Так точно!• 04 августа в 15:26
Ви їсте вчорашні, позапозавчорашні супи?
В моїй сім´ї- то норм.
А ще я готую борщ ( з квасолею обов´язково) і заморажую порційно. Тоді-´в мікрохвильовку лише
А ще я готую борщ ( з квасолею обов´язково) і заморажую порційно. Тоді-´в мікрохвильовку лише
5
5
Напланетянка• 04 августа в 15:28
Я нет, не люблю супы
сын ест
У него нет выбора
Не нравится пусть сам каждый день варит
сын ест
У него нет выбора
Не нравится пусть сам каждый день варит
9
Свій варік• 04 августа в 15:28
Я нет люблю только свежий , мои едят но только борщ харчо и так далее, супы на один раз варю
2
Мамаша в бигудях• 04 августа в 15:28
Вчера доедала суп сваренный месяц назад. Ничё, нормальный такой, только немножко запенился в холодильнике. Но холодильник у меня хороший! С ионизатором серебра!
1
3
14
автор
Так точно!
• 04 августа в 15:28
Ответ длявкрации
ем, а вот замораживаю только сырое. готовое заванивается(
Чому. Я заморажую навіть котлети. І голубці
1
1
Поліпривіт всім• 04 августа в 15:30
Аби хто зварив,то їм щаслива.Я як напашуся на роботі,то аби хто приготував.
5
Мама Карло• 04 августа в 15:32
У мене завжди є заморожений бульйон, донька-підліток сама дістає, кидає в каструлю, додає що хоче за смаком і за 20 хв отримує свіжий суп.
Їсти багатоденні супи можемо, але практикуємо більше ось такий варіант свіжого супу на замороженому бульйоні.
Їсти багатоденні супи можемо, але практикуємо більше ось такий варіант свіжого супу на замороженому бульйоні.
Патриоточка• 04 августа в 15:37
так, всі працюють, тому готуємо на декілька днів, і так суп їмо на вечерю
2
Говорю відверто• 04 августа в 15:38
Тільки борщ і гороховий/фасолевий.
Все інше - на раз.
Але гороховий/фасолевий часто до завтра не доживає )
А вчорашній борщ я сама їсти не захочу.
Все інше - на раз.
Але гороховий/фасолевий часто до завтра не доживає )
А вчорашній борщ я сама їсти не захочу.
3
1
Замріяна• 04 августа в 15:39
Суп варю на один раз на 2 порции - себе и мужу, сын не ест
Борщ едим дня 3
Единственный суп, который могу есть на второй день - с плавленным сыром и рыбной консервой, очень люблю его)
Борщ едим дня 3
Единственный суп, который могу есть на второй день - с плавленным сыром и рыбной консервой, очень люблю его)
2
Чучало яблуні• 04 августа в 15:39
Ответ дляТак точно!
Чому. Я заморажую навіть котлети. І голубці
Заморожую тільки сире. Розморожений суп не їстиму, мені не смачно.
Говорю відверто• 04 августа в 15:41
Ответ дляМама Карло
У мене завжди є заморожений бульйон, донька-підліток сама дістає, кидає в каструлю, додає що хоче за смаком і за 20 хв отримує свіжий суп.
Їсти багатоденні супи можемо, але практикуємо більше ось такий варіант свіжого супу на замороженому бульйоні.
Їсти багатоденні супи можемо, але практикуємо більше ось такий варіант свіжого супу на замороженому бульйоні.
Ось, до речі, заморожений бульйон - це прекрасна основа.
1
Первоклашка Я• 04 августа в 15:50
Варю суп на 3-4 дні, впродовж них і їмо.
Мʼясо-рибу після 3 днів рідко вживаю, домашні можуть і тиждень їсти, не перебірливі
Мʼясо-рибу після 3 днів рідко вживаю, домашні можуть і тиждень їсти, не перебірливі
КоКоКоКоКоКо...• 04 августа в 15:54
суп лише на 2-ва прийома їжі: пообідали наприклад і наступного дня поснідали. Борщ, капусняк, розсольнік то варю на 3-4 прийома їжі, це на декілька днів. Але в мене чоловік любить настояний борщ
Как_б_не_так• 04 августа в 16:04
Ответ дляГоворю відверто
Ось, до речі, заморожений бульйон - це прекрасна основа.
Зачем морозилку забивать водой, если можно мясо мелко порезать и заморозить - так же быстро сварится, как и ваш бульон нагреется
1
3
Мядуза аля моргонер• 04 августа в 16:07
Ответ дляКак_б_не_так
Зачем морозилку забивать водой, если можно мясо мелко порезать и заморозить - так же быстро сварится, как и ваш бульон нагреется
Иногда он остается, не выливать же.
Говорю відверто• 04 августа в 16:08
Ответ дляКак_б_не_так
Зачем морозилку забивать водой, если можно мясо мелко порезать и заморозить - так же быстро сварится, как и ваш бульон нагреется
Хм. Я, звісно варю швидкі супи на мілкопорізаному м´ясі.
Але смачний бульйон люблю той, що вариться на м´ясі на кістках, і точно не 15 хвилин. Спеціально для морозилки я його не варю, але коли є надлишки - прекрасно заморожую.
А є хто варить концентрований бульйон і мають смачні бульйонні кубики, а не Maggi.
Але смачний бульйон люблю той, що вариться на м´ясі на кістках, і точно не 15 хвилин. Спеціально для морозилки я його не варю, але коли є надлишки - прекрасно заморожую.
А є хто варить концентрований бульйон і мають смачні бульйонні кубики, а не Maggi.
1
2
Українська Мрія• 04 августа в 16:11
Якщо це солянка, харчо або боб-чорба, то такий суп і на завтра смачний. А якщо куряча лапша, то тільки на один раз.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
