sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_151
IQ 80• 09 мая в 22:06

Хліб на заквасці

Давно цим займаюсь для себе , дуже люблю такий хлібчик. Подумала про те , що можна було б спробувати продавати його. Але чи купляв би хтось через інтернет таких хліб? Бачу на олх є оголошення, але чи є попит то я не знаю.
Ваша думка?
29 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_197
Мядуза аля моргонер• 09 мая в 22:07
1
Я б купила закваску
anonim_151
автор IQ 80 • 09 мая в 22:08
2
Наприклад хліб
noavatar
Алесс• 09 мая в 22:08
3
І яка б ціна його була?
anonim_151
автор IQ 80 • 09 мая в 22:09
4
Ось
attached-photo
heart 6
anonim_91
Цвіпканя• 09 мая в 22:09
5
Серед знайомих спробуйте. У нас в домовому чаті багато пропонують домашнього: тушонку, паштети, я вважаю, що вам треба спробувпти запропонувати в своїх групах. Можна навіть проплатити за рекламу в ціх групах, щоб вас адмін пропонував.
anonim_151
автор IQ 80 • 09 мая в 22:09
6
Ответ дляАлесс
І яка б ціна його була?
+- 90 грн-110 грн в залежності від додатків. 600-800 грам
woman_facepalming 3
anonim_91
Цвіпканя• 09 мая в 22:10
7
Ответ дляIQ 80
Ось
Я обожнюю такий хліб, мені іноді племінниця пече і приносить. Бомба!
anonim_151
автор IQ 80 • 09 мая в 22:10
8
Ответ дляЦвіпканя
Серед знайомих спробуйте. У нас в домовому чаті багато пропонують домашнього: тушонку, паштети, я вважаю, що вам треба спробувпти запропонувати в своїх групах. Можна навіть проплатити за рекламу в ціх групах, щоб вас адмін пропонував.
До речі цікава ідея. Дякую.
anonim_151
автор IQ 80 • 09 мая в 22:11
9
Ответ дляЦвіпканя
Я обожнюю такий хліб, мені іноді племінниця пече і приносить. Бомба!
Дякую. Так, я вже цим два роки займаюсь. Мої хатні вже магазинного хліба не хочуть.
А зараз з фінансами туго, от і подумала спробувати на продаж пекти. Най вам смакує. Класно мати таку племінницю
heart 1
anonim_138
Не зацілована• 09 мая в 22:11
10
У Львові є ціла пекарня, Василини Веселовської
Продають багато хліба, онлайн в тому числі
noavatar
Алесс• 09 мая в 22:11
11
Ответ дляIQ 80
+- 90 грн-110 грн в залежності від додатків. 600-800 грам
І плюс доставка 110-160.

Ні,я б не купляла. Нічого не купляю саміздат
heart 1
anonim_151
автор IQ 80 • 09 мая в 22:12
12
Ответ дляНе зацілована
У Львові є ціла пекарня, Василини Веселовської
Продають багато хліба, онлайн в тому числі
Так, стежу за ними в інстаграмі.
anonim_52
Блакитна устриця• 09 мая в 22:13
13
Через інтернет з длставкою точно ні . Якщо рядом і принесли б додому, так
anonim_151
автор IQ 80 • 09 мая в 22:14
14
Ответ дляБлакитна устриця
Через інтернет з длставкою точно ні . Якщо рядом і принесли б додому, так
Дякую.
anonim_91
Цвіпканя• 09 мая в 22:17
15
Ответ дляIQ 80
Дякую. Так, я вже цим два роки займаюсь. Мої хатні вже магазинного хліба не хочуть.
А зараз з фінансами туго, от і подумала спробувати на продаж пекти. Най вам смакує. Класно мати таку племінницю
Так, дякую) А у вас плита електро чи газ. Електро накрутить гроші, але буде попит, то компенсує звісно. Бо племінниця один час теж продавала. Не густо, збирала закази на один день, і так хлібин 10 може за раз. То накрутило квт багатенько. Тобто половину заробітку пішло на світло.
Хотіла навіть професійну плиту купити , духовку , як на виробництвах, але все пішло не так: завагітніла, зараз дитина на себе час тягне))
anonim_138
Не зацілована• 09 мая в 22:18
16
Варто спробувати. Бажаю успіхів!
anonim_91
Цвіпканя• 09 мая в 22:18
17
Ответ дляБлакитна устриця
Через інтернет з длставкою точно ні . Якщо рядом і принесли б додому, так
Зазвичай ровозять по точкам.
anonim_151
автор IQ 80 • 09 мая в 22:19
18
Ответ дляЦвіпканя
Так, дякую) А у вас плита електро чи газ. Електро накрутить гроші, але буде попит, то компенсує звісно. Бо племінниця один час теж продавала. Не густо, збирала закази на один день, і так хлібин 10 може за раз. То накрутило квт багатенько. Тобто половину заробітку пішло на світло.
Хотіла навіть професійну плиту купити , духовку , як на виробництвах, але все пішло не так: завагітніла, зараз дитина на себе час тягне))
Я врахувала. Тому й ціна така. Бо світло дороге. А там духовку треба довго гріти ф на максимумі. + Чавунна каструля або камінь, різні приспособності. Самі продукти на хліб недорогі, електрика тягне. Я це врахувала.
like 2
anonim_151
автор IQ 80 • 09 мая в 22:20
19
Ответ дляНе зацілована
Варто спробувати. Бажаю успіхів!
Дякую. Займусь по чуть фотографуванням своїх хлібів і виставлю в чат ОСББ, якраз в нас є такий для продаж.
anonim_91
Цвіпканя• 09 мая в 22:23
20
Ответ дляIQ 80
Дякую. Займусь по чуть фотографуванням своїх хлібів і виставлю в чат ОСББ, якраз в нас є такий для продаж.
Можете закваску продавати. На неї попит великий був рік тому, думаю нічого не змінилось. Баночка закваски і до неї роздрукована інструкція, як підтримувати її. Я бачила, як вона робиться, тобто нічого важкого, але лінувалась сама
робити.
anonim_151
автор IQ 80 • 09 мая в 22:24
21
Ответ дляЦвіпканя
Можете закваску продавати. На неї попит великий був рік тому, думаю нічого не змінилось. Баночка закваски і до неї роздрукована інструкція, як підтримувати її. Я бачила, як вона робиться, тобто нічого важкого, але лінувалась сама
робити.
Дякую. Так першу свою закваску я також купувала. Лінь було самі й тиждень з нею возитись
anonim_51
Заставляличка• 09 мая в 22:27
22
Ответ дляIQ 80
До речі цікава ідея. Дякую.
Може у вас в є поряд маленькі магазинчики, типу крафтових, можна їм запропонувати. Хлібчик дуже апетитний.
woman_facepalming 4
anonim_151
автор IQ 80 • 09 мая в 22:37
23
Ответ дляЗаставляличка
Може у вас в є поряд маленькі магазинчики, типу крафтових, можна їм запропонувати. Хлібчик дуже апетитний.
Думала вже про це, але не відкривала ФОП і все таке, тому навіть не знаю чи візьмуть. Я ж неоформлена ще. Поки рано про ФОП говорити
anonim_102
тогдалия• 09 мая в 22:42
24
О автор, смакота, у мене чоловік пече, сам закваску виводив, пече різні і з сиром, і з цибулею, і з льном, з різної муки всіх кольорів і помолів. На продаж навряд чі, моя думка. Велика конкуренція, з широкою ассортиментною лінійкою. Треба виходити на об´єми і мати якусь свою фішку, та не знижати якість та вагу виробу з часом, як роблять багато хто, тобто тримати рівень
attached-photo
attached-photo
like 2 heart 3
anonim_151
автор IQ 80 • 09 мая в 22:44
25
Ответ длятогдалия
О автор, смакота, у мене чоловік пече, сам закваску виводив, пече різні і з сиром, і з цибулею, і з льном, з різної муки всіх кольорів і помолів. На продаж навряд чі, моя думка. Велика конкуренція, з широкою ассортиментною лінійкою. Треба виходити на об´єми і мати якусь свою фішку, та не знижати якість та вагу виробу з часом, як роблять багато хто, тобто тримати рівень
Нічого собі, оце чоловіка маєте
heart 2 like 1
anonim_151
автор IQ 80 • 09 мая в 22:46
26
Ответ дляМядуза аля моргонер
Я б купила закваску
Я можу вам подарувати, але навіть не знаю як її переслати правильно, щоб не стрілила. Вже забула як мені її пересилали
anonim_168
Цідило правди• 09 мая в 22:52
27
Ответ дляIQ 80
Я можу вам подарувати, але навіть не знаю як її переслати правильно, щоб не стрілила. Вже забула як мені її пересилали
Скажіть, будь ласка, скільки розстоюється хліб до випічки, після остаточного формування?
anonim_151
автор IQ 80 • 09 мая в 23:05
28
Ответ дляЦідило правди
Скажіть, будь ласка, скільки розстоюється хліб до випічки, після остаточного формування?
Я завжди роблю холодну ферментацію в холодильнику. Після формовки ставлю в холодильник наніч, і вранці печу свіжий хлібчик. 8-12 годин, як коли
anonim_168
Цідило правди• 09 мая в 23:06
29
Ответ дляIQ 80
Я завжди роблю холодну ферментацію в холодильнику. Після формовки ставлю в холодильник наніч, і вранці печу свіжий хлібчик. 8-12 годин, як коли
Дякую
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff