sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Рыба и морепродукты
noavatar
refflex• 06 апреля в 11:18

Лещ. Вопрос

Знакомый привез 6 шт леща. Рыба ок 900гр.
Никогда его не готовила. . Жарить? Запекать? Солить? Мариновать? Советуйте🙏
attached-photo
like 1 woman_facepalming 1
21 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_148
Залетна Я тут• 06 апреля в 11:19
1
Він лящ
dislike 1 like 7 face_with_tears_of_joy 2 woman_facepalming 1
anonim_148
Залетна Я тут• 06 апреля в 11:19
2
Ми все смажимо
heart 1 like 2
noavatar
автор refflex • 06 апреля в 11:19
3
Ответ дляЗалетна Я тут
Він лящ
Ок
anonim_159
КокошинЭль• 06 апреля в 11:21
4
лящ взагалі дуже костлявий, м’яска там мало. він по формі плаский. зазвичай через це його солять.
але солии в домашніх умовах, не володіючі технологією - може завершитися фатально.
то ж вам автор, раджу смажити, і смоктати тоді кістки весь день.
like 1 face_with_tears_of_joy 1 woman_facepalming 3
anonim_102
Король дивана• 06 апреля в 11:23
5
Розрізати пополам, дістати хребет, порізати філе на полоски і кожну обсмажити в муці до червоно-золотистого кольору
face_with_tears_of_joy 1 heart 4
noavatar
автор refflex • 06 апреля в 11:23
6
Ответ дляКокошинЭль
лящ взагалі дуже костлявий, м’яска там мало. він по формі плаский. зазвичай через це його солять.
але солии в домашніх умовах, не володіючі технологією - може завершитися фатально.
то ж вам автор, раджу смажити, і смоктати тоді кістки весь день.
От же ж ті кістки…
Не вмію їсті кістляву рибу 😓
anonim_159
КокошинЭль• 06 апреля в 11:24
7
та реально. пощупайте пальцями. там кісток вагон.
noavatar
автор refflex • 06 апреля в 11:31
8
Ответ дляКокошинЭль
та реально. пощупайте пальцями. там кісток вагон.
Доводилося їсти лише в;ялену, це космос. Кістки не надто заважали. Але ж у тому то й справа, що не знаю технології. Стратити не хочу
like 1
anonim_193
Бесконечность-не предел• 06 апреля в 11:36
9
Я б порізала типу на стейки, обваляла в муці і смажила як звичайну рибу.
like 2
anonim_56
Роза в вазі• 06 апреля в 11:46
10
Ответ дляБесконечность-не предел
Я б порізала типу на стейки, обваляла в муці і смажила як звичайну рибу.
Риба, як звичайна озерна .
Кістки? Чим більша за розміром, легше витягувати.
А на фото, підлящики...
like 1
noavatar
чаревна• 06 апреля в 12:03
11
Какие красавцы. Я б пожарила, но мне лещ не нравится из за большого количества костей.
Печёные он как пареный, я такое не люблю. Солить, вялить не умею. Хотя к пиву он гуд соленый
noavatar
автор refflex • 06 апреля в 12:06
12
Ответ длячаревна
Какие красавцы. Я б пожарила, но мне лещ не нравится из за большого количества костей.
Печёные он как пареный, я такое не люблю. Солить, вялить не умею. Хотя к пиву он гуд соленый
Вот же ж и проблема. Вяленая это супер, но не умею.
Мариновать умею ( ну как умею, спросить могу, мама мариновала и толстолоба и карася, и вкусно получается, кости не мешают даже у карася)
anonim_102
Ласкове телятко• 06 апреля в 13:56
13
Ответ дляЗалетна Я тут
Він лящ
Лещ.
anonim_203
Мій не такий• 06 апреля в 14:16
14
Ответ длячаревна
Какие красавцы. Я б пожарила, но мне лещ не нравится из за большого количества костей.
Печёные он как пареный, я такое не люблю. Солить, вялить не умею. Хотя к пиву он гуд соленый
А котлети? Хребет вибрати, прокрутити на дрібній решітці рази три і чудові котлети виходять. Фарш і заморозити можна.
anonim_171
Тушьмушьнюшь• 06 апреля в 14:22
15
Я ляща смажила як і будь-яку річкову рибу і запікала у фользі.
Теж не люблю кістляву рибу, але якщо вже вона сама прийшла додому, то треба якось приготувати.
Ще пригощали маринованим лящем - але це треба велику рибу розібрати на філе і потім маринувати, я такого ніколи не робила.
anonim_148
Залетна Я тут• 06 апреля в 16:02
16
Ответ дляЛаскове телятко
Лещ.
У вас на болотах лещ, а у нас в Україні лящ
pouting_face 2
noavatar
автор refflex • 06 апреля в 17:45
17
Ответ дляМій не такий
А котлети? Хребет вибрати, прокрутити на дрібній решітці рази три і чудові котлети виходять. Фарш і заморозити можна.
Немає м,ясорубки. Нажаль. Моя помічниця Мулінекс вдома залишилася 😞
noavatar
автор refflex • 06 апреля в 17:47
18
Ответ дляТушьмушьнюшь
Я ляща смажила як і будь-яку річкову рибу і запікала у фользі.
Теж не люблю кістляву рибу, але якщо вже вона сама прийшла додому, то треба якось приготувати.
Ще пригощали маринованим лящем - але це треба велику рибу розібрати на філе і потім маринувати, я такого ніколи не робила.
Мама для маринування порційними шматками різала карася, половинками, по хребту. Мабуть так само і цих красенів можна.
Отож бо і воно. Риба дорогий продукт зараз. А тут щедро пригостили.
noavatar
автор refflex • 06 апреля в 17:48
19
Ответ дляРоза в вазі
Риба, як звичайна озерна .
Кістки? Чим більша за розміром, легше витягувати.
А на фото, підлящики...
Найбільша
Інші трохи менші.
Виявилось вони гарні, більші ніж здалося
attached-photo
like 1
anonim_56
Роза в вазі• 06 апреля в 18:19
20
Ответ дляrefflex
Найбільша
Інші трохи менші.
Виявилось вони гарні, більші ніж здалося
Шикарно))
anonim_102
Ласкове телятко• 06 апреля в 23:18
21
Ответ дляЗалетна Я тут
У вас на болотах лещ, а у нас в Україні лящ
Типа у Автора был лЯщ! Читать умеете???
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff