Злюка-закусюка• 29 мая в 10:20
Купила смалець 5гр за кг і свинячу голову за 100гр(5кг)ДЕШЕВО!
На тиждень напекла печива,супи,борщі,подливка,язик заливний.Сім´я сита і за копійки.Ще і собакам каші варила на кістках.
показать весь текст
2
21
34
Всіх підсаджую• 29 мая в 14:51
Ответ дляРаспутница
От що буває, коли мозку не вистачає тваринних жирів..
Удалено администрацией...
Распутница• 29 мая в 14:53
Ответ дляМиззери
Утиные жопы попробуйте еще
Даремно іронізуєте, дуже смачний жир для смаження витоплюється з качиної шкіри і «жоп»
2
2
Распутница• 29 мая в 14:54
Ответ дляВсіх підсаджую
Удалено администрацией...
Почитайте щось, окрім гугла, може допоможе
2
Попразендовна• 29 мая в 14:55
Ответ дляРаспутница
Даремно іронізуєте, дуже смачний жир для смаження витоплюється з качиної шкіри і «жоп»
Так
Всіх підсаджую• 29 мая в 14:55
Ответ дляРаспутница
Почитайте щось, окрім гугла, може допоможе
Удалено администрацией...
Попразендовна• 29 мая в 14:58
Ответ дляРаспутница
От що буває, коли мозку не вистачає тваринних жирів..
То людина рятує душу (в деяких сектах трактується заповідь ’не убий’, не розумію тобі чому рослинну їжу споживають... Рослини теж вбивають, для харчування), не вживаючи продуктів тваринного походження.
1
Нічний дожор• 29 мая в 15:46
Ответ дляПопразендовна
Я купувала в Борисполі. Вартість підчеревини не питала, купила крижочок по 150. А в Миколаєві (тут зараз живу) сало, підчеревина дешевше набагато, але мені не подобається, що шкірка не
розпарена як в нас. Тут і клубніка вже від 160. І молоко домашнє ще по 35 з а літр і обезжирений домашній творог по 100
розпарена як в нас. Тут і клубніка вже від 160. І молоко домашнє ще по 35 з а літр і обезжирений домашній творог по 100
У нас на Оболоні полуниця тиждень тому була по 130. На Борщагівці нижче 160 не бачила.
Нічний дожор• 29 мая в 16:20
Ответ дляКозяка-маляка
у вас в селі ніхто з родини не жив мабуть. і худобу не тримали.
У мене в селі жили лише дід з бабою і то в юності. Але зельц я обожнюю.
Нічний дожор• 29 мая в 16:22
Ответ дляПростоБелка
Да прям, смалець шкідливий при надмірному вживанні,
Підвищує рівень “поганого” холестерину LDL у крові.Збільшує ризик атеросклерозу, інфаркту, інсульту, при сильному смаженні- можуть утворюватися канцерогенні речовини (акриламід, поліцикліт)
Тому хто хоче, хай їсть.
А я обійдусь
Підвищує рівень “поганого” холестерину LDL у крові.Збільшує ризик атеросклерозу, інфаркту, інсульту, при сильному смаженні- можуть утворюватися канцерогенні речовини (акриламід, поліцикліт)
Тому хто хоче, хай їсть.
А я обійдусь
Жоден жир - насичений як масло і смалець, або ненасичений - як олія, - не впливає на синтез ’поганого’ холестерину. Це метаболічне порушення в самому організмі.
1
Люблю Украину• 29 мая в 17:04
Ответ дляМиззери
Я не уверена что это то что называют здоровым питанием
Если не съесть ведро за раз, а не много использовать для жарки то вполне. Самый полезный смалец из гуся или утки, потом свиной.
ЖаннаНеАгузарова• 29 мая в 17:22
До чего довели народ! Люди уже хвастаются, что просто поели
1
1
2
Щаслива Я• 29 мая в 17:24
Ответ дляПроста_людина
Жкт вам за це дякую не скаже…
психіка також
1
2
Н@Диете• 29 мая в 17:26
Ответ дляЛорка-хлорка
Тут згодна, а якщо ще й на варених жовтах.
Так то не печиво, то пісня!
Так то не печиво, то пісня!
Ага. Що запах, що смак... Найкраще і найсмачніше тісто на чистому маслі. Але дорогооооо, то так. А так то і на смальці ’дуже смачно’ - зате дешево. А на запах і присмак увагу можна і не звертати, головне що кришиться)))
2
Н@Диете• 29 мая в 17:37
Ответ дляМerida
Боже, дамы...вы меня пугаете. Вы знаете чем смалец лучше за маргарин и любые растительные жиры? И почему он полезен?
Ну нельзя ж быть такими недалёкими. Ну, девочки....
Смалец на половину состоит из олеиновой кислоты( как и оливковое масло, между прочим). А это полезно для сердца. Это насыщенные жиры, которые нужны нам для гормональные баланса и для наших клеток.
Точка дымления намного выше, чем у растительных. 200° , или чуть меньше. Не окисляется, как растительный.
И холин там есть, и вмтамин д, и витамин е.
Самое главное, не содержит трансжиров
Смалец лучше подсолнечного масла. Для готовки и выпечки он идеален.
Но, это не значит, что его надо жрать ложкой
Ну нельзя ж быть такими недалёкими. Ну, девочки....
Смалец на половину состоит из олеиновой кислоты( как и оливковое масло, между прочим). А это полезно для сердца. Это насыщенные жиры, которые нужны нам для гормональные баланса и для наших клеток.
Точка дымления намного выше, чем у растительных. 200° , или чуть меньше. Не окисляется, как растительный.
И холин там есть, и вмтамин д, и витамин е.
Самое главное, не содержит трансжиров
Смалец лучше подсолнечного масла. Для готовки и выпечки он идеален.
Но, это не значит, что его надо жрать ложкой
Дивно. Ви пробували жарити на тому смальці? Так інформую - горить він так, що аж дим коромислом, на відміну від, наприклад, оливкової олії (хай пробачать мене любителі салатів, але тільки смажити вона і годиться). А смалець... Ну на хліб з сіллю і часником іще зайде комусь. У випічки від нього присмак і запах неприємний, дарити ще взагалі містифікація. Таке собі. Автори вашої статті держзамовлення відпрацьовують про ’користь риби і рибних днів’. Але основа в таких ’досліджень’, нажаль не дуже добра
6
Люблю Украину• 29 мая в 17:41
Ответ дляН@Диете
Дивно. Ви пробували жарити на тому смальці? Так інформую - горить він так, що аж дим коромислом, на відміну від, наприклад, оливкової олії (хай пробачать мене любителі салатів, але тільки смажити вона і годиться). А смалець... Ну на хліб з сіллю і часником іще зайде комусь. У випічки від нього присмак і запах неприємний, дарити ще взагалі містифікація. Таке собі. Автори вашої статті держзамовлення відпрацьовують про ’користь риби і рибних днів’. Але основа в таких ’досліджень’, нажаль не дуже добра
Странно, у меня ничего не дымит и не воняет и на вкус вкусно. Может у вас просто руки из опы?
1
1
2
Ответ дляН@Диете
Дивно. Ви пробували жарити на тому смальці? Так інформую - горить він так, що аж дим коромислом, на відміну від, наприклад, оливкової олії (хай пробачать мене любителі салатів, але тільки смажити вона і годиться). А смалець... Ну на хліб з сіллю і часником іще зайде комусь. У випічки від нього присмак і запах неприємний, дарити ще взагалі містифікація. Таке собі. Автори вашої статті держзамовлення відпрацьовують про ’користь риби і рибних днів’. Але основа в таких ’досліджень’, нажаль не дуже добра
Аж не поленилась. Ничего не воняет, не дымит. Что там вы используете - хз. Но явно не простой топленый смалец.И жарить отлично, и в выпечку класть.
1
Распутница• 29 мая в 17:59
Ответ дляМиззери
Я не уверена что это то что называют здоровым питанием
Здоровіше рафінованої соняшникової олії
Н@Диете• 29 мая в 18:23
Ответ дляМerida
Аж не поленилась. Ничего не воняет, не дымит. Что там вы используете - хз. Но явно не простой топленый смалец.И жарить отлично, и в выпечку класть.
Ну і що ви мені дві банки сфоткали. Ніби я не знаю, що таке смалець. Я з села. І навіть там мама на ньому не готувала - несмачно тому що. Можна додавати до деяких страв. Але додавати, а не пекти на ньому. То чи звикли, вам нормально. А я до хорошого звикла. - випічка на вершковому, смажити на оливковому. А смалець мама роздавала чи продавала, то тим, хто тільки його і може собі дозволити... Хіба ж скажуть, що, гм, не дуже?
1
3
Н@Диете• 29 мая в 18:25
Ответ дляЛюблю Украину
Странно, у меня ничего не дымит и не воняет и на вкус вкусно. Может у вас просто руки из опы?
Правильні в мене руки, і гарний посуд. Їжте, чи ж я проти)))
Ответ дляН@Диете
Ну і що ви мені дві банки сфоткали. Ніби я не знаю, що таке смалець. Я з села. І навіть там мама на ньому не готувала - несмачно тому що. Можна додавати до деяких страв. Але додавати, а не пекти на ньому. То чи звикли, вам нормально. А я до хорошого звикла. - випічка на вершковому, смажити на оливковому. А смалець мама роздавала чи продавала, то тим, хто тільки його і може собі дозволити... Хіба ж скажуть, що, гм, не дуже?
Потому что ваша мама ленилась, и не топила нормально. Раз он вам воняет и даёт вкус. Ни запаха ни вкуса у него нет. Если вытоплен правильно.
3
Н@Диете• 29 мая в 18:29
Ответ дляМerida
Потому что ваша мама ленилась, и не топила нормально. Раз он вам воняет и даёт вкус. Ни запаха ни вкуса у него нет. Если вытоплен правильно.
У всього є запах і смак. То, що ви вже звикли до них, не означає, що не пахне і смаку не має. Мають. Всі. Нормально витоплений, ненормально витоплений... Весь він дууууже специфічний.
1
Краля-Галя• 29 мая в 18:46
Ответ дляМадамОхмури
А що ми можемо сказати про печиво на смальці?
Нажористо
Нажористо
На самом деле офигенно. Помню в детстве у мамы были формочки от печенья и там рецепт печенья как раз на смальце. Блин, какое вкусное! Так что не надо ля-ля) и на вес если вы не тоннами едите, не повлияет
Ответ дляН@Диете
У всього є запах і смак. То, що ви вже звикли до них, не означає, що не пахне і смаку не має. Мають. Всі. Нормально витоплений, ненормально витоплений... Весь він дууууже специфічний.
Нормально вытопокнный и очищенный - нейтральный если ваша семья топила абы шо, и абы как, не говорит о том, что весь смалец воняет. Он нейтральный.
3
Краля-Галя• 29 мая в 18:46
Ответ дляМerida
Нет, везде маргарин
Краля-Галя• 29 мая в 18:49
Ответ дляМerida
Сейчас да. Трансжиры дешевле
Так что на домашнем смальце - это еще супер рецепт и печенье более хрустящее чем на масле
1
Чу Ча• 29 мая в 19:04
Ответ дляН@Диете
Ну і що ви мені дві банки сфоткали. Ніби я не знаю, що таке смалець. Я з села. І навіть там мама на ньому не готувала - несмачно тому що. Можна додавати до деяких страв. Але додавати, а не пекти на ньому. То чи звикли, вам нормально. А я до хорошого звикла. - випічка на вершковому, смажити на оливковому. А смалець мама роздавала чи продавала, то тим, хто тільки його і може собі дозволити... Хіба ж скажуть, що, гм, не дуже?
Картопля смажена на оливковій?
А на смальці смачнюща. Чи Ви смажену картопельку не поважаете?
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу