sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Молочные продукты
anonim_185
Мост_Устал• 05 мая в 16:32

Топленое сливочное масло и масло Гхи, есть различия?

Скажите пожалуйста, это один и тот же продукт или есть отличия?

Спасибо!
13 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_95
Братья Капли• 05 мая в 16:34
1
Так є.
Час різний
anonim_143
Сирожено_пирожено• 05 мая в 16:35
2
Однакові продукти.
Гхі типу модна назва.
anonim_185
автор Мост_Устал • 05 мая в 16:35
3
Ответ дляБратья Капли
Так є.
Час різний
То есть? Растолкуйте пожалуйста.
anonim_185
автор Мост_Устал • 05 мая в 16:35
4
Ответ дляСирожено_пирожено
Однакові продукти.
Гхі типу модна назва.
Дякую. Тоді зрозуміло.
anonim_63
АнтиТроль• 05 мая в 16:38
5
Звичайне топлене масло:
Вершкове масло просто топлять на слабкому вогні до рідкого стану, іноді дають трохи покипіти. Часто не відділяють білки та осад повністю.

Гхі:
Це вершкове масло, яке довго топлять на повільному вогні, поки вода випаровується, а молочні білки (казеїн і лактоза) осідають і карамелізуються. Потім масло ретельно проціджують, видаляючи осад. Тобто гхі — це чистий молочний жир без білків та вологи.
like 3
anonim_95
Братья Капли• 05 мая в 16:38
6
Ответ дляМост_Устал
То есть? Растолкуйте пожалуйста.
Ось сторінка дівчини яка готує з органічного вершкового масла, масло Гхі
Вона там розповідає все
Колись моя прабабуся ще топила літом на зиму масло в бідончиках зберігала.
attached-photo
attached-photo
attached-photo
anonim_95
Братья Капли• 05 мая в 16:39
7
Ответ дляАнтиТроль
Звичайне топлене масло:
Вершкове масло просто топлять на слабкому вогні до рідкого стану, іноді дають трохи покипіти. Часто не відділяють білки та осад повністю.

Гхі:
Це вершкове масло, яке довго топлять на повільному вогні, поки вода випаровується, а молочні білки (казеїн і лактоза) осідають і карамелізуються. Потім масло ретельно проціджують, видаляючи осад. Тобто гхі — це чистий молочний жир без білків та вологи.
Так, різниця в часі приготування. Різні продукти на виході.
anonim_185
автор Мост_Устал • 05 мая в 16:40
8
Ответ дляАнтиТроль
Звичайне топлене масло:
Вершкове масло просто топлять на слабкому вогні до рідкого стану, іноді дають трохи покипіти. Часто не відділяють білки та осад повністю.

Гхі:
Це вершкове масло, яке довго топлять на повільному вогні, поки вода випаровується, а молочні білки (казеїн і лактоза) осідають і карамелізуються. Потім масло ретельно проціджують, видаляючи осад. Тобто гхі — це чистий молочний жир без білків та вологи.
Дякую
anonim_143
Сирожено_пирожено• 05 мая в 16:40
9
Ответ дляАнтиТроль
Звичайне топлене масло:
Вершкове масло просто топлять на слабкому вогні до рідкого стану, іноді дають трохи покипіти. Часто не відділяють білки та осад повністю.

Гхі:
Це вершкове масло, яке довго топлять на повільному вогні, поки вода випаровується, а молочні білки (казеїн і лактоза) осідають і карамелізуються. Потім масло ретельно проціджують, видаляючи осад. Тобто гхі — це чистий молочний жир без білків та вологи.
Ну в мене мама готувала гхі, але тоді воно називалось просто топлене масло. Довго томила, проціжувала, все по рецепту сучасного гхі -)
anonim_185
автор Мост_Устал • 05 мая в 16:41
10
Ответ дляБратья Капли
Ось сторінка дівчини яка готує з органічного вершкового масла, масло Гхі
Вона там розповідає все
Колись моя прабабуся ще топила літом на зиму масло в бідончиках зберігала.
Дякую
anonim_63
АнтиТроль• 05 мая в 16:41
11
Ответ дляМост_Устал
Дякую
Та це не мені )
Чат-джпт був під рукою відкритий )))

Заодно сама дізналася )
heart 1
anonim_95
Братья Капли• 05 мая в 16:46
12
Ответ дляСирожено_пирожено
Ну в мене мама готувала гхі, але тоді воно називалось просто топлене масло. Довго томила, проціжувала, все по рецепту сучасного гхі -)
Масло гхі не сучасне, відоме ще 1500 р. до н. е.
в Індії.
like 2
anonim_121
Точная копия плова• 05 мая в 16:48
13
звичайне топлене масло готують так само як і гхі
heart 1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff