Замрійлива• 30 января в 18:46
Це тільки я не знала, що булгур то смачно?
Перший раз купила і приготувала булгур, реально в шоці яка класна каша вийшла. Розсипчаста, швидко вариться (20 хв) , не гливка, ще й збільшується в обʼємі разів в чотири не менше.
Додала шматочок масла в тарілку, посипала спеціями і зʼїла цілу мисяку.
Додала шматочок масла в тарілку, посипала спеціями і зʼїла цілу мисяку.
показать весь текст
1
2
3
15
19
автор
Замрійлива
• 30 января в 18:55
Ответ дляТворю чудеса
Я да,на Ютубе подсмотрела,аромат на всю кухню, вроде орешки жариш.
Бляха, не розказуйте, в мене ціла каструля вийшла, я не планувала таку кількість, а вже хочу спробувати обсмажений приготувати.
1
Гарачий Чокалад• 30 января в 18:56
Ответ дляЖинси на дитину
Мій чоловік плов готує з суміші булгура та рису.
Интересно. Надо попробовать
Щедрик• 30 января в 18:56
У меня булгур ассоциируется с манной кашей. Пшеница, булгур, манка, толстая жопа)
12
автор
Замрійлива
• 30 января в 18:56
Ответ дляspart-5037
Отдельно. Просто плюс к вашей находке ) мне очень нравится
Обовʼязково візьму спробувати.
Жинси на дитину• 30 января в 18:57
А я останнім часом підсіла на вівсянку плющену Сквирянка. Теж смачна каша виходить.
5
Марс атакует• 30 января в 18:58
Ответ дляЩедрик
У меня булгур ассоциируется с манной кашей. Пшеница, булгур, манка, толстая жопа)
Читала тему і так захотілось - думаю, завтра поїду, пошукаю. Дочитала до вашого повідомлення - думаю, ладно, гречку зварю
7
Щедрик• 30 января в 18:59
Ответ дляМарс атакует
Читала тему і так захотілось - думаю, завтра поїду, пошукаю. Дочитала до вашого повідомлення - думаю, ладно, гречку зварю
Не, ну попробовать надо , но не баловаться)
1
автор
Замрійлива
• 30 января в 18:59
Ответ дляMs. Android
Блин, а я село не асфальтированное, ни разу не брала
Спробуйте, там з кілограму реально відро каші буде. Он дівчата його ще смажать, я так не пробувала. Я мила холодною водою до прозорої води і замочувала хвилин на 15-20. Води я нормально наливала, як каша була готова, то воду зайву злила і суперово все вийшло!
Жинси на дитину• 30 января в 19:00
Ответ дляMs. Android
А фирмы какие берете? Или все хороши?
В АТБ завжди беру, там і ціна норм.
3
spart-5037• 30 января в 19:01
Ответ дляЖинси на дитину
А я останнім часом підсіла на вівсянку плющену Сквирянка. Теж смачна каша виходить.
Поддерживаю. Тоже люблю. И цельную и плющенную
2
Ms. Android• 30 января в 19:01
Ответ дляЗамрійлива
Спробуйте, там з кілограму реально відро каші буде. Он дівчата його ще смажать, я так не пробувала. Я мила холодною водою до прозорої води і замочувала хвилин на 15-20. Води я нормально наливала, як каша була готова, то воду зайву злила і суперово все вийшло!
Дякую, завтра куплю, слини нагнали, та ще з засмажкою
1
автор
Замрійлива
• 30 января в 19:04
Ответ дляМарс атакует
Читала тему і так захотілось - думаю, завтра поїду, пошукаю. Дочитала до вашого повідомлення - думаю, ладно, гречку зварю
Та ладно, скільки її треба зʼїсти, щоб аж дупа виросла.
1
Знаю бакси• 30 января в 19:05
2
Тану на сонці• 30 января в 19:05
я часто його їм, він є мілкий та побільше зерна, з м´яском те що треба, або тунця туди вкинути, то тарілку можна з´їсти
2
ИграйМойГормон• 30 января в 19:06
А если бы перед приготовлением немного обжарила в сливочном масле, то тогда бы и поняла, что такое вкусно)) То, что в миске это обычная каша((
1
2
2
МУСЯкомарова• 30 января в 19:06
Часто роблю дитині, і сама їм, ще з Єгипту після першого візиту туди в мохнатому році привезла традицію купувати і сти булгур
1
автор
Замрійлива
• 30 января в 19:07
2
Розумна Губка• 30 января в 19:07
Ответ дляЩедрик
У меня булгур ассоциируется с манной кашей. Пшеница, булгур, манка, толстая жопа)
Ошибаетесь, булгур не усваивается и чистит хорошо кишечник
6
Щедрик• 30 января в 19:08
Ответ дляРозумна Губка
Ошибаетесь, булгур не усваивается и чистит хорошо кишечник
Пшеница и не усваивается, не верю
2
Инстагра_мерша• 30 января в 19:14
Ответ дляЩедрик
У меня булгур ассоциируется с манной кашей. Пшеница, булгур, манка, толстая жопа)
Все правильно, еще сахар поднимает до фига
1
1
автор
Замрійлива
• 30 января в 19:14
Ответ дляИграйМойГормон
А если бы перед приготовлением немного обжарила в сливочном масле, то тогда бы и поняла, что такое вкусно)) То, что в миске это обычная каша((
Ну то про кашу й мова. А ви про що?
автор
Замрійлива
• 30 января в 19:17
Ответ дляТрактор Віка
А де квашена капусточка з цибулькою і пахнючою олійкою?
Є і ребра свинячі приготовлені сьогодні в тандирі, і курячі крильця, і паштет печінковий, але мені так смачно просто з маслом і з цією приправою, що не хочу нічим перебивати смак.
1
Голубец• 30 января в 19:18
І я не знала. Два роки тому вичитала рецепт, як його нормально готувати і так, виявилось що це смачно. Раніше варила, але воно мені було перловка.
1
ИграйМойГормон• 30 января в 19:23
Ответ дляЗамрійлива
Ну то про кашу й мова. А ви про що?
Погуглите как её приготовить, предварительно обжарив в масле и Вы ощутите разницу. Я каши практически не ем никакие ,но булгур на сливочном масле это сверхкаша))
2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу