sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Семья, Дом, Дети - Другое
anonim_73
Клин_Кляйн• 12 февраля в 13:51

Вы варите костный бульон? Какие кости покупать?

Читала что такой бульон полезный. А как его варить,из каких костей вы варите? Никогда не делала
63 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
anonim_57
Соображалочка• 12 февраля в 13:52
1
Він смачний чи тільки корисний? Що пишуть?
face_with_tears_of_joy 1
anonim_73
автор Клин_Кляйн • 12 февраля в 13:52
2
Ответ дляСоображалочка
Він смачний чи тільки корисний? Що пишуть?
Та всяке пишуть
anonim_57
Соображалочка• 12 февраля в 13:53
3
Ответ дляКлин_Кляйн
Та всяке пишуть
Про смак ніде не читала, тільки про користь. Теж цікаво, як його варять
noavatar
Стрекоза любви• 12 февраля в 13:54
4
Не варю спеціально. Інколи купую так званого домашнього півня. Він кістлявий, дає певний смак.
heart 1
anonim_57
Соображалочка• 12 февраля в 13:55
5
Ответ дляСтрекоза любви
Не варю спеціально. Інколи купую так званого домашнього півня. Він кістлявий, дає певний смак.
Ні, це не те. Теж ок, але там зовсім інший сенс
anonim_151
Смячиком• 12 февраля в 13:55
6
З шийних хребтів, дуже смачний бульйон
woman_facepalming 3 dislike 1
anonim_84
Сокодавка ще та• 12 февраля в 13:56
7
Ніколи не варю, лише холодець.
anonim_73
автор Клин_Кляйн • 12 февраля в 13:57
8
Ответ дляСоображалочка
Про смак ніде не читала, тільки про користь. Теж цікаво, як його варять
В основному пишуть що смачно,але мені здається -не дуже(
anonim_116
Научительница• 12 февраля в 13:59
9
Только костный варят для собак,для людей варят из мяса на кости
like 5 dislike 5
anonim_64
Шалена невинність• 12 февраля в 13:59
10
Для борщу реберця найкраже. Для супу буль яка кістка, але обов´язково з м´ясом.
like 5
anonim_57
Соображалочка• 12 февраля в 14:00
11
Ответ дляКлин_Кляйн
В основному пишуть що смачно,але мені здається -не дуже(
Читала, що потрібно брати так звані цукрові кістки (сахарні). І варять його дуже довго, десь 4 години (може помиляюсь). А от вибирати не знаю як, як ті кості виглядають, де їх шукати?
anonim_72
мадамГрицацуева• 12 февраля в 14:03
12
я один раз варила. його треба томити 8-9 годин, тримати весь цей час в кухні все відкрите, бо вода все одно випаровується.
5 літрів я не встигла швидко випити, почав псуватись хоч і стояв в холодильнику. а варити меньшими дозами виходить дорого.
кістки брала свинячі і телячі, моркву, цибулину, пару лаврових листків, підсолила. досить смачно вийшло, але більше заморочуватись не захотілось
face_with_tears_of_joy 1 like 2
anonim_151
Варена цибуля• 12 февраля в 14:03
13
Ответ дляКлин_Кляйн
В основному пишуть що смачно,але мені здається -не дуже(
Особуко, голяшку говяжью берите. Будет и вкусно, и полезно.
like 2
anonim_116
Научительница• 12 февраля в 14:03
14
Костный бульон, или первые блюда из мяса на кости,это еда,насыщенная колагеном.Чтобы в организме пополнить эти запасы ,поедание бульона ничего не даст,как и поедание продуктов чтобы пополнить в организме нехватку каких либо витаминов.
dislike 2 woman_facepalming 1 like 2
anonim_116
Научительница• 12 февраля в 14:04
15
Ответ длямадамГрицацуева
я один раз варила. його треба томити 8-9 годин, тримати весь цей час в кухні все відкрите, бо вода все одно випаровується.
5 літрів я не встигла швидко випити, почав псуватись хоч і стояв в холодильнику. а варити меньшими дозами виходить дорого.
кістки брала свинячі і телячі, моркву, цибулину, пару лаврових листків, підсолила. досить смачно вийшло, але більше заморочуватись не захотілось
А для чего вы его пили?
anonim_116
Научительница• 12 февраля в 14:04
16
Ответ дляВарена цибуля
Особуко, голяшку говяжью берите. Будет и вкусно, и полезно.
Особуко,это что?
anonim_57
Соображалочка• 12 февраля в 14:05
17
Тільки що прочитала, що кості мають бути яловичі і варити 12 годин. Рецептів купа.
dislike 1
anonim_84
всемВсёИмного• 12 февраля в 14:05
18
Ответ дляКлин_Кляйн
В основному пишуть що смачно,але мені здається -не дуже(
Вам правильно здається)
Бульйон смачний з м´яса, а не кісток.
woman_facepalming 4
anonim_72
мадамГрицацуева• 12 февраля в 14:06
19
Ответ дляНаучительница
А для чего вы его пили?
у мене АІТ, бажано в день один стакан випивати.
якби його можна було купувати десь один стакан в день то я би залюбки купувала.
woman_facepalming 1 like 1
anonim_203
Сумчатая кошка• 12 февраля в 14:06
20
Ответ длямадамГрицацуева
я один раз варила. його треба томити 8-9 годин, тримати весь цей час в кухні все відкрите, бо вода все одно випаровується.
5 літрів я не встигла швидко випити, почав псуватись хоч і стояв в холодильнику. а варити меньшими дозами виходить дорого.
кістки брала свинячі і телячі, моркву, цибулину, пару лаврових листків, підсолила. досить смачно вийшло, але більше заморочуватись не захотілось
Так варите на нем суп или борщ, чего его просто так пить.
like 1 woman_facepalming 1
anonim_64
Шалена невинність• 12 февраля в 14:07
21
Ответ длямадамГрицацуева
я один раз варила. його треба томити 8-9 годин, тримати весь цей час в кухні все відкрите, бо вода все одно випаровується.
5 літрів я не встигла швидко випити, почав псуватись хоч і стояв в холодильнику. а варити меньшими дозами виходить дорого.
кістки брала свинячі і телячі, моркву, цибулину, пару лаврових листків, підсолила. досить смачно вийшло, але більше заморочуватись не захотілось
ну ви даєтє. То ж не холодець. 2-3 години досить.
heart 1 woman_facepalming 2
anonim_64
Шалена невинність• 12 февраля в 14:07
22
Ответ дляНаучительница
А для чего вы его пили?
Ви читати не вмієте?
anonim_57
Соображалочка• 12 февраля в 14:07
23
Ответ длямадамГрицацуева
у мене АІТ, бажано в день один стакан випивати.
якби його можна було купувати десь один стакан в день то я би залюбки купувала.
Ви пили на голодний шлунок зранку? АІТ у вас з гіпо- чи гіпертиреозом?
anonim_57
Соображалочка• 12 февраля в 14:08
24
Ответ дляШалена невинність
ну ви даєтє. То ж не холодець. 2-3 години досить.
То не для їжі, а для лікування
anonim_64
Шалена невинність• 12 февраля в 14:08
25
Ответ длявсемВсёИмного
Вам правильно здається)
Бульйон смачний з м´яса, а не кісток.
Ні Саме кістка дає смак.
like 2 face_with_tears_of_joy 1
anonim_154
Обращеница• 12 февраля в 14:09
26
Ответ дляШалена невинність
ну ви даєтє. То ж не холодець. 2-3 години досить.
Не досить
Його треба довго томити щоб кістки віддали все заради чого його варять .
Якщо просто зварити як ви пишете, то буде лише смачно і нуль користі , нуль колагену і т.д
like 3
noavatar
So_so• 12 февраля в 14:10
27
Из телячьего ребра
like 1
anonim_64
Шалена невинність• 12 февраля в 14:11
28
Ответ длямадамГрицацуева
я один раз варила. його треба томити 8-9 годин, тримати весь цей час в кухні все відкрите, бо вода все одно випаровується.
5 літрів я не встигла швидко випити, почав псуватись хоч і стояв в холодильнику. а варити меньшими дозами виходить дорого.
кістки брала свинячі і телячі, моркву, цибулину, пару лаврових листків, підсолила. досить смачно вийшло, але більше заморочуватись не захотілось
Так можно порціонно заморозити. Можно в скороварці варити.
like 3
anonim_64
Шалена невинність• 12 февраля в 14:11
29
Ответ длямадамГрицацуева
у мене АІТ, бажано в день один стакан випивати.
якби його можна було купувати десь один стакан в день то я би залюбки купувала.
Зваріть та порціонно заморозьте.
like 3
anonim_57
Соображалочка• 12 февраля в 14:11
30
Ответ длямадамГрицацуева
у мене АІТ, бажано в день один стакан випивати.
якби його можна було купувати десь один стакан в день то я би залюбки купувала.
Теж маю АІТ з гіпертеріозом, хвороба Грейвса. Поділіться, як приймати, як довго потрібно пити?
  • 1
  • 2
  • 3
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff