Брюльтик• 15 августа в 21:39
Научите меня правильно замораживать на зиму кабачки, кукурузу, баклажаны
цветную капусту, спаржевую фасоль, чтобы было вкусно. У меня только сейчас появилась большая морозильная камера.
Свій варік• 15 августа в 21:40
кабачки-баклажаны никакие после разморозки
все остальное - приварить
все остальное - приварить
4
СкиниУскачи!• 15 августа в 21:42
Баклажани запечені, перець запечений, квасоля варена
Кабачки гидота після морозилки
Кабачки гидота після морозилки
1
6
Vita_Nikita• 15 августа в 21:42
Фасоль,баклажаны и капусту немного проварить,на дуршлаг и в морозилку,иначе будет дубовое.Кукурузу и кабачки уже не замораживаю.
1
Ні за холодну воду• 15 августа в 21:44
Ответ дляСвій варік
кабачки-баклажаны никакие после разморозки
все остальное - приварить
все остальное - приварить
Чудові! Кабачки я тру, морожу, потім з них оладки. Баклажани ріжу кубиком, потім роблю тушену картоплю з баклажанами і червоним перцем - культова страва.
4
Куратор дебошей• 15 августа в 21:46
Кабачки в смесь для овощного супа или риса с овощами, в подливку до макарон хорошо морозить. Баклажаны я обжариваю перед заморозкой. Остальное кубиками режу и морожу.
САМ_ТАКОЙ• 15 августа в 21:47
Ответ дляСвій варік
кабачки-баклажаны никакие после разморозки
все остальное - приварить
все остальное - приварить
баклажаны запекаю до полу готовности - раскладываю в судочки, зимой желаю икру, все ок.
автор
Брюльтик
• 15 августа в 21:55
Ответ дляСвій варік
кабачки-баклажаны никакие после разморозки
все остальное - приварить
все остальное - приварить
Спасибо
автор
Брюльтик
• 15 августа в 21:56
Ответ дляСкиниУскачи!
Баклажани запечені, перець запечений, квасоля варена
Кабачки гидота після морозилки
Кабачки гидота після морозилки
От і мені кабачки, поки не подобаються, але, може є якийсь спосіб, щоб були смачні?
автор
Брюльтик
• 15 августа в 21:57
Ответ дляVita_Nikita
Фасоль,баклажаны и капусту немного проварить,на дуршлаг и в морозилку,иначе будет дубовое.Кукурузу и кабачки уже не замораживаю.
Благодарю🙏
ГороховаЯ• 15 августа в 21:58
Ответ дляБрюльтик
От і мені кабачки, поки не подобаються, але, може є якийсь спосіб, щоб були смачні?
Я просто ріжу кільцями баклажани+кабачки і так морожу. Взимку достаю, розморожую не до кінця, мариную (трохи замороженими) і в гриль.
СкиниУскачи!• 15 августа в 21:58
Ответ дляБрюльтик
От і мені кабачки, поки не подобаються, але, може є якийсь спосіб, щоб були смачні?
Мій спосіб - наїстися вдосталь влітку, я їх навіть не консервую
6
1
автор
Брюльтик
• 15 августа в 21:58
Ответ дляНі за холодну воду
Чудові! Кабачки я тру, морожу, потім з них оладки. Баклажани ріжу кубиком, потім роблю тушену картоплю з баклажанами і червоним перцем - культова страва.
Кубіки баклажан не відварюєте попередньо? Рідину з тертих кабачків відтискаєте перед заморозкою?
автор
Брюльтик
• 15 августа в 22:00
Ответ дляГороховаЯ
Я просто ріжу кільцями баклажани+кабачки і так морожу. Взимку достаю, розморожую не до кінця, мариную (трохи замороженими) і в гриль.
Дякую, і в мене гріль є
автор
Брюльтик
• 15 августа в 22:01
Ответ дляСкиниУскачи!
Мій спосіб - наїстися вдосталь влітку, я їх навіть не консервую
Теж добре👍
Ні за холодну воду• 15 августа в 22:23
Ответ дляБрюльтик
Кубіки баклажан не відварюєте попередньо? Рідину з тертих кабачків відтискаєте перед заморозкою?
Я баклажани морожу сирими, у мене звичайна морозилка в холодильнику.
Кабачки не відтискаю, хоча, мабуть, можна. Після розморозки рідина сама сходить добре, відкидаю на сито.
Так само тертими морожу гарбузи на оладки.
Кабачки не відтискаю, хоча, мабуть, можна. Після розморозки рідина сама сходить добре, відкидаю на сито.
Так само тертими морожу гарбузи на оладки.
1
Ні за холодну воду• 15 августа в 22:23
Ответ дляСкиниУскачи!
Мій спосіб - наїстися вдосталь влітку, я їх навіть не консервую
Одне іншому не заважає.
СкиниУскачи!• 15 августа в 22:24
Ответ дляНі за холодну воду
Одне іншому не заважає.
Безперечно, якщо людям смакує , ми кабачок і літом не дуже їмо, не те щоб ще на зиму зберігати.
Точніше їм тільки я.
Точніше їм тільки я.
Ні за холодну воду• 15 августа в 22:27
Ответ дляСкиниУскачи!
Безперечно, якщо людям смакує , ми кабачок і літом не дуже їмо, не те щоб ще на зиму зберігати.
Точніше їм тільки я.
Точніше їм тільки я.
А у нас кабачок - це цар-овоч. Жарти про нього нам не смішні:)
Не кую, не мелю• 15 августа в 22:33
Я все морожу для чогось конкретного, з того , що їсть сім´я, й відповідно до цього :
Кабачки натираю, трохи віджимаю сік й розкладаю у зіппакети (використовую для оладок кабачкових й овочевих вафель);
Цвітну капусту - сирою, розбираю на шматочки ( використовую лише на суп-пюре);
Баклажани тушкую з цибулею до готовності й розкладаю у зіппакети (для кишів )
Кабачки натираю, трохи віджимаю сік й розкладаю у зіппакети (використовую для оладок кабачкових й овочевих вафель);
Цвітну капусту - сирою, розбираю на шматочки ( використовую лише на суп-пюре);
Баклажани тушкую з цибулею до готовності й розкладаю у зіппакети (для кишів )
Море Щастя• 15 августа в 23:28
Ответ дляСвій варік
кабачки-баклажаны никакие после разморозки
все остальное - приварить
все остальное - приварить
Я уже несколько лет режу на ’кубики’ и замораживаю кабачки и баклажаны, все отлично замораживается. Не размораживаю, тушу с другими овощами или с мексиканской смесью,очень вкусно
1
автор
Брюльтик
• 16 августа в 06:21
Ответ дляНі за холодну воду
Я баклажани морожу сирими, у мене звичайна морозилка в холодильнику.
Кабачки не відтискаю, хоча, мабуть, можна. Після розморозки рідина сама сходить добре, відкидаю на сито.
Так само тертими морожу гарбузи на оладки.
Кабачки не відтискаю, хоча, мабуть, можна. Після розморозки рідина сама сходить добре, відкидаю на сито.
Так само тертими морожу гарбузи на оладки.
Дякую
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу