120-120-120 (не худею)• 23 мая в 12:44
Який розпушувач і ваніль використовуєте для випічки?
улюблені марки, які не псують смак?
Забрызжу ядом• 23 мая в 12:46
Розпушувач вже років 10 не купую. Або роблю сама( сода, лимонка, борошно), або сода+оцет. Ванільний цукор ’мрія’
2
Stepa_nida• 23 мая в 14:01
Oetker розпушувач або сода Bob`s red mill + лимонний сік, залежно від випічки
Ваніль використовую тільки в стручках, зернятка і ароматизую цукор пустим стручком
Ваніль використовую тільки в стручках, зернятка і ароматизую цукор пустим стручком
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу

