Клин_Кляйн• 12 февраля в 13:51
Вы варите костный бульон? Какие кости покупать?
Читала что такой бульон полезный. А как его варить,из каких костей вы варите? Никогда не делала
автор
Клин_Кляйн
• 12 февраля в 13:52
Ответ дляСоображалочка
Він смачний чи тільки корисний? Що пишуть?
Та всяке пишуть
Соображалочка• 12 февраля в 13:53
Ответ дляКлин_Кляйн
Та всяке пишуть
Про смак ніде не читала, тільки про користь. Теж цікаво, як його варять
Стрекоза любви• 12 февраля в 13:54
Не варю спеціально. Інколи купую так званого домашнього півня. Він кістлявий, дає певний смак.
1
Соображалочка• 12 февраля в 13:55
Ответ дляСтрекоза любви
Не варю спеціально. Інколи купую так званого домашнього півня. Він кістлявий, дає певний смак.
Ні, це не те. Теж ок, але там зовсім інший сенс
автор
Клин_Кляйн
• 12 февраля в 13:57
Ответ дляСоображалочка
Про смак ніде не читала, тільки про користь. Теж цікаво, як його варять
В основному пишуть що смачно,але мені здається -не дуже(
Научительница• 12 февраля в 13:59
Только костный варят для собак,для людей варят из мяса на кости
5
5
Шалена невинність• 12 февраля в 13:59
Для борщу реберця найкраже. Для супу буль яка кістка, але обов´язково з м´ясом.
5
Соображалочка• 12 февраля в 14:00
Ответ дляКлин_Кляйн
В основному пишуть що смачно,але мені здається -не дуже(
Читала, що потрібно брати так звані цукрові кістки (сахарні). І варять його дуже довго, десь 4 години (може помиляюсь). А от вибирати не знаю як, як ті кості виглядають, де їх шукати?
мадамГрицацуева• 12 февраля в 14:03
я один раз варила. його треба томити 8-9 годин, тримати весь цей час в кухні все відкрите, бо вода все одно випаровується.
5 літрів я не встигла швидко випити, почав псуватись хоч і стояв в холодильнику. а варити меньшими дозами виходить дорого.
кістки брала свинячі і телячі, моркву, цибулину, пару лаврових листків, підсолила. досить смачно вийшло, але більше заморочуватись не захотілось
5 літрів я не встигла швидко випити, почав псуватись хоч і стояв в холодильнику. а варити меньшими дозами виходить дорого.
кістки брала свинячі і телячі, моркву, цибулину, пару лаврових листків, підсолила. досить смачно вийшло, але більше заморочуватись не захотілось
1
2
Варена цибуля• 12 февраля в 14:03
Ответ дляКлин_Кляйн
В основному пишуть що смачно,але мені здається -не дуже(
Особуко, голяшку говяжью берите. Будет и вкусно, и полезно.
2
Научительница• 12 февраля в 14:03
Костный бульон, или первые блюда из мяса на кости,это еда,насыщенная колагеном.Чтобы в организме пополнить эти запасы ,поедание бульона ничего не даст,как и поедание продуктов чтобы пополнить в организме нехватку каких либо витаминов.
2
1
2
Научительница• 12 февраля в 14:04
Ответ длямадамГрицацуева
я один раз варила. його треба томити 8-9 годин, тримати весь цей час в кухні все відкрите, бо вода все одно випаровується.
5 літрів я не встигла швидко випити, почав псуватись хоч і стояв в холодильнику. а варити меньшими дозами виходить дорого.
кістки брала свинячі і телячі, моркву, цибулину, пару лаврових листків, підсолила. досить смачно вийшло, але більше заморочуватись не захотілось
5 літрів я не встигла швидко випити, почав псуватись хоч і стояв в холодильнику. а варити меньшими дозами виходить дорого.
кістки брала свинячі і телячі, моркву, цибулину, пару лаврових листків, підсолила. досить смачно вийшло, але більше заморочуватись не захотілось
А для чего вы его пили?
Научительница• 12 февраля в 14:04
Ответ дляВарена цибуля
Особуко, голяшку говяжью берите. Будет и вкусно, и полезно.
Особуко,это что?
Соображалочка• 12 февраля в 14:05
Тільки що прочитала, що кості мають бути яловичі і варити 12 годин. Рецептів купа.
1
всемВсёИмного• 12 февраля в 14:05
Ответ дляКлин_Кляйн
В основному пишуть що смачно,але мені здається -не дуже(
Вам правильно здається)
Бульйон смачний з м´яса, а не кісток.
Бульйон смачний з м´яса, а не кісток.
4
мадамГрицацуева• 12 февраля в 14:06
Ответ дляНаучительница
А для чего вы его пили?
у мене АІТ, бажано в день один стакан випивати.
якби його можна було купувати десь один стакан в день то я би залюбки купувала.
якби його можна було купувати десь один стакан в день то я би залюбки купувала.
1
1
Сумчатая кошка• 12 февраля в 14:06
Ответ длямадамГрицацуева
я один раз варила. його треба томити 8-9 годин, тримати весь цей час в кухні все відкрите, бо вода все одно випаровується.
5 літрів я не встигла швидко випити, почав псуватись хоч і стояв в холодильнику. а варити меньшими дозами виходить дорого.
кістки брала свинячі і телячі, моркву, цибулину, пару лаврових листків, підсолила. досить смачно вийшло, але більше заморочуватись не захотілось
5 літрів я не встигла швидко випити, почав псуватись хоч і стояв в холодильнику. а варити меньшими дозами виходить дорого.
кістки брала свинячі і телячі, моркву, цибулину, пару лаврових листків, підсолила. досить смачно вийшло, але більше заморочуватись не захотілось
Так варите на нем суп или борщ, чего его просто так пить.
1
1
Шалена невинність• 12 февраля в 14:07
Ответ длямадамГрицацуева
я один раз варила. його треба томити 8-9 годин, тримати весь цей час в кухні все відкрите, бо вода все одно випаровується.
5 літрів я не встигла швидко випити, почав псуватись хоч і стояв в холодильнику. а варити меньшими дозами виходить дорого.
кістки брала свинячі і телячі, моркву, цибулину, пару лаврових листків, підсолила. досить смачно вийшло, але більше заморочуватись не захотілось
5 літрів я не встигла швидко випити, почав псуватись хоч і стояв в холодильнику. а варити меньшими дозами виходить дорого.
кістки брала свинячі і телячі, моркву, цибулину, пару лаврових листків, підсолила. досить смачно вийшло, але більше заморочуватись не захотілось
ну ви даєтє. То ж не холодець. 2-3 години досить.
1
2
Шалена невинність• 12 февраля в 14:07
Ответ дляНаучительница
А для чего вы его пили?
Ви читати не вмієте?
Соображалочка• 12 февраля в 14:07
Ответ длямадамГрицацуева
у мене АІТ, бажано в день один стакан випивати.
якби його можна було купувати десь один стакан в день то я би залюбки купувала.
якби його можна було купувати десь один стакан в день то я би залюбки купувала.
Ви пили на голодний шлунок зранку? АІТ у вас з гіпо- чи гіпертиреозом?
Соображалочка• 12 февраля в 14:08
Ответ дляШалена невинність
ну ви даєтє. То ж не холодець. 2-3 години досить.
То не для їжі, а для лікування
Шалена невинність• 12 февраля в 14:08
Ответ длявсемВсёИмного
Вам правильно здається)
Бульйон смачний з м´яса, а не кісток.
Бульйон смачний з м´яса, а не кісток.
Ні Саме кістка дає смак.
2
1
Обращеница• 12 февраля в 14:09
Ответ дляШалена невинність
ну ви даєтє. То ж не холодець. 2-3 години досить.
Не досить
Його треба довго томити щоб кістки віддали все заради чого його варять .
Якщо просто зварити як ви пишете, то буде лише смачно і нуль користі , нуль колагену і т.д
Його треба довго томити щоб кістки віддали все заради чого його варять .
Якщо просто зварити як ви пишете, то буде лише смачно і нуль користі , нуль колагену і т.д
3
Шалена невинність• 12 февраля в 14:11
Ответ длямадамГрицацуева
я один раз варила. його треба томити 8-9 годин, тримати весь цей час в кухні все відкрите, бо вода все одно випаровується.
5 літрів я не встигла швидко випити, почав псуватись хоч і стояв в холодильнику. а варити меньшими дозами виходить дорого.
кістки брала свинячі і телячі, моркву, цибулину, пару лаврових листків, підсолила. досить смачно вийшло, але більше заморочуватись не захотілось
5 літрів я не встигла швидко випити, почав псуватись хоч і стояв в холодильнику. а варити меньшими дозами виходить дорого.
кістки брала свинячі і телячі, моркву, цибулину, пару лаврових листків, підсолила. досить смачно вийшло, але більше заморочуватись не захотілось
Так можно порціонно заморозити. Можно в скороварці варити.
3
Шалена невинність• 12 февраля в 14:11
Ответ длямадамГрицацуева
у мене АІТ, бажано в день один стакан випивати.
якби його можна було купувати десь один стакан в день то я би залюбки купувала.
якби його можна було купувати десь один стакан в день то я би залюбки купувала.
Зваріть та порціонно заморозьте.
3
Соображалочка• 12 февраля в 14:11
Ответ длямадамГрицацуева
у мене АІТ, бажано в день один стакан випивати.
якби його можна було купувати десь один стакан в день то я би залюбки купувала.
якби його можна було купувати десь один стакан в день то я би залюбки купувала.
Теж маю АІТ з гіпертеріозом, хвороба Грейвса. Поділіться, як приймати, як довго потрібно пити?
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу