зернистим, а загалом добре пропитався?
автор
Знаю бакси
• 01 января в 14:27
Ответ дляБаза_птеродактилей
Можливо трошки перевзбили? Я взбиваю на середній швидкости буквально 2 хв, він швидко густим стає, але можна пропустити момент і буде занадто + може стати зернистим, а загалом добре пропитався?
Мабуть перевзбила, робила вперше. Не дуже, печиво повністю кремом не просочилося за 5-6годин. Смачно але крем я розумію треба щоб був трохи рідше. Сьогодні ще не їли, може краще буде
База_птеродактилей• 01 января в 16:31
Ответ дляЗнаю бакси
Мабуть перевзбила, робила вперше. Не дуже, печиво повністю кремом не просочилося за 5-6годин. Смачно але крем я розумію треба щоб був трохи рідше. Сьогодні ще не їли, може краще буде
Я зазвичай мінімум на ніч ставлю, десь годин 10-12 йому потрібно, а в наступний раз зможете регулювати потрібну для себе густоту, потрошку на маленькій швидкості збивати і дивитись чи достатньо рідкий/густий, це ж перший раз у вас, я тільки з часом для себе знайшла ідеальний варіант тирамісу
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу