Мурзилка• 18 августа в 09:48
Зачем вы макароны называете пастой? Вермишела ж
показать весь текст
8
14
24
Додекаэдр• 18 августа в 18:05
Ответ дляМама Никитки-2
Грінки не нарізають кубиками. Потапці готують найчастіше з черствого хліба і нарізають кубиками
Ви в Америці вже повністю все сплутали...хоч би зайшли на сайти укр.ресторанів , де в меню є потапці... Потапці це грінки
1
Додекаэдр• 18 августа в 18:08
Ответ дляСмячиком
а на українській мові як буде паста? Як зрозуміти , чи то хліб, чи то вареники, чи млинці? Приходиш такий в магазин, і кажеш: дайте мені кіло пасти з грибами? Чи пасти бородинської?
Бабуся казали: місто. Зараз буде суп з тістом
Невгамовна сила• 18 августа в 20:23
Ответ дляКумедна
Яку саме? Для взуття, зубну чи для підлоги? І навіщо ви їх готуєте?
Детский сад, трусы в горошек.
1
1
Невгамовна сила• 18 августа в 20:34
Ответ дляНЛОша
Потому что у нас есть свое название для нее. Если бы не было, тогда другое дело. Почему брускетта, а не гренка? Необычно звучит, типа вы уже итальянка.))
Потому что брускетта делается из чиабаты. Из батона это гренка
1
Мама Никитки-2• 19 августа в 17:23
Ответ дляЛипка-прилипка
У нас, між іншим, є відповідник для кускуса - качана каша
Різна каша і виготовлення
Мама Никитки-2• 19 августа в 17:31
Ответ дляДодекаэдр
Ви в Америці вже повністю все сплутали...хоч би зайшли на сайти укр.ресторанів , де в меню є потапці... Потапці це грінки
А ви навчені читати шось більше ніж заголовок?
Ваша ж вікіпедія, тільки трохи далі від заголовку
Приготування
Слід узяти хліб. порізати його на скибки завтовшки з палець. Потім скибки порізати на кубики. Кинувши їх до сковороди, облити ложкою гарячого жиру так, щоб кожен кубик добре промок. Потім на деці слід підсушити кубики в духовці. Просушених потапців уживають до супів. Іще один дуже смачний рецепт потапців: підсушені в духовці кубики хліба висипають в миску і злегка натирають часником.
Ваша ж вікіпедія, тільки трохи далі від заголовку
Приготування
Слід узяти хліб. порізати його на скибки завтовшки з палець. Потім скибки порізати на кубики. Кинувши їх до сковороди, облити ложкою гарячого жиру так, щоб кожен кубик добре промок. Потім на деці слід підсушити кубики в духовці. Просушених потапців уживають до супів. Іще один дуже смачний рецепт потапців: підсушені в духовці кубики хліба висипають в миску і злегка натирають часником.
Коржик• 27 августа в 00:18
Ответ дляСмячиком
а на українській мові як буде паста? Як зрозуміти , чи то хліб, чи то вареники, чи млинці? Приходиш такий в магазин, і кажеш: дайте мені кіло пасти з грибами? Чи пасти бородинської?
Якщо ’на українській мові’, то далі вже і не важливо:(
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу