sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Десерты
anonim_143
Знаю бакси• 31 декабря 2024

Тірамісу, ніколи не робила сама. Як ви його робите?

Читаю що є рецепт з яйцями є без і тп. А як ви робите? От думаю спробувати сьогодні зробити. Чи є рецепт на невеличку порцію?
17 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
noavatar
skalarka• 31 декабря 2024
1
сьогодні робила вперше ще не куштували. 500 гр савоярді та крем вершки 500 мл 33% та маскарпоне 500 гр. думаю яйця там не потрібні
heart 1
anonim_66
Вся така шо куди там• 31 декабря 2024
2
Я робила полуничний
Вимочувала савоярді в молоці
Морожену полуницю з пудрою перебивала
Половину мішала з молоком в якому вимочувала печі во
Іншу вливала в збитий маскарпоне з пудрою без вершків і збивала
Потім слоями
Дуже смачно
І нічого крім печива 250 мг маскарпоне полуниці та пудри з молоком не потрібно
anonim_147
Мааарковная• 31 декабря 2024
3
Так, яйця не треба. Вершки+маскарпоне.
Ну і кава з лікером для обмокування
anonim_180
Настасья Пицун• 31 декабря 2024
4
А я вчора робила з яйцями. Сьогодні скуштувала, доволі смачний, єдине у мене я зробила 3 шари а не 2, а треба було таки 2, він був би більш такий м´який. Але вийшло смачно
anonim_133
Там-тарарам• 31 декабря 2024
5
Без яиц
Крем маскарпоне и сметана
noavatar
AtomicX• 31 декабря 2024
6
Классический рецепт с яйцами
like 1
anonim_26
Приму в дар• 31 декабря 2024
7
Делала 2 недели назад:
Желтки с сахаром на водяной бане прогрела, пока сахар не растворился.

Сливки взбила, маскарпоне добавила, еще взбила. Смешала с желтками. Савоярди окунала в кофе без добавок. Настаивала ночь. Очень вкусно. Хотела и сегодня сделать, а муж готовый торт принес.
noavatar
ЛЮБА• 31 декабря 2024
8
Готовлю по рецепту Лизы Глинской , бывает пеку печенья по ее рецепту, если нет время , то покупаю , очень вкусно получается .рецепт расписан у нее по шагово , в ложках и граммах .очень удобно .на ютубе .
heart 1
anonim_188
База_птеродактилей• 31 декабря 2024
9
500 грамм маскарпоне, 200 грамм сливок 33%, 100-150 грамм сахарной пудры, офигенный крем получается.
like 2
anonim_143
автор Знаю бакси • 31 декабря 2024
10
Ответ дляБаза_птеродактилей
500 грамм маскарпоне, 200 грамм сливок 33%, 100-150 грамм сахарной пудры, офигенный крем получается.
Все разом взбити? Чи вершки з пудрою окремо, а потім додати маскарпоне?
anonim_188
База_птеродактилей• 31 декабря 2024
11
Ответ дляЗнаю бакси
Все разом взбити? Чи вершки з пудрою окремо, а потім додати маскарпоне?
Я взбиваю все вместе, ни разу жидкий крем не получался, как раз самый идеальный, можете отдельно сливки с пудрой и в конце вмешать маскарпоне лопаткой) вот такой получается, но тут в крем ещё немного какао автор добавила, я делаю без
attached-photo
attached-photo
anonim_90
Шиворот Навыворот• 31 декабря 2024
12
https://lasunka.com/ru/blog/tort-tiramisu/ всегда делаю по этому рецепту, быстро и без заморочек, получается 3 слоя
noavatar
bespe4na_mavpa• 31 декабря 2024
13
Ответ дляШиворот Навыворот
https://lasunka.com/ru/blog/tort-tiramisu/ всегда делаю по этому рецепту, быстро и без заморочек, получается 3 слоя
У меня такой же рецепт, только сахара 180г и желтки я завариваю. Со сливками мне лично жирно
anonim_143
автор Знаю бакси • 01 января в 11:50
14
Ответ дляБаза_птеродактилей
Я взбиваю все вместе, ни разу жидкий крем не получался, как раз самый идеальный, можете отдельно сливки с пудрой и в конце вмешать маскарпоне лопаткой) вот такой получается, но тут в крем ещё немного какао автор добавила, я делаю без
В мене вийшов трохи загустий вчора...по вашим пропорціям. Незнаю чому (
anonim_188
База_птеродактилей• 01 января в 13:11
15
Ответ дляЗнаю бакси
В мене вийшов трохи загустий вчора...по вашим пропорціям. Незнаю чому (
Можливо трошки перевзбили? Я взбиваю на середній швидкости буквально 2 хв, він швидко густим стає, але можна пропустити момент і буде занадто + може стати зернистим, а загалом добре пропитався?
anonim_143
автор Знаю бакси • 01 января в 14:27
16
Ответ дляБаза_птеродактилей
Можливо трошки перевзбили? Я взбиваю на середній швидкости буквально 2 хв, він швидко густим стає, але можна пропустити момент і буде занадто + може стати зернистим, а загалом добре пропитався?
Мабуть перевзбила, робила вперше. Не дуже, печиво повністю кремом не просочилося за 5-6годин. Смачно але крем я розумію треба щоб був трохи рідше. Сьогодні ще не їли, може краще буде
anonim_188
База_птеродактилей• 01 января в 16:31
17
Ответ дляЗнаю бакси
Мабуть перевзбила, робила вперше. Не дуже, печиво повністю кремом не просочилося за 5-6годин. Смачно але крем я розумію треба щоб був трохи рідше. Сьогодні ще не їли, може краще буде
Я зазвичай мінімум на ніч ставлю, десь годин 10-12 йому потрібно, а в наступний раз зможете регулювати потрібну для себе густоту, потрошку на маленькій швидкості збивати і дивитись чи достатньо рідкий/густий, це ж перший раз у вас, я тільки з часом для себе знайшла ідеальний варіант тирамісу
heart 1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff