sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - На скорую руку
anonim_61
Злюка-закусюка• 29 мая в 10:20

Купила смалець 5гр за кг і свинячу голову за 100гр(5кг)ДЕШЕВО!

На тиждень напекла печива,супи,борщі,подливка,язик заливний.Сім´я сита і за копійки.Ще і собакам каші варила на кістках.
показать весь текст
dislike 2 woman_facepalming 21 like 34
220 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
|« «» »|
  • 1
  • …
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
anonim_66
Всіх підсаджую• 29 мая в 14:51
181
Ответ дляРаспутница
От що буває, коли мозку не вистачає тваринних жирів..
Удалено администрацией...
noavatar
Миззери• 29 мая в 14:52
182
Нормальный совет доходчивый до мужа если мало зарабатывает , приходит а у него свиная голова на блюде
like 2 woman_facepalming 3
anonim_94
Распутница• 29 мая в 14:53
183
Ответ дляМиззери
Утиные жопы попробуйте еще
Даремно іронізуєте, дуже смачний жир для смаження витоплюється з качиної шкіри і «жоп»
like 2 woman_facepalming 2
anonim_94
Распутница• 29 мая в 14:54
184
Ответ дляВсіх підсаджую
Удалено администрацией...
Почитайте щось, окрім гугла, може допоможе
like 2
anonim_139
Попразендовна• 29 мая в 14:55
185
Ответ дляРаспутница
Даремно іронізуєте, дуже смачний жир для смаження витоплюється з качиної шкіри і «жоп»
Так
anonim_66
Всіх підсаджую• 29 мая в 14:55
186
Ответ дляРаспутница
Почитайте щось, окрім гугла, може допоможе
Удалено администрацией...
anonim_139
Попразендовна• 29 мая в 14:58
187
Ответ дляРаспутница
От що буває, коли мозку не вистачає тваринних жирів..
То людина рятує душу (в деяких сектах трактується заповідь ’не убий’, не розумію тобі чому рослинну їжу споживають... Рослини теж вбивають, для харчування), не вживаючи продуктів тваринного походження.
woman_facepalming 1
anonim_220
Нічний дожор• 29 мая в 15:46
188
Ответ дляПопразендовна
Я купувала в Борисполі. Вартість підчеревини не питала, купила крижочок по 150. А в Миколаєві (тут зараз живу) сало, підчеревина дешевше набагато, але мені не подобається, що шкірка не
розпарена як в нас. Тут і клубніка вже від 160. І молоко домашнє ще по 35 з а літр і обезжирений домашній творог по 100
У нас на Оболоні полуниця тиждень тому була по 130. На Борщагівці нижче 160 не бачила.
noavatar
Миззери• 29 мая в 15:55
189
Ответ дляРаспутница
Даремно іронізуєте, дуже смачний жир для смаження витоплюється з качиної шкіри і «жоп»
Я не уверена что это то что называют здоровым питанием
like 1 woman_facepalming 3
anonim_220
Нічний дожор• 29 мая в 16:20
190
Ответ дляКозяка-маляка
у вас в селі ніхто з родини не жив мабуть. і худобу не тримали.
У мене в селі жили лише дід з бабою і то в юності. Але зельц я обожнюю.
anonim_220
Нічний дожор• 29 мая в 16:22
191
Ответ дляПростоБелка
Да прям, смалець шкідливий при надмірному вживанні,
Підвищує рівень “поганого” холестерину LDL у крові.Збільшує ризик атеросклерозу, інфаркту, інсульту, при сильному смаженні- можуть утворюватися канцерогенні речовини (акриламід, поліцикліт)
Тому хто хоче, хай їсть.
А я обійдусь
Жоден жир - насичений як масло і смалець, або ненасичений - як олія, - не впливає на синтез ’поганого’ холестерину. Це метаболічне порушення в самому організмі.
heart 1
anonim_96
Люблю Украину• 29 мая в 17:04
192
Ответ дляМиззери
Я не уверена что это то что называют здоровым питанием
Если не съесть ведро за раз, а не много использовать для жарки то вполне. Самый полезный смалец из гуся или утки, потом свиной.
anonim_161
ЖаннаНеАгузарова• 29 мая в 17:22
193
До чего довели народ! Люди уже хвастаются, что просто поели
crying_face 1 woman_facepalming 1 face_with_tears_of_joy 2
anonim_118
Н@Диете• 29 мая в 17:24
194
Голова з язиком 100 грн)) пишіть далі)))
like 1
anonim_70
Щаслива Я• 29 мая в 17:24
195
Ответ дляПроста_людина
Жкт вам за це дякую не скаже…
психіка також
heart 1 woman_facepalming 2
anonim_118
Н@Диете• 29 мая в 17:26
196
Ответ дляЛорка-хлорка
Тут згодна, а якщо ще й на варених жовтах.
Так то не печиво, то пісня!
Ага. Що запах, що смак... Найкраще і найсмачніше тісто на чистому маслі. Але дорогооооо, то так. А так то і на смальці ’дуже смачно’ - зате дешево. А на запах і присмак увагу можна і не звертати, головне що кришиться)))
woman_facepalming 2
anonim_118
Н@Диете• 29 мая в 17:37
197
Ответ дляМerida
Боже, дамы...вы меня пугаете. Вы знаете чем смалец лучше за маргарин и любые растительные жиры? И почему он полезен?
Ну нельзя ж быть такими недалёкими. Ну, девочки....
Смалец на половину состоит из олеиновой кислоты( как и оливковое масло, между прочим). А это полезно для сердца. Это насыщенные жиры, которые нужны нам для гормональные баланса и для наших клеток.
Точка дымления намного выше, чем у растительных. 200° , или чуть меньше. Не окисляется, как растительный.
И холин там есть, и вмтамин д, и витамин е.
Самое главное, не содержит трансжиров

Смалец лучше подсолнечного масла. Для готовки и выпечки он идеален.
Но, это не значит, что его надо жрать ложкой
Дивно. Ви пробували жарити на тому смальці? Так інформую - горить він так, що аж дим коромислом, на відміну від, наприклад, оливкової олії (хай пробачать мене любителі салатів, але тільки смажити вона і годиться). А смалець... Ну на хліб з сіллю і часником іще зайде комусь. У випічки від нього присмак і запах неприємний, дарити ще взагалі містифікація. Таке собі. Автори вашої статті держзамовлення відпрацьовують про ’користь риби і рибних днів’. Але основа в таких ’досліджень’, нажаль не дуже добра
woman_facepalming 6
anonim_96
Люблю Украину• 29 мая в 17:41
198
Ответ дляН@Диете
Дивно. Ви пробували жарити на тому смальці? Так інформую - горить він так, що аж дим коромислом, на відміну від, наприклад, оливкової олії (хай пробачать мене любителі салатів, але тільки смажити вона і годиться). А смалець... Ну на хліб з сіллю і часником іще зайде комусь. У випічки від нього присмак і запах неприємний, дарити ще взагалі містифікація. Таке собі. Автори вашої статті держзамовлення відпрацьовують про ’користь риби і рибних днів’. Але основа в таких ’досліджень’, нажаль не дуже добра
Странно, у меня ничего не дымит и не воняет и на вкус вкусно. Может у вас просто руки из опы?
face_with_tears_of_joy 1 like 1 heart 2
noavatar
Мerida• 29 мая в 17:54
199
Ответ дляН@Диете
Дивно. Ви пробували жарити на тому смальці? Так інформую - горить він так, що аж дим коромислом, на відміну від, наприклад, оливкової олії (хай пробачать мене любителі салатів, але тільки смажити вона і годиться). А смалець... Ну на хліб з сіллю і часником іще зайде комусь. У випічки від нього присмак і запах неприємний, дарити ще взагалі містифікація. Таке собі. Автори вашої статті держзамовлення відпрацьовують про ’користь риби і рибних днів’. Але основа в таких ’досліджень’, нажаль не дуже добра
Аж не поленилась. Ничего не воняет, не дымит. Что там вы используете - хз. Но явно не простой топленый смалец.И жарить отлично, и в выпечку класть.
attached-photo
woman_facepalming 1
anonim_94
Распутница• 29 мая в 17:59
200
Ответ дляМиззери
Я не уверена что это то что называют здоровым питанием
Здоровіше рафінованої соняшникової олії https://www.instagram.com/p/B5FN69UH-mo/?igsh=
anonim_118
Н@Диете• 29 мая в 18:23
201
Ответ дляМerida
Аж не поленилась. Ничего не воняет, не дымит. Что там вы используете - хз. Но явно не простой топленый смалец.И жарить отлично, и в выпечку класть.
Ну і що ви мені дві банки сфоткали. Ніби я не знаю, що таке смалець. Я з села. І навіть там мама на ньому не готувала - несмачно тому що. Можна додавати до деяких страв. Але додавати, а не пекти на ньому. То чи звикли, вам нормально. А я до хорошого звикла. - випічка на вершковому, смажити на оливковому. А смалець мама роздавала чи продавала, то тим, хто тільки його і може собі дозволити... Хіба ж скажуть, що, гм, не дуже?
heart 1 woman_facepalming 3
anonim_118
Н@Диете• 29 мая в 18:25
202
Ответ дляЛюблю Украину
Странно, у меня ничего не дымит и не воняет и на вкус вкусно. Может у вас просто руки из опы?
Правильні в мене руки, і гарний посуд. Їжте, чи ж я проти)))
noavatar
Мerida• 29 мая в 18:27
203
Ответ дляН@Диете
Ну і що ви мені дві банки сфоткали. Ніби я не знаю, що таке смалець. Я з села. І навіть там мама на ньому не готувала - несмачно тому що. Можна додавати до деяких страв. Але додавати, а не пекти на ньому. То чи звикли, вам нормально. А я до хорошого звикла. - випічка на вершковому, смажити на оливковому. А смалець мама роздавала чи продавала, то тим, хто тільки його і може собі дозволити... Хіба ж скажуть, що, гм, не дуже?
Потому что ваша мама ленилась, и не топила нормально. Раз он вам воняет и даёт вкус. Ни запаха ни вкуса у него нет. Если вытоплен правильно.
like 3
anonim_118
Н@Диете• 29 мая в 18:29
204
Ответ дляМerida
Потому что ваша мама ленилась, и не топила нормально. Раз он вам воняет и даёт вкус. Ни запаха ни вкуса у него нет. Если вытоплен правильно.
У всього є запах і смак. То, що ви вже звикли до них, не означає, що не пахне і смаку не має. Мають. Всі. Нормально витоплений, ненормально витоплений... Весь він дууууже специфічний.
like 1
anonim_108
Краля-Галя• 29 мая в 18:46
205
Ответ дляМадамОхмури
А що ми можемо сказати про печиво на смальці?
Нажористо
На самом деле офигенно. Помню в детстве у мамы были формочки от печенья и там рецепт печенья как раз на смальце. Блин, какое вкусное! Так что не надо ля-ля) и на вес если вы не тоннами едите, не повлияет
noavatar
Мerida• 29 мая в 18:46
206
Ответ дляН@Диете
У всього є запах і смак. То, що ви вже звикли до них, не означає, що не пахне і смаку не має. Мають. Всі. Нормально витоплений, ненормально витоплений... Весь він дууууже специфічний.
Нормально вытопокнный и очищенный - нейтральный если ваша семья топила абы шо, и абы как, не говорит о том, что весь смалец воняет. Он нейтральный.
like 3
anonim_108
Краля-Галя• 29 мая в 18:46
207
Ответ дляМerida
вы хоть раз составили торта или печенья читали? Там как раз смалец и идёт.
Нет, везде маргарин
noavatar
Мerida• 29 мая в 18:47
208
Ответ дляКраля-Галя
Нет, везде маргарин
Сейчас да. Трансжиры дешевле
like 3
anonim_108
Краля-Галя• 29 мая в 18:49
209
Ответ дляМerida
Сейчас да. Трансжиры дешевле
Так что на домашнем смальце - это еще супер рецепт и печенье более хрустящее чем на масле
like 1
anonim_216
Чу Ча• 29 мая в 19:04
210
Ответ дляН@Диете
Ну і що ви мені дві банки сфоткали. Ніби я не знаю, що таке смалець. Я з села. І навіть там мама на ньому не готувала - несмачно тому що. Можна додавати до деяких страв. Але додавати, а не пекти на ньому. То чи звикли, вам нормально. А я до хорошого звикла. - випічка на вершковому, смажити на оливковому. А смалець мама роздавала чи продавала, то тим, хто тільки його і може собі дозволити... Хіба ж скажуть, що, гм, не дуже?
Картопля смажена на оливковій? А на смальці смачнюща. Чи Ви смажену картопельку не поважаете?
|« «» »|
  • 1
  • …
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff