Замрійлива• 30 января в 18:46
Це тільки я не знала, що булгур то смачно?
Перший раз купила і приготувала булгур, реально в шоці яка класна каша вийшла. Розсипчаста, швидко вариться (20 хв) , не гливка, ще й збільшується в обʼємі разів в чотири не менше.
Додала шматочок масла в тарілку, посипала спеціями і зʼїла цілу мисяку.
Додала шматочок масла в тарілку, посипала спеціями і зʼїла цілу мисяку.





Гидроусилитель руля• 30 января в 18:48
А якщо я вам скажу, шо його тупо можна кип´ятком залити?))
А блін, то кус-кус)) Сорі) Але то взагалі знахідка
А блін, то кус-кус)) Сорі) Але то взагалі знахідка




Колишня муза• 30 января в 18:48
Ответ дляГидроусилитель руля
А якщо я вам скажу, шо його тупо можна кип´ятком залити?))
А блін, то кус-кус)) Сорі) Але то взагалі знахідка
А блін, то кус-кус)) Сорі) Але то взагалі знахідка
Это не кускус.
Бжоли-бандерівці• 30 января в 18:49
Ответ дляКолишня муза
Нууу.. как бы разновидность пшеничной каши, почему нет)?
Вся пшеничка смачна


автор
Замрійлива
• 30 января в 18:49
Ответ дляКолишня муза
Нууу.. как бы разновидность пшеничной каши, почему нет)?
Я ніколи не купувала. Артек брала, але він завжди в мене гливкий виходить, а булгур вийшов розсипчастий як кус-кус

Аноним_1857• 30 января в 18:49
Авторе, ви не одна така. Пару місяців тому теж відкрила для себе цю кашу


Творю чудеса• 30 января в 18:50
Тож лет 7 назад ее для себя открыла,да,это вкуснятина,я и по типу плова с ней делаю и с разными подливами она вкусно,и с рыбой мне она вкусно.

Бжоли-бандерівці• 30 января в 18:50
Ответ дляЗамрійлива
Я ніколи не купувала. Артек брала, але він завжди в мене гливкий виходить, а булгур вийшов розсипчастий як кус-кус
Ви просмажуєте перед варкою? Теж покращує смак

автор
Замрійлива
• 30 января в 18:50
Ответ дляГидроусилитель руля
А якщо я вам скажу, шо його тупо можна кип´ятком залити?))
А блін, то кус-кус)) Сорі) Але то взагалі знахідка
А блін, то кус-кус)) Сорі) Але то взагалі знахідка
Так, кус-кус я дуже люблю. Просто в сімʼї окрім мене його ніхто не їсть. А булгур усім сподобався.

Творю чудеса• 30 января в 18:51
Ответ дляКотя_люлю
Мені звичайна пшенична ріденька з маслом більше смакує.
И эта тоже вкусная,каждая по своему
автор
Замрійлива
• 30 января в 18:52
Ответ дляХитрушка-чекушка
В нас дома це ходова каша, на рівні з рисом та гречкою
Тепер і в мене так буде 👍
автор
Замрійлива
• 30 января в 18:52
Ответ дляБжоли-бандерівці
Ви просмажуєте перед варкою? Теж покращує смак
Ні не смажила, але куди ще смачніше 😉

Скажений гудзик• 30 января в 18:52
А я обжариваю на сливочном масле чеснок ,потом добавляю булгур и тоже обжариваю пару минут ,потом заливаю кипятком и закрываю крышкой ,чтоб доготовилась крупа
Вообще можно так с любыми овощами
Вообще можно так с любыми овощами

Крим мій• 30 января в 18:52
Я булгар раньше варила на томатном или овощном соке. Половина - вода, половина - сок. И соль.

Творю чудеса• 30 января в 18:53
Ответ дляБжоли-бандерівці
Ви просмажуєте перед варкою? Теж покращує смак
Я да,на Ютубе подсмотрела,аромат на всю кухню, вроде орешки жариш.


Знаю бакси• 30 января в 18:53
Отличная каша. В Турции любят. Ещё можно плов с булгуром и нутом делать.

автор
Замрійлива
• 30 января в 18:53
Ответ дляspart-5037
Плюс к ней киноа. Попробуйте, очень вкусная
+ то як розуміти? Разом варити, чи просто окремо? Бо не купувала ніколи теж.
Бжоли-бандерівці• 30 января в 18:54
Ответ дляЗамрійлива
Ні не смажила, але куди ще смачніше 😉
Спробуйте. У мене товстостінні каструлі, я смажу там з ложкою олії до приємного запаху, і туди ж заливаю воду.

Жинси на дитину• 30 января в 18:54
Ответ дляХитрушка-чекушка
В нас дома це ходова каша, на рівні з рисом та гречкою
Мій чоловік плов готує з суміші булгура та рису.

spart-5037• 30 января в 18:54
Ответ дляЗамрійлива
+ то як розуміти? Разом варити, чи просто окремо? Бо не купувала ніколи теж.
Отдельно. Просто плюс к вашей находке ) мне очень нравится

Кокосиха• 30 января в 18:55
Вкусно ее прямо в тарелке поливать соусом: толченый чеснок+кефир( простокваша, сметана)+ соль.
И да, перед варкой прожарить на сухой сковороде, постоянно помешивая, чтобы не подгорало
И да, перед варкой прожарить на сухой сковороде, постоянно помешивая, чтобы не подгорало

Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу