sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Вторые блюда
anonim_195
Мурзилка• 18 августа в 09:48

Зачем вы макароны называете пастой? Вермишела ж

показать весь текст
like 8 face_with_tears_of_joy 14 woman_facepalming 24
129 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
anonim_167
Додекаэдр• 18 августа в 18:05
121
Ответ дляМама Никитки-2
Грінки не нарізають кубиками. Потапці готують найчастіше з черствого хліба і нарізають кубиками
Ви в Америці вже повністю все сплутали...хоч би зайшли на сайти укр.ресторанів , де в меню є потапці... Потапці це грінки
attached-photo
woman_facepalming 1
anonim_167
Додекаэдр• 18 августа в 18:08
122
Ответ дляБезлім на все
Потапці це що???
Брускета
anonim_167
Додекаэдр• 18 августа в 18:08
123
Ответ дляСмячиком
а на українській мові як буде паста? Як зрозуміти , чи то хліб, чи то вареники, чи млинці? Приходиш такий в магазин, і кажеш: дайте мені кіло пасти з грибами? Чи пасти бородинської?
Бабуся казали: місто. Зараз буде суп з тістом
anonim_136
Безлім на все• 18 августа в 19:44
124
Ответ дляДодекаэдр
Брускета
Я даже и не знала)
anonim_72
Невгамовна сила• 18 августа в 20:23
125
Ответ дляКумедна
Яку саме? Для взуття, зубну чи для підлоги? І навіщо ви їх готуєте?
Детский сад, трусы в горошек.
like 1 dislike 1
anonim_72
Невгамовна сила• 18 августа в 20:34
126
Ответ дляНЛОша
Потому что у нас есть свое название для нее. Если бы не было, тогда другое дело. Почему брускетта, а не гренка? Необычно звучит, типа вы уже итальянка.))
Потому что брускетта делается из чиабаты. Из батона это гренка
like 1
noavatar
Мама Никитки-2• 19 августа в 17:23
127
Ответ дляЛипка-прилипка
У нас, між іншим, є відповідник для кускуса - качана каша
Різна каша і виготовлення
noavatar
Мама Никитки-2• 19 августа в 17:31
128
Ответ дляДодекаэдр
Ви в Америці вже повністю все сплутали...хоч би зайшли на сайти укр.ресторанів , де в меню є потапці... Потапці це грінки
А ви навчені читати шось більше ніж заголовок?
Ваша ж вікіпедія, тільки трохи далі від заголовку

Приготування

Слід узяти хліб. порізати його на скибки завтовшки з палець. Потім скибки порізати на кубики. Кинувши їх до сковороди, облити ложкою гарячого жиру так, щоб кожен кубик добре промок. Потім на деці слід підсушити кубики в духовці. Просушених потапців уживають до супів. Іще один дуже смачний рецепт потапців: підсушені в духовці кубики хліба висипають в миску і злегка натирають часником.
attached-photo
anonim_46
Коржик• 27 августа в 00:18
129
Ответ дляСмячиком
а на українській мові як буде паста? Як зрозуміти , чи то хліб, чи то вареники, чи млинці? Приходиш такий в магазин, і кажеш: дайте мені кіло пасти з грибами? Чи пасти бородинської?
Якщо ’на українській мові’, то далі вже і не важливо:(
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff