Знакомый привез 6 шт леща. Рыба ок 900гр.
Никогда его не готовила. . Жарить? Запекать? Солить? Мариновать? Советуйте🙏
Никогда его не готовила. . Жарить? Запекать? Солить? Мариновать? Советуйте🙏
1
1
КокошинЭль• 06 апреля в 11:21
лящ взагалі дуже костлявий, м’яска там мало. він по формі плаский. зазвичай через це його солять.
але солии в домашніх умовах, не володіючі технологією - може завершитися фатально.
то ж вам автор, раджу смажити, і смоктати тоді кістки весь день.
але солии в домашніх умовах, не володіючі технологією - може завершитися фатально.
то ж вам автор, раджу смажити, і смоктати тоді кістки весь день.
1
1
3
Король дивана• 06 апреля в 11:23
Розрізати пополам, дістати хребет, порізати філе на полоски і кожну обсмажити в муці до червоно-золотистого кольору
1
4
Ответ дляКокошинЭль
лящ взагалі дуже костлявий, м’яска там мало. він по формі плаский. зазвичай через це його солять.
але солии в домашніх умовах, не володіючі технологією - може завершитися фатально.
то ж вам автор, раджу смажити, і смоктати тоді кістки весь день.
але солии в домашніх умовах, не володіючі технологією - може завершитися фатально.
то ж вам автор, раджу смажити, і смоктати тоді кістки весь день.
От же ж ті кістки…
Не вмію їсті кістляву рибу 😓
Не вмію їсті кістляву рибу 😓
Бесконечность-не предел• 06 апреля в 11:36
Я б порізала типу на стейки, обваляла в муці і смажила як звичайну рибу.
2
Роза в вазі• 06 апреля в 11:46
Ответ дляБесконечность-не предел
Я б порізала типу на стейки, обваляла в муці і смажила як звичайну рибу.
Риба, як звичайна озерна .
Кістки? Чим більша за розміром, легше витягувати.
А на фото, підлящики...
Кістки? Чим більша за розміром, легше витягувати.
А на фото, підлящики...
1
Ответ длячаревна
Какие красавцы. Я б пожарила, но мне лещ не нравится из за большого количества костей.
Печёные он как пареный, я такое не люблю. Солить, вялить не умею. Хотя к пиву он гуд соленый
Печёные он как пареный, я такое не люблю. Солить, вялить не умею. Хотя к пиву он гуд соленый
Вот же ж и проблема. Вяленая это супер, но не умею.
Мариновать умею ( ну как умею, спросить могу, мама мариновала и толстолоба и карася, и вкусно получается, кости не мешают даже у карася)
Мариновать умею ( ну как умею, спросить могу, мама мариновала и толстолоба и карася, и вкусно получается, кости не мешают даже у карася)
Мій не такий• 06 апреля в 14:16
Ответ длячаревна
Какие красавцы. Я б пожарила, но мне лещ не нравится из за большого количества костей.
Печёные он как пареный, я такое не люблю. Солить, вялить не умею. Хотя к пиву он гуд соленый
Печёные он как пареный, я такое не люблю. Солить, вялить не умею. Хотя к пиву он гуд соленый
А котлети? Хребет вибрати, прокрутити на дрібній решітці рази три і чудові котлети виходять. Фарш і заморозити можна.
Тушьмушьнюшь• 06 апреля в 14:22
Я ляща смажила як і будь-яку річкову рибу і запікала у фользі.
Теж не люблю кістляву рибу, але якщо вже вона сама прийшла додому, то треба якось приготувати.
Ще пригощали маринованим лящем - але це треба велику рибу розібрати на філе і потім маринувати, я такого ніколи не робила.
Теж не люблю кістляву рибу, але якщо вже вона сама прийшла додому, то треба якось приготувати.
Ще пригощали маринованим лящем - але це треба велику рибу розібрати на філе і потім маринувати, я такого ніколи не робила.
Залетна Я тут• 06 апреля в 16:02
Ответ дляЛаскове телятко
Лещ.
У вас на болотах лещ, а у нас в Україні лящ
2
Ответ дляТушьмушьнюшь
Я ляща смажила як і будь-яку річкову рибу і запікала у фользі.
Теж не люблю кістляву рибу, але якщо вже вона сама прийшла додому, то треба якось приготувати.
Ще пригощали маринованим лящем - але це треба велику рибу розібрати на філе і потім маринувати, я такого ніколи не робила.
Теж не люблю кістляву рибу, але якщо вже вона сама прийшла додому, то треба якось приготувати.
Ще пригощали маринованим лящем - але це треба велику рибу розібрати на філе і потім маринувати, я такого ніколи не робила.
Мама для маринування порційними шматками різала карася, половинками, по хребту. Мабуть так само і цих красенів можна.
Отож бо і воно. Риба дорогий продукт зараз. А тут щедро пригостили.
Отож бо і воно. Риба дорогий продукт зараз. А тут щедро пригостили.
Роза в вазі• 06 апреля в 18:19
Ответ дляrefflex
Найбільша
Інші трохи менші.
Виявилось вони гарні, більші ніж здалося
Інші трохи менші.
Виявилось вони гарні, більші ніж здалося
Шикарно))
Ласкове телятко• 06 апреля в 23:18
Ответ дляЗалетна Я тут
У вас на болотах лещ, а у нас в Україні лящ
Типа у Автора был лЯщ! Читать умеете???
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
