Я таке знаю• 24 января в 18:05
Считаете ли вы что сало свиное полезное?
показать весь текст
7
2
2
Прибираю щодня• 24 января в 18:31
Салко, сальце, салочко
Хай би воно сто разів шкідливе було - я би їла все одно. От копчене - і знаю що не гуд, але з чорним хлібом це ж іжа богів з Олімпу
Хай би воно сто разів шкідливе було - я би їла все одно. От копчене - і знаю що не гуд, але з чорним хлібом це ж іжа богів з Олімпу
1
Г@Л@В@ломка• 24 января в 18:32
Ответ дляНіколи не збрешу
Так!
Мої батьки і бабусі в селі майже постійно все готували на домашньому смальці.
Ні в кого не було серцево-судинних хвороб
Мої батьки і бабусі в селі майже постійно все готували на домашньому смальці.
Ні в кого не було серцево-судинних хвороб
У мене теж готують і всі в сім´ї помирають від інсульту (крім нещасних випадків), так що такий собі показник)
ХикориДикори• 24 января в 18:40
Ответ дляTivoli
Да, но я его не люблю и не ем
Ви що не українка, як можна сальце не любити?
1
1
MacOS-ница• 24 января в 18:43
Ответ дляДай подивлюся
Где купить в Киеве хорошее сало? Желательно супермаркет
В супермаркеті?))
Треба йти на ринок або на ярмарок.
Треба йти на ринок або на ярмарок.
Ніколи не збрешу• 24 января в 19:03
Ответ дляГ@Л@В@ломка
У мене теж готують і всі в сім´ї помирають від інсульту (крім нещасних випадків), так що такий собі показник)
Може,у вас генетично так складається?
Та ще й кількісно чкільки вживати?
Має ж бути міра
Мої мінімум смажили.
І мене привчили до парової і вареної їжі.
Та ще й кількісно чкільки вживати?
Має ж бути міра
Мої мінімум смажили.
І мене привчили до парової і вареної їжі.
неДодекаэдр• 24 января в 19:16
Ответ дляБілий Лосик
Да, всегда готовлю только на сале.
Супи і борщі теж готую) смачно
2
Коник-стрибунець• 24 января в 19:19
Лікар гастроентеролог казав, дослідження теж кажуть, що там купа корисного. Давно не купувала, треба купити.
Коник-стрибунець• 24 января в 19:20
Ответ дляДай подивлюся
Где купить в Киеве хорошее сало? Желательно супермаркет
У деяких Сільпо наче є, але не біля мене
Коник-стрибунець• 24 января в 19:21
Ответ дляНіколи не збрешу
Огірочок! Чому не він?
Беріть квашений огірок - він теж корисний для мікрофлори кишківника, а кишківника впливає на мозок. Кароч, беріть
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
