После шести ни-ни• 23 января в 08:23
Попробовала я ваш авокадо
Ну і лайно,за що його так люблять.
показать весь текст
53
3
52
87
Девальвация• 23 января в 09:50
Ответ дляГолубка миру
Яйце на грінці і без авокадо смакує. Ви прям як ’салат з кульбаби’. - на десяток яєць пів відра майонезу і два листочки кульбаби) А сам по собі авокадо справді ніякий
Ви лише яйця їсте? Часник просто так, без нічого пробували, або цибулю, ті ж спеції, дуже смачно? Це ж не означає, що їх треба їсти соло. Хоча авокодо і без нічого смачне, а от часник я просто так не їстиму.
Голубка миру• 23 января в 10:01
Ответ дляДевальвация
Ви лише яйця їсте? Часник просто так, без нічого пробували, або цибулю, ті ж спеції, дуже смачно? Це ж не означає, що їх треба їсти соло. Хоча авокодо і без нічого смачне, а от часник я просто так не їстиму.
А я і не про часник. Я про яйце з грінкою. До них можна додати будь які спеції - буде смачно. Авокадо всього лиш один з додатків. Тому говорити ’я їм авокадо’ в цьому випадку дещо некоректно, коли основа це хліб і яйце.
Девальвация• 23 января в 10:18
Ответ дляГолубка миру
А я і не про часник. Я про яйце з грінкою. До них можна додати будь які спеції - буде смачно. Авокадо всього лиш один з додатків. Тому говорити ’я їм авокадо’ в цьому випадку дещо некоректно, коли основа це хліб і яйце.
Якщо я їм авокадо замість салату, то це якраз основа. Для мене ідеально на сніданок хібці з с/с лососем та авокадо. Я не їм сири та майже нічого з овочів, тому авокадо для мене таки повноцінна їжа. Це якщо говорити про правильне харчування, а не просто, щоб набити шлунок яєчнею з хлібом.
1
1
Нервогенератор• 23 января в 10:21
А вас заставляли его есть и пробовать?
Кому то сало лайно, тогда человек просто не ест его и не ноет что не вкусно.
Авокадо как авокадо, на любителя. Как хлеб все любят разный , молоко разной жирности, помидоры разного сорта.
Авокадо давно не роскошь, кг 140 грн бери не хочу. Я люблю чтоб дома он полежал доспел, а потом его с острым Чили перчиком как намазку, гуакамоле и в салат.
И брокколи тоже люблю, особенно свежие
Кому то сало лайно, тогда человек просто не ест его и не ноет что не вкусно.
Авокадо как авокадо, на любителя. Как хлеб все любят разный , молоко разной жирности, помидоры разного сорта.
Авокадо давно не роскошь, кг 140 грн бери не хочу. Я люблю чтоб дома он полежал доспел, а потом его с острым Чили перчиком как намазку, гуакамоле и в салат.
И брокколи тоже люблю, особенно свежие
2
автор
После шести ни-ни
• 23 января в 10:23
Ответ дляНервогенератор
А вас заставляли его есть и пробовать?
Кому то сало лайно, тогда человек просто не ест его и не ноет что не вкусно.
Авокадо как авокадо, на любителя. Как хлеб все любят разный , молоко разной жирности, помидоры разного сорта.
Авокадо давно не роскошь, кг 140 грн бери не хочу. Я люблю чтоб дома он полежал доспел, а потом его с острым Чили перчиком как намазку, гуакамоле и в салат.
И брокколи тоже люблю, особенно свежие
Кому то сало лайно, тогда человек просто не ест его и не ноет что не вкусно.
Авокадо как авокадо, на любителя. Как хлеб все любят разный , молоко разной жирности, помидоры разного сорта.
Авокадо давно не роскошь, кг 140 грн бери не хочу. Я люблю чтоб дома он полежал доспел, а потом его с острым Чили перчиком как намазку, гуакамоле и в салат.
И брокколи тоже люблю, особенно свежие
Не заставляет, читала что божественно вкусно
Нервогенератор• 23 января в 10:31
Ответ дляПосле шести ни-ни
Не заставляет, читала что божественно вкусно
Вы же понимаете что « божественно вкусно» это всё индивидуально, как шампанское кто то любит экстра брют, а другим это Кисляк …
1
100pudov• 23 января в 10:31
Ответ дляНе виправдовуюсь
Я так само, так і не зрозуміла його смак і захват від нього, масло масляне для мене. О, адепти авокадо вже морди ліплять)
Оо, я тоже его не поняла сначала. А потом как распробовала)) это как с оливками,сначала не вкусно,а потом нравится. Главное взять хороший спелый, но не перепревший плод. Я его режу ломтиками, посолить,поперчить и сушеным чесноком посыпать. С актером с красной рыбой- реально пища богов
ну и польза конечно
Карамелька• 23 января в 10:32
Ответ дляСуцільна зрада
Вы сделали все правильно?
На хлеб намазать сливочный сыр, положить спелый авокадо хаас, потом сверху красная рыбка и яйцо пашот.
На хлеб намазать сливочный сыр, положить спелый авокадо хаас, потом сверху красная рыбка и яйцо пашот.
И лопнет тот пашот и будет капать с бутера.
Насмотрелись Инстаграмма ?
Насмотрелись Инстаграмма ?
4
2
Суцільна зрада• 23 января в 10:42
Ответ дляНе стесняюсь
так автор говорить об авокадо как о самостоятельной единице. Мне например авокадо нравится без всяких доп продуктов
Мне тоже. Но автор же тему явно не для обсуждения вкуса авокадо создала, а для троллинга
1
Суцільна зрада• 23 января в 10:42
Ответ дляЗалізна тьотя
Это да. А ещё если жареная…. С селедочкой или скумбрией…
Но не полезная и часто ее нельзя, а авокадо хоть каждый день, были бы деньги.
Но не полезная и часто ее нельзя, а авокадо хоть каждый день, были бы деньги.
А мои дети к примеру не ели б вообще. Не любят жареную картошку. И авокадо тоже не любят.
Суцільна зрада• 23 января в 10:45
Ответ дляПосле шести ни-ни
Не заставляет, читала что божественно вкусно
Для это это реально божественно вкусно.
Но я и устрицы люблю и улитки и суши и вообще много всего.
А вот картошка, борщ, супы не ем вообще.
У всех разный вкус и это отлично.
Было бы стрёмно если б все в мире ели одно и то же.
Но я и устрицы люблю и улитки и суши и вообще много всего.
А вот картошка, борщ, супы не ем вообще.
У всех разный вкус и это отлично.
Было бы стрёмно если б все в мире ели одно и то же.
1
5
Суцільна зрада• 23 января в 10:46
Ответ дляКарамелька
И лопнет тот пашот и будет капать с бутера.
Насмотрелись Инстаграмма ?
Насмотрелись Инстаграмма ?
В смысле? Я так ем много лет.
Инстаграмма у меня нет.
Он не лопнет, а делаете надрез и желток вытекает.
Инстаграмма у меня нет.
Он не лопнет, а делаете надрез и желток вытекает.
1
4
Червона калина• 23 января в 10:47
Ответ дляПанна Кота
Без авокадо прекрасно.
С авокадо, еще лучше) но с хорошим, вкусным, спелым. А то некоторые купят зеленчак непонятный, потом фукают
4
Бараболька• 23 января в 10:47
Ответ дляПанна Кота
Шпинат никакой. Рукколу люблю.
От як дивно смакові рецептори працюють, мені прям до ригачки, при тому, що я їм все. Ще довго того присмаку не могла позбутися
Угги_в_горошек• 23 января в 10:48
Мне тоже не нравится вкус авокадо ,но я его покупаю и добавляю в смузи, потому что полезно( наверно). Шпинат и руколу тоже. В смузи не чувствуется их вкус , ну разве что руколы привкус иногда.
Червона калина• 23 января в 10:52
Ответ дляАкуна_Матата
Я его вообще не переношу. У меня после него ужасно болит живот((
У меня тоже, но от сортов хаас и элит, не болит почему то.
Карамелька• 23 января в 10:54
Ответ дляСуцільна зрада
В смысле? Я так ем много лет.
Инстаграмма у меня нет.
Он не лопнет, а делаете надрез и желток вытекает.
Инстаграмма у меня нет.
Он не лопнет, а делаете надрез и желток вытекает.
Да, именно так все и делают. Отвратительное зрелище.
2
Суцільна зрада• 23 января в 11:00
Ответ дляКарамелька
Да, именно так все и делают. Отвратительное зрелище.
А мне очень нравится. Обожаю пашот.
Но я никогда не ем свернувшийся желток. Только жидкий.
Но я никогда не ем свернувшийся желток. Только жидкий.
Капитанша• 23 января в 11:13
І мені воно не смачне ), а ще хамон, бо він мені як сире м´ясо на смак. А от устриць люблю
Капитанша• 23 января в 11:16
Ответ дляЖенаАйтишнеГа
Шпинат з руколою їм нормально, а авокадо скільки не пробувала, не йде. Здається, що кусок мила їм. Може зі смаковими щось. Оливкову олію їм, оливки не можу себе заставити, такі вони мені несмачні.
Я ще й оливкову олію терпіти не можу, неприємний мені смак та аромат. А от лляну чи з гарбузового насіння, дуже люблю
Синиця у спідниці• 23 января в 11:33
Ответ дляЖенаАйтишнеГа
Шпинат з руколою їм нормально, а авокадо скільки не пробувала, не йде. Здається, що кусок мила їм. Може зі смаковими щось. Оливкову олію їм, оливки не можу себе заставити, такі вони мені несмачні.
Ви ще з дерева не куштували
Мені було цікаво спробувати, які вони на смак.Це жах. Гіркота і терпкість в роті, що майже ніякі смаки не відчуваєшь.І це я відкусила і виплюнула.
До речі, олію оливкову, оливки зелені приготовлені я обожнюю.
Це жарт якщо що. Я думаю більш немає таких дуреп, як я , які пробували оливки з дерева
Мені було цікаво спробувати, які вони на смак.Це жах. Гіркота і терпкість в роті, що майже ніякі смаки не відчуваєшь.І це я відкусила і виплюнула.
До речі, олію оливкову, оливки зелені приготовлені я обожнюю.
Це жарт якщо що. Я думаю більш немає таких дуреп, як я , які пробували оливки з дерева
Синиця у спідниці• 23 января в 11:37
Ответ дляКапитанша
І мені воно не смачне ), а ще хамон, бо він мені як сире м´ясо на смак. А от устриць люблю
За хамон здивована...Якщо серано, або курадо так собі, але хамон іберіко,витриманий, це кайф.І близько не схожий на сире м´ясо.
2
Голубка миру• 23 января в 11:45
Ответ дляДевальвация
Якщо я їм авокадо замість салату, то це якраз основа. Для мене ідеально на сніданок хібці з с/с лососем та авокадо. Я не їм сири та майже нічого з овочів, тому авокадо для мене таки повноцінна їжа. Це якщо говорити про правильне харчування, а не просто, щоб набити шлунок яєчнею з хлібом.
Я не буду сперечатись з вами про ’правильне харчування’, це завідомо провальна справа. Тим більше що я люблю авокадо, але цілком розумію людей, яким це не подобається. І в розрвзі ’повноцінна їжа’...ну кожному своє.
Голубка миру• 23 января в 11:49
Ответ дляСиниця у спідниці
За хамон здивована...Якщо серано, або курадо так собі, але хамон іберіко,витриманий, це кайф.І близько не схожий на сире м´ясо.
Ну це всяко специфічна їжа, не сильно притаманна для нашого регіону, от людям і незвично. Як і вся екзртика, будемо відверті
Девальвация• 23 января в 11:50
Ответ дляГолубка миру
Я не буду сперечатись з вами про ’правильне харчування’, це завідомо провальна справа. Тим більше що я люблю авокадо, але цілком розумію людей, яким це не подобається. І в розрвзі ’повноцінна їжа’...ну кожному своє.
Ви взагалі не про те сперечаєтесь. Людина порадила спробувати авокадо не соло, а в поєднанні з чимось, можливо так сподобається. А ви почали про те, що яйце і так смачно, навіщо авокадо. Саме на це я навела вам приклад про часник. Але сперечатися дійсно нема про що.
автор
После шести ни-ни
• 23 января в 11:52
Ответ дляСуцільна зрада
Для это это реально божественно вкусно.
Но я и устрицы люблю и улитки и суши и вообще много всего.
А вот картошка, борщ, супы не ем вообще.
У всех разный вкус и это отлично.
Было бы стрёмно если б все в мире ели одно и то же.
Но я и устрицы люблю и улитки и суши и вообще много всего.
А вот картошка, борщ, супы не ем вообще.
У всех разный вкус и это отлично.
Было бы стрёмно если б все в мире ели одно и то же.
Это правда, мы всё разные. У меня просто был огромные ожидания
автор
После шести ни-ни
• 23 января в 11:54
Ответ дляСуцільна зрада
Мне тоже. Но автор же тему явно не для обсуждения вкуса авокадо создала, а для троллинга
Нет это вы троль, не знаю что это значит. Просто попробовала, меня угостили, я так его и не съела, наверное выкину. Ещё инжир покупала и тоже не моё совсем.
А теперь скажите при чем тот троль
А теперь скажите при чем тот троль
4
1
Голубка миру• 23 января в 11:56
Ответ дляДевальвация
Ви взагалі не про те сперечаєтесь. Людина порадила спробувати авокадо не соло, а в поєднанні з чимось, можливо так сподобається. А ви почали про те, що яйце і так смачно, навіщо авокадо. Саме на це я навела вам приклад про часник. Але сперечатися дійсно нема про що.
В поєднанні з чимось авокадо просто не буде чути, тому може й сподобається. Але чи авокадо? Вибачте, але за грінками, рибою, сиром і яйцем ви певні що буде чути смак авокадо? Тоді навіщо він там? Бо що? Бо це круто, дорого і стильно їсти авокадо навіть якщо не любиш? Якщо авокадо любиш, то в просто бутерброди з авокадо смачно їсти. Інакше це не має сенсу (на мою думку)
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Сейчас читают!
Назад Комментарии к ответу