Кривая спроса• 11 августа в 18:02
Яку сковорідку обрати, щоб готувати сирники оладки не використовуючи масло?
автор
Кривая спроса
• 11 августа в 18:07
Ответ длямуха в кедах
любую, подкладывайте пергамент и ничего не пристанет.
Ого, реально допомагає?
автор
Кривая спроса
• 11 августа в 18:08
Ответ дляСиренькая
Ви на якому маслі смажите?
Соняшникове
Бамбарбия! Кергуду.• 11 августа в 18:08
Любую у меня все новые полгода год идеально готовят без масла , потом беру себе новую а в этих готовлю семье
5
Ниф_ниф• 11 августа в 18:09
Це ще велике питання,що більш шкідливе-антипригарне покриття при високій температурі,чи масло/олія,яке вживають сотні років.
Ви ж не п´єте його.
Ви ж не п´єте його.
6
60 метрів сметани• 11 августа в 18:10
Я не хочите мати дифіцит заліза то жарти на чавунній або металевій
1
1
автор
Кривая спроса
• 11 августа в 18:11
Ответ для60 метрів сметани
Я не хочите мати дифіцит заліза то жарти на чавунній або металевій
Готування на цих сковорідках збагачує їжу залізом??
Ниф_ниф• 11 августа в 18:13
Ответ для60 метрів сметани
Я не хочите мати дифіцит заліза то жарти на чавунній або металевій
А дефіцит тетрафторетилену,то антипригарну.
2
автор
Кривая спроса
• 11 августа в 18:13
Ответ дляspart-5037
Я на пергаменте все жарю. Мясо тоже
Хм, спробую і я
60 метрів сметани• 11 августа в 18:14
Ответ дляКривая спроса
Готування на цих сковорідках збагачує їжу залізом??
Так
Чомусь колись таким не страдали люди
А з появою всяких антипригарних і камяних, в кожного другого дефіцит і виписують залізо
Чомусь колись таким не страдали люди
А з появою всяких антипригарних і камяних, в кожного другого дефіцит і виписують залізо
1
...аяприкольная• 11 августа в 18:24
Ответ дляКривая спроса
Готування на цих сковорідках збагачує їжу залізом??
Ні, не збагачує. То просто дурість, як, наприклад, можна їсти гвіздки для підняття заліза/гемоглобіну
1
Їжак в панчохах• 11 августа в 18:26
Ответ дляКривая спроса
Ого, реально допомагає?
Я готую на чугунній с пергаментом.
Ой, чавунній
Ой, чавунній
Ласкове телятко• 11 августа в 19:19
Ответ дляspart-5037
Я на пергаменте все жарю. Мясо тоже
а пергамент смазвать7
Телячі ніжноСті• 11 августа в 21:42
У меня была керамическая сковорода (дорогая) - на ней всё прекрасно готовилось без масла. Осталась на старой квартире. Потом я купила сковороду (тоже керамическую) подешевле - на ней без масла пригорало; пришлось на масле жарить.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу